Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: Hai Miha.Te rog nu ma lasa singura la gravidute insoteste-ma Nici nu stii cat de mult imi doresc asta, de fapt cred ca stii. O iau pe M2 si venim ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Pfuu grea intrebare Mada, ma crezi ca nici nu m-am gandit la asta , acum ca m-ai intrebat s-a aprins beculetul ca va trebui sa testez si eu curand...ma iau emotiile! Tu oare ai ovulat mai repede luna asta , vad o crestere de temp pe graficul tau...ar fi semn bun
Nu ?tiu. Ultimele doua cicluri le am avut de 52 de zile. De dimi mi am luat temperatura de 3 ori ca nu mi venea sa cred. Prima 37, a doua 36.7 a treia 36.9. Am pus o pe Cea mai mica. Ar fi frumos. Sa vedem ce se întâmpla ?i zilele urmatoare. |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Adina, felicitari din suflet astept vestea asta de la tine de luni de zile. Sper sa ne dai o veste la fel de buna peste 2 zile, apoi sa vi la gravidute si sa pleci la mamici în octombrie |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101 sunt socata inca imi bag piciorul in ele de teste
Yuhuuu! Multe multe multe felicitari! Nu-mi vine sa cred! Am ramas in urma cu cititul pentru domnisoara mea e cam maraita si nu pot sa fac nimic de ea...si acum am rasfoit repede paginile. Ma bucur enorm pt tine! Sa stea bobita cuminte la caldurica pana la termen! |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Felicitari, Adina! Iti urmaresc evolutia de cand am postat eu prima data la aspirici si mereu verificam daca ai vreo veste buna. Uite ca a venit momentul tau. Foarte frumoase testele si beta. Eu am avut beta 69 iar testele mele erau muuuult mai sterse. Ai grija de tine si de bebit, protejeaza-te maxim! |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:Nici nu stii cat de mult imi doresc asta, de fapt cred ca stii. O iau pe M2 si venim !
Multumesc Miha! Nu scapati de mine :)) Vin si neinvitata
Adina te rog promite-mi un lucru :: CA O SA FI OPTIMISTA !! Nu mai fi negativa ..meriti tot ceea ce ti se intampla astazi , o zi magica o zi plina de binecuvantare ,o zi in care bebelusa ta e acolo cu tine! Iti tin pumni pt beta 2 sa fie babana !
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Adina am intrat azi pur si simplu din greseala pe forum. Si ce vad? Ma bucur enorm de mult pentru tine. Sarcina usoara si la termen si un bebelus jucaus si sanatos. Se intampla si minuni Iti doresc tot binele din lume |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| cybele wrote:Adina am intrat azi pur si simplu din greseala pe forum. Si ce vad? Ma bucur enorm de mult pentru tine. Sarcina usoara si la termen si un bebelus jucaus si sanatos. Se intampla si minuni Iti doresc tot binele din lume
Heeeey nu pleca asa repede, cum mai esti tu? |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Alle,Oana,Miruna va multumesc.Asa cu drag imi amintesc cand erati si voi aici si povesteam sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi. M2 promit ca incerc.Miha sunt cu ochii pe tine.Testezi maine? |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| cybele wrote:Adina am intrat azi pur si simplu din greseala pe forum. Si ce vad? Ma bucur enorm de mult pentru tine. Sarcina usoara si la termen si un bebelus jucaus si sanatos. Se intampla si minuni Iti doresc tot binele din lume Uau Cybele cum mai esti?doamne nu am mai stiut nimic de tine.Ce iti face bebe?multumesc pt.gandurile bune |
|
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Adina Mariana wrote: Uau Cybele cum mai esti?doamne nu am mai stiut nimic de tine.Ce iti face bebe?multumesc pt.gandurile bune
Suntem bine. Eu obosita rupta :)))) o sa afli si tu imediat. Ca repede mai trece timpul |
|
| Adina Mariana wrote:Alle,Oana,Miruna va multumesc.Asa cu drag imi amintesc cand erati si voi aici si povesteam sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi. M2 promit ca incerc.Miha sunt cu ochii pe tine.Testezi maine? Adina nu testez maine ca e prea devreme. Maine seara mai iau utrogestan si apoi nu stiu..prin 12 dpo . |
|
| adina1109 wrote: Felicitari!!!!! Cat de mult ma bucur pt tine , sarcina usoara , te imbratisez cu drag
Adina1109 ai fost ieri la monitorizare? Cum stai cu foliculii ? |
|
| Albinutza30 wrote: Mihaela bafta la testare Multumesc Albinutza , sanatate tie si sotului ! |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Felicitari Adina! Si eu intram la aspirici numai sa vad o veste buna de la tine si ma bucur mult ca s-a implinit si minunea, stiu cat de mult te-ai chinuit! Sa stea bebe la caldurica si sa ne povestesti in curand la gravidute si apoi la mamici P.S: am vazut ca esti din Satu Mare, si eu sunt, ca oras natal |
|
|