Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Ella123 wrote: facut la acelasi laborator, nu? nu stiu ce sa zic.. avand in vedere ca e in crestere as zice ca e de bine.. medicul nu a zis nimic? Sunt facute la laboratoare diferite. Influen?eaza? E rezervata doctora o a?teapta ?i cu beta de mâine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Da Mergem amandoua de manuta cu Adina la gravidute ! |
|
| Mihaela14 wrote:Da Mergem amandoua de manuta cu Adina la gravidute ! Ce grafic frumos ai Când faci test? |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Madalina3012 wrote:Felicitari Adina. Ma bucur mult pentru tine. Fetelor am o rugaminte. Am o prietena ultimul cm 05.01. Primul beta miercuri 73, urmatorul vineri 109, sâmbata 145 ?i luni 190. Ce crede?i? Exista ?anse sa evolueze normal? Mai face unul mâine. 5.01 ..are la 28 de z ???? ..sau are intarzieri de obicei ?? Nu cred ca merge bine :((
|
|
| M2m2m2 wrote: 5.01 ..are la 28 de z ???? ..sau are intarzieri de obicei ?? Nu cred ca merge bine :((
Ultimul ciclu a început pe 05 ianuarie și trebuia sa i vina pe 30 ianuarie după calculele ei. Îl are ceas |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Madalina3012 wrote: Sunt facute la laboratoare diferite. Influen?eaza? E rezervata doctora o a?teapta ?i cu beta de mâine.
Eu stiu ca difera de la un laborator la altul si ca trebuie repetat in acelasi loc daca se urmareste cresterea in dinamica. |
|
| alina89 wrote:
Eu stiu ca difera de la un laborator la altul si ca trebuie repetat in acelasi loc daca se urmareste cresterea in dinamica.
Ultimul îl are la regina maria ?i mâine îl face tot acolo. Sper sa iasa bine ca se chinuie de 2 ani. E prima data când ramâne. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101 sunt socata inca imi bag piciorul in ele de teste Felicitari! Totul va fi bine de data aceasta! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Madalina3012 wrote: Ultimul îl are la regina maria ?i mâine îl face tot acolo. Sper sa iasa bine ca se chinuie de 2 ani. E prima data când ramâne.
da. difera de la un laborator la altul in functie de substanta cu care prelucreaza sangele.. ceva de genul asta. e important sa faca la acelasi laborator. sa-l faca la regina maria..sper sa fie bine. mult succes! |
|
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Adina FELICITARIIIIIII uite ca minunea voastra a aparut!!! Sarcina usoara scumpa noastra sa stea puiul 9 luni sub inimioara ta si dupa sa il strangi in brate, ati luptat si ati meritat . Mihaela bafta la testare
M2 acum sunt mai bine, si eu si sotul am fost foarte raciti si cum temperatura 39 , de asta am intrerupt temperatura bazala fiindca ar fi aratat oricum incorect cu atata paracetamol. In rest totul bine. Va pup |
|
| alina89 wrote:
Eu stiu ca difera de la un laborator la altul si ca trebuie repetat in acelasi loc daca se urmareste cresterea in dinamica.
Indradevar trebuie acelasi laborator ..oricum are 5 z de intarziere o mrnstra exacta deci a trecut de z14dpo ..si e fff mica ultima beta. Sa nu te superi pe mine eu scriu realitatea nu as vrea sa necajesc pe cineva cu asta ! Dar cum minuni exista sper ca Dumnezeu sa faca o minune si pt ea ! |
|
| Albinutza30 wrote:Adina FELICITARIIIIIII uite ca minunea voastra a aparut!!! Sarcina usoara scumpa noastra sa stea puiul 9 luni sub inimioara ta si dupa sa il strangi in brate, ati luptat si ati meritat . Mihaela bafta la testare M2 acum sunt mai bine, si eu si sotul am fost foarte raciti si cum temperatura 39 , de asta am intrerupt temperatura bazala fiindca ar fi aratat oricum incorect cu atata paracetamol. In rest totul bine. Va pup Sa ne mai dai vesti despre tine ..si sa fie bune :)) |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Andreea06 wrote:
Ori asa ori e barza eliberata de Nela. Tre sa folosim toate berzele ca si asa sunt rare, daca e a ta atunci mai tre sa vedem un test pozitiv (M2??) ca sa prinda careva si barza de la Nela haha.
Andreea eu înca nu am prins nici o barzuca ?i daca o prind... Sigur nu o las curând din mana |
|
| Mihaela14 wrote:Da Mergem amandoua de manuta cu Adina la gravidute ! Ce grafic de poza ai :)) hai ca bine zici sarim si noi cu ea !! |
|
| M2m2m2 wrote: Indradevar trebuie acelasi laborator ..oricum are 5 z de intarziere o mrnstra exacta deci a trecut de z14dpo ..si e fff mica ultima beta. Sa nu te superi pe mine eu scriu realitatea nu as vrea sa necajesc pe cineva cu asta ! Dar cum minuni exista sper ca Dumnezeu sa faca o minune si pt ea !
Sunt constinta ca e valoarea mica. Sper sa existe o minune pentru ea |
|
|