Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste
Adina...putem spune ca e sarbatoare pe forum! Felicitari din suflet! fara stres, odihna multa! Doamne ajuta! o sa fie bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste Bravooo Adina Cat ma bucur pt tine Te poti relaxa acum si bucura de vestea buna yeeeey |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste Cea mai faina veste! Ti-am zis eu ca-ti dau barza pe care, la rândul meu, am primit-o de la Anemona! Felicitari, draga mea! |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
|
Chiar ca Miha dupa 2 ani de grafice luna asta nu stie ziua ovulatiei si racita a fost ! Numai ea stie ce greu i'a fost! Ai avut gura aurita !!
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| diana.ng wrote:
Adina...putem spune ca e sarbatoare pe forum! Felicitari din suflet! fara stres, odihna multa! Doamne ajuta! o sa fie bine!
Chiar e sarbatoare, suntem toate fericite pentru ea !! Urmez eu |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, ati suferit atât de mult, ati fost dezamagiti de fiecare luna în care bebe se lasa asteptat! Acum a venit vremea sa va bucurati si sa primiti rasplata pentru rabdarea voastra si pentru toate incercarile! Felicitari, din toata inima! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina, urgent dozare Tsh si ft 4 cand repeti beta |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| M2m2m2 wrote:Chiar ca Miha  dupa 2 ani de grafice luna asta nu stie ziua ovulatiei  si racita a fost ! Numai ea stie ce greu i'a fost! Ai avut gura aurita !! Ma bucur ca am avut gura aurita! Sa ne bucuram fetelor pt ca uite..se poate!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Vai, Adina, cat ma bucur pentru tine! Toata dimineata am dat refresh asteptand rezultatul tau. Iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| maria2013 wrote: Cea mai faina veste! Ti-am zis eu ca-ti dau barza pe care, la rândul meu, am primit-o de la Anemona! Felicitari, draga mea!
Ori asa ori e barza eliberata de Nela. Tre sa folosim toate berzele ca si asa sunt rare, daca e a ta atunci mai tre sa vedem un test pozitiv (M2??) ca sa prinda careva si barza de la Nela haha. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste
Extraordinar, ce veste!!! :) Felicitari! Sarcina usoara si la termen! Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea fix acum inainte de procedura :)) Sper mult sa fie totul ca la carte si sa te bucuri la maxim de ce se intampla. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:
Ori asa ori e barza eliberata de Nela. Tre sa folosim toate berzele ca si asa sunt rare, daca e a ta atunci mai tre sa vedem un test pozitiv (M2??) ca sa prinda careva si barza de la Nela haha.
dada, si eu zic la fel.
Fetelor, asa multe berze se elibereaza perioada asta, sa nu va scape niciuna plssss. E asa liniste la gravidute |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
Bravoooooo, mami! Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de fiecare zi cu minunea in pantec si sa aveti parte de un copilas sanatos si voios care sa va fericeasca pana la adanci batraneti! Acum poti sa plangi cat vrei de bucurie! |
|

Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Mihaela14 wrote:Chiar e sarbatoare, suntem toate fericite pentru ea !! Urmez eu
cu siguranta urmezi, Mihaela! in maxim 2-3 saptamani eliberez si eu barzuca si vreau sa va vad ca umpleti casuta la gravidute! |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Ce beta frumos!!!! Felicitari Adina! Ma bucur mult pentru voi! Sa ai o sarcina u?oara ?i un bebe sanatos! Sa mai iei ni?te fete cu tine din cele care au niste ani în spate! |
|
|