Clubul aspirantelor - 71
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Adina Mariana wrote:
Fetelor beta 101Big Surprise sunt socata incacoeur imi bag piciorul in ele de testebanghead

Adina...putem spune ca e sarbatoare pe forum! Felicitari din suflet! fara stres, odihna multa! Doamne ajuta! o sa fie bine!
Roser
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Adina Mariana wrote:
Fetelor beta 101Big Surprise sunt socata incacoeur imi bag piciorul in ele de testebanghead

Bravooo AdinaClap Cat ma bucur pt tineyes Te poti relaxa acum si bucura de vestea buna yeeeeydance
maria2013
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:

Cea mai faina veste! Ti-am zis eu ca-ti dau barza pe care, la rândul meu, am primit-o de la Anemona! Felicitari, draga mea!
M2m2m2
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Mihaela14 wrote:

dance dance dance pfuuu, suflu usurata!topai
Tu-am zis ca ramai luna asta si nu o sa stim exact ziua ovulatiei! Doame ajuta sa fie bine pana la final !!! Ma bucur f tare pt tine, pt voi...parinti minunati cum spuneam !computerlove

Chiar ca Miha hohot hohot hohot dupa 2 ani de grafice luna asta nu stie ziua ovulatiei hohot si racita a fost !
Numai ea stie ce greu i'a fost!
Ai avut gura aurita !!
Mihaela14
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
diana.ng wrote:

Adina...putem spune ca e sarbatoare pe forum! Felicitari din suflet! fara stres, odihna multa! Doamne ajuta! o sa fie bine!

Chiar e sarbatoare, suntem toate fericite pentru ea !!yes
Urmez eusic
maria2013
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina, ati suferit atât de mult, ati fost dezamagiti de fiecare luna în care bebe se lasa asteptat! Acum a venit vremea sa va bucurati si sa primiti rasplata pentru rabdarea voastra si pentru toate incercarile! Felicitari, din toata inima!
fluturash26
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Adina, urgent dozare Tsh si ft 4 cand repeti beta
Mihaela14
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
M2m2m2 wrote:

Chiar ca Miha hohot hohot hohot dupa 2 ani de grafice luna asta nu stie ziua ovulatiei hohot si racita a fost !
Numai ea stie ce greu i'a fost!
Ai avut gura aurita !!

Ma bucur ca am avut gura aurita! Sa ne bucuram fetelor pt ca uite..se poate!!
ivoreth
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Vai, Adina, cat ma bucur pentru tine! Toata dimineata am dat refresh asteptand rezultatul tau. Iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti.computerlove
Andreea06
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
maria2013 wrote:

Cea mai faina veste! Ti-am zis eu ca-ti dau barza pe care, la rândul meu, am primit-o de la Anemona! Felicitari, draga mea!

Ori asa ori e barza eliberata de Nela. Tre sa folosim toate berzele ca si asa sunt rare, daca e a ta atunci mai tre sa vedem un test pozitiv (M2??) ca sa prinda careva si barza de la Nela haha.
Rose
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Adina Mariana wrote:

Extraordinar, ce veste!!! :) Felicitari! Sarcina usoara si la termen! Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea fix acum inainte de procedura :)) Sper mult sa fie totul ca la carte si sa te bucuri la maxim de ce se intampla.
alina89
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Ori asa ori e barza eliberata de Nela. Tre sa folosim toate berzele ca si asa sunt rare, daca e a ta atunci mai tre sa vedem un test pozitiv (M2??) ca sa prinda careva si barza de la Nela haha.

dada, si eu zic la fel.

Fetelor, asa multe berze se elibereaza perioada asta, sa nu va scape niciuna plssss. E asa liniste la gravidute Cray
Nicole2018
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Adina Mariana wrote:

Bravoooooo, mami!
Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de fiecare zi cu minunea in pantec si sa aveti parte de un copilas sanatos si voios care sa va fericeasca pana la adanci batraneti! coeur
Acum poti sa plangi cat vrei de bucurie! computerlove
diana.ng
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
Mihaela14 wrote:

Chiar e sarbatoare, suntem toate fericite pentru ea !!yes
Urmez eusic

cu siguranta urmezi, Mihaela! in maxim 2-3 saptamani eliberez si eu barzuca si vreau sa va vad ca umpleti casuta la gravidute!
AndreV
Scris: Tuesday, February 5, 2019 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Ce beta frumos!!!! Felicitari Adina!newclap Ma bucur mult pentru voi! Sa ai o sarcina u?oara ?i un bebe sanatos! Sa mai iei ni?te fete cu tine din cele care au niste ani în spate! dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.