Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| M2m2m2 wrote:Tot Swanson ,am luat 50 /z o saptamana apoi am ridicat la 75 pe z ..iau cam de 11 z , eu credeam ca e de la el ..nu iau nimic altceva ! M2 nu stiu ce sa zic, dar si eu am avut ciclul asta 2 zile cand am fost foarte foarte deprimata, si plangeam din orice asa fara niciun motiv. De obicei nu mi se intampla asta, poate doar cu o zi inainte de mentruatie dar parca nici atunci asa de intens. Si eu am banuit ca poate o fi de la dhea. Sa vedem daca se va mai repeta. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Uffff sau unflat toate in mine cu asteptarea asta , draga laboratoare:)) Vrei sa facem cu inima fa bine si da-ne rezultatul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor beta 101 sunt socata inca imi bag piciorul in ele de teste |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste
yuhuuuuu Eu zic ca e bine asezata acolo bobita |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste wooow... felicitari!!! sarcina usoara sa ai! deci vitexul a ajutat? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste
Felicitariiii! Acum bucura-te de moment ?i nu te mai ingrijora! Totul va fi bine! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
Felicitaaari! Chiar nu se putea fara putin stres ... offffff .... Hai, Doamne-ajuta sa fie bine pana la termen! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste Wow! Felicitari!
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste Felicitari!!!!! Cat de mult ma bucur pt tine , sarcina usoara , te imbratisez cu drag |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste Rasuflu si eu o data cu tine ...Doamne ajuta in continuare |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste felicitariii!!!! o sa fie bine, ai luptat destul ! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
pfuuu, suflu usurata! Tu-am zis ca ramai luna asta si nu o sa stim exact ziua ovulatiei! Doame ajuta sa fie bine pana la final !!! Ma bucur f tare pt tine, pt voi...parinti minunati cum spuneam ! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina Mariana wrote:Fetelor beta 101  sunt socata inca  imi bag piciorul in ele de teste Felicitaaaari, vei naste in octombrie! cam deodata cum am nascut eu. Sa repeti si joi si fuguta la medic. Continui cu arefam si incredere ca de data aceasta totul va fi bine, e minunea ta. Am presimtit eu ca luna asta ramai. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
Vai Adina, ce de emotii!!!! Am lacrimi in ochi, asa de tare ma bucur pentru tine!!! Doamne ajuta sa ai sarcina usoara si bebe la termen! Iti tin pumnii pt un super beta2! Vezi Doamne Doamne a vrut sa te scuteasca luna trecuta de operatie ca nu te-ai potrivit cu medicul, avea el alte planuri pentru tine
Te rog fii increzatoare si pozitiva si o sa vezi sa o sa fie totul bine! Ai grija de bobita ta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Yupiiiii Adinaaaaa!! Felicitaaaaari, sa ai o sarcina usoara si la termen! |
|
|