Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Adina,M2,Carlita va multumesc mult Da Carlita sunt in vacanta si incerc sa ma odihnesc cat mai mult.Andreea inca nu a aparut rezultatul dar il astept cu interes.Daca exista minuni acum astept una
M2 e prea repede sa testezi clar!nu stii sigur cand ai ovulat ca nu ai mai masurat temperatura. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Adina, nu stiu daca te ajuta cu ceva dar sa stii ca si eu la inceput de sarcina cand am facut teste, a 3 zi mi-a iesit testul mai slab ca in a 2 zi (aceeasi marca de test)...m am super panicat si stresat si uite ca imediat eliberez barza nu te stresa, asteapta beta si vezi pe urma ce e de facut! hai bafta! Doamne ajuta! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Roser wrote: Da, ciclul asta a fost nasol rau. Mai toata faza luteala am avut spotting sau secretii maro deschis deaia nici nu am mai luat progesteron ca a inceput din a 2-a zi dpo. Ciclul urmator vreau sa iau ca nu am alta alternativa. Imi pare rau pt testul negativ, dar poate ar mai trebui sa repeti maine sau poimaine, nu toate se pozitiveaza in z10 dpo.
Roser sfatul meu e sa iei progesteron 3 luni consecutive sa ai un rezultat! Pe mine dhea asta ma baga in depresie am niste stari nasoale imi ine sa plang din orice ..nu ma suport pe mine ..acum si raciala sunt in pat si nu ma astept la nimic !! Multumesc pt gandul bun |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| diana.ng wrote:Adina, nu stiu daca te ajuta cu ceva dar sa stii ca si eu la inceput de sarcina cand am facut teste, a 3 zi mi-a iesit testul mai slab ca in a 2 zi (aceeasi marca de test)...m am super panicat si stresat si uite ca imediat eliberez barza  nu te stresa, asteapta beta si vezi pe urma ce e de facut! hai bafta! Doamne ajuta! Serios?doamne ajuta sa fie si la mine asa.Macar un 30 sa fie beta si dupa sper si mai mult |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| M2m2m2 wrote:Pe mine dhea asta ma baga in depresie am niste stari nasoale imi ine sa plang din orice ..nu ma suport pe mine ..acum si raciala sunt in pat si nu ma astept la nimic !! Multumesc pt gandul bun M2, de care iei si ce concentratie? Iau si eu DHEA de la Swanson, dar nu mi se pare ca-mi da stari deosebite ... din contra, ar trebui sa dea un tonus bun ... |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Adina Mariana wrote: Din pacate nu sunt bine deloc  ieri am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv.M-am bucurat enorm deoarece asteptam raspuns de la medic ca sa peogramam operatia.Apoi i-am trimis poza cu testul si mi-a spus dimi sa merg la beta,sa iau nospa ca ma durea burta tare si am bagat si Arefam aseara.Acus o ora m-am trezit,am refacut testul fiind ft.entuziasmata ca se va vedea si mai tare dar din pacate a fost mai slab ca cel de ieri desi urina era mai concentrata ca cea de ieri.Am dozat totusi beta pt.ca sa stiu daca bag progesteron si azi.Ma simt distrusa,plang intruna.Nu stiu de ce a durat fericirea atat de putin  eu stiu ca nu este bine,simt asta.Testul trebuia sa fie mai tare azi mai ales ca este aceasi marca si hormonul Hsg creste ft.repede primele zile de sarcina.Era prea frumos sa fie adevarat si sa scap de operatie si fiv  Primul test este de ieri si cel de jos de azi. draga mea eu cred ca s a intamplat minunea!!! felicitări!!! Sunt cu gândul la tine |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| M2m2m2 wrote:Roser sfatul meu e sa iei progesteron 3 luni consecutive sa ai un rezultat! Pe mine dhea asta ma baga in depresie am niste stari nasoale imi ine sa plang din orice ..nu ma suport pe mine ..acum si raciala sunt in pat si nu ma astept la nimic !! Multumesc pt gandul bun Nici eu nu cred ca de la dhea ai starile astea, posibil sa fie alta cauza. Eu ma simt bine si am cam o luna de cand iau . |
|

| carlita wrote:M2, de care iei si ce concentratie? Iau si eu DHEA de la Swanson, dar nu mi se pare ca-mi da stari deosebite ... din contra, ar trebui sa dea un tonus bun ... Tot Swanson ,am luat 50 /z o saptamana apoi am ridicat la 75 pe z ..iau cam de 11 z , eu credeam ca e de la el ..nu iau nimic altceva ! |
|
| M2m2m2 wrote:Tot Swanson ,am luat 50 /z o saptamana apoi am ridicat la 75 pe z ..iau cam de 11 z , eu credeam ca e de la el ..nu iau nimic altceva ! Asa iau si eu, min 50 mg/zi. Inainte de ovulatie, cand imi permit mesele (ca iau in timpul mesei), iau si 3 cpr/zi. Evit sa iau dupa ora 17,00 ca s-a intamplat sa nu pot dormi, dar nu mi-e clar inca daca de la DHEA mi s-au tras insomniile .... Daca nu iei prea multe suplimente deja, ia Magne B6. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Adina,multa bafta, iti tin pumnii, o sa fie bine! Asteptam rezultatul, te pup |
|
| Adina, e ora 1. Tot dau refresh ....
|
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Si eu.. sper sa nu o mai tina in suspans laboratorul. Ca noi rezistam.. in sufletul ei ce e, uf.. nerabdarea. |
|
| Andreea06 wrote:
Si eu.. sper sa nu o mai tina in suspans laboratorul. Ca noi rezistam.. in sufletul ei ce e, uf.. nerabdarea.
Imi dau seama .... noi o tinem de vorba aici sa treaca timpul mai repede ... |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Off laboratorul lui peste. Nu stie cate femei tine aici in suspans . O sa fie totul bine Adina |
|

| carlita wrote: Asa iau si eu, min 50 mg/zi. Inainte de ovulatie, cand imi permit mesele (ca iau in timpul mesei), iau si 3 cpr/zi. Evit sa iau dupa ora 17,00 ca s-a intamplat sa nu pot dormi, dar nu mi-e clar inca daca de la DHEA mi s-au tras insomniile .... Daca nu iei prea multe suplimente deja, ia Magne B6.
Pe la 12-15.00 iau si eu ,niciodata seara ! Multumesc o sa iau si magne b6 !
|
|
|