Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Roser wrote: Da Adina, am luat Azitromicina, azi o sa iau ultima pastila. Fetele care ati facut HSG, v-a curs multa substanta de contrast dupa? Eu m-am dus cu absorbantul dupa mine mi-am luat dinala extra ca ma gandeam ca va curge cu galeata, mi l-am pus dar au curs cativa stropi ieri si azi deloc. Ma tot intreb unde naiba e lichidul? Tot astept sa coboare dar nimic. Nu ma doare burta, nimic, ca si cum nu as fi facut proba. Daca e in mine si nu poate sa coboare?
Buna, lichidul de contrast nu prea curge inapoi ci se absoarbe in organism. Nici eu nu am avut scurgeri, doar putin imediat dupa si cateva picaturi de sange de la procedura in sine. Durere a fost atunci imediat si a trecut cu nurofen, apoi am simtit discomfort doar o zi doua cand mergeam mai repede sau alergam si nimic altceva. Mie nu mi-a dat antibiotic pt ca a spus ca a pus atunci inainte de interventie ca sa previna infectiile si nimic altceva dupa. Insa, deoarece am bebelit la doar 2 zile dupa... a inceput iarasi spotting-ul, nu lasasem destul timp sa se vindece tot.
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Roser wrote: Da Adina, am luat Azitromicina, azi o sa iau ultima pastila. Fetele care ati facut HSG, v-a curs multa substanta de contrast dupa? Eu m-am dus cu absorbantul dupa mine mi-am luat dinala extra ca ma gandeam ca va curge cu galeata, mi l-am pus dar au curs cativa stropi ieri si azi deloc. Ma tot intreb unde naiba e lichidul? Tot astept sa coboare dar nimic. Nu ma doare burta, nimic, ca si cum nu as fi facut proba. Daca e in mine si nu poate sa coboare?
Roser mie mi-a curs chiar cand m-am ridicat de pe masa, dar nu as putea spune cat pentru ca medicul mi-a pus vata, pana am ajuns in salon si mi-am pus eu absorbant.Si apoi nu am observat sa curga mult, nici spotting nu am prea avut, ca auzeam la alte fete ca au avut 2-3 spotting Si inca ceva, eu nu am avut nici un fel de discomfort dupa. Cand am coborat de pe masa, am fost ca noua |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Mersi Andia si Aleahim, ce bine pt ca eram ingrijorata. Mai ca ma duceam inapoi la clinica si le spuneam sa mi-l scoata
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Roser wrote:Mersi Andia si Aleahim, ce bine pt ca eram ingrijorata. Mai ca ma duceam inapoi la clinica si le spuneam sa mi-l scoata Cu drag |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Roser wrote: M2 ai grija cu arginina. Da, intr-adevar e buna pt uter ca creste circulatia sangelui dar sunt studii care spun ca afecteaza calitatea ovulului si a embrionului. Nu stiu daca ai citit cartea "It starts with the egg" scrisa de Rebecca Fett. Daca nu ai citit-o ti-o recomand pt ca e doar cu concluzii ce s-au tras dupa studii stiintifice cu diferite substante care s-a demonstrat ca cresc calitatea ovulului. Aici am citit si despre arginina cum ca nu ar fi buna si explica si de ce.
Nu am studiat inca ,dar am citit ca luau fetele care se pregateau pt fiv ..ma bucuram ca am gasit ceva ce ar putea merge ..ufff nu am citit cartea , multumesc pt sfat. Nu am alte sintome de infectie urinara dar nici inainte nu aveam doar mirosul fff puternic , o sa duc maine o proba de urina ! Am controlat analizele si in z 2 al ciclului fsh era de 5.25mIU/ml( 3.03-8.08) ,estradiol 32pg/ml( 39-189) , lh 8.66pmol/l ( 2.39-6.60) Iar in z 15 a ciclului fsh era de 3.68( 2.55-16.69) ,estradiol 116 ( 94-508) si lh 5.79( 9.06-74.24) Amh 2.89 . Estradiolul e mic nici un ovocit bun, iar raportul de fsh/lh nu e ok deci ov.micropolichistice au pus ei diagnostic corelat cu eco ! De aici cred ca e discrepanta la mine ! Tu ce zici ?.. Multumesc inca o data pt sfat o sa fiu atenta cu arginina!!
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Roser wrote:Mersi Andia si Aleahim, ce bine pt ca eram ingrijorata. Mai ca ma duceam inapoi la clinica si le spuneam sa mi-l scoata
Ha ha, ai fost tare acum :))) Cred ca se uitau aia ciudat la tine mai mult ca sigur :))) |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Buna, eu am testat azi unul ultrasensibil, negativ. Am banuit pe tru ca nu am nici o modificare pe nicaieri sunt in ziua 25, ar mai fi timp. Flore, sa mai vii, chiar m am gandit zilnic la tine, e complicat de dat sfaturi cand e asa o situa?ie, dar toate ne am adunat aici tocmai pentru o sustinere virtuala, un sfat, un îndemn si un umar pe care sa plangem. Sofia, eu cred ca aspenter, no spa trebuie sa iei, acidul folic. Trebuie sa ma gandesc si eu serios ce fac mai departe, daca imi vine ciclul si merg pemtru stimulare. Ar fi la începutul saptamanii, mi-a zis sa vin in prima zi a cm, probabil sa-mi dea analizele pentru zilele urmatoare si tratamentul. Va pupacesc si tin pumnii strân?i, strân?i pentru testari. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| M2m2m2 wrote:Nu am studiat inca ,dar am citit ca luau fetele care se pregateau pt fiv ..ma bucuram ca am gasit ceva ce ar putea merge ..ufff nu am citit cartea , multumesc pt sfat. Nu am alte sintome de infectie urinara dar nici inainte nu aveam doar mirosul fff puternic , o sa duc maine o proba de urina ! Am controlat analizele si in z 2 al ciclului fsh era de 5.25mIU/ml( 3.03-8.08) ,estradiol 32pg/ml( 39-189) , lh 8.66pmol/l ( 2.39-6.60) Iar in z 15 a ciclului fsh era de 3.68( 2.55-16.69) ,estradiol 116 ( 94-508) si lh 5.79( 9.06-74.24) Amh 2.89 . Estradiolul e mic nici un ovocit bun, iar raportul de fsh/lh nu e ok deci ov.micropolichistice au pus ei diagnostic corelat cu eco ! De aici cred ca e discrepanta la mine ! Tu ce zici ?.. Multumesc inca o data pt sfat o sa fiu atenta cu arginina!! Trebuie sa iei in considerare doar cele din z2. Intr-adevar daca ai un FSH normal y LH marit ar indica ovare polichistice. Iar daca intr-adevar ai sop atunci amh de 2.89 nu e real, ar fi mai mic. Fetele ce au sop au de obicei amh mult mai mare, 6-8 pe acolo. Cum in cazul tau dupa amh nu te prea poti lua, cel mai bun indicator al rezervei ovariene sunt nr de foliculi antrali vazuti in z2-3 a ciclului (in timpul menstruatiei). Oricum FSH-ul e bun, asta e bine, estradiolul e cam mic, ceea ce iar poate sa insemne o rezerva mai scazuta dar nu e neaparat sa fie asa. Oricum analizele astea cam trebuie repetate tot din 2-3 luni pt ca fiecare ciclu e diferit, la unul pot sa fie toti hormonii perfecti si la altul nu. Te-am mai intrebat parca daca ti-a vazut la eco foliculii antrali. Eu am fost in faza luteala si aveam doar 4, mi-a zis ca in z2-3 de ciclu (cand se masoara de obicei) ar putea fi un pic mai multi, 5-6 cam asa, ceea ce e foarte putin. Fetele cu o rezerva ovariana buna au peste 12. Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, poate mai si gresesc, de aceea cel mai bine ar fi sa le interpreteze un ginecolog specializat in infertilitate si eventual sa mai repeti analizele. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Roser wrote: Trebuie sa iei in considerare doar cele din z2. Intr-adevar daca ai un FSH normal y LH marit ar indica ovare polichistice. Iar daca intr-adevar ai sop atunci amh de 2.89 nu e real, ar fi mai mic. Fetele ce au sop au de obicei amh mult mai mare, 6-8 pe acolo. Cum in cazul tau dupa amh nu te prea poti lua, cel mai bun indicator al rezervei ovariene sunt nr de foliculi antrali vazuti in z2-3 a ciclului (in timpul menstruatiei). Oricum FSH-ul e bun, asta e bine, estradiolul e cam mic, ceea ce iar poate sa insemne o rezerva mai scazuta dar nu e neaparat sa fie asa. Oricum analizele astea cam trebuie repetate tot din 2-3 luni pt ca fiecare ciclu e diferit, la unul pot sa fie toti hormonii perfecti si la altul nu. Te-am mai intrebat parca daca ti-a vazut la eco foliculii antrali. Eu am fost in faza luteala si aveam doar 4, mi-a zis ca in z2-3 de ciclu (cand se masoara de obicei) ar putea fi un pic mai multi, 5-6 cam asa, ceea ce e foarte putin. Fetele cu o rezerva ovariana buna au peste 12. Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, poate mai si gresesc, de aceea cel mai bine ar fi sa le interpreteze un ginecolog specializat in infertilitate si eventual sa mai repeti analizele.
Ei zic ca sunt ok ...sunt in parametri mai putin lh ..dar tot citind la cele care fac fiv ..nu prea e ok .. Diagnostic de sop nu au pus ca ciclu e regulat la 26,27 z mereu..cu ovulatie luna de luna( o singura luna intr-un an fara ov.) Fara alte sintome ca ar fi sop..de fapt nici nu stiu pe ce baza ar pune acest diagnostic ! Da se schimba corpul de la o luna la alta ..cu siguranta atfel nu ramanem.
O chestie care a vrut dr.din timi sa o faca cu mine a fost estradiolul in z ovulatiei ca sa inteleaga daca e de calitate sau nu ovocitul( prima data am auzit chestia asta apoi am citit la fete ca e imp.in z ov estradiolul) dar nu am mai apucat ca era deja spart de 2 z in z13 cand am aj la el ..si am si ramas luna aia endometru era de 8.5 ..cred ca hormoni au fost buni luna aia :)) sigur au lucrat bine daca au dat asa endometru ..cu endo 7mm nu a tinut sarcina. Multumesc pt raspuns!
Ps.nu cred ca am facut eco niciodata z2,3 ..parca cel mai repede z 6 cand mia zis ca sunt cativa :)) si unul mai marisor care se evidentiaza fata de alti |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Roser wrote:Mersi Andia si Aleahim, ce bine pt ca eram ingrijorata. Mai ca ma duceam inapoi la clinica si le spuneam sa mi-l scoata buna asta.Mie nu mi-a curs deloc.Mi-am pus protejslip si am venit acasa.Nu a trebuit sa ma schimb tot drumul si am facut 7 ore pana acasa.Deci relax...se absoarbe in organism. |
|

| M2m2m2 wrote:Adina chiar nu pot sa inteleg de ce nu sa produs ..in alte luni era in linie dreapta nu avea asa oscilatii ,cand crestea crestea . Ufff ..
Dar sigur nu e fara ovulatie! Eu nu mai i-au nici o temperatura , notez doar secretiile nu ma mai stresez si-a sa nu raman , sunt z 8 azi bebelesc perioada cu secretiile si cam atat! Iau dhea si atat o sa durereze pana isi va face efectul daca isi va face ! Vreau sa comand si pt endometru ceva , am studiat aseara zice ca L-arginina e buna ,scriu si pt fetele care au probleme cu endometrul. Cine e la testat ???? Am pierdut firul :)) Nici eu nu mai inteleg crede-ma.Cred ca totusi de la vitex este altfel nu imi explic.Dar acuma nu il opresc pana la operatie daca asa a spus medicul.Ma gandesc si eu ca nu e anovulator pt.ca in ziua 16,17 a fost ft.accentuate testele de ovulatie,in ziua 18 a scazut.Deci logic pe azi,maine trebuie sa creasca.Daca nu....pt.mine e o luna pierduta.Si eu renunta la temperatura de luna urmatoare si la teste,sincer nu mai pot.Mi so luat deabinelea.Sunt epuizata. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Tot eu. V am înnebunit cu testele mele de ovulatie. Ce zice?i de cel de acum 5 minute? https://ibb.co/ynQJXM9 |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| eve23 wrote:Buna fetelor. Tot eu. V am înnebunit cu testele mele de ovulatie. Ce zice?i de cel de acum 5 minute? https://ibb.co/ynQJXM9
Este pozitiv |
|

| eve23 wrote:Buna fetelor. Tot eu. V am înnebunit cu testele mele de ovulatie. Ce zice?i de cel de acum 5 minute? https://ibb.co/ynQJXM9 uau.No asta da test de ovulatie super pozitiv.Neaparat contact azi si maine.Ovulatia se va produce in urmatoarele 12-36 ore in functie de fiecare corp in parte.Bafta sa fie cu ochisori |
|

| Fetelor eu am o intrebare.Credeti ca din cauza ca am luat paracetamol de luni nu a crescut temperatura?oare mi-a scazut-o?am fost ft.racita si a trebuit sa ma tratez.Eu stiu sigur ca ovulatia a fost in ziua 17 pt.ca in ziua 16 si 17 a fost testul ft.pozitiv si din ziua 18 a scazut in intensitate dar temperatura nu a mai crescut.In ziua 16 am avut si egg mult si tot in aceasta zi dureri de ovare care au tinut pana in ziua 17 seara.Acum ma simt ca dupa ovulatie adica nu simt nici un fel de disconfort si anovulator nu are cum sa fie daca au iesit 2 teste pozitive.Azi am avut ultima pastila de paracetamol si sper pe maine sa creasca temperatura.Va atasez testele de ovulatie incepand de sus ziua 15,16,17,18. Adina Mariana attached the following image(s):

|
|
|
|