Clubul aspirantelor - 71
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sofia28
Scris: Thursday, January 24, 2019 10:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/26/2017
Andreea06 wrote:
Sofia, felicitari pentru sarcina, eu sunt optimista pentru tine, te cred ca esti speriata dupa 2 experiente asa dar trebuie sa incerci sa fii si puternica si pozitiva ca va ramane cu tine. Eu cred in puterea gandurilor si a atitudinei noastre in a aatrage ceva bun.
Sa ai o sarcina la termen!

Sangerari micute s-au mai auzit in sarcina si se poate trece mai departe si cu ele, bine ca iei progesteron, pt mutatia aceea sa verifici la hematolog daca trebuie ceva.. nu ti-a zis cand ai descoperit-o ce tre facut la test pozitiv?

Sunt pozitiva,sunt calma si nu ma panichez :).
In legatura cu scaderea temperaturii poate e nidatia yes pe mine luarea temperaturii ma stresa maxim :)).
Adina Mariana
Scris: Thursday, January 24, 2019 10:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
sofia28 wrote:

Am luat aspenter pana la sangerare cand lam oprit si in loc de acid folic foalat.Inca am sangerari usoare,iau in continuare arefam,maine voi face beta si ma duc la un control pt o a doua opinie.
Doamne Ajuta,sa fie totul binepupici e bine ca esti optimista,bravo.
Adina Mariana
Scris: Thursday, January 24, 2019 10:48 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Eu nu stiu ce e cu temperatura mea.. ieri a urcat f mult si azi a coborit mult dar mai e pana la menstra.. ziua 6 dpo, incepe perioada in care se poate implanta ceva. Hey
Eu am muscat-o de 2 ori cu semnalele false ale corpului meu.Pe mine nu ma mintea termperatura niciodata in schimb vad ca nu creste inca si sunt ziua 19 iar eu nu am ovulat.Asa ma bucurasem ca am ovulat in ziua 16 pt.ca si testul a fost positiv,am avut si egg mult,dureri de ovare,temperatura a scazut...eu nu mai inteleg nimic.In ziua 17 la fel de pozitiv,in ziua 18 a scazut din intensitate unpic si cu toate astea temperatura inca e jos.Nu stiu ce se intampla.Poate nu reuseste sa se sparga singur.Sincer am obsit rau.Abia astept luna urm.operatia si sa vad ce probleme am.
La tine posibil sa fie nidatia.Doamne Ajuta sa fie cu ochisori de data asta si sa se prinda computerlove Hands
Andreea06
Scris: Thursday, January 24, 2019 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Adina Mariana wrote:
Eu am muscat-o de 2 ori cu semnalele false ale corpului meu.Pe mine nu ma mintea termperatura niciodata in schimb vad ca nu creste inca si sunt ziua 19 iar eu nu am ovulat.Asa ma bucurasem ca am ovulat in ziua 16 pt.ca si testul a fost positiv,am avut si egg mult,dureri de ovare,temperatura a scazut...eu nu mai inteleg nimic.In ziua 17 la fel de pozitiv,in ziua 18 a scazut din intensitate unpic si cu toate astea temperatura inca e jos.Nu stiu ce se intampla.Poate nu reuseste sa se sparga singur.Sincer am obsit rau.Abia astept luna urm.operatia si sa vad ce probleme am.
La tine posibil sa fie nidatia.Doamne Ajuta sa fie cu ochisori de data asta si sa se prinda computerlove Hands

Tu iei vaginal temp? E f constanta la tine, la mine e hais.
Poate ai ovulat atunci dar sa ai vreo ‘carenta’ de progesteron? Ala da temp ridicata nu?

Cred ca doar cu eco poti afla, sa vezi corpul galben.. dar nu are rost sa te complici, mai rezistam o saptamana si aflam amandoua ce si cum.
Adina Mariana
Scris: Thursday, January 24, 2019 12:03 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Tu iei vaginal temp? E f constanta la tine, la mine e hais.
Poate ai ovulat atunci dar sa ai vreo ‘carenta’ de progesteron? Ala da temp ridicata nu?

Cred ca doar cu eco poti afla, sa vezi corpul galben.. dar nu are rost sa te complici, mai rezistam o saptamana si aflam amandoua ce si cum.
Da.Vaginal iau mereu si e ft.corect luata pt.ca ma trezesc zilnic la 7:00 sa iau euthyroxul si iau si temperatura daca tot ma trezesc dupa care ma culc inapoi sau merg la lucru.Iar eu nu ma trezesc deloc sa merg la baie.Deci mereu dorm 4,5 ore legate.Acum clar nu ma mai complic,vedem ce se intampla in zilele urm,sunt si eu curioasa.Nu cred sa fie anovulator ca atunci nu ar fi atat de constanta temperatura.Oricum,sperante am minime si am cam obosit cu contactele astea la comanda ca "sa prind ovulatia" si ovulatia ia-o de unde nu-iNuStiu
Andreea06
Scris: Thursday, January 24, 2019 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Adina Mariana wrote:
Da.Vaginal iau mereu si e ft.corect luata pt.ca ma trezesc zilnic la 7:00 sa iau euthyroxul si iau si temperatura daca tot ma trezesc dupa care ma culc inapoi sau merg la lucru.Iar eu nu ma trezesc deloc sa merg la baie.Deci mereu dorm 4,5 ore legate.Acum clar nu ma mai complic,vedem ce se intampla in zilele urm,sunt si eu curioasa.Nu cred sa fie anovulator ca atunci nu ar fi atat de constanta temperatura.Oricum,sperante am minime si am cam obosit cu contactele astea la comanda ca "sa prind ovulatia" si ovulatia ia-o de unde nu-iNuStiu

Da.. e moartea pasiunii, noi tre sa aliniem planetele cu piticul sa prindem o fereastra, apoi cu sotul ca a avut de lucru extra, venea obosit.. eu frustrata pe el ca nah eu faceam testelw si stiam cand si cum, pana la urma am scos-o la capat dar e enervant asa.
Adina Mariana
Scris: Thursday, January 24, 2019 12:46 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Da.. e moartea pasiunii, noi tre sa aliniem planetele cu piticul sa prindem o fereastra, apoi cu sotul ca a avut de lucru extra, venea obosit.. eu frustrata pe el ca nah eu faceam testelw si stiam cand si cum, pana la urma am scos-o la capat dar e enervant asa.
Da,stiu cum este.Asa patesc si eu.Sotul la 11 venea acasa de la lucru,eu sunt si putin racita iti dai seama ce chef aveam amandoi.Si normal ca ma inervez cand si fac tot posibilul sa am contacte si ovulatia nu se produce.Nu degeaba se spune ca un copil e o minune ca asa si vine..ca printr-o minune cand nu programezi.
eve23
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Buna fetelor. ?ti?i ca zilele trecute postasem un test de ovulatie care parea pozitiv? Dupa acel test am continuat cu testele care pareau negative. Adica a 2 a liniu?a era stearsa. Astazi surpriza. Ce parere ave?i?
https://ibb.co/4dgM58K
PS. E ziua 22 după ultima menstra.
M2m2m2
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
Adina chiar nu pot sa inteleg de ce nu sa produs ..in alte luni era in linie dreapta nu avea asa oscilatii ,cand crestea crestea . Ufff ..

Dar sigur nu e fara ovulatie!
Eu nu mai i-au nici o temperatura , notez doar secretiile nu ma mai stresez si-a sa nu raman , sunt z 8 azi bebelesc perioada cu secretiile si cam atat!
Iau dhea si atat o sa durereze pana isi va face efectul daca isi va face !
Vreau sa comand si pt endometru ceva , am studiat aseara zice ca L-arginina e buna ,scriu si pt fetele care au probleme cu endometrul.
Cine e la testat ???? Am pierdut firul :))
M2m2m2
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. ?ti?i ca zilele trecute postasem un test de ovulatie care parea pozitiv? Dupa acel test am continuat cu testele care pareau negative. Adica a 2 a liniu?a era stearsa. Astazi surpriza. Ce parere ave?i?
https://ibb.co/4dgM58K
PS. E ziua 22 dupa ultima menstra.

Nu ai ov micro sau polichistice??
La mine si cu o z inainte de menstra era asa :))
eve23
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:29 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Nu ai ov micro sau polichistice??
La mine si cu o z inainte de menstra era asa :))

Pai nu mi a zis medicul nimic de ovare polichistice. Ma gândesc ca mi ar fi zis daca era
eve23
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:31 PM
Nivel

eve23 wrote:

Pai nu mi a zis medicul nimic de ovare polichistice. Ma gândesc ca mi ar fi zis daca era

Plus ca a ie?it unul intens prin ziua 16 parca apoi erau oale ?i acum asta care e clar ro?u. Cel de aseara era Pal in primele 5 min dupa 2 ore când m am uitat din gre?eala la el era mai intens. Asta de azi e in primele 5 min a?a.il iau pe so? imediat. Oare sa fie prea tarziu?
Roser
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
M2m2m2 wrote:
Adina chiar nu pot sa inteleg de ce nu sa produs ..in alte luni era in linie dreapta nu avea asa oscilatii ,cand crestea crestea . Ufff ..

Dar sigur nu e fara ovulatie!
Eu nu mai i-au nici o temperatura , notez doar secretiile nu ma mai stresez si-a sa nu raman , sunt z 8 azi bebelesc perioada cu secretiile si cam atat!
Iau dhea si atat o sa durereze pana isi va face efectul daca isi va face !
Vreau sa comand si pt endometru ceva , am studiat aseara zice ca L-arginina e buna ,scriu si pt fetele care au probleme cu endometrul.
Cine e la testat ???? Am pierdut firul :))

M2 ai grija cu arginina. Da, intr-adevar e buna pt uter ca creste circulatia sangelui dar sunt studii care spun ca afecteaza calitatea ovulului si a embrionului.
Nu stiu daca ai citit cartea "It starts with the egg" scrisa de Rebecca Fett. Daca nu ai citit-o ti-o recomand pt ca e doar cu concluzii ce s-au tras dupa studii stiintifice cu diferite substante care s-a demonstrat ca cresc calitatea ovulului. Aici am citit si despre arginina cum ca nu ar fi buna si explica si de ce.

Roser attached the following image(s):
screenshot_20190124-123525-479x383.jpg

Roser
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:48 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Roser am si eu o intrebare dhea schimba mirosul urinii ,am luat o pastila dupa 3 ore parca pipi avea un miros ciudat ..ai simtit ceva diferit la tine??
Sau trebuie sa ma gandesc din nou la infectie urinara??

Nu, eu nu am observat nicio modificare si sunt chiar foarte atenta. Alte simptome nu mai ai? De infectie urinara.
Roser
Scris: Thursday, January 24, 2019 1:54 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ai primit antibiotic 3-5 zile,zilele astea?e ft important sa nu faci infectii dupa procedura.Eu am facut si in luna cu hsg-ul dupa cele 5 zile de augmentin.Ma bucur ca nu te-a durut si bafta sa fie un rezultat asa cum ti-l doresti.

Da Adina, am luat Azitromicina, azi o sa iau ultima pastila.
Fetele care ati facut HSG, v-a curs multa substanta de contrast dupa? Eu m-am dus cu absorbantul dupa mine mi-am luat dinala extra ca ma gandeam ca va curge cu galeata, mi l-am pus dar au curs cativa stropi ieri si azi deloc.
Ma tot intreb unde naiba e lichidul? Tot astept sa coboare dar nimic. Nu ma doare burta, nimic, ca si cum nu as fi facut proba. Daca e in mine si nu poate sa coboare?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.