Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| M2m2m2 wrote:
Laura nu intrerupe progesteronul sub nici o forma ,fa analiza beta din sange in dinamica la 48 de ore! Daca e din nou avort vine menstruatia cu tot cu progesteron! La eco oricum nu vede nimic , beta e singura solutie !
Am facut ieri beta ?i a ie?it negativ :( asa am pa?it ?i la prima sarcina (beta în sânge mi-a ie?it cu 5 zile dupa întârziere ?i testul cu 4 înainte de întârziere) |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Laurammm wrote: Am facut ieri beta ?i a ie?it negativ :( asa am pa?it ?i la prima sarcina (beta în sânge mi-a ie?it cu 5 zile dupa întârziere ?i testul cu 4 înainte de întârziere)
nu poti sa ne pui testul ?? Daca beta e negativ at.opresti progesteronul ! E ciudat pt ca prima data hormonul e in sange apoi in urina ...nu invers! Sau mai repeta a data beta apoi opreste daca zici ca e asa ..poate a fost eroare la laborator!! |
|
|
| M2m2m2 wrote: nu poti sa ne pui testul ?? Daca beta e negativ at.opresti progesteronul ! E ciudat pt ca prima data hormonul e in sange apoi in urina ...nu invers! Sau mai repeta a data beta apoi opreste daca zici ca e asa ..poate a fost eroare la laborator!! Nu ?tiu cum sa ata?ez poza:( |
|
|

| Laurammm wrote: Nu ?tiu cum sa ata?ez poza:(
https://ibb.co/9ytf8YL M2m2m2 attached the following image(s):

|
|
|
https://i.imgur.com/QwtQ2my.jpg |
|
| Laurammm wrote:![]() https://i.imgur.com/QwtQ2my.jpg Se vede? |
|

| Laurammm wrote:![]() https://i.imgur.com/QwtQ2my.jpg Ceva nu ai facut bine ca ai pus linkul ..nu se deschide asa! Mai poti pune de la butonul atach in dreapta e ! Daca iti spune ca e prea mare poza fa print si apoi pune !
Am reusit sa o vad ..asta e singurul pozitiv care il ai ?? Ai mai facut altul ?? Si a iesit pozitiv sau numai 1 ?? M2m2m2 attached the following image(s):

|
|
| [quote=M2m2m2] Ceva nu ai facut bine ca ai pus linkul ..nu se deschide asa! Mai poti pune de la butonul atach in dreapta e ! Daca iti spune ca e prea mare poza fa print si apoi pune ! [/quote Tot îmi spune ca e prea mare, dar mi-e mi se deschide link-ul
|
|
| Laurammm wrote:[quote=M2m2m2] Ceva nu ai facut bine ca ai pus linkul ..nu se deschide asa! Mai poti pune de la butonul atach in dreapta e ! Daca iti spune ca e prea mare poza fa print si apoi pune ! [/quote Tot îmi spune ca e prea mare, dar mi-e mi se deschide link-ul
Îmi spune ca e prea mare ?i asa ?i nu poate fi incarcat Laurammm attached the following image(s):

|
|

| Laurammm wrote: Îmi spune ca e prea mare ?i asa ?i nu poate fi incarcat
Acum se vede si aici ! Ai reusit :)). Deci e singurul care il ai pozitiv ?? |
|
| M2m2m2 wrote: Acum se vede si aici ! Ai reusit :)). Deci e singurul care il ai pozitiv ??
Am mai ata?at câteva poze |
|

| Laurammm wrote: Am mai ata?at câteva poze
Nu stiu ce sa zic cu testele astea ,nu am vazut in ro acest test si nici nu am folosit niciodata , pare linie de uscare ! Nu vreau sa te intristez ..! Pt mine beta e sfanta in sange e 100% daca e negativ testul nu poate fi pozitiv doar daca laboratorul a gresit analiza de beta ! Poti repeta cu un alt test de alta marca ,beta repetata .. Sa fie cum i-ti doresti !! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Laura ti/am raspuns la mamici dar adaug si aici ca e mai ok aici de continuat discutia. Deci inteleg ca ai avut test pozitiv si ai sangerari acum? Progesteronul e pt sustinerea sarcinii, daca nu e sarcina atunci se intrerupe cum a zis medicul, dupa 10 zile sau cate ti-a prescris si apoi vine menstruatia. Pt trombofilie ai mers la hematolog? Acela tre sa iti prescrie tratament si analize de la test pozitiv, nu ginecologul. Progesteronul nu e pt trombofilie.. |
|
| Andreea06 wrote:Laura ti/am raspuns la mamici dar adaug si aici ca e mai ok aici de continuat discutia. Deci inteleg ca ai avut test pozitiv si ai sangerari acum? Progesteronul e pt sustinerea sarcinii, daca nu e sarcina atunci se intrerupe cum a zis medicul, dupa 10 zile sau cate ti-a prescris si apoi vine menstruatia. Pt trombofilie ai mers la hematolog? Acela tre sa iti prescrie tratament si analize de la test pozitiv, nu ginecologul. Progesteronul nu e pt trombofilie.. Vineri am reu?it sa îmi fac programare ?i la genealogic ?i la hematolog. Testele au ie?it pozitiv pana astazi, astazi am avut o u?oara sângerare maronie. Am ata?at mai sus pozele cu testele de sarcina.... Când am vb cu medicul hematolog a spus sa merg doar dupa confirmarea medicului de?i am în?eles ca la unele muta?ii nu este suficient doar aspenter ul pe care deja îl iau. Am stari de greata foarte mari ?i sânii foarte tensiona?i :( ma deruteaza foarte tare aceasta scurgere, în legatura cu beta hcg nu îmi fac griji pt ca la fel am pa?it cu primul copil, doar dupa 5 zile a ie?i valoare 12, nu prea cred în laboratoarele astea :( |
|

| Laurammm wrote: Vineri am reu?it sa îmi fac programare ?i la genealogic ?i la hematolog. Testele au ie?it pozitiv pana astazi, astazi am avut o u?oara sângerare maronie. Am ata?at mai sus pozele cu testele de sarcina.... Când am vb cu medicul hematolog a spus sa merg doar dupa confirmarea medicului de?i am în?eles ca la unele muta?ii nu este suficient doar aspenter ul pe care deja îl iau. Am stari de greata foarte mari ?i sânii foarte tensiona?i :( ma deruteaza foarte tare aceasta scurgere, în legatura cu beta hcg nu îmi fac griji pt ca la fel am pa?it cu primul copil, doar dupa 5 zile a ie?i valoare 12, nu prea cred în laboratoarele astea :(
Tu stii atunci mai bine !
Mai mult de atat nu stiu ce sa zic ..eventual schimba programarea mai repede ! Sangerarea ai scris ca e rosie deci nu e bine ..acum ai scris ca e maro ...deci nu te inteleg deloc ! 1.testul de sarcina trebuia sa fie tot mai clar la tine e la fel de invizibila liniuta a 2 . 2.progesteronul da stari de greata cap ..sani tensionati etc 3.daca crezi ca esti trebuie sa mergi la urgente ,acolo i-ti for face ei un eco +test de sarcina ! I-ti doresc sanatate ! Si rabdare !
|
|
|
|