Clubul aspirantelor - 71
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Sunday, January 13, 2019 7:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
simmo wrote:

Buna Ella,
Nu ai ratat informatia. Nu am zis pana acum (la noi nu stie nimeni momentan; am zis sa mai asteptam mai ales ca vorbeam cu sotul si ii speneam ca nu inteleg cum nu poti avea in 2 sarcini stari diametral opese; singurul lucru care a ramas la fel au fost durerile ca la menstra). Acum 2 zile am facut testul si a iesit pozitiv. Amh-ul si programarea la clinica au fost facute inainte sa aflu de sarcina.

Felicitari pentru sarcina! majoreta
Este perfect normal sa ai stari diferite de la o sarcina la alta. Eu am stari diferite si fata de sarcina dusa la termen si fata de cea pierduta, iar sanii nu imi spun inca nimic.. acum in prima saptamana de la pozitivare abea am mancat, nu am avut greata, dar pur si simplu imi statea in gat mancarea, nu aveam pofta de nimic, de 2 zile as manca intruna..poate coincide si cu faptul ca am inceput sa iau elevit desi il iau seara la culcare. Ziua dorm pe mine, obosesc repede, atipesc si pe jos la joaca cu piticu iar noaptea ma trezesc din ora in ora desi sunt rupta de somn. Iti tin pumnii sa fie totul bine! Mergi la beta maine ?
Ella123
Scris: Sunday, January 13, 2019 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
simmo wrote:

Buna Ella,
Nu ai ratat informatia. Nu am zis pana acum (la noi nu stie nimeni momentan; am zis sa mai asteptam mai ales ca vorbeam cu sotul si ii speneam ca nu inteleg cum nu poti avea in 2 sarcini stari diametral opese; singurul lucru care a ramas la fel au fost durerile ca la menstra). Acum 2 zile am facut testul si a iesit pozitiv. Amh-ul si programarea la clinica au fost facute inainte sa aflu de sarcina.
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara. Din câte am mai auzit pe la prietene nicio sarcina nu seamana cu alta.. Deci fii relaxata ?i gânde?te pozitiv. Felicitari! hearts
simmo
Scris: Sunday, January 13, 2019 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Multumesc fetelor,
Incerc sa gandesc pozitiv.
Momentan nu fac beta. Saptamana viitoare trec pe la Fundeni si gineco. Astept sa vad ce zic doctorii. De vreo 3 saptamani iau elevit (ca supliment, iar intamplarea a fost sa se si sincronizeze momentele). Nu imi provoaca pofta de mancare; mai mult mananc din inertie, dar intra mai greu.
Mihaela14
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Inawar wrote:

Poate e cu ochisori majoreta
Eu asa am avut acum la a doua sarcina.

Ar fi super , ce sa zic?! Doar ca la mine spotingul nu e o noutate, poate doar simptomele enumerate.
Multumesc !Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
simmo wrote:
Multumesc fetelor,
Incerc sa gandesc pozitiv.
Momentan nu fac beta. Saptamana viitoare trec pe la Fundeni si gineco. Astept sa vad ce zic doctorii. De vreo 3 saptamani iau elevit (ca supliment, iar intamplarea a fost sa se si sincronizeze momentele). Nu imi provoaca pofta de mancare; mai mult mananc din inertie, dar intra mai greu.

Simmo felicitari pt sarcina, noua puteai sa ne spui sic
Bafta sapt viitoare la doctori, sa auzim de bine! Tine-ne la curent!computerlove
eve23
Scris: Sunday, January 13, 2019 10:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Buna fetelor. Nu am mai scris nimic de ceva vreme dar v am citit zilnic. Îmi place atât de mult forumul asta. Pana la urma testul acela viola nu era valid. Se pare ca are linie de uscare. Mi au venit urâ?i pe 3 Ianuarie in cele din urma...dupa ce am avut ni?te dureri de sâni groaznice pe care nu le am mai avut niciodata pana acum... dureau atât de tare ca nici nu puteam sa ?in mâinile pe lânga corp( am sânii destul de mari). Pe 16 am programare la ginecolog altul in afara de doctori?a la care am mers pentru ca m am mutat dupa casatorie din ora?ul unde stateam înainte ?i îmi e mai greu sa ajung acolo. Ce îmi sugera?i sa ii cer sau sa ii mai spun? Pana acum nu am facut cine ?tie ce analize decât ureaplasma Mycoplasma ceva frotiuri ?i pap care au ie?it toate bune( deci pe partea asta nu as avea nimic) numai ca dupa pastilele ce le am lasat in Aprilie îmi vine foarte haotic( înainte de ele aveam cm regulat). Mi am cumparat ?i teste de ovulatie pentru ca pana acum nu am facut niciodata. Când îmi sugera?i sa încep testarea? Va pup ?i sper sa venim toate cu vesti bune cât mai curand
Adina Mariana
Scris: Sunday, January 13, 2019 11:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Inawar wrote:

Sunt sigura ca iti vine si tie randul la un bebelut, am vazut si pe aici atatea cazuri in care s-a intamplat dupa ani de incercari...
Zilele trecute m-am intalnit cu cineva care mi-a spus ca asteapta un baietel peste 2 luni, m-am bucurat asa tare pt ca stiam ca au vreo 4 ani de cand incearca. De cate ori ne vedeam ocazional nu intrebam nimic de bebe pt ca stiam ca incearca si acum surpriza, mai putin si naste :)
computerlove
Multumesc pt.gandurile bunepupici si tie Andreea la felpupici
Rox
Scris: Monday, January 14, 2019 7:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Neata fetelor. Eu tocmai ce m am intors de la urgente.. Avort menstrual..sangerez..Mi au facut 2 teste de sarcina care au ie?it negative,nu inteleg cum e posibil, imi voi face ?i programare la ecografie astazi...ca în spital ca sa îmi faca era nevoie sa ma interneze.. Mi a pus practic un diagnostic din ochi asa.. Degeaba ma bucuram..ma puteti adauga si pe mine pe lista.
Ella123
Scris: Monday, January 14, 2019 8:02 AM
Nivel

Rox wrote:
Neata fetelor. Eu tocmai ce m am intors de la urgente.. Avort menstrual..sangerez..Mi au facut 2 teste de sarcina care au ie?it negative,nu inteleg cum e posibil, imi voi face ?i programare la ecografie astazi...ca în spital ca sa îmi faca era nevoie sa ma interneze.. Mi a pus practic un diagnostic din ochi asa.. Degeaba ma bucuram..ma puteti adauga si pe mine pe lista.
Imi pare rau, Rox! ai mai facut betahcg? o prietena de-a mea abia e facuse testul de sarcina si la scurt timp a avut o sangerare destul de abundenta.. a fost la medic si i-a spus ca sarcina se desprinseseputin..i-a dat progesteron pt sustinere si acum e bine, intra in trim 2. Poate ca nu e totul pierdut!
fetelor.. eu tot am durerea aceea pe stanga, e un disconfort asa.. nu inteleg de la ce poate fi..oare nu s-au spart foliculii? sper sa nu ma aleg cu vreun chist..
FloreFlore
Scris: Monday, January 14, 2019 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Simmo ,felicitari pentru sarcina !topai
ROX îmi pare rau pentru ce ?i se intampla...Nu a fost sa fie...Î?i doresc sa fii puternica ?i cu credinta ca data viitoare v a fi bineCheek Kiss
Mult succes fetelor care urmeaza la testare dance
Ella123
Scris: Monday, January 14, 2019 8:27 AM
Nivel

FloreFlore wrote:
Simmo ,felicitari pentru sarcina !topai
ROX îmi pare rau pentru ce ?i se intampla...Nu a fost sa fie...Î?i doresc sa fii puternica ?i cu credinta ca data viitoare v a fi bineCheek Kiss
Mult succes fetelor care urmeaza la testare dance
tu cand mai testezi?
ivoreth
Scris: Monday, January 14, 2019 8:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Rox wrote:

Imi pare rau, Rox. Am trecut si eu prin asta, stiu ce greu e si cate sperante iti faci cand vezi un test pozitiv, dar nu iti pierde speranta, se poate ras
FloreFlore
Scris: Monday, January 14, 2019 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Ella123 wrote:
tu cand mai testezi?

Am fscut un Surececk cu a 3 a urina...negativ. ..pale Deja am simptome ale cm ului...dureri de cap,insomnii, ma doare putin ?i burta deci..Sa ai spor la bebelit ca te apropii de ovulatie dance
Ellena20
Scris: Monday, January 14, 2019 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Rox,imi pare atat de rau!!
Flore, nu renunta sa speri pana nu vine cm-ul... poate poate o fi.
Mie inca nu mi-a venit... pe 10 seara trebuia sa vina, dar pana acum nimic. Am facut test si pe 8 si pe 9 ian si ambele negative. Sotul e tare increzator dar a zis sa testez in weekend daca nu vine pana atunci... ca mereu se bucura ca imi intarzia inainte si aveam dereglare de o saptamana... dar in ultimele luni venea la fix 33 de zile.
Eu as face astazi un test fara sa stie el... pt ca mi-e frica, daca e sa fie poate are nevoie de sustinere.
M-am speriat si de ce a zis Ella cu extrauterina. Am dureri de burta,uneori mai accentuate, alteori slabe, mereu merg la baie sa verific daca a venit...
Ella123
Scris: Monday, January 14, 2019 9:14 AM
Nivel

FloreFlore wrote:

Am fscut un Surececk cu a 3 a urina...negativ. ..pale Deja am simptome ale cm ului...dureri de cap,insomnii, ma doare putin ?i burta deci..Sa ai spor la bebelit ca te apropii de ovulatie dance
Ovulatia mea a trecut... nu e corect graficul de mai jos pentru ca am facut stimulare si ovulatia a fost joi vineri dupa spusele medicului. e drept, nu am fost la confirmare sa vad daca s-a produs..de asta sunt ingrijorata de durerile de pe partea stanga. I-am dat un sms daca este nevoie de eco sa vedem ce raspunde. de vineri ar fi trebuit sa numar 12 zile si sa testez asa mi-a spus, dar sa vedem. am 100 ganduri si toate negative.. la prima sarcina eram foarte panicata si am zis ca la urmatoarea nu se va mai intampla.. dar eu nici gravida nu sunt si am inceput cu sperieturile.. ba extrauterina, ba chist, ba hiperstimulare... si toate de la o presiune/durere pe stanga. plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.