Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| V-am adaugat, daca mai vrea cineva sa adaug detalii gen TTC la cine nu are.. inseamna ca nu le stiu, sa imi spuna. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuta noua Andreea si cum de fiecare data spun...sa ne poarte noroc si sa fie ultima.Dar uite ca inca o casuta in care sunt tot aici.Doamne simt ca nu mai pot duce sunt cu voi de 2 ani,timp in care luna de luna sper,iau medicamente,temperatura,masor ovulatia,am facut stimulari,inseminari,drumuri lungi la Iasi,analize,injectii si totusi..inca sunt aici,mi se pare o vesnicie de cand incerc.Imi doresc prea mult poate si orice fac nu ma pot detasa acum am terminat cu ciclul,incepe o noua luna si am obosit sa mai sper.Am si cateva lacrimi in ochi acum ies putin afara ca ninge tare frumos si este zapada.Poate mai uit...
Nu te mai uita la casute ca "inca o casuta in care esti tot aici'.. hai sa le vedem ca ceva fresh, la care dam pagina sa incepem un nou capitol. Uneori ai nevoie de asta in viata, sa te gandesti ca o poti lua de la capat, sa lasi in urma altele.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Fetelor am facut la prânz un Surececk. ..Nu am baut lichide 2 ore inainte. ...E o liniuta aparuta în primele 10 min dar mult prea în stanga...Nu ma pot baza pe ea Mihaela îmi pare rau ptr spotting ?i eu am observat azi o secretie cu firicele maro deci .. https://ibb.co/2PxLnHc https://ibb.co/x7zf63z |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuta noua Andreea si cum de fiecare data spun...sa ne poarte noroc si sa fie ultima.Dar uite ca inca o casuta in care sunt tot aici.Doamne simt ca nu mai pot duce sunt cu voi de 2 ani,timp in care luna de luna sper,iau medicamente,temperatura,masor ovulatia,am facut stimulari,inseminari,drumuri lungi la Iasi,analize,injectii si totusi..inca sunt aici,mi se pare o vesnicie de cand incerc.Imi doresc prea mult poate si orice fac nu ma pot detasa acum am terminat cu ciclul,incepe o noua luna si am obosit sa mai sper.Am si cateva lacrimi in ochi acum ies putin afara ca ninge tare frumos si este zapada.Poate mai uit... Sunt sigura ca iti vine si tie randul la un bebelut, am vazut si pe aici atatea cazuri in care s-a intamplat dupa ani de incercari... Zilele trecute m-am intalnit cu cineva care mi-a spus ca asteapta un baietel peste 2 luni, m-am bucurat asa tare pt ca stiam ca au vreo 4 ani de cand incearca. De cate ori ne vedeam ocazional nu intrebam nimic de bebe pt ca stiam ca incearca si acum surpriza, mai putin si naste :) |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Bine v-am regasit in casuta noua, sa fie cu noroc ! Eu am inceput deja cu spotting din z5 dpo , mi s-a acrit de spottingul asta ! Ieri am crezut ca si vine menstruatia , a fost destul de mult cantitativ spottingul si am avut dureri mari pe sub burta, tot felul de senzatii ciudate: dureri de cap, ameteli.. Sper din suflet sa nu vina manstra atat de repede. Azi s-au mai ameliorat simptomele si am observat doar putin spotting deocamdata. Imi pare rau pt fetele care au declarat z1 ,luna noua sa fie cu noroc! Fetelor care urmeaza sa testati multa bafta sa fie cu ochisori! Poate e cu ochisori Eu asa am avut acum la a doua sarcina. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Andreea06 wrote:Daca mai vrea cineva pe listuta, acum e momentul Am scos pe Alina si Mirela, ca-s burtici, Rox nu era pe lista dar stiu ca si ea a sarit gardul, Doamne ajuta sa le fie totul bine la Gravidute.
Buna!Multa bafta fetelor, sa ploua cu teste pozitive! Sper sa fie totul ok la mine.. astazi am o secre?ie maro care ma sperie, abia vineri am programare la ginecolog, insa i-am dat un mesaj doctori?ei, sa o intreb ce este de facut. În continuare am crampe ocazionale si dureri de spate, sani durerosi. Va pup |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| FloreFlore wrote:Fetelor am facut la prânz un Surececk. ..Nu am baut lichide 2 ore inainte. ...E o liniuta aparuta în primele 10 min dar mult prea în stanga...Nu ma pot baza pe ea Mihaela îmi pare rau ptr spotting ?i eu am observat azi o secretie cu firicele maro deci .. https://ibb.co/2PxLnHchttps://ibb.co/x7zf63z Hmmm, totusi se zareste si e la fel de groasa..poate o fi avand testul un defect, dar eu tind sa cred ca la tine e cu ochisori luna asta. Succes! |
|
| Elena7 wrote:Hmmm, totusi se zareste si e la fel de groasa..poate o fi avand testul un defect, dar eu tind sa cred ca la tine e cu ochisori luna asta. Succes! Mul?umesc mult !!! Vreau eu barzuca taaa Vad ca mai ai câteva zile pana na?ti! Pfff ,ce a trecut timpul !Î?i doresc din suflet na?tere cât mai usoara |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| FloreFlore wrote:Fetelor am facut la prânz un Surececk. ..Nu am baut lichide 2 ore inainte. ...E o liniuta aparuta în primele 10 min dar mult prea în stanga...Nu ma pot baza pe ea Mihaela îmi pare rau ptr spotting ?i eu am observat azi o secretie cu firicele maro deci .. https://ibb.co/2PxLnHchttps://ibb.co/x7zf63z Se vede linia. Nu pot sa cred cat ghinion ai cu testele... pare o linie buna daca a aparut in primele 10 minute dar nu e in locul potrivit. Iti tin pumnii sa fie o liniuta adevarata |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| FloreFlore wrote:Mul?umesc mult !!! Vreau eu barzuca taaa Vad ca mai ai câteva zile pana na?ti! Pfff ,ce a trecut timpul !Î?i doresc din suflet na?tere cât mai usoara Da, asa e, a trecut timpul foarte repede...multumesc, sper si eu sa fie cat mai usoara nasterea. Si mai sper ca luna asta sa ne insotesti la gravidute! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| yeeey casuta noua imi pare rau pentru fetele cu z1 si cele cu teste negative..capul sus fetelor dumnezeu le randuieste ptn fiecare in parte nu ne lasa doamne doamne la greu eu mai am 2 zile pana sa imi vina uratii..si deja simt o mica durere ca la ciclu...deci n are rost sa testez nici luna asta :( desi vreo 2 zile am avt senzatie de rau...aceela ca de masina..daca intelegeti va pup cu drag si ma rog la doamne doamne sa vina barza la fiecare in parte |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Buna Roser,
Ultima oara cand am facut analizele hormonale, ths-ul era ok. Doar prolactina la pragul superior. Am luat 2,5 luni myo sun si vit D, dupa am facut pauza. In februarie avem o programare la o clinica de fertilitate (noi speram sa nu mai ajungem, sa ni se confirme ca sarcina e viabila). Am emotii pentru ca starile care le aveam la prima sarcina de anul trecut difera foarte mult prin ce trec la momentul actual. Acum nu mai am sani umflati, doar putini durerosi; fara greturi; fara pofta de mancare si in plus insomnii. Data trecuta a fost total opus (nici nu stiu ce sa mai cred...). Ma rog sa fie ok Daca va fi bine, vom anula programarea la clinica. Daca nu, vom merge mai departe si vedem ce ne vor recomanda. |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| simmo wrote:Buna Roser, Ultima oara cand am facut analizele hormonale, ths-ul era ok. Doar prolactina la pragul superior. Am luat 2,5 luni myo sun si vit D, dupa am facut pauza. In februarie avem o programare la o clinica de fertilitate (noi speram sa nu mai ajungem, sa ni se confirme ca sarcina e viabila). Am emotii pentru ca starile care le aveam la prima sarcina de anul trecut difera foarte mult prin ce trec la momentul actual. Acum nu mai am sani umflati, doar putini durerosi; fara greturi; fara pofta de mancare si in plus insomnii. Data trecuta a fost total opus (nici nu stiu ce sa mai cred...). Ma rog sa fie ok Daca va fi bine, vom anula programarea la clinica. Daca nu, vom merge mai departe si vedem ce ne vor recomanda. cred ca am ratat informatia sau n am inteles.. Îmi cer scuze, dar esti insarcinata acum? |
|
| ivoreth wrote:Se vede linia. Nu pot sa cred cat ghinion ai cu testele... pare o linie buna daca a aparut in primele 10 minute dar nu e in locul potrivit. Iti tin pumnii sa fie o liniuta adevarata A?a este ,dar s o sparge cândva ?i ghinionul asta D ne ajuta! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Ella123 wrote: cred ca am ratat informatia sau n am inteles.. Îmi cer scuze, dar esti insarcinata acum?
Buna Ella, Nu ai ratat informatia. Nu am zis pana acum (la noi nu stie nimeni momentan; am zis sa mai asteptam mai ales ca vorbeam cu sotul si ii speneam ca nu inteleg cum nu poti avea in 2 sarcini stari diametral opese; singurul lucru care a ramas la fel au fost durerile ca la menstra). Acum 2 zile am facut testul si a iesit pozitiv. Amh-ul si programarea la clinica au fost facute inainte sa aflu de sarcina.
|
|
|