Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| FloreFlore wrote:Da,sunt bine,multumesc  Sunt mai relaxata,m am detasat un pic ca ajunsesem prea stresata si cu luatul temperaturii etc...Cred mult în miracole ...Incerc uneori sa fiu realista ca la mine sansele de a deveni mama sunt foarte slabu?e dar undeva în subconstient ceva îmi spune ca voi avea totusi parte de miracolul asta. .. Ma bucur! Asa simt si eu, ca voi avea parte de un miracol curand . Eu cred ca e f important sa credem in noi si sa ne ascultam instinctele. Medicul nu-mi prea da sanse cu o ocitele mele, dar eu nu simt asa. As vrea sa se intample cate un miracol pt fiecare: pt mine, pt tine ,carlita, dxc, roser, aleahim, rose si lista continua. Imi sunteti f dragi toate ! |
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Ma bucur! Asa simt si eu, ca voi avea parte de un miracol curand . Eu cred ca e f important sa credem in noi si sa ne ascultam instinctele. Medicul nu-mi prea da sanse cu o ocitele mele, dar eu nu simt asa. As vrea sa se intample cate un miracol pt fiecare: pt mine, pt tine ,carlita, dxc, roser, aleahim, rose si lista continua. Imi sunteti f dragi toate !
si am ajuns la pagina 100 !!!Deci voi pleca din capul listei Andreea ,multumesc ! Și te așteptăm la toamna cu forte proaspete și cu un test pozitiv în octombrie sau cine stie. ..poate mai devreme |
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreea06 wrote:
Incheiem cu vesti bune casuta asta si cu sperante :) Eu fac pauza pana la toamna, ma voi scoate de pe listuta, revin la lucru si incercam apoi pt bebe2. Dar raman alaturi de voi si nu ma las pana nu va trec pe alta listaaaaa pe toate. Pana la lista de mamici unde e permanent locul acolo apoi.
Daaaaa, chiar multa speranta! Chiar ma gandeam ieri ca a fost un miracol la Adina, de aceea mi se parea greu de imaginat ca se poate repeta atat de repede! DAr uite ca viata ne demonstreaza ca socotelile noastre nu sunt intotdeauna cele corecte. Legat de renuntarea la visul cu bebe 2 pt o perioada, e foarte bine .... ca fix cand zici ca renunti, se intampla.
Mihaela, hai si tu cu testul! Casuta urmatoare sa nu va prinda pe lista asta! |
|
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| E de la amiaza asteptam sa fac la 3 dar trebuia sa beau un paracetamol trebuia sa beau apa asa zic il fac oricum e negativ..si supriza !!
Multumesc tuturor fetelor acum doresc doar rugaciuni sa fie bine !! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Mihaela14 wrote:Ma bucur! Asa simt si eu, ca voi avea parte de un miracol curand . Eu cred ca e f important sa credem in noi si sa ne ascultam instinctele. Medicul nu-mi prea da sanse cu o ocitele mele, dar eu nu simt asa. As vrea sa se intample cate un miracol pt fiecare: pt mine, pt tine ,carlita, dxc, roser, aleahim, rose si lista continua. Imi sunteti f dragi toate !
Asa sa fie! Sper ai o veste buna la testare acum. Mult noroc! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| M2 Doamne ajuta ! Ce praf de bebe ai adinuta!!! Da-ne si noua un picut |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Rose wrote:Asa sa fie!  Sper ai o veste buna la testare acum. Mult noroc! Multumesc Rose ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| M2 felicitari! Incredibil cum se strang liniutele pe aici!
Ce super veste!
Fetelor nu va descurajati asa usor! Credeti in visul vostru. Fiti relaxate, optimiste si o sa vedeti ca vine la fiecare momentul asta frumos! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Aleahim wrote:M2 Doamne ajuta  ! Ce praf de bebe ai adinuta!!! Da-ne si noua un picut Va dau la toate! Doamne Ajuta sa continue testele pozitive in continuare si sa fie veselie pe forum |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote:Daaaaa, chiar multa speranta! Chiar ma gandeam ieri ca a fost un miracol la Adina, de aceea mi se parea greu de imaginat ca se poate repeta atat de repede! DAr uite ca viata ne demonstreaza ca socotelile noastre nu sunt intotdeauna cele corecte. Legat de renuntarea la visul cu bebe 2 pt o perioada, e foarte bine .... ca fix cand zici ca renunti, se intampla. Mihaela, hai si tu cu testul! Casuta urmatoare sa nu va prinda pe lista asta! Cand ma gandesc ca in ianuarie trebuia sa fac laparoscopia dar medicul ma amanat pe februarie pt.ca a plecat la un curs in Portugalia nu imi vine sa cred si acuma in ziua cand programam operatipe februarie am facut testul care a iesit pozitiv.Doamne,inca nu imi vine sa cred |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---72.aspx?g=posts&m=1053839&goto
|
|
|
|