|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
|
Ce zici mandra, te muti la sibiu? Tu stiu ca cluju’ e aproape nu? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Adinaaaaa felicitari!!!! Am intrat special aici ca sa te felicit! Ma bucur tare tare mult sarcina usoara si la termen si ne vedem la gravidute! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Felicitari Adina sarcina usoara |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| GeorgianaB wrote:Felicitari ! Daca am inteles bine si ai UCM pe 06.01 sa nu te sperii daca nu se vede la ecografie. Eu am avut ceva emotii din aceasta cauza, pana pe 27 februarie nu s-a vazut decat sacul gestational. Iti scriu pt ca eu tot pe 06 am avut ucm anul trecut. Nu stiu ce e cu 6 asta dar vad ca aduce noroc. Tocmai am aflat de o prietena care incerca de mai bine de 1 an sa ramana si tot in 6 a fost ultimul cm.
Felicitari Adinuta!!! Va pupacim si sa cresteti mari mari mari! |
|
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Adina Mariana wrote:Fetele 229.5 Felicitaaaari!!! Uai ce ma bucur Eram sigura ca o sa fie bine. Be happy, fara stres, sa ai 9 luni de fericire si apoi o viata intreaga alturi se minunea ta |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari Adina draga, sunt atat de fericita pt tine De azi poti sa treci oficial la gravidute dar sa nu uiti de noi, sa ne mai vizitezi din cand in cand |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Adina Mariana wrote:Fetele 229.5 Felicitari! !!! Sarcina u?oara ?i bebe sanatos! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Adina Mariana wrote:Fetele 229.5
Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Ce beta fain!!! Felicitari mamico! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Fetelor, astazi la ora 16 fac cea de-a 2 a inseminare . Am niste emotii groaznice si-mi pun toate sperantele in ea. Sper sa am si eu parte cat mai curand de o minune. Adina tin pumnii la beta 2, dar cu siguranta va iesi bine. Mihaela14 ?i M2 haideti cu testele pozitive. Nella Doamne ajuta! DXC cum esti? Multa bafta tuturor bafta multa draga mea! Te urmez luna viitoare...încep stimularea pt prima mea iui(si sper singura)....luna asta am luat o pauza de la tratamente, asa am stabilit cu noul meu medic ! Doamne ajuta sa fie bine pt toate! Tu unde faci iui? Felicitări adina mariana pt beta 2! Visul ti s a împlinit baftă multă nella la fiv |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:
Ce zici mandra, te muti la sibiu? Tu stiu ca cluju’ e aproape nu?
Andreea, m-ai prins! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote:Fetelor, astazi la ora 16 fac cea de-a 2 a inseminare . Am niste emotii groaznice si-mi pun toate sperantele in ea. Sper sa am si eu parte cat mai curand de o minune. Adina tin pumnii la beta 2, dar cu siguranta va iesi bine. Mihaela14 ?i M2 haideti cu testele pozitive. Nella Doamne ajuta! DXC cum esti? Multa bafta tuturor Adina pe seara asteptam sa ne spui cum a decurs totul. Sa fie lipiciosi!!! Doamne ajuta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adinaaaa felicitariiiiii ce beta frumos sarcina usoara si la termen sa fiti sanatosi frumosi si fericitiiiii hai ca vin si eu dupa tine curand presimt eu asta de emotiiii knd am vazut beta..nu stiam de ce nu pot sa mai scriu :))) nu eram logata :)))) felicitarii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Felicitari, Adina!! Bravo, esti mamica! Sarcina usoara si sper sa ne revedem in cealalta casuta! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Felicitari, Adina! Uite asa cand te indoiesti ca minunile exista ai parte de o surpriza din asta care iti schimba viata! Sa ai sarcina usoara si sa va bucurati din plin de burtica si apoi de viata in 3.
Eu as merge si la hemato, doar asa sa am totul bifat |
|
|