Clubul aspirantelor - 71
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Sunday, January 27, 2019 9:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andreea06 wrote:

Am rezistat pana acum dar maine cred ca fac.. am o barza ultrasensibila. Apoi pe 30 seara mai fac, ca astept testele de pe amazon atunci, am luat un set de 20 sau 25 teste. Sa fie.
Dar eu maine sper sa merg la beta, hihi.
Bafta multapupici
Albinutza30
Scris: Sunday, January 27, 2019 10:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
Belarosa daca tot critici sa stii ca bella se scrie cu 2 l,doar asa ca fapt divers nu am rezistat . Bafta fetelor hearts computerlove campfire
M2m2m2
Scris: Sunday, January 27, 2019 10:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
Albinutza30 wrote:
Belarosa daca tot critici sa stii ca bella se scrie cu 2 l,doar asa ca fapt divers nu am rezistat . Bafta fetelor hearts computerlove campfire

Albinuta , chiar vreeam sa intreb de tine cum esti ??
Va apucati de fiv ??

Am citit imediat ce a scris belarosa , dar nu am vrut sa ii raspund ca nu am ce :)) Asteptam sa vina cineva sa ma corecteze ca scriu gresit ...si uite ca a venit :))
As fi vrut sa se prezinte inainte sa ma faca penibila Dumnezeu cu ea !

Andreea bafta la testare!! hearts
Andreea06
Scris: Sunday, January 27, 2019 11:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Multumeeesc fetelor! Sper sa ne clatim ochii maine cu un test frumos, ce sa zic :) ma culc sa ma trezesc repede hihi
M2m2m2
Scris: Sunday, January 27, 2019 11:36 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Am inteles , spor la bebelit atunci !computerlove

Suntem deodata vad ca tu ai fost in 18 , spor si tie Bravoo newclap
M2m2m2
Scris: Sunday, January 27, 2019 11:48 PM
Nivel

Roser wrote:

Pai am avut mucus egg, testul de ovulatie a fost pozitiv (LH-ul a crescut) dar daca foliculul nu se sparge nu se elibereaza progesteron, nu creste nici temperatura bazala. Azi iar am avut mucus deci chiar nu mai inteleg nimic...
Cat despre termometru, nu e cu mercur, e cu alta substanta ce nu mai stiu cum se numeste dar am testat si nu scade deloc daca nu il scuturi, ramane cu temperatura inregistrata o zi intreaga.
Oricum parca atatea masuratori si teste te mai induc si in eroare, imi tot bat capul degeaba.banghead

Daca nu se sparge nici ovocitul din folicul nu e aruncat sa zic asa deci nu ai ovulatie si nici progesteronul nu creste pt ca nu e corp galben cum ai zis si tu !
Oricum temp de azi a aratat ca nu ai ovulat ,eu cred ca se sparge maine, cand citesti va fi spartHands Mama lui de folicul :)))
Da ai dreptate atatea calcule si teste o luam razna:))
Pupici !!
M2m2m2
Scris: Monday, January 28, 2019 12:05 AM
Nivel

Anitta76 wrote:
Buna fetelor. Nu am mai scris de ceva timp însa va citesc aproape în fiecare zi. Acum am intrat sa va salut ?i sa îmi exprim nemul?umirea fata de ,,doamna'' (nu am re?inut numele) care a intrat pe forum cu scopul sa ne critice. Cred ca acest lucru atesta oarecum o frustrare a dânsei, altfel nu îmi explic de ce î?i pierde timpul cu a?a ceva...Noi pana la urma aici suntem prietene, unite ?i ne îmbra?i?am virtual dar mai ales ne sfatuim în aceste probleme de via?a.
Va spun sincer ca nu am stat absolut niciodata sa analizez scrisul vostru, ?i nu în?eleg de ce o face cineva care pana la urma nici ea nu stie sa scrie corect?
Fetelor va urez spor la bebelit ?i la testat luna aceasta! Eu mai am vreo 5 zile pana la menstrua?ie ?i tot sper sa nu mai vina. Acum sa vedem.. Va pup ?i va îmbra?i?ez!
Sa ave?i o saptamâna u?oara! Love

Anitta bafta si sa nu mai vina!
La semnatura ta ai scris inflamatie pelviana e cumva BIP? ( boala inflamatorie pelviana) si eu am avut acest diagnostic tratat cu antibiotice , dupa un contact sexual la vreo 15 min ma luat niste dureri crunte de ma tavaleam pe jos cu greturi indoita in 2 pe jos in baie dupa 20 de min ma lasat si am pus o patura pufoasa sa imi fie cald ! La eco a zis BIP, dar am ramas cu dureri de burta imediat dupa ovulatie pana la menstra ..cum s-a manifestat la tine ???
Andreea06
Scris: Monday, January 28, 2019 7:16 AM
Nivel

Neata!
Testul e negativ clar :( mai vad pe 30 daca s-a schimbat ceva.

Andreea06 attached the following image(s):
283a958f-f575-4343-a6d4-05101500804f.jpeg

Kissnicol
Scris: Monday, January 28, 2019 7:31 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06 wrote:
Multumeeesc fetelor! Sper sa ne clatim ochii maine cu un test frumos, ce sa zic :) ma culc sa ma trezesc repede hihi
hai andreea baftaaaaaayes yes yes yes
Kissnicol
Scris: Monday, January 28, 2019 7:32 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06 wrote:
Neata!
ups i just read it hai capul sus..poate poate
alina89
Scris: Monday, January 28, 2019 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Neata!

Off, Andreea, hai ca nu e totul pierdut Hands inca mai are timp sa se pozitiveze. E alb alb, daca faci una mai clara si oo pui niste filtre ceva, poate, poate? Oricum chiar de nu e nimic acum..te stii cu implantarile tarzii. Inca iti fac galerie majoreta
Andreea06
Scris: Monday, January 28, 2019 7:59 AM
Nivel

alina89 wrote:

Off, Andreea, hai ca nu e totul pierdut Hands inca mai are timp sa se pozitiveze. E alb alb, daca faci una mai clara si oo pui niste filtre ceva, poate, poate? Oricum chiar de nu e nimic acum..te stii cu implantarile tarzii. Inca iti fac galerie majoreta

E alb alb, nu e dubiu. Mai e o speranta, vedem..

LE: temp scade :(
Anitta76
Scris: Monday, January 28, 2019 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
M2m2m2 wrote:

Anitta bafta si sa nu mai vina!
La semnatura ta ai scris inflamatie pelviana e cumva BIP? ( boala inflamatorie pelviana) si eu am avut acest diagnostic tratat cu antibiotice , dupa un contact sexual la vreo 15 min ma luat niste dureri crunte de ma tavaleam pe jos cu greturi indoita in 2 pe jos in baie dupa 20 de min ma lasat si am pus o patura pufoasa sa imi fie cald ! La eco a zis BIP, dar am ramas cu dureri de burta imediat dupa ovulatie pana la menstra ..cum s-a manifestat la tine ???

M2m2m2 da, a fost BIP dar eu am racit jos ?i am stat pe urinex câteva zile dupa care sim?eam durere în timpul actului sexual. Nu am mers la medic imediat, ci dupa vreo 3 luni, iar acolo mi s-a zis ca am o infamatie pentru care mi-a dat antibiotic. Problema este ca înca stau cu teama pentru hSG ?i tot am impresia ca ceva e afectat pe acolo...De asta tot mai trag de timp sa se faca 1 an de încercari. ...Oricum mai am pu?in. Tu de cât timp încerci?
mdspa
Scris: Monday, January 28, 2019 8:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2018
neata, fetelor, eu sunt ziua 1 de azi dimineata, ieri am avut nervi toata ziua, acum imi dau seama de ce...mi-am si facut un teste ieri dimineata , clar negativ
Asta e, o luam de la capat.
Andreea, imi pare rau.
Roser, termometrul cred ca e cu alcool nu stiu de care, asa se fac acum.
As incerca sa imi iau temperatura de luna asta, trebuia sa incep de azi? din prima zi a cm?
Imi povestea sora mea de testele de ovulatie zilele trecute, ea a pierdut o sarcina la 22 de saptamani , a nascut un baiat care a trait 15 minute.
Apoi aproximativ un an nu a mai ramas, tot asta ca noi, teste ovulatie , temperaturi,teste sarcina grupa mare facute. In luna in care a ramas, testele de ovulatie au fost negative Lol , credea ca e ciclu anovulator, chestii socoteli
E ce credeti ca a fost? Sarcina gemelara, obtinuta natural, 2 baieti.
In fine, asa sa fie si la noi , urare de mine Bravoo

Ella123
Scris: Monday, January 28, 2019 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
buna dimineata fetelor! voiam sa va intreb ceva ca ma tot intreaba o prietena... ce stiti referitor la chisturile hemoragice? ea spune ca imediat dupa ovulatie..in locul foliculului ramane un chist hemoragic care se absoarbe, si ca lucrul asta e normal.. eu una stiam ca s-a spart foliculul si singurul care ramane este corpul galben dat de progesteron si lichid in Douglas... nimic de vreun chist.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.