|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| M2m2m2 wrote: Tu stii atunci mai bine !
Mai mult de atat nu stiu ce sa zic ..eventual schimba programarea mai repede ! Sangerarea ai scris ca e rosie deci nu e bine ..acum ai scris ca e maro ...deci nu te inteleg deloc ! 1.testul de sarcina trebuia sa fie tot mai clar la tine e la fel de invizibila liniuta a 2 . 2.progesteronul da stari de greata cap ..sani tensionati etc 3.daca crezi ca esti trebuie sa mergi la urgente ,acolo i-ti for face ei un eco +test de sarcina ! I-ti doresc sanatate ! Si rabdare !
Mul?umesc mult ?? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Azi am fost sa fac HSG (nu m-a durut deloc si a durat 5 min) dar numai luni imi da rezultatele. Vroiam sa va intreb, cum peste vreo 4 zile o sa ovulez, daca e voie sa facem ceva luna asta sau nu. Am uitat sa intreb medicul... |

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Roser wrote:Azi am fost sa fac HSG (nu m-a durut deloc si a durat 5 min) dar numai luni imi da rezultatele. Vroiam sa va intreb, cum peste vreo 4 zile o sa ovulez, daca e voie sa facem ceva luna asta sau nu. Am uitat sa intreb medicul... Din auzite parca poti! |

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Roser wrote:Azi am fost sa fac HSG (nu m-a durut deloc si a durat 5 min) dar numai luni imi da rezultatele. Vroiam sa va intreb, cum peste vreo 4 zile o sa ovulez, daca e voie sa facem ceva luna asta sau nu. Am uitat sa intreb medicul... Salut roser.Cand am facut eu, mi-a spus medicul sa las sa treaca un ciclu.Medicul ginecolog mi-a zis insa ca e o radiatie f mica si ca nu ar avea cu ce sa afecteze.Deci...nu stiu ce sa zic. Faptul ca nu a durut, eu zic ca e de bine |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Aleahim wrote:Salut roser.Cand am facut eu, mi-a spus medicul sa las sa treaca un ciclu.Medicul ginecolog mi-a zis insa ca e o radiatie f mica si ca nu ar avea cu ce sa afecteze.Deci...nu stiu ce sa zic. Faptul ca nu a durut, eu zic ca e de bine
Mersi M2 si Aleahim. La mine oricum nu prea sunt sanse sa raman asa ca, cred ca nu o sa fac nicio pauza. |

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Roser wrote:Mersi M2 si Aleahim. La mine oricum nu prea sunt sanse sa raman  asa ca, cred ca nu o sa fac nicio pauza. Roser am si eu o intrebare dhea schimba mirosul urinii ,am luat o pastila dupa 3 ore parca pipi avea un miros ciudat ..ai simtit ceva diferit la tine?? Sau trebuie sa ma gandesc din nou la infectie urinara?? |

Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| Hello fetele,nu am mai scris demult deoarece nu am avut noutati si am fost foarte ocupata cu munca.Martie 2015,la o intarziere de 10 zile a menstruatiei ma trezesc si eu sa fac un test de sarcina care se dovedeste a fi pozitiv.Bucurie mare si la mine si la sot.La cateva zile am un spoting mic de culoare maro.Sun repede ginecologul care imi prescrie progesteron ovule pt sustinere.Peste cateva zile cam la 6 saptamanani ajung la control,unde din pacatr nu se vede nimic.Dozez beta hcg,primul 824 al doilea la 48 de ore 918.Revin apoi la control,in continuare nu se vede nimic la ecograf,ginecolocul recomanda chiuretaj(a fost foarte dureros,am ramas traumatizata psihic).Decidem cu sotul sa facem o pauza...Anul 2017,inainte de menstruatie pe baza simptomelor imi fac test de sarcina,bineinteles pozitiv.Am fugit repede la beta care a fost 20.la 48 de ore beta 45.repet peste cateva zile beta 600 si ceva.Waw mam bucurat ca sa dublat si a crescut frumos.Fac programare la gjnecolog la 5 sapt si 4 zile,din nou nu se vede nimic.Repet beta, valoarea e 900 si ceva(deja stiam ca ceva nu e ok deoarece nu s-a dublat),banuiam ca e extrauterina deoarece ca crescut,testele de sarcina eraj la fel,nu se modificau deloc,la 48 de ore beta 1300.la 5 zile de la primul control revin din nou,diagnostic:sarcina extrauterina tubara.Locuind intrun oras mic singura varianta e operatia clasica.1 an de zile pauza.Bineinteles miam facut si profilul de trombofilie,am mtrf heterozigot.Acum am aflat din nou ca sunt insarcinata,la o zi de intarziere miam facut test care a iesit pozitiv(frumoase linute fata de celalate de la exteauterina),in ziua 29 am avut beta 92 iar la 48 de ore 237.Azi,la 4 sapt si 6 zile am fost la ginecolog,s-a vazut endometru ingrosat si un punct mic in uter,dar nu se pronunta inca deoarece e micuta sarcina.bineinteles ca inainte sa ajung am inceput sa sangerez si sa am dureri de burta si de ovar in partea dreapta.Mi-a dat ovule pt sustinere,a spus ca daca e ok pozitionata sarcina ajuta.Nu stiu inca daca am pirdut-o,daca e extrauterina sau normala.Maine voi repeta beta si probabil voi mai cere o parere.sper ca nu va suparati ca am scris atat,doar ca eu am gasit informatii pretioase pe acest forum si ma gandeam ca le va ajuta si pe alte fete.Va doresc tururor sa aveti parte de cele mai frumoase 2 liniute si ce e mai important sarcini sanatoase si usoare. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| sofia28 wrote:Hello fetele,nu am mai scris demult deoarece nu am avut noutati si am fost foarte ocupata cu munca.Martie 2015,la o intarziere de 10 zile a menstruatiei ma trezesc si eu sa fac un test de sarcina care se dovedeste a fi pozitiv.Bucurie mare si la mine si la sot.La cateva zile am un spoting mic de culoare maro.Sun repede ginecologul care imi prescrie progesteron ovule pt sustinere.Peste cateva zile cam la 6 saptamanani ajung la control,unde din pacatr nu se vede nimic.Dozez beta hcg,primul 824 al doilea la 48 de ore 918.Revin apoi la control,in continuare nu se vede nimic la ecograf,ginecolocul recomanda chiuretaj(a fost foarte dureros,am ramas traumatizata psihic).Decidem cu sotul sa facem o pauza...Anul 2017,inainte de menstruatie pe baza simptomelor imi fac test de sarcina,bineinteles pozitiv.Am fugit repede la beta care a fost 20.la 48 de ore beta 45.repet peste cateva zile beta 600 si ceva.Waw mam bucurat ca sa dublat si a crescut frumos.Fac programare la gjnecolog la 5 sapt si 4 zile,din nou nu se vede nimic.Repet beta, valoarea e 900 si ceva(deja stiam ca ceva nu e ok deoarece nu s-a dublat),banuiam ca e extrauterina deoarece ca crescut,testele de sarcina eraj la fel,nu se modificau deloc,la 48 de ore beta 1300.la 5 zile de la primul control revin din nou,diagnostic:sarcina extrauterina tubara.Locuind intrun oras mic singura varianta e operatia clasica.1 an de zile pauza.Bineinteles miam facut si profilul de trombofilie,am mtrf heterozigot.Acum am aflat din nou ca sunt insarcinata,la o zi de intarziere miam facut test care a iesit pozitiv(frumoase linute fata de celalate de la exteauterina),in ziua 29 am avut beta 92 iar la 48 de ore 237.Azi,la 4 sapt si 6 zile am fost la ginecolog,s-a vazut endometru ingrosat si un punct mic in uter,dar nu se pronunta inca deoarece e micuta sarcina.bineinteles ca inainte sa ajung am inceput sa sangerez si sa am dureri de burta si de ovar in partea dreapta.Mi-a dat ovule pt sustinere,a spus ca daca e ok pozitionata sarcina ajuta.Nu stiu inca daca am pirdut-o,daca e extrauterina sau normala.Maine voi repeta beta si probabil voi mai cere o parere.sper ca nu va suparati ca am scris atat,doar ca eu am gasit informatii pretioase pe acest forum si ma gandeam ca le va ajuta si pe alte fete.Va doresc tururor sa aveti parte de cele mai frumoase 2 liniute si ce e mai important sarcini sanatoase si usoare. Îmi pare rau pentru pierderile suferite! Sper sa fie bine acum bebe ?i sa stea acolo cuminte! Poate data asta o sa fie bine. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote: Am facut-o de capul meu, pentru ca vreau sa elimin orice cauza de infertilitate, inca caut sa nu mai fie ceva pe langa rezerva ovariana scazuta. La bioclinica e 58 lei, atat am dat pe ea. Proba se prelucreaza la lab din Timisoara si a fost gata in 4 zile lucratoare. Eu din ce am citit sunt unii medici care o recomanda, insa nu multi. Cred si eu ca din cauza ca iese rar pozitiv testul si de obicei se recomanda cand nu se gaseste nici o cauza de infertilitate (eu nu cred ca e ok, ar trebui din start facute aceste analize).
Multumesc frumos pt.raspuns |

| Roser wrote:Azi am fost sa fac HSG (nu m-a durut deloc si a durat 5 min) dar numai luni imi da rezultatele. Vroiam sa va intreb, cum peste vreo 4 zile o sa ovulez, daca e voie sa facem ceva luna asta sau nu. Am uitat sa intreb medicul... Ai primit antibiotic 3-5 zile,zilele astea?e ft important sa nu faci infectii dupa procedura.Eu am facut si in luna cu hsg-ul dupa cele 5 zile de augmentin.Ma bucur ca nu te-a durut si bafta sa fie un rezultat asa cum ti-l doresti. |

| sofia28 wrote:Hello fetele,nu am mai scris demult deoarece nu am avut noutati si am fost foarte ocupata cu munca.Martie 2015,la o intarziere de 10 zile a menstruatiei ma trezesc si eu sa fac un test de sarcina care se dovedeste a fi pozitiv.Bucurie mare si la mine si la sot.La cateva zile am un spoting mic de culoare maro.Sun repede ginecologul care imi prescrie progesteron ovule pt sustinere.Peste cateva zile cam la 6 saptamanani ajung la control,unde din pacatr nu se vede nimic.Dozez beta hcg,primul 824 al doilea la 48 de ore 918.Revin apoi la control,in continuare nu se vede nimic la ecograf,ginecolocul recomanda chiuretaj(a fost foarte dureros,am ramas traumatizata psihic).Decidem cu sotul sa facem o pauza...Anul 2017,inainte de menstruatie pe baza simptomelor imi fac test de sarcina,bineinteles pozitiv.Am fugit repede la beta care a fost 20.la 48 de ore beta 45.repet peste cateva zile beta 600 si ceva.Waw mam bucurat ca sa dublat si a crescut frumos.Fac programare la gjnecolog la 5 sapt si 4 zile,din nou nu se vede nimic.Repet beta, valoarea e 900 si ceva(deja stiam ca ceva nu e ok deoarece nu s-a dublat),banuiam ca e extrauterina deoarece ca crescut,testele de sarcina eraj la fel,nu se modificau deloc,la 48 de ore beta 1300.la 5 zile de la primul control revin din nou,diagnostic:sarcina extrauterina tubara.Locuind intrun oras mic singura varianta e operatia clasica.1 an de zile pauza.Bineinteles miam facut si profilul de trombofilie,am mtrf heterozigot.Acum am aflat din nou ca sunt insarcinata,la o zi de intarziere miam facut test care a iesit pozitiv(frumoase linute fata de celalate de la exteauterina),in ziua 29 am avut beta 92 iar la 48 de ore 237.Azi,la 4 sapt si 6 zile am fost la ginecolog,s-a vazut endometru ingrosat si un punct mic in uter,dar nu se pronunta inca deoarece e micuta sarcina.bineinteles ca inainte sa ajung am inceput sa sangerez si sa am dureri de burta si de ovar in partea dreapta.Mi-a dat ovule pt sustinere,a spus ca daca e ok pozitionata sarcina ajuta.Nu stiu inca daca am pirdut-o,daca e extrauterina sau normala.Maine voi repeta beta si probabil voi mai cere o parere.sper ca nu va suparati ca am scris atat,doar ca eu am gasit informatii pretioase pe acest forum si ma gandeam ca le va ajuta si pe alte fete.Va doresc tururor sa aveti parte de cele mai frumoase 2 liniute si ce e mai important sarcini sanatoase si usoare. Imi pare rau pt.ce ti so intamplat si pierderi.Ai multi ingerasi acolo in ceruri.Felicitari pt.sarcina si Doamne Ajuta de data asta sa fie ok cu sarcina pana la capat.Cred ca ar trebui sa iei ceva pt.mutatia aceea,macar aspenter sau sa intrebi un hematolog ce parere are.Iti doresc multa putere si sa revi cu vesti bune mami luptatoare |

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Sofia, felicitari pentru sarcina, eu sunt optimista pentru tine, te cred ca esti speriata dupa 2 experiente asa dar trebuie sa incerci sa fii si puternica si pozitiva ca va ramane cu tine. Eu cred in puterea gandurilor si a atitudinei noastre in a aatrage ceva bun. Sa ai o sarcina la termen!
Sangerari micute s-au mai auzit in sarcina si se poate trece mai departe si cu ele, bine ca iei progesteron, pt mutatia aceea sa verifici la hematolog daca trebuie ceva.. nu ti-a zis cand ai descoperit-o ce tre facut la test pozitiv? |

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Eu nu stiu ce e cu temperatura mea.. ieri a urcat f mult si azi a coborit mult dar mai e pana la menstra.. ziua 6 dpo, incepe perioada in care se poate implanta ceva. Hey |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreea06 wrote:Eu nu stiu ce e cu temperatura mea.. ieri a urcat f mult si azi a coborit mult dar mai e pana la menstra.. ziua 6 dpo, incepe perioada in care se poate implanta ceva. Hey
Same thing here. Eu sunt 9-10 dpo. Iar cu temperatura nu stiu ce sa zic. Am fost racita tare si era destul de ridicata. Acum e 37, 37,1 si acum 2 zile era 36.9.
|
|

Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| Adina Mariana wrote: Imi pare rau pt.ce ti so intamplat si pierderi.Ai multi ingerasi acolo in ceruri.Felicitari pt.sarcina si Doamne Ajuta de data asta sa fie ok cu sarcina pana la capat.Cred ca ar trebui sa iei ceva pt.mutatia aceea,macar aspenter sau sa intrebi un hematolog ce parere are.Iti doresc multa putere si sa revi cu vesti bune mami luptatoare Am luat aspenter pana la sangerare cand lam oprit si in loc de acid folic foalat.Inca am sangerari usoare,iau in continuare arefam,maine voi face beta si ma duc la un control pt o a doua opinie. |
|
|
|