Clubul aspirantelor - 71
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Clubul anterior nr. 70 il gasiti aici.

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. FloreFlore - TTC 4 ani

2. Andia - TTC sept '15

3. Dxc - TTC 3 ani

4. Nella - TTC 2,5 ani (apr '16)

5. Adina Mariana - TTC 2 ani (aug '16)

6. Mihaela14 - TTC 2 ani (dec '16)

7. Albinutza30 - TTC 2 ani

8. AndreV - TTC 2 ani ('16)

9. Amaria2511 - TTC 1,5 ani (mai '17)

10. Adina1109 - TTC 1,5 ani (mai '17)

11. Merry89 - TTC 1,5 ani

12. Monican - TTC 1 an (sep '17)

13. Ella123 - TTC 1 an (noi '17)

14. Madalina3012 - TTC 1 an (noi '17)

15. Ellena20 - TTC iul '18

15. GabiF - TTC iul '18

16. Aleahim - TTC aug '18

17. Roser - TTC aug '18

18. eugeia - TTC oct '18

19. Andreea06 - TTC noi '18

20. M2m2m2

21. Primavera7

22. Rose

23. elena2695
img

25. Kissnicol - TTC oct '18

26. Andra09
27. AlexaT
28. Marga22
29. Eve23
30. Mdspa
31. kryssu92
32. Rox

Ultima actualizare: 13.01.2019
Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.

Andreea06
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:46 AM
Nivel

Daca mai vrea cineva pe listuta, acum e momentul hainoroc

Am scos pe Alina si Mirela, ca-s burtici, Rox nu era pe lista dar stiu ca si ea a sarit gardul, Doamne ajuta sa le fie totul bine la Gravidute.

Andreea06
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:54 AM
Nivel

Krissu, imi pare rau pt z1. Dar uite vine februarie, cand se concep cei mai multi bebei, de valentine's Blushing majoreta
kryssu92
Scris: Sunday, January 13, 2019 10:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Andreea06 wrote:
Krissu, imi pare rau pt z1. Dar uite vine februarie, cand se concep cei mai multi bebei, de valentine's Blushing majoreta

Trebuie sa vina si ziua aia. O sa incepem sa lucram mai intens.
Vreau ?i eu pe lista, te rog. O sa incep dupa ce trece ciclonul sa iau si temperatura, si sa incerc sa fac ticker.
eugeia
Scris: Sunday, January 13, 2019 11:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Si eu vreau pe lista Crazy
Va citesc mai mult de vreo luna :).
GabiF
Scris: Sunday, January 13, 2019 11:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2019
Buna vreau si eu pe lista, va rog. Am si o intrebare. Urmeaza sa refac analizele hormonale, si doctorita mi a zis sa fac progesteron in z25. Intrebarea mea e, in caz ca sunt insarcinata, s-ar putea pozitiva testul in z24? Cand as putea sa testez cel mai devreme? Ovulatia a fost in z11, ultimul cm pe 29 dec, durata medie cm 26 zile. Mult succes la burtici!!!! firstprize
Andreea06
Scris: Sunday, January 13, 2019 11:43 AM
Nivel

GabiF wrote:
Buna vreau si eu pe lista, va rog. Am si o intrebare. Urmeaza sa refac analizele hormonale, si doctorita mi a zis sa fac progesteron in z25. Intrebarea mea e, in caz ca sunt insarcinata, s-ar putea pozitiva testul in z24? Cand as putea sa testez cel mai devreme? Ovulatia a fost in z11, ultimul cm pe 29 dec, durata medie cm 26 zile. Mult succes la burtici!!!! firstprize

Implantarea are loc in z6-12 Dupa ovulatie iar pe teste ar mai dura 1-2 zile sa apara hormonul hcg ca doar dupa implantare apare. Deci cam 13-14z dupa ovulatie se recomanda sa testezi. Daca ai noroc sa se implanteze la inceputul perioadei adica 6-8z dpo, atunci testul pozitiv ar aparea in z10 dpo. Depinde daca ai spotting de implantare, daca vezi la temperatura o scadere urmata tot de temp ridicata... intepatura puternica.. simptome asa de implantare.

Z11 ovulatia cu 13z sa zicem dpo ar fi z24, e ok sa testezi
Mihaela14
Scris: Sunday, January 13, 2019 12:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Buna fetelor! Bine v-am regasit in casuta noua, sa fie cu noroc !grup
Eu am inceput deja cu spotting din z5 dpo , mi s-a acrit de spottingul asta !alcool
Ieri am crezut ca si vine menstruatia , a fost destul de mult cantitativ spottingul si am avut dureri mari pe sub burta, tot felul de senzatii ciudate: dureri de cap, ameteli.. Sper din suflet sa nu vina manstra atat de repede. Azi s-au mai ameliorat simptomele si am observat doar putin spotting deocamdata.

Imi pare rau pt fetele care au declarat z1 ,luna noua sa fie cu noroc!
Fetelor care urmeaza sa testati multa bafta sa fie cu ochisori!
Roser
Scris: Sunday, January 13, 2019 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:
Eu am inceput deja cu spotting din z5 dpo , mi s-a acrit de spottingul asta !alcool
Ieri am crezut ca si vine menstruatia , a fost destul de mult cantitativ spottingul si am avut dureri mari pe sub burta, tot felul de senzatii ciudate: dureri de cap, ameteli.. Sper din suflet sa nu vina manstra atat de repede. Azi s-au mai ameliorat simptomele si am observat doar putin spotting deocamdata.

Miha, luna asta nu ai pus progesteron?
Eu luna asta mi-am pus pt prima data si nici urma de spotting, mi se pare o minune ca mie imi aparea intotdeauna prin z9 dpo. Azi il las ca sa imi vina menstruatia ca testul a iesit negativ imaculat sarbatoare asa cum ma asteptam si temperatura tot scade.
Dar ciclul asta m-am simtit foarte bine, nu am avut deloc sindrom premenstrual, cred ca a fost de la progesteron.
M2m2m2
Scris: Sunday, January 13, 2019 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Mihaela14 wrote:

Miha i-mi pare tare rau ...eu nu inteleg de ce iti vine asa repede ..analizele hormonale sunt ok?? Nu mai stiu ...
Ai lipsa progesteron??
Mihaela14
Scris: Sunday, January 13, 2019 12:48 PM
Nivel

Roser wrote:

Miha, luna asta nu ai pus progesteron?
Eu luna asta mi-am pus pt prima data si nici urma de spotting, mi se pare o minune ca mie imi aparea intotdeauna prin z9 dpo. Azi il las ca sa imi vina menstruatia ca testul a iesit negativ imaculat sarbatoare asa cum ma asteptam si temperatura tot scade.
Dar ciclul asta m-am simtit foarte bine, nu am avut deloc sindrom premenstrual, cred ca a fost de la progesteron.

N-am pus progesteron deloc, probabil e si asta o problema. Dar acum nu stiu daca mau are rost sa pun. NuStiu
Imi pare rau pt testul neg uff
Mihaela14
Scris: Sunday, January 13, 2019 12:52 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Miha i-mi pare tare rau ...eu nu inteleg de ce iti vine asa repede ..analizele hormonale sunt ok?? Nu mai stiu ...
Ai lipsa progesteron??

Ultima data erau ok, dar cum ma apropii de menopauza se tot scurteaza ciclurile. Cel de luna trecuta a fost de doar 16 zile , anovulator . Luna asta sunt aproape sigura ca am ovulat, dar mi-e frica ca se scurteaza si faza luteala. Progesteronul era ultima data la limita inferioara , dar cum spuneam luna asta n-am luat di acum cred ca e tarziu.
M2m2m2
Scris: Sunday, January 13, 2019 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Mihaela14 wrote:

N-am pus progesteron deloc, probabil e si asta o problema. Dar acum nu stiu daca mau are rost sa pun. NuStiu
Imi pare rau pt testul neg uff

Luna viitoare incearca dupa ovulatie la 2 z incepi 10 z ...nici nu sar lipi bb acolo daca ai lipsa !
Mihaela14
Scris: Sunday, January 13, 2019 1:57 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Luna viitoare incearca dupa ovulatie la 2 z incepi 10 z ...nici nu sar lipi bb acolo daca ai lipsa !

Asa voi face! Cheek Kiss
Multa bafta la testat!
Adina Mariana
Scris: Sunday, January 13, 2019 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Multumim pt.casuta noua Andreea si cum de fiecare data spun...sa ne poarte noroc si sa fie ultima.Dar uite ca inca o casuta in care sunt tot aici.Doamne simt ca nu mai pot duceplans sunt cu voi de 2 ani,timp in care luna de luna sper,iau medicamente,temperatura,masor ovulatia,am facut stimulari,inseminari,drumuri lungi la Iasi,analize,injectii si totusi..inca sunt aici,mi se pare o vesnicie de cand incerc.Imi doresc prea mult poate si orice fac nu ma pot detasaCray acum am terminat cu ciclul,incepe o noua luna si am obosit sa mai sper.Am si cateva lacrimi in ochi acumBye2 ies putin afara ca ninge tare frumos si este zapada.Poate mai uit...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.