|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Clubul anterior nr. 70 il gasiti aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. FloreFlore - TTC 4 ani
2. Andia - TTC sept '15
3. Dxc - TTC 3 ani
4. Nella - TTC 2,5 ani (apr '16)
5. Adina Mariana - TTC 2 ani (aug '16)
6. Mihaela14 - TTC 2 ani (dec '16)
7. Albinutza30 - TTC 2 ani
8. AndreV - TTC 2 ani ('16)
9. Amaria2511 - TTC 1,5 ani (mai '17)
10. Adina1109 - TTC 1,5 ani (mai '17)
11. Merry89 - TTC 1,5 ani
12. Monican - TTC 1 an (sep '17)
13. Ella123 - TTC 1 an (noi '17)
14. Madalina3012 - TTC 1 an (noi '17)
15. Ellena20 - TTC iul '18
15. GabiF - TTC iul '18
16. Aleahim - TTC aug '18
17. Roser - TTC aug '18
18. eugeia - TTC oct '18
19. Andreea06 - TTC noi '18
20. M2m2m2
21. Primavera7
22. Rose
23. elena2695
25. Kissnicol - TTC oct '18
26. Andra09 27. AlexaT 28. Marga22 29. Eve23 30. Mdspa 31. kryssu92 32. Rox
Ultima actualizare: 13.01.2019 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.
|
| Daca mai vrea cineva pe listuta, acum e momentul
Am scos pe Alina si Mirela, ca-s burtici, Rox nu era pe lista dar stiu ca si ea a sarit gardul, Doamne ajuta sa le fie totul bine la Gravidute.
|
| Krissu, imi pare rau pt z1. Dar uite vine februarie, cand se concep cei mai multi bebei, de valentine's |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Andreea06 wrote:Krissu, imi pare rau pt z1. Dar uite vine februarie, cand se concep cei mai multi bebei, de valentine's
Trebuie sa vina si ziua aia. O sa incepem sa lucram mai intens. Vreau ?i eu pe lista, te rog. O sa incep dupa ce trece ciclonul sa iau si temperatura, si sa incerc sa fac ticker. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Si eu vreau pe lista Va citesc mai mult de vreo luna :).
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2019 Mesaje: 8
| Buna vreau si eu pe lista, va rog. Am si o intrebare. Urmeaza sa refac analizele hormonale, si doctorita mi a zis sa fac progesteron in z25. Intrebarea mea e, in caz ca sunt insarcinata, s-ar putea pozitiva testul in z24? Cand as putea sa testez cel mai devreme? Ovulatia a fost in z11, ultimul cm pe 29 dec, durata medie cm 26 zile. Mult succes la burtici!!!! |
|
| GabiF wrote:Buna vreau si eu pe lista, va rog. Am si o intrebare. Urmeaza sa refac analizele hormonale, si doctorita mi a zis sa fac progesteron in z25. Intrebarea mea e, in caz ca sunt insarcinata, s-ar putea pozitiva testul in z24? Cand as putea sa testez cel mai devreme? Ovulatia a fost in z11, ultimul cm pe 29 dec, durata medie cm 26 zile. Mult succes la burtici!!!!
Implantarea are loc in z6-12 Dupa ovulatie iar pe teste ar mai dura 1-2 zile sa apara hormonul hcg ca doar dupa implantare apare. Deci cam 13-14z dupa ovulatie se recomanda sa testezi. Daca ai noroc sa se implanteze la inceputul perioadei adica 6-8z dpo, atunci testul pozitiv ar aparea in z10 dpo. Depinde daca ai spotting de implantare, daca vezi la temperatura o scadere urmata tot de temp ridicata... intepatura puternica.. simptome asa de implantare.
Z11 ovulatia cu 13z sa zicem dpo ar fi z24, e ok sa testezi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna fetelor! Bine v-am regasit in casuta noua, sa fie cu noroc ! Eu am inceput deja cu spotting din z5 dpo , mi s-a acrit de spottingul asta ! Ieri am crezut ca si vine menstruatia , a fost destul de mult cantitativ spottingul si am avut dureri mari pe sub burta, tot felul de senzatii ciudate: dureri de cap, ameteli.. Sper din suflet sa nu vina manstra atat de repede. Azi s-au mai ameliorat simptomele si am observat doar putin spotting deocamdata.
Imi pare rau pt fetele care au declarat z1 ,luna noua sa fie cu noroc! Fetelor care urmeaza sa testati multa bafta sa fie cu ochisori! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Bine v-am regasit in casuta noua, sa fie cu noroc ! Eu am inceput deja cu spotting din z5 dpo , mi s-a acrit de spottingul asta ! Ieri am crezut ca si vine menstruatia , a fost destul de mult cantitativ spottingul si am avut dureri mari pe sub burta, tot felul de senzatii ciudate: dureri de cap, ameteli.. Sper din suflet sa nu vina manstra atat de repede. Azi s-au mai ameliorat simptomele si am observat doar putin spotting deocamdata. Imi pare rau pt fetele care au declarat z1 ,luna noua sa fie cu noroc! Fetelor care urmeaza sa testati multa bafta sa fie cu ochisori! Miha, luna asta nu ai pus progesteron? Eu luna asta mi-am pus pt prima data si nici urma de spotting, mi se pare o minune ca mie imi aparea intotdeauna prin z9 dpo. Azi il las ca sa imi vina menstruatia ca testul a iesit negativ imaculat asa cum ma asteptam si temperatura tot scade. Dar ciclul asta m-am simtit foarte bine, nu am avut deloc sindrom premenstrual, cred ca a fost de la progesteron. |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Bine v-am regasit in casuta noua, sa fie cu noroc ! Eu am inceput deja cu spotting din z5 dpo , mi s-a acrit de spottingul asta ! Ieri am crezut ca si vine menstruatia , a fost destul de mult cantitativ spottingul si am avut dureri mari pe sub burta, tot felul de senzatii ciudate: dureri de cap, ameteli.. Sper din suflet sa nu vina manstra atat de repede. Azi s-au mai ameliorat simptomele si am observat doar putin spotting deocamdata. Imi pare rau pt fetele care au declarat z1 ,luna noua sa fie cu noroc! Fetelor care urmeaza sa testati multa bafta sa fie cu ochisori! Miha i-mi pare tare rau ...eu nu inteleg de ce iti vine asa repede ..analizele hormonale sunt ok?? Nu mai stiu ... Ai lipsa progesteron??
|
|
| Roser wrote:Miha, luna asta nu ai pus progesteron? Eu luna asta mi-am pus pt prima data si nici urma de spotting, mi se pare o minune ca mie imi aparea intotdeauna prin z9 dpo. Azi il las ca sa imi vina menstruatia ca testul a iesit negativ imaculat asa cum ma asteptam si temperatura tot scade. Dar ciclul asta m-am simtit foarte bine, nu am avut deloc sindrom premenstrual, cred ca a fost de la progesteron. N-am pus progesteron deloc, probabil e si asta o problema. Dar acum nu stiu daca mau are rost sa pun. Imi pare rau pt testul neg |
|
| M2m2m2 wrote: Miha i-mi pare tare rau ...eu nu inteleg de ce iti vine asa repede ..analizele hormonale sunt ok?? Nu mai stiu ... Ai lipsa progesteron??
Ultima data erau ok, dar cum ma apropii de menopauza se tot scurteaza ciclurile. Cel de luna trecuta a fost de doar 16 zile , anovulator . Luna asta sunt aproape sigura ca am ovulat, dar mi-e frica ca se scurteaza si faza luteala. Progesteronul era ultima data la limita inferioara , dar cum spuneam luna asta n-am luat di acum cred ca e tarziu. |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:N-am pus progesteron deloc, probabil e si asta o problema. Dar acum nu stiu daca mau are rost sa pun. Imi pare rau pt testul neg Luna viitoare incearca dupa ovulatie la 2 z incepi 10 z ...nici nu sar lipi bb acolo daca ai lipsa ! |
|
| M2m2m2 wrote: Luna viitoare incearca dupa ovulatie la 2 z incepi 10 z ...nici nu sar lipi bb acolo daca ai lipsa !
Asa voi face! Multa bafta la testat! |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Multumim pt.casuta noua Andreea si cum de fiecare data spun...sa ne poarte noroc si sa fie ultima.Dar uite ca inca o casuta in care sunt tot aici.Doamne simt ca nu mai pot duce sunt cu voi de 2 ani,timp in care luna de luna sper,iau medicamente,temperatura,masor ovulatia,am facut stimulari,inseminari,drumuri lungi la Iasi,analize,injectii si totusi..inca sunt aici,mi se pare o vesnicie de cand incerc.Imi doresc prea mult poate si orice fac nu ma pot detasa acum am terminat cu ciclul,incepe o noua luna si am obosit sa mai sper.Am si cateva lacrimi in ochi acum ies putin afara ca ninge tare frumos si este zapada.Poate mai uit... |
|
|