Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eugeia
Scris: Saturday, January 12, 2019 12:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Mul?umesc pentru raspuns @Adina. Ramâne de vazut Haha
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 12, 2019 12:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andreea06 wrote:
Sa aveti un weekend frumos si relaxant, fie ca e cu bebelit, cu asteptari sau cu teste. majoreta

Eu de luni incep testele de ovulatie. Bagam carbuni o zi da una nu, momentan. majoreta

Flore, si eu zic ca nu are rost sa iei in calcul testul asta daca nu avea nimic in primele 5 min.. dupa chiar nu mai conteaza ce apare. Cand e ceva nici nu tre 5 min ca sa apara, se coloreaza destul de repede, in 2 min asa...

M2m2m2, inca avem sperante pentru tine majoreta majoreta
Bafta luna asta AndreeaCheek Kiss sa ne arati si noua testele de ovulatie.Eu am intrebat medicul inafara ovulatiei cum sa am contacte ca sa fiu acoperita si mi-a spus ca odata la 3 maxim 4 zile si in timpul ovulatiei odata la 2 zile.Uneori nu am nici un chef sa fac asa regulat.Ma gandesc ca si tie cu copil iti e mai greu.Ti-am spus ca poate te ajuta cu ceva aceasta informatie.
FloreFlore
Scris: Saturday, January 12, 2019 2:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Va multumesc mult pentru sfaturi, incurajari si sus?inere hearts Cred ca v a?i saturat de mine ca luna de luna se repeta aceea?i poveste dar ma rog în fiecare secunda sa apara ?i la mine minunea si sa eliberez locul fruntas Crazy
Ella123
Scris: Saturday, January 12, 2019 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
FloreFlore wrote:
Va multumesc mult pentru sfaturi, incurajari si sus?inere hearts Cred ca v a?i saturat de mine ca luna de luna se repeta aceea?i poveste dar ma rog în fiecare secunda sa apara ?i la mine minunea si sa eliberez locul fruntas Crazy
Flore sper ca luna asta sa nu mai fie sperante false si intr adevar sa fie sarcina. Testeaza la o zi de întârziere ?i atunci vei stii sigur. Iti urez mult succes! computerlove
M2m2m2
Scris: Saturday, January 12, 2019 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
FloreFlore wrote:

Flore stai linistita nu se satura nimeni de tine , important e sa nu iti faci rau ..ca o data sigur va fi pozitiv si nu ne mai bucuram nici noi nici tu ca nu mai credem in teste!
Acum sincer nici nu stiu ce sa zic e potiziv iti dau curaj ..e negativ te intristez ..nu mai cumpara tampitul asta de test ..ia sure e 1o lei si stii sigur ca e corect !
Al meu e negativ ..o linie se vede dar stiu ca nu e nimic pt ca l-am avut pozitiv stiu cum e pozitiv.
Graficul tau e super sperante sunt mari!
Te pupacesc !
M2m2m2
Scris: Saturday, January 12, 2019 3:11 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Sa aveti un weekend frumos si relaxant, fie ca e cu bebelit, cu asteptari sau cu teste. majoreta

Eu de luni incep testele de ovulatie. Bagam carbuni o zi da una nu, momentan. majoreta

Flore, si eu zic ca nu are rost sa iei in calcul testul asta daca nu avea nimic in primele 5 min.. dupa chiar nu mai conteaza ce apare. Cand e ceva nici nu tre 5 min ca sa apara, se coloreaza destul de repede, in 2 min asa...

M2m2m2, inca avem sperante pentru tine majoreta majoreta

Multumesc sincer si eu mai sper !
Bafta si tie !! hearts
Adina Mariana
Scris: Saturday, January 12, 2019 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
FloreFlore wrote:
Nu ne saturam de tine dar ne pasa sa nu te chinui de aceea venim cu variante.Nu vrei sa faci un beta sa vezi daca e ceva?poate incearca sa se implanteze dar se desprinde.O liniuta nu apare chiar asa din senin de aia zic ca poate ai nevoie de sustinere.
Elena7
Scris: Saturday, January 12, 2019 4:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
FloreFlore wrote:
Fetelor ,m am grabit si am facut dimineata un test Fildas pe care l am luat pentru luni dimineata dar daca ma manânca asta e...Deci mi a aparut aceeasi linie de uscare,dupa cca 30 min, ca de fiecare data...Luna trecuta exsct a?a am avut tot cu un Fildas...E ciudat rau la mine pale
https://ibb.co/Qmcxm09
https://ibb.co/X2v9qNX

majoreta majoreta majoreta flore eu vad bine liniuta. Sper din suflet sa fie luna ta! Te asteptam cu 2 linii si mai clare!newclap
Andreea06
Scris: Saturday, January 12, 2019 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Adina Mariana wrote:
Bafta luna asta AndreeaCheek Kiss sa ne arati si noua testele de ovulatie.Eu am intrebat medicul inafara ovulatiei cum sa am contacte ca sa fiu acoperita si mi-a spus ca odata la 3 maxim 4 zile si in timpul ovulatiei odata la 2 zile.Uneori nu am nici un chef sa fac asa regulat.Ma gandesc ca si tie cu copil iti e mai greu.Ti-am spus ca poate te ajuta cu ceva aceasta informatie.

Va araaaat, ma bazez pe expertiza ta ca luna trecuta Hands Cheek Kiss
Da, e greu de potrivit momentele ca piticu’ dupa ce adoarme nu stiu cand se mai foieste, ma cauta.. dar am zis asa din z10 sa incercam o zi da una nu, indiferent de teste, asa suntem acoperiti.
simmo
Scris: Saturday, January 12, 2019 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Adina Mariana, o sa le fac pe nemancate la recomandarile voastre, mai ales ca am inteles ca este si un bufet acolo. Si doctorul meu a zis ca este usor scazut.
Roser, voi face 34. Noi incercam de 1 an. Am avut un soe anul trecut. In decembrie am zis sa fac si Amh-ul; cand am vazut valoarea, m-am gandit la calitatea ovocitelor si poate o fi unul din motivele de pierdere. Nu am fost incantata de rezultatul amh-ului, dar timpul nu mai poate fi dat inapoi :(.
Multe teste pozitive anul acesta si parca ma incarca cu energie pozitiva si pe mine. Mosul a venit la noi cu o usoara intarziere, dar l-am primit cu bratele deschise. Sper sa evolueze lucrurile bine de aceasta data.
Succes in continuare si anul acesta sa veniti toate cu vesti bune.
Roser
Scris: Saturday, January 12, 2019 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
simmo wrote:
Adina Mariana, o sa le fac pe nemancate la recomandarile voastre, mai ales ca am inteles ca este si un bufet acolo. Si doctorul meu a zis ca este usor scazut.
Roser, voi face 34. Noi incercam de 1 an. Am avut un soe anul trecut. In decembrie am zis sa fac si Amh-ul; cand am vazut valoarea, m-am gandit la calitatea ovocitelor si poate o fi unul din motivele de pierdere. Nu am fost incantata de rezultatul amh-ului, dar timpul nu mai poate fi dat inapoi :(.
Multe teste pozitive anul acesta si parca ma incarca cu energie pozitiva si pe mine. Mosul a venit la noi cu o usoara intarziere, dar l-am primit cu bratele deschise. Sper sa evolueze lucrurile bine de aceasta data.
Succes in continuare si anul acesta sa veniti toate cu vesti bune.

simmo, cei mai multi doctori spun ca orice valoare de 0.ceva, e o rezerva scazuta, dar daca stai sa te gandesti logic nu iti trebuie 100 000 de ovule sa obtii o sarcina, doar 1, conteaza mai mult calitatea decat cantitatea. Dar din pacate un amh mic e asociat si cu o calitate proasta a ovulelor.Iar daca mai ai si fsh-ul ridicat, e cam clara treaba. In cazul asta e destul de greu de obtinut o sarcina sau daca e obtinuta sunt posibilitati mari ca ovulul sa nu fie de calitate si sa se piarda sarcina. Ar fi unele suplimente care se zice ca ajuta: CoQ10 (sau mai bine varianta ubiquinol), dhea, vit E, vit C etc dar nu e dovedit stiintific. Logic, ar putea ajuta, daca stai sa te gandesti ca meioza din ovule incepe cu cateva zile inainte de ovulatie si atunci cand se despart cromozomii au loc greselile cromozomiale. Daca iei cantitati mari de antioxidanti ar putea ca totul da decurga bine si sa nu fie erori.
Eu am amh-ul atat de mic incat nici cu fiv nu prea am sanse, atunci cei de la clinica de fertilitate au zis ca nu are rost sa-mi ia banii degeaba. Dar tu cu amh-ul tau ai sanse destul de bune in vitro. Poti sa incerci si natural bineinteles, dar timpul trece si amh-ul tot scade, cand ajunge ca si al meu nu prea mai ai optiuni nici sa vrei. Eu daca as fi avut amh-ul tau as fi foarte fericita dar un-doi as fi fugit la fiv. Dar repet, e doar opinia mea.
Pe mine m-au marcat mult valorile mele, de multe ori am visat ca a fost o eroare de laborator si ca am amh-ul peste 1 si fsh-ul ok, iar apoi ma trezeam la crunta realitate NuImiPasa
Mult succes orice ai decide!Cheek Kiss
Roser
Scris: Saturday, January 12, 2019 7:32 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Roser daca ai inceput sa iei progesteron luna asta eu te sfatuiesc sa il iei 10 zile.Mie mi-a spus medicul clar ca indiferent ca e sarcina sau nu,sa nu opresc mai repede de 10 zile.Poate sa iti deregleze tot corpul.Asa ceva nu se face.Acuma tu stii ce experimente faci pe al tau corp dar tot una iti era daca prelungeai faza luteala cu 2 zile dar luai in capat tratamentul asa cum se ia.E doar un sfat sa nu te superi te rog.

Adina, cum sa ma supar? Orice sfat e binevenit Cheek Kiss Ai foarte mare dreptate, dar vreau neaparat sa fac HSG luna asta sa nu mai aman, si luna asta trebuie sa calatoresc destul de mult in interes de serviciu, doar in 24 pot sa merg la clinica. Daca nu mai trebuie sa astept un ciclu. Oricum faza mea luteala intotdeauna e de 12 zile, nu de 14 si atunci daca iau 8 zile progesteron cred ca e ok, e echivalentul a 10 zile de progesteron la o faza luteala de 14 zile.
Luna asta fac asa sa vedem...

M2m2m2
Scris: Saturday, January 12, 2019 7:43 PM
Nivel

Roser wrote:

simmo, cei mai multi doctori spun ca orice valoare de 0.ceva, e o rezerva scazuta, dar daca stai sa te gandesti logic nu iti trebuie 100 000 de ovule sa obtii o sarcina, doar 1, conteaza mai mult calitatea decat cantitatea. Dar din pacate un amh mic e asociat si cu o calitate proasta a ovulelor.Iar daca mai ai si fsh-ul ridicat, e cam clara treaba. In cazul asta e destul de greu de obtinut o sarcina sau daca e obtinuta sunt posibilitati mari ca ovulul sa nu fie de calitate si sa se piarda sarcina. Ar fi unele suplimente care se zice ca ajuta: CoQ10 (sau mai bine varianta ubiquinol), dhea, vit E, vit C etc dar nu e dovedit stiintific. Logic, ar putea ajuta, daca stai sa te gandesti ca meioza din ovule incepe cu cateva zile inainte de ovulatie si atunci cand se despart cromozomii au loc greselile cromozomiale. Daca iei cantitati mari de antioxidanti ar putea ca totul da decurga bine si sa nu fie erori.
Eu am amh-ul atat de mic incat nici cu fiv nu prea am sanse, atunci cei de la clinica de fertilitate au zis ca nu are rost sa-mi ia banii degeaba. Dar tu cu amh-ul tau ai sanse destul de bune in vitro. Poti sa incerci si natural bineinteles, dar timpul trece si amh-ul tot scade, cand ajunge ca si al meu nu prea mai ai optiuni nici sa vrei. Eu daca as fi avut amh-ul tau as fi foarte fericita dar un-doi as fi fugit la fiv. Dar repet, e doar opinia mea.
Pe mine m-au marcat mult valorile mele, de multe ori am visat ca a fost o eroare de laborator si ca am amh-ul peste 1 si fsh-ul ok, iar apoi ma trezeam la crunta realitate NuImiPasa
Mult succes orice ai decide!Cheek Kiss

Antioxidanti?? Ce am putea lua???
Roser
Scris: Saturday, January 12, 2019 8:12 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Antioxidanti?? Ce am putea lua???

ALA (acid alfa lipoic), vitamina C, Caroteni (vit A), vitamina E, polifenoli (ceai verde, ciocolata neagra, vin rosu etc), melatonina (dar doar dupa ovulatie pt ca o poate inhiba) si cel mai puternic ar fi ubiquinolul, forma redusa a coenzimei Q10 care se absoarbe mult mai bine. Pt imbunatatirea calitatii ovulelor se recomanda doze de 500-600 mg/zi.
Toti antioxidantii se pot obtine atat din mancare cat si din suplimente, dar daca nu ai o dieta foarte variata si sanatoasa, multi din ei pot lipsi si atunci se pot inlocui cu suplimente.
Mie de exemplu nu imi plac fructele deloc, nu mi se leaga un fruct de mana, mai mananc zmeura din cand in cand asa ca iau suplimente (de vreo 2 sapt am inceput).
Acum mi-am luat un storcator de fructe, asa suc cred ca o sa le mai beau...alcool
FloreFlore
Scris: Saturday, January 12, 2019 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Fetelor va mul?umesc din nou ?i va pup pe fiecare în parte Cheek Kiss Nu reu?esc sa va raspund separat pentru ca a venit cumnatul în tara pentru înmormântarea bunicii lui...Am avut o zi încarcata. .Ma simt epuizata fara sa fi facut mare efort fizic ?i dupa o noapte cu 10 ore de somn....O fi vreun semn???sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.