Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| M2m2m2 wrote:
Nu Dxc e a 3 stimulare cu closty ...una in sept 2017 ..rezultat 0 apoi una in februarie 2018 rezultat 0 ..apoi luna urmatoare martie am ramas sarcina chimica ..aprilie ramas sarcina chimica ..iunie sarcina fara embrion! Nu am monotorizat nimic ca nu am ajuns fiind cu al meu ..a fost coada in vama si am pierdut eco ..dar sa si spart in ziua aia dupa temperatura !
da da mi aduc aminte , ai povestit...la mine e prima stimulare si am sperante mari ....sper sa nu ma desumflu azi |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Dxc wrote:da da mi aduc aminte , ai povestit...la mine e prima stimulare si am sperante mari ....sper sa nu ma desumflu azi Dxc iti tin pumnii. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Mihaela14 wrote:Multumesc! Asa intentionez, iar daca nu ciclul asta, urmatorul . O sa incep sa mai adaug cateva suplimente pentru fertilitate "maxima" , le-am comandat ieri si sper sa ajunga cat mai repede. Tu cum te simti? te-ai mai linistit ? Doamne ajuta sa fie bine Miha.Poti incepe luna in forta, daca mai iei si niste suplimente, mai bine Eu nu stiu cum ma simt, inca.Sper incet incet sa imi revin de tot. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Aleahim wrote:Dxc iti tin pumnii. multuuu |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Doamne ajuta sa fie bine Miha.Poti incepe luna in forta, daca mai iei si niste suplimente, mai bine Eu nu stiu cum ma simt, inca.Sper incet incet sa imi revin de tot. Doamne ajuta |
|
| Mirela.t83 wrote:Neata fetelor! Miha m a bucur ca a venit menstruatia! Deci, noi testam la inceputul anului!
Dxc bafta la monitorizare!
Eu luna trecuta am facut dimi la 6.30 teste de ovulatie cu prima urina. Asa e Mirela sunt cu trei zile in urma ta si vin din urma cu forte proaspete |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Dxc, bafta! Ne punem sperantele in tine sa ne ridici moralul!
Mihaela, Roser, am citit aseara un art si vreau sa vi-l arat si voua: http://doctorbors.ro/amh-mic-motiv-ingrijorare/ Cititi cu atentie ce scrie la pct.1! Concluzia mea este ca, atata timp cat AMH ul nu e 0, (foliculii antrali inca se vad, exista ovulatie) sunt sanse la fel de mari de sarcina ca la o femeie cu AMH de 2-3 ..... Diferenta consta in timpul ramas pt incercari. La AMH mic eu zic ca trebuie luat ceva pt calitatea ovocitelor pe timpul cat se asteapta pt FIV ca poate-poate se intampla miracolul ...
M2, mai rabda putin cu testul ... Durerile de cap te-au lasat? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| M2m2m2 wrote:Succes si din partea mea !! Bun venit noilor aspirici nu am apucat sa scriu , sedere scurta !! Mul?umim. Sa speram ca noul an o sa fie mai bun...offf ?i când ma gândesc ca ani de zile ne ferim ca nu vrem copii când vine momentul sa ne dorim nu ne iese...eu ar trebui sa fac un test in preajma Craciunului. Pe 23 trebuie sa mi vina dar sper sa nu...am zis sa testez la 10 zile dupa ovulatia...am 2 teste de sarcina viola care se lauda ca detecteaza sarcina la 8 zile dupa ovulatie sau concep?ie nu mai ?tiu exact... sper sa fie cu noroc ca ?i angajarea o tot aman doar doar se întâmpla minunea |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Mihaela14 wrote:A fost crunta asteptatea, o faza luteala de 18 zile ..nu va doresc..cate ganduri mi-am facut Imi dau seama ca asa e perioada de tranzitie catre menopauza, apar tot felul de chestii neprevazute. Eu sper sa am ovulatii in continuare ..ca poate poate mai am un ousor bun care sa devina bebe Temp ta a urcat frumos..tin pumnii Mihaela fii optimista, chiar daca s-a modificat pu?in perioada de menstruatie. La mine toata via?a menstruatia a fost ceas la 28 de zile, apoi de la 40 ?i jum de ani, a început cu dereglari, când venea mai devreme, cel mai devreme de la 25 zile, când întârzia , ?i mi-a întârziat ?i 6 zile. Deci oricum ovulezi, poate nu in fiecare luna e un ovul bun, dar intr-o luna o sa fie unul care o sa-?i aduca un bebe frumos!!Fii încrezatoare ca fii mama! |
|
| yonica wrote: Mihaela fii optimista, chiar daca s-a modificat pu?in perioada de menstruatie. La mine toata via?a menstruatia a fost ceas la 28 de zile, apoi de la 40 ?i jum de ani, a început cu dereglari, când venea mai devreme, cel mai devreme de la 25 zile, când întârzia , ?i mi-a întârziat ?i 6 zile. Deci oricum ovulezi, poate nu in fiecare luna e un ovul bun, dar intr-o luna o sa fie unul care o sa-?i aduca un bebe frumos!!Fii încrezatoare ca fii mama! Multumesc mult yonica pentru incurajare, asta incerc sa fac. |
|
| carlita wrote:Dxc, bafta! Ne punem sperantele in tine sa ne ridici moralul! Mihaela, Roser, am citit aseara un art si vreau sa vi-l arat si voua: http://doctorbors.ro/amh-mic-motiv-ingrijorare/Cititi cu atentie ce scrie la pct.1! Concluzia mea este ca, atata timp cat AMH ul nu e 0, (foliculii antrali inca se vad, exista ovulatie) sunt sanse la fel de mari de sarcina ca la o femeie cu AMH de 2-3 ..... Diferenta consta in timpul ramas pt incercari. La AMH mic eu zic ca trebuie luat ceva pt calitatea ovocitelor pe timpul cat se asteapta pt FIV ca poate-poate se intampla miracolul ... M2, mai rabda putin cu testul ... Durerile de cap te-au lasat? Carlita merci de info |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Sa stii ca si eu m-am gandit la asta..dar am oarecm emotii daca cumva va fi mai mult de un folicul sa nu ramana chist, ca luna asta n-am cum sa monitorizez..ovulatia pica chiar in preajma Craciunului. Adina minuni se mai intampla , sper sa avem si noi minunile noastre. Imi place ideea ta cu sarcina in evolutie . stai linistita,nu o sa ti se faca chisturi.Nici mie nu mi so facut de la stimularea cu menopur.La menstruatie se curata interiorul.Nu te gandim la asta..ai sanse mari si aceasta luna deci no strees.Fix de Craciun o sa ovulez si eu.Eu cu ovulatia mea tarzie ma ajungi tu din urma desi deja sunt ziua 8 de sarcina:)) cred ca vom testa cam deodata luna asta la inceput de an nou.Doamne Ajuta sa fie cu noroc la amandoua❤️ |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote: stai linistita,nu o sa ti se faca chisturi.Nici mie nu mi so facut de la stimularea cu menopur.La menstruatie se curata interiorul.Nu te gandim la asta..ai sanse mari si aceasta luna deci no strees.Cam pe la Craciun o sa ovulez si eu.Eu cu ovulatia mea tarzie ma ajungi tu din urma desi deja sunt ziua 8 de sarcina:)) cred ca vom testa cam deodata luna asta la inceput de an nou.Doamne Ajuta sa fie cu noroc la amandoua??
Da da si eu tot de Craciun cred daca voi ovula tot tarziu. Intru si eu in club |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea06 wrote:Da da si eu tot de Craciun cred daca voi ovula tot tarziu. Intru si eu in club Hoho Andreea pana la ziua 19-20-21 mai avem.Poate chiar si dupa Craciun dar eu imi pun speranta ca luna aceasta o sa ovulez mai repede de la vitex si ca inca sunt sub stimulare.Imi amintesc ca la primul iui in urm.luna am ovulat in ziua 17.Daca va fii la fel si luna aceasta atunci ovulatia pica fix de Craciun:)) |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| carlita wrote:Dxc, bafta! Ne punem sperantele in tine sa ne ridici moralul! Mihaela, Roser, am citit aseara un art si vreau sa vi-l arat si voua: http://doctorbors.ro/amh-mic-motiv-ingrijorare/Cititi cu atentie ce scrie la pct.1! Concluzia mea este ca, atata timp cat AMH ul nu e 0, (foliculii antrali inca se vad, exista ovulatie) sunt sanse la fel de mari de sarcina ca la o femeie cu AMH de 2-3 ..... Diferenta consta in timpul ramas pt incercari. La AMH mic eu zic ca trebuie luat ceva pt calitatea ovocitelor pe timpul cat se asteapta pt FIV ca poate-poate se intampla miracolul ... M2, mai rabda putin cu testul ... Durerile de cap te-au lasat?
Calita ieri seara ultimul aulin ..pana acum e ok ..efectu tine cam 7 ore ..vad ca azi nici o criza ..doamne ajuta ca nu mai vreau sa iau poate totusi si implanteaza ceva.. Azi am cumparat folate( scrie acid folic in paranteza ) sper ca e bun ca nu gasesc de la secom ..o sa fac comanda ! Pun poza poate ma ajutati cu pareri! |
|
|