Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ella123 wrote:Merry ?i Nicole bine ati venit si va doresc la fel cum vreau pentru toate aspiricile.. Sa plecam de aici sa ne mutam casa la gravidute!  Fetelor.. Durerile mele au trecut.. M au tinut cateva ore bune.. Chiar daca mi se pare ireal cred si eu ca de ovulatie a fost vorba. Acum greu trece timpul pana la testare..
multumesc hai cu bebeiii fetelor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc de incurajari Adinuta. Ma bucur sa aud ca esti bine si sper sa ma adun si eu.Acum a venit si sotul acasa si luna asta nu mai de mers pe nicaieri asa ca sper sa ma ajute el sa ajung pe linia de plutire.El maxim o data sau de doua ori pe luna lipseste noaptea dar nu imi place deloc.Si azi noapte am avut un somn f agitat si azi am fost ca batuta. Ella draga iti tin pumnii stransi stransi sa se lase cu ochisori |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote:Multumesc de incurajari Adinuta. Ma bucur sa aud ca esti bine si sper sa ma adun si eu.Acum a venit si sotul acasa si luna asta nu mai de mers pe nicaieri asa ca sper sa ma ajute el sa ajung pe linia de plutire.El maxim o data sau de doua ori pe luna lipseste noaptea dar nu imi place deloc.Si azi noapte am avut un somn f agitat si azi am fost ca batuta. Ella draga iti tin pumnii stransi stransi sa se lase cu ochisori sa se lase la amandoua o data. Si sotul meu lipseste noaptea de acasa dar 1 data pe saptamana cand pica in tura de noapte...deci te inteleg. E urat fara ei. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Roser wrote:Mersi draga mea Ma bucur sa aud ca mai sunt cazuri in care s-a ramas cu mai putin de 0.4. Iti doresc mult succes in anul care vine, sunt sigura ca pana la sfarsitul anului vei obtine o sarcina. Asta imi doresc pt toate fetele de aici, sa schimbam temele de discutie si sa incepem sa vorbim despre simptome de sarcina, pregatiri de nasteri, sexul bebelusilor etc, ce frumos ar fi Doamne Ajuta asa sa fie trebuie sa credem in bunul Dumnezeu.Si eu imi doresc mult sa vb.si despre burtici nu numai despre conceptie dar va veni si ziua aceea sunt sigura |
|

| Ella123 wrote:Multumesc sa dea Dumnezeu! Chiar ca am reintrat in hora.. Gata! Si daca nu vrea luna asta din ianuarie chiar incep in forta cu stimularea. bafta multa luna aceasta Ella.Sa se lase cu ochisori |
|

| Kissnicol wrote: ar trebui sa imi vina uratiiii in 5 zile..eu sper sa nu Buna.Bine ai venit si bafta multa |
|

| Aleahim wrote:Multumesc de incurajari Adinuta. Ma bucur sa aud ca esti bine si sper sa ma adun si eu.Acum a venit si sotul acasa si luna asta nu mai de mers pe nicaieri asa ca sper sa ma ajute el sa ajung pe linia de plutire.El maxim o data sau de doua ori pe luna lipseste noaptea dar nu imi place deloc.Si azi noapte am avut un somn f agitat si azi am fost ca batuta. Ella draga iti tin pumnii stransi stransi sa se lase cu ochisori Te trag dupa mine,eu sunt ziua 7 de sarcina deja si eu sunt ft.agitata cand nu imi e acasa sotul.Stiu cum este.Parca atunci ma apuca si criza de lipsa de afectiune |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adina Mariana wrote: Buna.Bine ai venit si bafta multa
multumesccc |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor declar z1 ! A venit in sfarsit menstruatia, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur ..dar acum ma bucur ca a venit..pot sa o iau de la capat Va puuup |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Fetelor declar z1 ! A venit in sfarsit menstruatia, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur ..dar acum ma bucur ca a venit..pot sa o iau de la capat Va puuup
un nou început în forta Mihaaaa Noul An sa îti aduca un test pozitiv |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| FloreFlore wrote: un nou început în forta Mihaaaa  Noul An sa îti aduca un test pozitiv Multumesc draga mea! Si eu iti doresc acelasi lucru doar ca la tine va fi anul asta |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Va mul?umesc tuturor pt primirea calduroasa! poate o sa fie ?i ceva vesti bune pe aici luna asta, sau macar în curand! Oricum, sper ca 2019 sa ne treaca la gravidute! Pana atunci, haide?i sa ne bucuram de sarbatori ?i sa ne mai lini?tim...?i poate Mo? Craciun ne-o aduce ?i noua ceva cadouri mult dorite |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Multumesc draga mea! Si eu iti doresc acelasi lucru doar ca la tine va fi anul asta
Sa te auda D zeu ! |
|

| Adina Mariana wrote: Te trag dupa mine,eu sunt ziua 7 de sarcina deja  si eu sunt ft.agitata cand nu imi e acasa sotul.Stiu cum este.Parca atunci ma apuca si criza de lipsa de afectiune ohooo..in cazul asta si eu am 15 zile |
|

| Mihaela14 wrote:Fetelor declar z1 ! A venit in sfarsit menstruatia, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur ..dar acum ma bucur ca a venit..pot sa o iau de la capat Va puuup Miha multa bafta luna asta! Sa ne aduci vesti bune! |
|
|