Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kissnicol
Scris: Thursday, December 13, 2018 9:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ella123 wrote:
Merry ?i Nicole bine ati venit si va doresc la fel cum vreau pentru toate aspiricile.. Sa plecam de aici sa ne mutam casa la gravidute! Bravoo
Fetelor.. Durerile mele au trecut.. M au tinut cateva ore bune.. Chiar daca mi se pare ireal cred si eu ca de ovulatie a fost vorba. Acum greu trece timpul pana la testare.. Lol

multumesc computerlove hai cu bebeiii fetelor majoreta
Aleahim
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Multumesc de incurajari Adinuta. Ma bucur sa aud ca esti bine si sper sa ma adun si eu.Acum a venit si sotul acasa si luna asta nu mai de mers pe nicaieri asa ca sper sa ma ajute el sa ajung pe linia de plutire.El maxim o data sau de doua ori pe luna lipseste noaptea dar nu imi place deloc.Si azi noapte am avut un somn f agitat si azi am fost ca batuta.
Ella draga iti tin pumnii stransi stransi sa se lase cu ochisoriHands
Ella123
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:
Multumesc de incurajari Adinuta. Ma bucur sa aud ca esti bine si sper sa ma adun si eu.Acum a venit si sotul acasa si luna asta nu mai de mers pe nicaieri asa ca sper sa ma ajute el sa ajung pe linia de plutire.El maxim o data sau de doua ori pe luna lipseste noaptea dar nu imi place deloc.Si azi noapte am avut un somn f agitat si azi am fost ca batuta.
computerlove sa se lase la amandoua o data. Si sotul meu lipseste noaptea de acasa dar 1 data pe saptamana cand pica in tura de noapte...deci te inteleg. E urat fara ei.
Adina Mariana
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Roser wrote:

Mersi draga mea Cheek Kiss
Ma bucur sa aud ca mai sunt cazuri in care s-a ramas cu mai putin de 0.4.
Iti doresc mult succes in anul care vine, sunt sigura ca pana la sfarsitul anului vei obtine o sarcina. Asta imi doresc pt toate fetele de aici, sa schimbam temele de discutie si sa incepem sa vorbim despre simptome de sarcina, pregatiri de nasteri, sexul bebelusilor etc, ce frumos ar ficomputerlove
Doamne Ajuta asa sa fieBuddy1 trebuie sa credem in bunul Dumnezeu.Si eu imi doresc mult sa vb.si despre burtici nu numai despre conceptie dar va veni si ziua aceea sunt sigurapupici
Adina Mariana
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:50 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Multumesc sa dea Dumnezeu! Chiar ca am reintrat in hora.. Gata! Si daca nu vrea luna asta din ianuarie chiar incep in forta cu stimularea. Buddy1
bafta multa luna aceasta Ella.Sa se lase cu ochisoriCheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:51 PM
Nivel

Kissnicol wrote:

ar trebui sa imi vina uratiiii in 5 zile..eu sper sa nu topai
Buna.Bine ai venit si bafta multaHands Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:54 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Te trag dupa mine,eu sunt ziua 7 de sarcina dejaHilar si eu sunt ft.agitata cand nu imi e acasa sotul.Stiu cum este.Parca atunci ma apuca si criza de lipsa de afectiuneLol
Kissnicol
Scris: Thursday, December 13, 2018 10:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Adina Mariana wrote:
Buna.Bine ai venit si bafta multaHands Cheek Kiss

multumesccc computerlove hearts computerlove
Mihaela14
Scris: Friday, December 14, 2018 6:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Fetelor declar z1 !Hilar
A venit in sfarsit menstruatia, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur ..dar acum ma bucur ca a venit..pot sa o iau de la capatLol
Va puuupcomputerlove
FloreFlore
Scris: Friday, December 14, 2018 6:22 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela14 wrote:
Fetelor declar z1 !Hilar
A venit in sfarsit menstruatia, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur ..dar acum ma bucur ca a venit..pot sa o iau de la capatLol
Va puuupcomputerlove

Lol un nou început în forta MihaaaaHilar Noul An sa îti aduca un test pozitiv dance
Mihaela14
Scris: Friday, December 14, 2018 6:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
FloreFlore wrote:

Lol un nou început în forta MihaaaaHilar Noul An sa îti aduca un test pozitiv dance

Multumesc draga mea! Si eu iti doresc acelasi lucru doar ca la tine va fi anul asta newclap
Merry89
Scris: Friday, December 14, 2018 7:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Va mul?umesc tuturor pt primirea calduroasa! hearts poate o sa fie ?i ceva vesti bune pe aici luna asta, sau macar în curand! Oricum, sper ca 2019 sa ne treaca la gravidute! Pana atunci, haide?i sa ne bucuram de sarbatori ?i sa ne mai lini?tim...?i poate Mo? Craciun ne-o aduce ?i noua ceva cadouri mult dorite craciun bottle gravida
FloreFlore
Scris: Friday, December 14, 2018 7:58 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela14 wrote:

Multumesc draga mea! Si eu iti doresc acelasi lucru doar ca la tine va fi anul asta newclap

Hands Sa te auda D zeu !SimplyLove
Aleahim
Scris: Friday, December 14, 2018 8:11 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Te trag dupa mine,eu sunt ziua 7 de sarcina dejaHilar si eu sunt ft.agitata cand nu imi e acasa sotul.Stiu cum este.Parca atunci ma apuca si criza de lipsa de afectiuneLol

ohooo..in cazul asta si eu am 15 zilehohot
Aleahim
Scris: Friday, December 14, 2018 8:12 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:
Fetelor declar z1 !Hilar
Va puuupcomputerlove

Miha multa bafta luna asta!
Sa ne aduci vesti bune!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.