Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Wauuuu primul test cu 2 linii la inceput de an Felicitari! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| nup...nu ai vedenii si eu o vad Doamne ajuta alina sa fie bine Vezi ce ai de facut acum.Eu ma rog pt tine |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Chiar deloc! Sunt 2 liniute clar! Felicitari! |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Roser wrote:Fetelor vroiam sa va intreb pe cele care aveti usoare dureri/ crampe la ovulatie, din experienta voastra, cand are loc ovulatia? In timpul crampelor, inainte, dupa?... Eu ieri la 4 dupa-masa am avut test de ov pozitiv (alaltaieri a fost negativ) iar pe la 12 noaptea am avut crampe cateva minute bune si credeam ca azi voi ovula si ma bucuram si eu ca ovulez mai tarziu (z13) dar azi dimineata deja temp bazala a urcat. Se poate ca in ziua cu testul pozitiv sa ovulezi deja? Sau am sanse sa ovulez azi?
Eu luna trecuta am avut usoare crampe la ovulatie. Luna asta nu am mai avut nimic. Decat secretia egg inainte de ovulatie. Dupa ovulatie liniste totala. |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
|
Haha, ce tare! Se vede ceva!
|
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Nu, nu! Sunt 2 liniuteeeee Felicitari! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Vai fetelor, ma trec atatea ganduri si imi e asa frica de ce va urma. Sper sa fie bine de data asta  Ziceam ca sarcina urmatoare o sa fiu mai putin stresata si sa ma bucur de ea..dar simt ca-mi sare inima deja
Nici nu mi-am dat seama ca e primul test pozitiv pe anul asta nu aveam de gand sa testez pana duminica, dar m-a apucat asa o emotie cand mi-am amintit ca e testul in sertar ca a trebuit sa-l fac... sper sa ninga cu teste pozitive..mai erau fete cu simptome asemanatoare ca mine luna asta. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Felicitari Alina! Ma bucur ptr tine! Sarcina usoara! Pupiciiii?? |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Bravo Alina! Prima veste buna pe anul acesta. Incearca sa te linistesti, nu cumva sa-i faci rau bobitei . Ma bucur pentru tine si Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Fetelor, nu vreau sa ratez ocazia de a va ura un an asa cum va doriti si sa ne primim anul acesta cadoul mult asteptat! Alina, se vede liniuta, te felicit si iti doresc sa ajungeti cu bine la termen dar sa te si bucuri de sarcina! Bun venit noilor aspirante si bine ai revenit, Alexandraa! Scuze ca insist, dar sa inteleg ca endometrioza s-a extins in vezica? Si care ar fi cauza pt care nu a venit inca bebe? Ce zice medicul? |
|
| Adina, strangem din dinti si mai speram intr-o minune! Mihaela, nu ai inceput cu DHEA inca, nu? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Felicitari alina!!! fetelor din ce stiti ce reusita are inseminarea? Ma bate un gând...m as duce la sibiu ! Cunoa?te?i cazuri cu reusite pe acolo? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| M2m2m2 wrote: Eu am avut 3 sarcini obtinute in z11 z14 si 12 deci nu cred ca e o problema asta ..o data ce e eliberat ovocitul poate fi fecundat, endometrul trebuie sa fie bun pt implantare. Asta e luna dupa stimulare la mine si cum zice Adina cred ca a fost ieri la mine. Eu am ciclu de 26z 27 z de cand ma stiu. Sa fie cu ochisori!
Perfect atunci, inseamna ca se poate. Mersi de info |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| alina89 wrote:Vai fetelor, ma trec atatea ganduri si imi e asa frica de ce va urma. Sper sa fie bine de data asta  Ziceam ca sarcina urmatoare o sa fiu mai putin stresata si sa ma bucur de ea..dar simt ca-mi sare inima deja Nici nu mi-am dat seama ca e primul test pozitiv pe anul asta nu aveam de gand sa testez pana duminica, dar m-a apucat asa o emotie cand mi-am amintit ca e testul in sertar ca a trebuit sa-l fac... sper sa ninga cu teste pozitive..mai erau fete cu simptome asemanatoare ca mine luna asta. Felicitari Alina, ai spart gheata pe anul asta Iti doresc sarcina usoara, ai sa vezi ca bebelusul asta va ramane cu tine |
|
| Mirabela, imi pare rau ca nu te poti bucura asa cum trebuie de reusita, dar sper sa fie doar o sperietura si sa evolueze bine bebe de aici inainte. Ca o parere, as zice ca sarcina ectopica nu e ca a fost identificat sacul gestational pozitionat unde trebuie. Nici molara nu pare ca beta evolueaza bine .... Intrebarea e daca stii cand ai ovulat si calculezi varsta gestationala dupa data ovulatiei, nu dupa UM. Cum esti azi? LE: am recitit cu atentie primul tau mesaj si iti inteleg temerile. Initial, n-am fost atenta la repriza 2 de beta si nici n-am calculat cum trebuie durata cm-ului. Speram sa fie o bobita luptatoare! |
|
|