Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
M2m2m2
Scris: Thursday, January 3, 2019 2:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
alina89 wrote:
Fetelor, oare am vedenii?Cray Cray Cray

Wauuuu primul test cu 2 linii la inceput de an dance dance
Felicitari!
Aleahim
Scris: Thursday, January 3, 2019 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
alina89 wrote:

nup...nu ai vedenii
si eu o vadcoeur
Doamne ajuta alina sa fie bine
Vezi ce ai de facut acum.Eu ma rog pt tineHands
Andra09
Scris: Thursday, January 3, 2019 2:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
alina89 wrote:

Chiar deloc! Sunt 2 liniute clar! Bravoo Felicitari!
Mirela.t83
Scris: Thursday, January 3, 2019 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Roser wrote:
Fetelor vroiam sa va intreb pe cele care aveti usoare dureri/ crampe la ovulatie, din experienta voastra, cand are loc ovulatia? In timpul crampelor, inainte, dupa?...
Eu ieri la 4 dupa-masa am avut test de ov pozitiv (alaltaieri a fost negativ) iar pe la 12 noaptea am avut crampe cateva minute bune si credeam ca azi voi ovula si ma bucuram si eu ca ovulez mai tarziu (z13) dar azi dimineata deja temp bazala a urcat. Se poate ca in ziua cu testul pozitiv sa ovulezi deja? Sau am sanse sa ovulez azi?

Eu luna trecuta am avut usoare crampe la ovulatie. Luna asta nu am mai avut nimic. Decat secretia egg inainte de ovulatie. Dupa ovulatie liniste totala.
Mirela.t83
Scris: Thursday, January 3, 2019 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
alina89 wrote:

Haha, ce tare!
Se vede ceva!
Inawar
Scris: Thursday, January 3, 2019 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
alina89 wrote:

Nu, nu! Sunt 2 liniuteeeee topai
Felicitari! Cheek Kiss
alina89
Scris: Thursday, January 3, 2019 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Vai fetelor, ma trec atatea ganduri si imi e asa frica de ce va urma. Sper sa fie bine de data asta Hands
Ziceam ca sarcina urmatoare o sa fiu mai putin stresata si sa ma bucur de ea..dar simt ca-mi sare inima deja Cray

Nici nu mi-am dat seama ca e primul test pozitiv pe anul asta nu aveam de gand sa testez pana duminica, dar m-a apucat asa o emotie cand mi-am amintit ca e testul in sertar ca a trebuit sa-l fac... sper sa ninga cu teste pozitive..mai erau fete cu simptome asemanatoare ca mine luna asta. Hands
Anitta76
Scris: Thursday, January 3, 2019 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
alina89 wrote:

Felicitari Alina! Ma bucur ptr tine! Sarcina usoara! Pupiciiii??
Mihaela14
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
yes Bravo Alina!Clap Prima veste buna pe anul acesta. Incearca sa te linistesti, nu cumva sa-i faci rau bobitei . Ma bucur pentru tine si Doamne ajuta sa fie totul bine!Hands pupici
carlita
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Fetelor, nu vreau sa ratez ocazia de a va ura un an asa cum va doriti si sa ne primim anul acesta cadoul mult asteptat! campfire
Alina, se vede liniuta, te felicit si iti doresc sa ajungeti cu bine la termen dar sa te si bucuri de sarcina! Cheek Kiss
Bun venit noilor aspirante si bine ai revenit, Alexandraa! Scuze ca insist, dar sa inteleg ca endometrioza s-a extins in vezica? Big Surprise Si care ar fi cauza pt care nu a venit inca bebe? Ce zice medicul?
carlita
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:28 PM
Nivel

Adina, strangem din dinti si mai speram intr-o minune! Hands
Mihaela, nu ai inceput cu DHEA inca, nu?
Dxc
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Felicitari alina!!! Bravoo fetelor din ce stiti ce reusita are inseminarea? Ma bate un gând...m as duce la sibiu ! Cunoa?te?i cazuri cu reusite pe acolo?
Roser
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
M2m2m2 wrote:

Eu am avut 3 sarcini obtinute in z11 z14 si 12 deci nu cred ca e o problema asta ..o data ce e eliberat ovocitul poate fi fecundat, endometrul trebuie sa fie bun pt implantare.
Asta e luna dupa stimulare la mine si cum zice Adina cred ca a fost ieri la mine.
Eu am ciclu de 26z 27 z de cand ma stiu.
Sa fie cu ochisori!

Perfect atunci, inseamna ca se poate. Mersi de info Cheek Kiss
Roser
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
alina89 wrote:
Vai fetelor, ma trec atatea ganduri si imi e asa frica de ce va urma. Sper sa fie bine de data asta Hands
Ziceam ca sarcina urmatoare o sa fiu mai putin stresata si sa ma bucur de ea..dar simt ca-mi sare inima deja Cray

Nici nu mi-am dat seama ca e primul test pozitiv pe anul asta nu aveam de gand sa testez pana duminica, dar m-a apucat asa o emotie cand mi-am amintit ca e testul in sertar ca a trebuit sa-l fac... sper sa ninga cu teste pozitive..mai erau fete cu simptome asemanatoare ca mine luna asta. Hands

Felicitari Alina, ai spart gheata pe anul asta newclap Iti doresc sarcina usoara, ai sa vezi ca bebelusul asta va ramane cu tine bebic
carlita
Scris: Thursday, January 3, 2019 4:43 PM
Nivel

Mirabela, imi pare rau ca nu te poti bucura asa cum trebuie de reusita, dar sper sa fie doar o sperietura si sa evolueze bine bebe de aici inainte. Ca o parere, as zice ca sarcina ectopica nu e ca a fost identificat sacul gestational pozitionat unde trebuie. Nici molara nu pare ca beta evolueaza bine .... Intrebarea e daca stii cand ai ovulat si calculezi varsta gestationala dupa data ovulatiei, nu dupa UM. Cum esti azi?
LE: am recitit cu atentie primul tau mesaj si iti inteleg temerile. Initial, n-am fost atenta la repriza 2 de beta si nici n-am calculat cum trebuie durata cm-ului. Speram sa fie o bobita luptatoare! grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.