Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fetelor, voi cand bifati in ff "creamy"? Daca ati avut toata ziua de cate ori ati mers la baie sau si doar o data de doua ori? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| alina89 wrote:Fetelor, voi cand bifati in ff "creamy"? Daca ati avut toata ziua de cate ori ati mers la baie sau si doar o data de doua ori? Eu daca vad si o data pe zi secretia am si notat.Frumos grafic ai.Poate e cu ochisori noi testam deodata Doamne Ajuta |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| La multi ani, fetelor! Eu declar z1 am inceput anul nefericita....asta e , o iau de la capat.. |
|
| Adina Mariana wrote: Eu daca vad si o data pe zi secretia am si notat.Frumos grafic ai.Poate e cu ochisori noi testam deodata Doamne Ajuta
Multumesc! Am mai avut zilele astea, dar doar o singura data si nu am mai notat, azi am avut de 2. Si graficul tau e frumos, Doamne ajuta sa fie de bine! Eu nu am mai avut crampe ca la cm cum ziceam ca am zilele trecute si m-am cam "desumflat", dar totodata de 2 zile ma trezesc iar super transpirata spre dimineata si asta la mine a fost simptom. Am asa emotii..
Dxc, imi pare rau sper noul an sa fie mai bun cu tine, cu toate! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| La mul?i ani! Va doresc un am binecuvântat cu tot ceea ce va doriti! Eu am avut ziua 1 ieri,asa cum am banuit. Pupici |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| La multi ani dragele mele! Un an nou mai bun si plin de dorinte implinite |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Medspa si Dxc imi pare rau.Cred ca si eu anunt ziua 1 in cateva zile.Pe mine ma doare pe sub burta deja si simt ca va veni.Mereu simt asta inainte sa vina asa ma intristez cand vad ca suntem multe fete la testare in aceasta perioada si nici una nu reuseste Alina iti tin pumnii sa fie bine de data asta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Neata! La mine doar o durere de spate in dimineata asta. Asa e inainte de cm. Acum 3 zile am avut o usoara ameteala in timp ce spalam vasele. Nemancata nu eram dar o fi simptom de sarcina. Sanii sunt un pic altfel dar nu sunt convinsa. Astept 6 ian. Sotul cica sunt gravida. Simte el. Tot acum 3 zile asteptam sa iasa el de la dus si sa intru eu. A venit in dormit si m a pupat pe burta de aiurea. Hmmm...o simti el ceva.
|
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Mirela.t83 wrote:Neata! La mine doar o durere de spate in dimineata asta. Asa e inainte de cm. Acum 3 zile am avut o usoara ameteala in timp ce spalam vasele. Nemancata nu eram dar o fi simptom de sarcina. Sanii sunt un pic altfel dar nu sunt convinsa. Astept 6 ian. Sotul cica sunt gravida. Simte el. Tot acum 3 zile asteptam sa iasa el de la dus si sa intru eu. A venit in dormit si m a pupat pe burta de aiurea. Hmmm...o simti el ceva.
Nea?a, nu vreau sa iti dau speran?e foarte mari ,însa pot sa iti zic ca la mine primul simptom de sarcina a fost o ame?eala zdravana..eu nu ametesc deobicei si mi-am dat seama din prima ca sunt însarcinata. La 2 zile distanta s-a repetat povestea ,aceea?i ame?eala. Si asta s-a întâmplat la 6 respectiv 8 zile de la contact multa bafta si sa vii peste câteva zile cu un test pozitiv |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mirela.t83 wrote:Neata! La mine doar o durere de spate in dimineata asta. Asa e inainte de cm. Acum 3 zile am avut o usoara ameteala in timp ce spalam vasele. Nemancata nu eram dar o fi simptom de sarcina. Sanii sunt un pic altfel dar nu sunt convinsa. Astept 6 ian. Sotul cica sunt gravida. Simte el. Tot acum 3 zile asteptam sa iasa el de la dus si sa intru eu. A venit in dormit si m a pupat pe burta de aiurea. Hmmm...o simti el ceva.
Ce draguuuut! Sper sa aiba sotul dreptate, o fi si un instinct de tatic acolo! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna fetelor. Imi pare rau ptr cele care ati declarat z1:( insa gândi?i-va ca poate a fost ce a mai ramas din 2018. Anul acesta va doresc sa fie infloritor! Sa ne aduca minunea mult asteptata! Eu nu stiu ce sa zic...momentan mai am 2 zile...in afara de durerile menstruale pe care le am de o saptamana...cu intepaturi in ovare nu prea mai am ce sa adaug. A... ar mai fi o secretie gen egg dar nu chiar atat de transparenta... Momentan sper...dar nu as vrea sa imi induc eu mai mult decat atat, insa stiti cum este cu asteptarea asta...ma omoara Va pup si va doresc 2 liniute celor care urmeaza sa va testati! |
|
| Mirela, Anitta, mie imi pare ca aveti sanse reale sa spargeti gheata anul asta Adina, eu iti fac in continuare galerie Andreea, astepti cm sau mai bagi un test maine?
Stiti cumva, anemona a facut clexane spre final de sarcina? Am vazut ca si ea are factor v leiden si a lasat-o doar pe aspenter, dar asta nu se ia in ultimul trim. Eram curioasa daca a trecut pe injectii sau nu a mai luat nimic. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Buna fetelor...Un An Nou Fericit cu multe realizari va doresc tuturor. Am o intrebare...cu ultimele doua ocazii dupa contact la câteva minute bune mia aparut pe absorbantul zilnic o pata mica mica de sange(de dimensiunea unui cus-cus) poate chiar si mai mic.Totul la rezuma acea singura pata, în rest nu simt nici un disconfort.Mai am de luat 10 tablete de progesteron si trebuie sa ma întorc pt control,dar pâna atunci daca aveti vreo idee de la ce anume ar putea fi... Multumesc mult, si multa sanatate tuturor |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Mirela, Anitta, mie imi pare ca aveti sanse reale sa spargeti gheata anul asta Adina, eu iti fac in continuare galerie Andreea, astepti cm sau mai bagi un test maine? Stiti cumva, anemona a facut clexane spre final de sarcina? Am vazut ca si ea are factor v leiden si a lasat-o doar pe aspenter, dar asta nu se ia in ultimul trim. Eram curioasa daca a trecut pe injectii sau nu a mai luat nimic.
Cred ca bag, ca nu am eu stare si maine ar trebui sa stiu clar, cine stie cand vin uratii altfel. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| BC1828 wrote:Buna fetelor...Un An Nou Fericit cu multe realizari va doresc tuturor. Am o intrebare...cu ultimele doua ocazii dupa contact la câteva minute bune mia aparut pe absorbantul zilnic o pata mica mica de sange(de dimensiunea unui cus-cus) poate chiar si mai mic.Totul la rezuma acea singura pata, în rest nu simt nici un disconfort.Mai am de luat 10 tablete de progesteron si trebuie sa ma întorc pt control,dar pâna atunci daca aveti vreo idee de la ce anume ar putea fi... Multumesc mult, si multa sanatate tuturor Si eu am patit asa si chiar in perioada aceea mergeam la doctor ptr control rutina si mi-a spus ca este normal ca s-a spart foliculul. |
|
|