Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rose
Scris: Monday, December 31, 2018 11:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Buna fetelor!
Adina, poate am si eu noroc anul viitor pentru ca trec cu “rosu” revelionul :). Am avut sperante mari luna asta, ma gandeam ca s-a intamplat un miracol. Ma asteptam sa vina CM mai devreme pentru ca aveam simptome cu cateva zile inainte dar s-a lasat asteptat. Am testat in ziua 31 dimineata si seara a venit.
Simptomele sunt foarte inselatoare... abia astept sa vad minunea. Sa vad cum ma simt. Cateva zile am trait o iluzie ca poate s-a intamplat :)

Mihaela, luna trecuta si la mine a fost scurta. 23 zile desi minimul istoric a fost 26 zile. M-am gandit si eu ca a fost luna anovulatorie. Am neglijat monitorizarea ovulatiei in ultimele doua luni pentru ca nu mai am sperante pentru reusita in mod natural. Dar mi-ar fi prins bine un grafic cu temperatura sa stiu unde sunt.

Sper ca luna ianuarie sa aduca multe vesti bune si sa avem toate un an nou cu multe reusite si implinire sufleteasca! computerlove
alina89
Scris: Monday, December 31, 2018 11:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Mirabela wrote:
Doctori si diagnostice.
Buna ziua, va tot citesc de vreo cateva saptamani si as avea nevoie de un sfat.
Ultimul cm 11.11.2018. Inseminare esuata 1 oct in Ungaria.
Pe 7 dec intorcandu-ma de la serviciu sleita de puteri, obosita moarta nu stiu ce-mi veni si mi-am cumparat un test de sarcina-fericire mare pozitiv. Luni, 10 dec, ma prezint de urgenta la dr P. la Medlife, imi da sa iau Elevit si femibion si stabilim sa ne vedem pe 21 dec.
Beta 10 dec -1258, beta 12 dec- 2600.
Intre timp greturi, mici dureri in partea dr ce treceau instant cu un no spa, o constipatie( rezolvata cu spozitoare cu glicerina) si o criza de fiere.
Pe 21 dec la control nu se vede embrion, cade cerul pe mine. Stabilim control pe 30 dec.
Fiind fara liniste pe 27 dec imi fac programare la Regina Maria, dr. C1, DIAGNOSTIC SARCINA FARA EMBRION, SUSPICIUNE SARCINA MOLARA, ptr ca nu i-a placut continutul sacului gestational. Ma programeaza ptr chiuretaj in aceeasi zi, dar fiind o zi aglomerata nu reuseste sa mi-l faca, raman internata la Regina ca sa-mi faca chiuretaj doctorul de garda.
Dna dr de garda din principiu nu face chiuretaje decat daca se convinge ea ca trebuie si imi face o ecografie si descopera: SARCINA IN EVOLUTIE, CORESP 6 SAPT SI 2 ZILE, OVARE NORMALE, UTER NORMAL, dar pastreaza si ea suspiciunea de sarcina molara. Beta peste beta cu valorile: 21 dec 29000, 24 dec 48000, 27 dec 60000, 28 dec 56000, 30 dec 69000. Pe 30 m-am vazut iar cu dr P de la Medlife, care tot nu vede embrion.
Cine a mai patit asa ceva? Asteptarea e ucigatoare.

Imi pare tare rau de incercarea prin care treci. Au exclus sarcina extrauterina, nu? Stii cand ai ovulat? Poate a fost o ovulatie tarzie si urmeaza sa apara si embrionul. Unei prietene la 7s i-au pus diagnostic de sarcina oprita din evolutie 3 medici si tratament sa elimine sarcina, insa nu a luat medicamentele a mai asteptat o saptamana si la 8s embrionul avea activitate. Medicii de dinainte defapt puneau dopplerul pe un hematom.. si abea cand a crescut embrionul sa depaseasca dimensiunea lui au vazut ca era ok sarcina.. Doamne ajuta sa primesti vesti bune curand!
Roser
Scris: Monday, December 31, 2018 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Miha si Rose, mie mi-a spus doctorita ca ciclurile tind sa devina tot mai scurte odata ce rezerva ovarica scade. Un ciclu sub 23 de zile e anovulator (dar totusi trebuie vazuta lungimea fazei foliculare), eu am avut de 24 de zile luna trecuta si mi-a spus ca am ovulat (prin eco), 12 zile faza foliculara si 12 zile cea luteala. Dar eu totusi sunt cam in dubii: in 12 zile are timp un folicul sa creasca 18-20 mm? Eu nu stiu de ce am presimtirea, atunci cand am cicluri scurte cu ovulatia in z12 eliberez un ovul imatur...
Acum sunt z10 si inca nici urma de mucus egg, ma tot rog ca ciclul asta sa fie mai lung, cu ovulatia in z14, poate voi avea un out mai bun Hands
Dxc
Scris: Monday, December 31, 2018 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Buna fetelor. Am intrat sa va urez un an nou fericit si sa dea doamne doamne sa ni se îndeplineasca dorintele!!! Eu sunt in asteptarea menstruatiei...Nu am testat , nici nu o fac pt ca de cateva zile am simptome ca mi ar venii...plus tb care e in scadere....asa ca poate vine noul an cu vesti mai bune.. .bafta celor care testeaza si sa be auzim anul viitor cu multa liniste si vesti bune coeur
Anitta76
Scris: Monday, December 31, 2018 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
La multi ani fetelor! Sa aveti un an nou fericit si plin de teste pozitive! Sa fiti binecuvantate cu un bebe in burtica fiecare! Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupici
GeorgianaB
Scris: Monday, December 31, 2018 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mirabela wrote:
Doctori si diagnostice.
Buna ziua, va tot citesc de vreo cateva saptamani si as avea nevoie de un sfat.
Ultimul cm 11.11.2018. Inseminare esuata 1 oct in Ungaria.
Pe 7 dec intorcandu-ma de la serviciu sleita de puteri, obosita moarta nu stiu ce-mi veni si mi-am cumparat un test de sarcina-fericire mare pozitiv. Luni, 10 dec, ma prezint de urgenta la dr P. la Medlife, imi da sa iau Elevit si femibion si stabilim sa ne vedem pe 21 dec.
Beta 10 dec -1258, beta 12 dec- 2600.
Intre timp greturi, mici dureri in partea dr ce treceau instant cu un no spa, o constipatie( rezolvata cu spozitoare cu glicerina) si o criza de fiere.
Pe 21 dec la control nu se vede embrion, cade cerul pe mine. Stabilim control pe 30 dec.
Fiind fara liniste pe 27 dec imi fac programare la Regina Maria, dr. C1, DIAGNOSTIC SARCINA FARA EMBRION, SUSPICIUNE SARCINA MOLARA, ptr ca nu i-a placut continutul sacului gestational. Ma programeaza ptr chiuretaj in aceeasi zi, dar fiind o zi aglomerata nu reuseste sa mi-l faca, raman internata la Regina ca sa-mi faca chiuretaj doctorul de garda.
Dna dr de garda din principiu nu face chiuretaje decat daca se convinge ea ca trebuie si imi face o ecografie si descopera: SARCINA IN EVOLUTIE, CORESP 6 SAPT SI 2 ZILE, OVARE NORMALE, UTER NORMAL, dar pastreaza si ea suspiciunea de sarcina molara. Beta peste beta cu valorile: 21 dec 29000, 24 dec 48000, 27 dec 60000, 28 dec 56000, 30 dec 69000. Pe 30 m-am vazut iar cu dr P de la Medlife, care tot nu vede embrion.
Cine a mai patit asa ceva? Asteptarea e ucigatoare.

Buna ! Eu am avut UCM pe 06.01.2018, urmatoarea menstruatie trebuia sa vina pe 07.02. Pe 14 am avut test pozitiv, sarcina confirmata ecografic pe 21, doua zile mai tarziu am avut o sangerare si medicul care mi-a confirmat sarcina a spus ca este oprita in evolutie sau sarcina fara embrion intrucat ar fi trebuit sa se vada ceva la nivelul sacului gestational. M-a programat a doua zi pt chiuretaj, m-am razgandit. Pe 09.03 eram in 6s si 6 zile, avea activitate cardiaca, acum bebe are 2 luni. Nu vreau sa iti dau sperante dar nu strica sa mai astepti putin decat sa regreti. Succes si sa ne dai de veste !
Mirela.t83
Scris: Monday, December 31, 2018 5:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Fetelor va doresc sa fiti fericite in Nou An! Sa fiti sanatoase si inconjurate de oameni dragi!
Indiferent ce va fi, sunteti luptatoare! Sa nu va pierdeti speranta! Speranta sa fie calauza voastra in Nou An!
2019 sa va fie plin de bucurie si sa sa vad mamici! love hearts
LA MULTI ANI!!!!
M2m2m2
Scris: Monday, December 31, 2018 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
La multi ani fete dragi, un an nou mai bogat plin de binecuvantari, sa ne inplinim visurile, sanatate fam. Voastre! SimplyLove computerlove grup
FloreFlore
Scris: Monday, December 31, 2018 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Am intrat sa va urez un An Nou plin de realizari ,sanatate multa ?i nu în ultimul rand teste pozitive !!!chitara coeur hainoroc dance
Andreea06
Scris: Monday, December 31, 2018 8:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
La multi ani!! Sa vi se implineasca visul in 2019majoreta
Adina Mariana
Scris: Monday, December 31, 2018 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Rose imi pare rau pt.ziua 1 dar anul acesta e anul nostrupupici
Andreea pana nu e rosu mai speram mai ales ca la tine la prima sarcina in ziua 12 a avut loc implantarea.Tin pumnii in continuare.

Fetelor va doresc un an nou fericit si cu multe realizari.Sa vina bebeiiHands Love majoreta
Mirabela
Scris: Tuesday, January 1, 2019 7:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/31/2018
Este exclusa sarcina ectopica ptr ca la Regina Maria dna pe mana careia ramasesem sa ma chiureteze a gasit bebe si la fel si o alta dna care m-a consultat la externare si am scris pe biletul de externare "sarcina 6s si 2z, bcc 118/min, lcc 0,56 cm, deci daca era in trompe nici o sansa la aceste valori.
Cu siguranta mai astept avand in vedere ca nu am nici o crampa, nici o picatura de nici un fel, de nici o culoare, ma simt super gravida (greturi intre 19-20 seara, dureri de sani de parca o sa am laptic ptr toata maternitatea).
SUNT DOAR GRAVIDA CU INTERMITENTE SE PARE. In zilele impare da in pare ba.Boredom

LA MULTI ANI FRUMOSI, CU BEBE SANATOSI SI MULTA LINISTE SI SANATATE!
Andreea06
Scris: Tuesday, January 1, 2019 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Neata de anul nou!

Temp mea scade la linia trasata de ff, deci cred ca e clara treaba.. macar sa nu dureze mult sa vina.

Pt cine facem galerie deci? majoreta
Adina Mariana
Scris: Tuesday, January 1, 2019 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
La multi ani feteloralcool va doresc un an ca in poza de mai josHands Cheek Kiss

Adina Mariana attached the following image(s):
fb_img_1546282955749.jpg

Albinutza30
Scris: Tuesday, January 1, 2019 2:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/18/2018
La mul?i ani fetele meleeeee sa aveti cel mai roditor an cu multi bebeiiii si multa sanatate ca restul incet le rezolvamhearts craciun gravida
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.