Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Adina ai dreptate si tu. Am un singur test in casa care e cu 6 zile inainte de cm. Dar si sa testez in z10dpo si sa nu fie nimic. Pff, iar incep sa gandesc de 100 ori. Vedem sper sa rezist pana in z13dpo.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| Mirela.t83 wrote:Adina ai dreptate si tu. Am un singur test in casa care e cu 6 zile inainte de cm. Dar si sa testez in z10dpo si sa nu fie nimic. Pff, iar incep sa gandesc de 100 ori. Vedem sper sa rezist pana in z13dpo.
Is patita multe luni si apoi am 1000 ganduri.Macar pana in ziua 12 daca poti. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna fetelor. Ce faceti? Ati testat? La mine deja au inceput durerile premenstruale si ciudat e ca mai sunt 6 zile pana la ciclu:(( sper sa nu vina de revelion Va pup si va tin pumnii celor care va testati in zilele urmatoare! |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Dupa un ciclu lung, probabil anovulator, de 47 zile, declar si eu ziua 1. Ufff, ca lung a fost. Vreau sa-mi iau temperatura de luna asta, dar nu sunt acasa pana miercuri. Are ceva daca încep de joi? |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| AndreV wrote:Dupa un ciclu lung, probabil anovulator, de 47 zile, declar si eu ziua 1. Ufff, ca lung a fost. Vreau sa-mi iau temperatura de luna asta, dar nu sunt acasa pana miercuri. Are ceva daca încep de joi? Nu are nimic.Eu nu imi masor temperatura la menstratie,e in zadar.Incep cu ea abia prin ziua 10,nu are rost mai repede numai daca stii ca ovulezi prin ziua 9,10.Atunci incepi dupa ciclu sa masori dar la menstruatie chiar nu are rost. |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ma inscriu si eu la testat maine, z11. Cumva nu am sperante nu simt nimic.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote:Ma inscriu si eu la testat maine, z11. Cumva nu am sperante  nu simt nimic..
bafta andreeea iti tin pumniii sa fie cu ochisorii <3 sperante am si eu sunt la ovulatie..deciiii sa vina anul nou cu bebei frumosiiiii |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| [quote=Adina Mariana] Multumesc. Nu ovulez repede. Dupa ziua 17, deci mai este...
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: Uau ce repede a venit.Ciudat ca te-ai dereglat asa de la stimulare.Eh,dar nu este nimic.Acum isi revine corpul si o sa fie ultimul ciclul ca in prima luna din anul nou ramai  ma bucur ca esti atat de optimista.Sa iti ajute Dumnezeu Eu voi fi la testare la inceput de an nou.Poate,poate....cine stie  dar stau cumintica acuma si nu ma grabesc.Vreau sa inchei anul cu zambetul pe buze nu dezamagita dinou. Da Adina, e prima data cand am ciclu mai scurt de 20 de zile. Am iesit din cursa inainte de vreme.. , dar ai ramas tu cu Andreea si Mirela . Va tin pumnii sa veniti voi cu vesti bune in noul an Mirela si eu sunt de accord cu Adina ca nu are rost sa testezi mai repede de 12-13 dpo ,ca te amagesti inutil. Multumesc de incurajari si sa ne dea D-zeu la toate copilul mult dorit ! Va pup ! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea iti fac galerie
Eu as testa pe 5-6.. ieri si azi am avut crampe, senzatii ciudatele ca si cum mi-ar veni.. nu am de obicei asa ceva decat cu 1-2 zile inainte de cm. Am ceva sperante si emotii..
Tura asta a fost totul asa diferit si rapid.. dupa pierdere. Am vazut multe cazuri in care au ramas fetele imediat dupa o pierdere... |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| alina89 wrote:Andreea iti fac galerie Eu as testa pe 5-6.. ieri si azi am avut crampe, senzatii ciudatele ca si cum mi-ar veni.. nu am de obicei asa ceva decat cu 1-2 zile inainte de cm. Am ceva sperante si emotii.. Alina bafta si tie!! |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Andreea iti fac galerie Eu as testa pe 5-6.. ieri si azi am avut crampe, senzatii ciudatele ca si cum mi-ar veni.. nu am de obicei asa ceva decat cu 1-2 zile inainte de cm. Am ceva sperante si emotii.. Tura asta a fost totul asa diferit si rapid.. dupa pierdere. Am vazut multe cazuri in care au ramas fetele imediat dupa o pierdere...
Merci, succes la toateeeee
Sper macar sa imi vina repede daca cumva nu e cu ochisori luna asta.. ca numar zilele intruna apoi si ma consuma ca nu am z1 nici azi, nici azi... nu mai vreau sa imi amintesc luna trecuta |
|

| Bafta la testat Andreea. Doamne ajuta!
Dar si eu sper sa fie ceva. Desi nu cred. Am impresia ca luna asta or am fost prea agitata cu sarbatori ori eu nu am simtit nimic diferit luna asta. Zici ca sunt fada. N am nici o senzatie. Is iar balonata de la mancaruri si m am acrit de salatele care le am facut azi cu atata maioneza.
O sa incerc sa tin ziua 12 sau 13.
|
|

| alina89 wrote:Andreea iti fac galerie Eu as testa pe 5-6.. ieri si azi am avut crampe, senzatii ciudatele ca si cum mi-ar veni.. nu am de obicei asa ceva decat cu 1-2 zile inainte de cm. Am ceva sperante si emotii.. Tura asta a fost totul asa diferit si rapid.. dupa pierdere. Am vazut multe cazuri in care au ramas fetele imediat dupa o pierdere...
Bafta multa! Tot pe acolo esti odata cu mine si Adina!
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Merci, succes la toateeeee Sper macar sa imi vina repede daca cumva nu e cu ochisori luna asta.. ca numar zilele intruna apoi si ma consuma ca nu am z1 nici azi, nici azi... nu mai vreau sa imi amintesc luna trecuta
Eu imi imaginez ca gaura aia din graficul tau e ziua de implantare si se lasa cu bebeeel daca nu e sa fie oricum sigur vine mai devreme de z40 |
|
|