Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Sunday, December 30, 2018 1:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Adina ai dreptate si tu.
Am un singur test in casa care e cu 6 zile inainte de cm.
Dar si sa testez in z10dpo si sa nu fie nimic. Pff, iar incep sa gandesc de 100 ori.
Vedem sper sa rezist pana in z13dpo.
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 1:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mirela.t83 wrote:
Adina ai dreptate si tu.
Am un singur test in casa care e cu 6 zile inainte de cm.
Dar si sa testez in z10dpo si sa nu fie nimic. Pff, iar incep sa gandesc de 100 ori.
Vedem sper sa rezist pana in z13dpo.
Is patita multe lunialcool si apoi am 1000 ganduri.Macar pana in ziua 12 daca poti.
Anitta76
Scris: Sunday, December 30, 2018 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Buna fetelor. Ce faceti? Ati testat? La mine deja au inceput durerile premenstrualeCray si ciudat e ca mai sunt 6 zile pana la ciclu:(( sper sa nu vina de revelion Hands Va pup si va tin pumnii celor care va testati in zilele urmatoare!
AndreV
Scris: Sunday, December 30, 2018 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Dupa un ciclu lung, probabil anovulator, de 47 zile, declar si eu ziua 1. Ufff, ca lung a fost. Vreau sa-mi iau temperatura de luna asta, dar nu sunt acasa pana miercuri. Are ceva daca încep de joi?
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
AndreV wrote:
Dupa un ciclu lung, probabil anovulator, de 47 zile, declar si eu ziua 1. Ufff, ca lung a fost. Vreau sa-mi iau temperatura de luna asta, dar nu sunt acasa pana miercuri. Are ceva daca încep de joi?
Nu are nimic.Eu nu imi masor temperatura la menstratie,e in zadar.Incep cu ea abia prin ziua 10,nu are rost mai repede numai daca stii ca ovulezi prin ziua 9,10.Atunci incepi dupa ciclu sa masori dar la menstruatie chiar nu are rost.
Andreea06
Scris: Sunday, December 30, 2018 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Ma inscriu si eu la testat maine, z11. Cumva nu am sperante Cray nu simt nimic..
Kissnicol
Scris: Sunday, December 30, 2018 6:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06 wrote:
Ma inscriu si eu la testat maine, z11. Cumva nu am sperante Cray nu simt nimic..

topai topai hainoroc hearts majoreta majoreta bafta andreeea iti tin pumniii sa fie cu ochisorii <3 sperante am si eu sunt la ovulatie..deciiii sa vina anul nou cu bebei frumosiiiii
AndreV
Scris: Sunday, December 30, 2018 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
[quote=Adina Mariana] Multumesc. Nu ovulez repede. Dupa ziua 17, deci mai este...

Mihaela14
Scris: Sunday, December 30, 2018 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Adina Mariana wrote:
Uau ce repede a venit.Ciudat ca te-ai dereglat asa de la stimulare.Eh,dar nu este nimic.Acum isi revine corpul si o sa fie ultimul ciclul ca in prima luna din anul nou ramaipupici ma bucur ca esti atat de optimista.Sa iti ajute DumnezeuHands
Eu voi fi la testare la inceput de an nou.Poate,poate....cine stiesic dar stau cumintica acuma si nu ma grabesc.Vreau sa inchei anul cu zambetul pe buze nu dezamagita dinou.

Da Adina, e prima data cand am ciclu mai scurt de 20 de zile. Am iesit din cursa inainte de vreme..Hilar
, dar ai ramas tu cu Andreea si Mirela . Va tin pumnii sa veniti voi cu vesti bune in noul an hainoroc
Mirela si eu sunt de accord cu Adina ca nu are rost sa testezi mai repede de 12-13 dpo ,ca te amagesti inutil. Multumesc de incurajari si sa ne dea D-zeu la toate copilul mult dorit !Cheek Kiss
Va pup !computerlove
alina89
Scris: Sunday, December 30, 2018 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea iti fac galerie majoreta

Eu as testa pe 5-6.. ieri si azi am avut crampe, senzatii ciudatele ca si cum mi-ar veni.. nu am de obicei asa ceva decat cu 1-2 zile inainte de cm. Am ceva sperante si emotii..bounce alcool

Tura asta a fost totul asa diferit si rapid.. dupa pierdere. Am vazut multe cazuri in care au ramas fetele imediat dupa o pierdere...
Mihaela14
Scris: Sunday, December 30, 2018 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
alina89 wrote:

Eu as testa pe 5-6.. ieri si azi am avut crampe, senzatii ciudatele ca si cum mi-ar veni.. nu am de obicei asa ceva decat cu 1-2 zile inainte de cm. Am ceva sperante si emotii..bounce alcool

Alina bafta si tie!!Clap computerlove
Andreea06
Scris: Sunday, December 30, 2018 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Tura asta a fost totul asa diferit si rapid.. dupa pierdere. Am vazut multe cazuri in care au ramas fetele imediat dupa o pierdere...

Merci, succes la toateeeee Clap majoreta

Sper macar sa imi vina repede daca cumva nu e cu ochisori luna asta.. ca numar zilele intruna apoi si ma consuma ca nu am z1 nici azi, nici azi... nu mai vreau sa imi amintesc luna trecuta Lol
Mirela.t83
Scris: Sunday, December 30, 2018 7:25 PM
Nivel

Bafta la testat Andreea.
Doamne ajuta!Hands

Dar si eu sper sa fie ceva. Desi nu cred. Am impresia ca luna asta or am fost prea agitata cu sarbatori ori eu nu am simtit nimic diferit luna asta.
Zici ca sunt fada. N am nici o senzatie.
Is iar balonata de la mancaruri si m am acrit de salatele care le am facut azi cu atata maioneza.

O sa incerc sa tin ziua 12 sau 13.
Mirela.t83
Scris: Sunday, December 30, 2018 7:29 PM
Nivel

alina89 wrote:

Bafta multa!
Tot pe acolo esti odata cu mine si Adina!
computerlove
alina89
Scris: Sunday, December 30, 2018 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Merci, succes la toateeeee Clap majoreta

Sper macar sa imi vina repede daca cumva nu e cu ochisori luna asta.. ca numar zilele intruna apoi si ma consuma ca nu am z1 nici azi, nici azi... nu mai vreau sa imi amintesc luna trecuta Lol

Eu imi imaginez ca gaura aia din graficul tau e ziua de implantare si se lasa cu bebeeel ras ras daca nu e sa fie oricum sigur vine mai devreme de z40 sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.