Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anitta76
Scris: Saturday, December 29, 2018 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Ellena20 wrote:
Buna dimineata! Desi sunt atatea de facut, cu pregatiri pentru noul an, timpul trece greu si tot la testare mi-e gandul... ma tot gandesc la bebe, daca o fi luna asta mai norocoasa.
Nu stiu cum sa mai fac fata, am impresia ca intru intr-o depresie... ca de cateva zile de nimic nu mai am chef si sunt tot mai trista. Am in minte un singur lucru.. ca nu o sa se intample niciodata, ca nu o sa fiu mama. Nu stiu cum sa ma mai intaresc.
Mi-e teama... si de aceea si scriu aici, ma descarc si caut putere de la voi, din povestile voastre. Cred ca sunt doar niste zile mai proaste, dar sper sa treaca..
Va pup, fetelor! Sa aveti un weekend linistit!

Buna. Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar in aceeasi situatie sunt si eu...tu de cat timp incerci? Am încercat mai pe la inceputul lunii sa imi tot ocup timpul si a fost bine, uitasem, ma mai detasasem putin si asta pentru ca am fost prea suparata cand mi-a venit din nou.
Incearca sa iti ocupi timpul, trebuie sa fim ocupate mai tot timpul, sa nu ne mai stresam...sunt mai mult ca sigura ca si asta afecteaza.
Fii puternica! Te puppupici
Adina Mariana
Scris: Saturday, December 29, 2018 2:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anita,Elena la fel ma simt si eu.In curand trebuie sa testez si numai la asta ma gandesc.Imi tot ocup timpul cu sarbatorile si mai uit dar cand stiu ca peste putin timp ma operez luna asta ar fi ca o minune sa se intample si sa scap de operatie,de fiv,de vreo 150 milioane date plus psihicul meu.Oh doamne greu mai este.Nu imi sta capul numai acolo.Sunt tare suparata si ma simt defecta..Nu am chef de nimeni si nimic si ma bucur cu greu de alte persoane din jurul meu fericite si implinite.Am facut ft.multe pt.aces vis si...tot nu a fost sa fie.Uneori stau si ma gandesc cum am rezistat luna de luna timp de 2 ani si jumatate.Mi se pare o eternitate.Si luna de luna sper,si testez si astept sa vad odata 2 liniute.Simt ca nu va veni niciodata acel moment.Incerc sa ma mentin pe linia de plutire...pale
Dxc
Scris: Saturday, December 29, 2018 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Adina Mariana wrote:
Anita,Elena la fel ma simt si eu.In curand trebuie sa testez si numai la asta ma gandesc.Imi tot ocup timpul cu sarbatorile si mai uit dar cand stiu ca peste putin timp ma operez luna asta ar fi ca o minune sa se intample si sa scap de operatie,de fiv,de vreo 150 milioane date plus psihicul meu.Oh doamne greu mai este.Nu imi sta capul numai acolo.Sunt tare suparata si ma simt defecta..Nu am chef de nimeni si nimic si ma bucur cu greu de alte persoane din jurul meu fericite si implinite.Am facut ft.multe pt.aces vis si...tot nu a fost sa fie.Uneori stau si ma gandesc cum am rezistat luna de luna timp de 2 ani si jumatate.Mi se pare o eternitate.Si luna de luna sper,si testez si astept sa vad odata 2 liniute.Simt ca nu va veni niciodata acel moment.Incerc sa ma mentin pe linia de plutire...pale
offf fetelor....toate suntem in situatia asta...Eu as putea testa dar cred ca nu s a intamplat nici luna asta chiar daca imi pusesem sperante în stimulare si am avut rezultate bune, am simptome ca mi ar veni ciclu....pale sarbatorile mai rau ma debusoleaza...prietenii cu copii in jurul bradului si eu tot fara...plans
Mirela.t83
Scris: Saturday, December 29, 2018 3:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Hai ca ne-am adunat.
Am o stare de agitatie fara sens.
Pana la Craciun a mai fost cum a mai fost. Dupa m am acrit de stat acasa, am facut si treaba.
Tot pe ganduri sunt si eu ca e imposibil sa nu o faci.
Mna, m a sufoc ca sunt libera pana pe 2 iar sotul munceste inclusiv maine. Adica de pe 26 decembrie a muncit.
Nu mai am chef de revelion. Facem la prieteni, agitatie ca deobicei.
Nu mai vreau sa gatesc, trebuie fiecare ca sa aducem ceva.
Eu trebuie sa fac salata beouf si piept de pui cu maioneza.
M am apucat azi si de racitura. N am un bec la bucatarie si dupa ce ca sunt chioara nu am cum sa il pun singura.
La 10 dimi eu cumparam carne si cautam becuri.
Astia acasa, fac mancare sunt ocupati sa vorbeasca cu mine pe camera.
M-a apuca dorul de ei. As fi vrut sa fiu acasa.Cray
Asta e al 2 lea an cand zic ca merg acasa de sarbatori si nu reusim.
Si azi noapte m a gandeam ca e o singura noapte. Noaptea dintre ani. Atat.
Dar dupa incep iar joburile, plati nebunii, rutina. Iar nu stim cand ajungem in tara. Ce o sa facem la anu nu stiu.
Si nici cu dulciurile nu le am, sa imi ies din stare. Doar sa termin cu racitura si cand oi pune vopseaua in cap azi, poate mai ma luminez si eu la fata.
Sper sa ajunga sotul acasa, dupa 6 sa mai imi revin.
LAURA0202
Scris: Saturday, December 29, 2018 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Cheek Kiss
uitati burtica mea , de 28 de saptamani, cam 7 lunite sic
Gossip

LAURA0202 attached the following image(s):
burtica mea 29.12 aproape 7 luni.jpeg

Roser
Scris: Saturday, December 29, 2018 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor, capul sus, macar voi aveti ovule si intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu tot veti ramane insarcinate.
Mie, adevarul e ca mi s-a cam luat...de cand ni s-a spus ca avem doar 5% sanse sa obtinem o sarcina (atat natural cat si prin fiv), nu mai sper la o sarcina, doar daca se intampla prin minune, asa ca in creierul meu a avut loc un click si nu mai sper la asa ceva, incep sa-mi imaginez deja viata fara copii. Am vb si cu sotul meu si nu vede nici el lucrul asta ca pe o nenorocire, daca nu se poate, nu se poate. In mod surprinzator, nu mai sunt deprimata pt ca nu mai am nicio asteptare, sunt linistita si am inceput sa am si alte prioritati ca pur si simplu eram obsedata de aspectul asta. Saptamana trecuta m-am inscris la sala si imi place foarte mult, acum ne uitam unde sa mergem in concediu anul asta undeva mai departe, incepem sa ne uitam de o casuta pe aici, asteptam sa se nasca nepotica noastra peste 2 saptamani si incet, incet ma detasez. Dar asta nu inseamna ca nu mai incercam, saptamana viitoare sper sa ovulez, dar pur si simplu m-am resemnat si parca ma simt asa usurata...
Va pup pe toate si spor la pregatiri majoreta
maria2013
Scris: Saturday, December 29, 2018 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fetelor, sunteti niste luptatoare si sunt sigura ca dorinta voastra cea mai mare se va împlini, la timpul cuvenit! Plangeti când simtiti nevoia, dar nu va lasa?i coplesite! Puiul vostru e acolo si are nevoie sa luptati pt el! Va imbratisez asa, virtual, si va tin pumnii în noul an!
Anitta76
Scris: Saturday, December 29, 2018 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Fetelor tocmai am o presimtire ca ianuarie o sa fie despre teste de sarcina pozitive pe acest site! Nu stiu de ce...dar parca deja vad...O sa fie bine. O sa vedeti si o sa va amintiti de ce v-am spus! Va imbratisez pe toate! Sunteti niste lupatatoare adevarate!
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 12:13 AM
Nivel

Roser wrote:
Fetelor, capul sus, macar voi aveti ovule si intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu tot veti ramane insarcinate.
Mie, adevarul e ca mi s-a cam luat...de cand ni s-a spus ca avem doar 5% sanse sa obtinem o sarcina (atat natural cat si prin fiv), nu mai sper la o sarcina, doar daca se intampla prin minune, asa ca in creierul meu a avut loc un click si nu mai sper la asa ceva, incep sa-mi imaginez deja viata fara copii. Am vb si cu sotul meu si nu vede nici el lucrul asta ca pe o nenorocire, daca nu se poate, nu se poate. In mod surprinzator, nu mai sunt deprimata pt ca nu mai am nicio asteptare, sunt linistita si am inceput sa am si alte prioritati ca pur si simplu eram obsedata de aspectul asta. Saptamana trecuta m-am inscris la sala si imi place foarte mult, acum ne uitam unde sa mergem in concediu anul asta undeva mai departe, incepem sa ne uitam de o casuta pe aici, asteptam sa se nasca nepotica noastra peste 2 saptamani si incet, incet ma detasez. Dar asta nu inseamna ca nu mai incercam, saptamana viitoare sper sa ovulez, dar pur si simplu m-am resemnat si parca ma simt asa usurata...
Va pup pe toate si spor la pregatiri majoreta
Draga mea crede-ma si la tine exista posibilitati la fel ca la noi.Din cei 3% prin fiv ii extrage pe cei mai buni.Daca esti pe sos infertilitatea pe fb.acolo am citit ca sunt si cazuri de reusita cu 1% forme normale prin fiv si cu Amh mic natural.Fii optimista ca veti reusi,nu te impaca cu ideea ca nu.Stii..si eu sunt intr-o dilema ft.mare.Din cate m-am documentat sa ai endometrioza cum am eu este cel mai naspa lucru posibil.Ca orice ai face ea este in tot interiorul si produce infertilitate.Chiar daca o operezi ea se reface si tot asa.Deci...ma ingrozesc nu altceva.Si la fiv multe il fac dar pe degeaba.Ai umpic sanse mai mari dar daca nu exista endometrioza se reusea si natural.Deci la fel mi se par a fi sansele de reusita.O minune de asta avem nevoie...poate trebuie sa credem mai mult in ele.
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 12:23 AM
Nivel

Dxc wrote:
offf fetelor....toate suntem in situatia asta...Eu as putea testa dar cred ca nu s a intamplat nici luna asta chiar daca imi pusesem sperante în stimulare si am avut rezultate bune, am simptome ca mi ar veni ciclu....pale sarbatorile mai rau ma debusoleaza...prietenii cu copii in jurul bradului si eu tot fara...plans
Sa stii ca simtomele din cate au spus fetele pe aici pe forum au fost fix la fel ca si la ciclu cand au ramas.Si mie imi este greu sa cred ca fix asa dar poate chiar este asa.Pana nu ramanem nu stim asa ca hai sa speram pana nu vedem rosu.Eu chiar nu ma mai iau dupa simtome luna asta.Daca intarzie o zi si testez direct.Iti urez bafta multa si tie si capul sus.Trec si sarbatorile astea incet dar sigur si revenim la normal.Abia astept si eu.pupici
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 12:27 AM
Nivel

maria2013 wrote:
Fetelor, sunteti niste luptatoare si sunt sigura ca dorinta voastra cea mai mare se va împlini, la timpul cuvenit! Plangeti când simtiti nevoia, dar nu va lasa?i coplesite! Puiul vostru e acolo si are nevoie sa luptati pt el! Va imbratisez asa, virtual, si va tin pumnii în noul an!
Multumim frumos Mariapupici Sarcina usoara in continuare.Esti in ultimul trimestruyes ce trece timpul astatopai
Mihaela14
Scris: Sunday, December 30, 2018 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Buna dimi fetele!
Dupa un ciclu anovulator de doar 16 zile declar azi z1 .Am avut trei zile spotting dar chiar si asa m-a luat prin surprindere. uff
Am fost si la spa in astea doua zile ,aerul de munte ,pot fi si astea motive pentru care a venit atat de repede .Incerc sa vad partea buna a lucrurilor si zic: daca tot n-am ovulat e bine ca n-a tinut mai mult ciclul. ras
Incep in forta anul nou ...cu noi sperante ca voi ovula si va fi un ousor de calitate care va fi fecundat si se va cuibarii la mine in burticacoeur

Cine e la testare in perioada asta ??majoreta
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 11:03 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:
Buna dimi fetele!
Dupa un ciclu anovulator de doar 16 zile declar azi z1 .Am avut trei zile spotting dar chiar si asa m-a luat prin surprindere. uff
Am fost si la spa in astea doua zile ,aerul de munte ,pot fi si astea motive pentru care a venit atat de repede .Incerc sa vad partea buna a lucrurilor si zic: daca tot n-am ovulat e bine ca n-a tinut mai mult ciclul. ras
Incep in forta anul nou ...cu noi sperante ca voi ovula si va fi un ousor de calitate care va fi fecundat si se va cuibarii la mine in burticacoeur

Cine e la testare in perioada asta ??majoreta
Uau ce repede a venit.Ciudat ca te-ai dereglat asa de la stimulare.Eh,dar nu este nimic.Acum isi revine corpul si o sa fie ultimul ciclul ca in prima luna din anul nou ramaipupici ma bucur ca esti atat de optimista.Sa iti ajute DumnezeuHands
Eu voi fi la testare la inceput de an nou.Poate,poate....cine stiesic dar stau cumintica acuma si nu ma grabesc.Vreau sa inchei anul cu zambetul pe buze nu dezamagita dinou.
Mirela.t83
Scris: Sunday, December 30, 2018 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Mihaela imi pare rau!
Nu a fost sa fie luna asta.
Ramai increzatoare draga mea! Anu care vine sa ai 2 liniute! Hands
Eu am ucm pe 6 ianuarie.
Daca ar fi sa testez mai devreme...dar nu stiu ce sa fac...in ce zi oare?
Adina Mariana
Scris: Sunday, December 30, 2018 11:53 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Mihaela imi pare rau!
Nu a fost sa fie luna asta.
Ramai increzatoare draga mea! Anu care vine sa ai 2 liniute! Hands
Eu am ucm pe 6 ianuarie.
Daca ar fi sa testez mai devreme...dar nu stiu ce sa fac...in ce zi oare?
Si mie tot in 5 maxim 6 trebuie sa imi vina.Eu m-am gandit sa testez in 5 dimineata,in 13 dpo.Si stiu o treaba sigura.Ori pozitiv,ori negativ.Asta in caz ca nu imi vine mai repede si nu mai apuc sa testez.Dar poti din ziua 10 dpo sa testezi deja dar eu nu fac asa ca mereu ma demoralizez prea repede.Mai bine traiesc in incertitudine si nu mai sufar o saptamana ci numai o zi.Ca facand in ziua 10 mai faci pana stii ca vine ciclul...e ca o drog.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.