iubita, eu una, nu eram casatorita cu al meu (locuiam impreuna din 2005 ... si totusi ...) dar pt aia intrebarea o tot aveam din toate partile si ......pana la urma,defapt ultimele mele raspunsuri au fost:
-daca nu vrea sa vina barza ....o tintesc cu o prastie si o sa cada si o ingrijesc eu, in speranta ca mi va da un bobo

(faceam haz de necaz in final ca n aveam alta alternativa

)
-daca nu vrea Cel de Sus....asta este
-deja dupa investigatii peste investigatii si in Italia, si n Romania, am primit acelasi raspuns IUI dar nu am vrut eu pt ca ....la ce durere am avut cand mi a facut analiza aia cu substanta de contrast...... si la prin cate am trecut eu personal ....voi,cele vechi, cat de cat imi stiti povestea, coma 2006 aproape 3 luni, mi am vazut moartea cu ochii sub masina animalului aluia din decembrie 2016 (mi au rupt mana de 2 ori, odata in Romania ca sa mi o puna la loc si inca odata in Italia si tot am ajuns la operatie,am o tija in mana stanga la incheietura ..... n am vrut sa mai trec prin nici o suferinta ....
Deja incepusem sa mi accept soarta,in sensul ca nu voi avea copii niciodata, incercam sa ma bucur de cele 2 nepotele ale mele la maxim... pe partea cealalta, chiar daca urmaream ovulatia si incercam sa facem ceva cand era momentul....dar tot in zadar,chiar daca veneam cu avionul din Italia ,la al meu ,la Timisoara ,...cam degeaba si SURPRIZA SURPRIZA,chiar in luna cand o socoteam pierduta pt ca urma sa plec inapoi in Italia,la ziua nepotelei mele cea mare, "principessa mea" si ca sa mai imi rezolv ultimele chestii de acolo....cand m am intors inapoi la Timisoara, tb era sus si chiar ma mai intrebau din fete cand fac un test.....eu nu prea am vrut pt ca eram foarte dezamagita de o singura liniuta tot timpul dar in dimineata de iulie, parca 17 era , ne am trezit amandoi la foc automat din cauza pisicului meu\al nostru care a dat sa vomite,saracutul era bolnavior si din cauza doctorilor veterinari incapabili ....s a dus.... Nemai putand sa mi iau tb pt ca nu dormisem destul pana la ora care eram eu obisnuita sa mi o iau.... m am dus si am luat un test de unde le aveam eu ...pt ca mai aveam aduse din Italia dar era fara cutie si instructiuni, ca , eu venind cu avionul, am aruncat cutia si foaia, ca sa nu ocupe loc inutil in bagaj...asa ca am facut unul de Romania si dupa ce am asteptat minutele care trebuia sa astept .....naspa ...totul rosu intins pe test...am facut poaz si am pus o pe grup , ca sa mi zica si fetele ce cred ele, ...dupa mine era un test care ori era stricat ori l am folosit degeaba pt ca era totul naspa.... dar fetele , l au privit cu atentie si mi au zis Laura, e pozitiv , ai II liniute,repeta l si m am tot chiorat eu la el si atunci tot nu mi era ceva clar, asa ca am luat un test din Italia,fara instructiuni, am cautat pe net in functie de forma stickului cand am vazut ca sunt II liniute doar ca eu ma asteptam , sa fie una langa cealalta,nicidecum , una intr o casuta si cealalta in alta casuta si iara botic ....

nu e nici luna asta....
fetele mi au spus felicitari si fugi la beta, eu

tot necrezand, m am pus sa caut pe net poze cu testul cum il aveam eu si cand intr adevar , incepusem sa citesc si sa vad ca e pozitiv,mi au dat lacrimile,nu mi venea sa cred ca intr adevar mi se intampla cu adevarat

m am imbracat repede si m am dus la beta si intr adevar

era super pozitiv
eu, chiar mi am zis in gandul meu, ca daca nu raman pana la 35 de ani,trec inapoi pe anticonceptionale, macar asa scapam de durerile insuportabile de la ovulatie .... si uite asa ca la 35 de ani o sa mi tin in brate minunea mea mica care chiar e fetita, o stiu doar eu de la ginecoloaga pt ca al meu nu vrea sa stie, vrea sa fie surpriza dar toata lumea care mi a vazut burtica,imi spuneau ca va fi fetita si eu Doamne ajuta
stiti cum e? se inatmpla atunci cand te astepti mai putin sincer si chiar cand considera Cel de Sus ca a venit momentul sa devi parinte, asa cred eu cel putin. Pot sa adaug in plus ca ne a ajutat si Profertilul dar originalul,chiar daca e putin mai scum decat Profecund care mi a fost propus la farmacie de o doamna ca aveti oferta , ca luati 2 la pretul de unul, ca bla bla bla dar eu cum is mai incapatanata de obicei si n plus aveam si niste informatii de la medici cu inlocuitoarele astea ale lor, si testand pe propria piele logodnicul meu in Italia cu pastilele de inima originale si un incolcuitior, s a simtit diferenta ....deci ...nu mi pare rau ca am fost incapatanata pe buna dreptate pt ca am avut de castigat in final. In plus in luna precendeta, ma bagat la zmeura natural din gradina de la unchiul meu , naturala 100 la 100-au ajuatat . Asa a vrut Doamne Doamne sincer si ma bucur

, acuma, sincer, tot stau si tratez cu al meu sa facen plan si de bebe2 doar ca el nu prea vrea, pt ca avem varsta inaintata si el nu vrea sa iasa la plimbare cu copilul si sa i zica lumea ca a iesit cu nepotelul

dar asta se va vedea in timp. important e sa fie bine si bobita mea si eu si dupa aia , chiar vom vedea, eu vreau macar doi dar matusa mea mi a zis Laura, stai sa l faci pe primul si dupa aia mai discutam noi daca o sa l vrei si pe al doilea ...
scuzati ma ca m am lungit atata, dar m am simtit oarecum datoare fata de voi pt ca sa nu va pierdeti speranta si va trimit mult praf de la bobita mea
PPPPPFFFFFFFUUUUUU
PPPPPFFFFFFFUUUUUU
PPPPPFFFFFFFUUUUUU
Flore, Meme,Adinutza,Andia -sper sa se lipeasca si la voi ceva ca aveti vechimee deja aici...
Maine , o sa va pun si o pozica cu burtica mea de care sunt mandra si tot bobita mea,noaptea,de la 00.00 pana pe la 3.00 nu ma lasa sa dorm-facem ture de noapte noi
Doamne ajuta ca noul an sa fie cu cat mai multe teste pozitive si bafta celor care s la testare