Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Thursday, December 27, 2018 9:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Alina, trombofilia e un bau bau doar pana te obi?nuiesti un pic cu ea si inveti sa o controlezi. Proteina C da probleme când e mica, eu asa stiu. APCR era normal sa iasa asa, caci el e un indicator al prezentei factorului V Leiden. Da, e o mutatie foarte serioasa, dar tu ai depistat-o deja si vei primi tratament pt ea. Nu te descuraja! Cel mai probabil vei primi tratament injectabil de la testul pozitiv. Mergi la doamna Uscatescu si consulta-te cu dumneaei! Fii puternica si, daca tu simti ca vrei înca un pui, lupta pt el! Sa stii ca în sarcina nici injec?iile si nici analizele de coagulare nu sunt de speriat!
maria2013
Scris: Thursday, December 27, 2018 10:05 PM
Nivel

Fetelor, nu permiteti nimanui sa va necajeasca adresându-va întrebari nepotrivite! Parca am mai scris aici ce cred eu: romanul e foaaarte preocupat de celalalt: când se marita/insoara, când face un copil, când îl face pe al doilea, daca mai are de gând sa faca multi copii etc... Eu ori ii ignoram, ori le ziceam ca e strict problema mea si a sotului, ori le ziceam direct sa nu mai intrebe niciodata asta un cuplu în care copilul întârzie sa apara, caci acolo ori e o problema, ori nu isi doresc. Cei mai multi încetau sa ma mai sâcâie.
alina89
Scris: Thursday, December 27, 2018 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
maria2013 wrote:
Alina, trombofilia e un bau bau doar pana te obi?nuiesti un pic cu ea si inveti sa o controlezi. Proteina C da probleme când e mica, eu asa stiu. APCR era normal sa iasa asa, caci el e un indicator al prezentei factorului V Leiden. Da, e o mutatie foarte serioasa, dar tu ai depistat-o deja si vei primi tratament pt ea. Nu te descuraja! Cel mai probabil vei primi tratament injectabil de la testul pozitiv. Mergi la doamna Uscatescu si consulta-te cu dumneaei! Fii puternica si, daca tu simti ca vrei înca un pui, lupta pt el! Sa stii ca în sarcina nici injec?iile si nici analizele de coagulare nu sunt de speriat!

La dansa am fost si acum corespondam pe mail pana la test pozitiv, apoi merg iar sa ma vada. Dar nu am asteptat inca o luna cum isi dorea dansa.. eu evident ca imi doresc sa fi ramas iar luna asta, dar dansa imi va spune urmatorii pasi abea cand ii confirm ca am z1.. momentam iau aspenter pana la z1 5 zile din 7.. nu mi s-a parut hotarata pe injectabil, a spus ca sa fac analizele si mai vedem.. merg pe mana ei momentan, sper ca stie ce face ca am citit aici pe forum si pe alte grupuri numai de bine despre dansa. pale
Andreea06
Scris: Thursday, December 27, 2018 10:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

La dansa am fost si acum corespondam pe mail pana la test pozitiv, apoi merg iar sa ma vada. Dar nu am asteptat inca o luna cum isi dorea dansa.. eu evident ca imi doresc sa fi ramas iar luna asta, dar dansa imi va spune urmatorii pasi abea cand ii confirm ca am z1.. momentam iau aspenter pana la z1 5 zile din 7.. nu mi s-a parut hotarata pe injectabil, a spus ca sa fac analizele si mai vedem.. merg pe mana ei momentan, sper ca stie ce face ca am citit aici pe forum si pe alte grupuri numai de bine despre dansa. pale

Ma gandesc ca daca gine si-a dat ok-ul, o fi bine.. ca la gine s-a vazut cum e uterul si tot.
Cred ca vei avea mixed feelings oricare ar fi rezultatul la test, ca esti confuza cu ce au spus medicii, unul sa astepti, altul ca e totul ok sa incerci iar..
Anitta76
Scris: Thursday, December 27, 2018 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Buna fetelor. Am gasit pe un site printre teste de ovulatie si niste teste ptr sperma...Intrebarea e se merita sa cumpar? Sunt bune de ceva? Dar ma gandesc ca nu s-ar mai face spermograma daca erau bune...voi ati incercat?
alina89
Scris: Thursday, December 27, 2018 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Ma gandesc ca daca gine si-a dat ok-ul, o fi bine.. ca la gine s-a vazut cum e uterul si tot.
Cred ca vei avea mixed feelings oricare ar fi rezultatul la test, ca esti confuza cu ce au spus medicii, unul sa astepti, altul ca e totul ok sa incerci iar..

Asa e.. dar eu vreau sa fie +++++ si sa nu se supere ca nu am ascultat-o ras cred ca voia sa vedem toate rezultatele si sa ma monitorizeze din z1.. ca spunea sa verific fff bine toate abs si sa ii spun de orice chestie dubioasa pe care o vad. Cheaguri/culoare etc. Eu din ce am mai citit pe net la sarcina asa micuta si eliminata natural nu a fost nevoie de nici o pauza. Pe ff vad multe aspirici care au ramas imediat dupa pierdere.. deci nu pare ceva mandatory sa astept..
maria2013
Scris: Thursday, December 27, 2018 11:33 PM
Nivel

alina89 wrote:

Ini?ial, atât dumneaei, cat si ginecologul mi-au spus ca voi face anticoagulant injectabil de la test pozitiv, dar, pentru ca in fiecare luna îmi ieseau bine analizele de coagulare, am început fraxiparine abia în s29. Curaj!
Adina Mariana
Scris: Thursday, December 27, 2018 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Fetele nu rsp la fiecare in parte ca umplu paginile numai dar Maria are dreptate.Nu trebuie sa lasam sa ne afecteze intrebari de genul dar fara sa vrei mai pui la suflet ca te gandesti cat de frumos ar fi.Eu presimt ca anul urmator este anul nostru si vom reusi cu toate.Clap Buddy1 va pup si ma bucur ca sunteti bine si va trec sarbatorile cu bine chiar daca trebuie sa facem fatza la unele intrebari.
LAURA0202
Scris: Friday, December 28, 2018 1:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Cum ati facut fata la vestitele intrebari "nu vine bebe?".Pt.mine a fost o provocare.Ma inervam,apoi ma linisteam si spuneam cu calm "Nu e dupa noi,e dupa cel de sus".Dupa care a urmat "Stiu eu un medicament minune,stiu eu un medic bun,asculta-ma ca stiu ce vorbesc,asa am fost si noi,etc,bla,bla bla...
"Nu a fost cineva dintre toti musafirii mei care sa nu ne intrebe.Noi ne-am pregatit si ne-am asteptat la intrebari de genul dar doamne aiurea mi se par...este evident ca daca un cuplu e casatorit de peste 2 ani si nu are bebe are o problema de infertilitate asa ca mai taci naibii si vezi-ti de familia ta.Dar ce stiu oamenii...cine nu trece prin asta nu stie cum este si vorbeste usor.

Sper ca va trecut cu bine Craciunul si v-ati linistit umpiculet.Eu tot ascult o piesa de anul trecut care ma linisteste mult si care cred ca la toate fetele de pe acest forum ni se potriveste.Anul viitor sper sa fie unul mai buncoeur
https://youtu.be/ectzSoetGfw

Cheek Kiss iubita, eu una, nu eram casatorita cu al meu (locuiam impreuna din 2005 ... si totusi ...) dar pt aia intrebarea o tot aveam din toate partile si ......pana la urma,defapt ultimele mele raspunsuri au fost:
-daca nu vrea sa vina barza ....o tintesc cu o prastie si o sa cada si o ingrijesc eu, in speranta ca mi va da un bobo hohot (faceam haz de necaz in final ca n aveam alta alternativa Cray )
-daca nu vrea Cel de Sus....asta este
-deja dupa investigatii peste investigatii si in Italia, si n Romania, am primit acelasi raspuns IUI dar nu am vrut eu pt ca ....la ce durere am avut cand mi a facut analiza aia cu substanta de contrast...... si la prin cate am trecut eu personal ....voi,cele vechi, cat de cat imi stiti povestea, coma 2006 aproape 3 luni, mi am vazut moartea cu ochii sub masina animalului aluia din decembrie 2016 (mi au rupt mana de 2 ori, odata in Romania ca sa mi o puna la loc si inca odata in Italia si tot am ajuns la operatie,am o tija in mana stanga la incheietura ..... n am vrut sa mai trec prin nici o suferinta ....
Deja incepusem sa mi accept soarta,in sensul ca nu voi avea copii niciodata, incercam sa ma bucur de cele 2 nepotele ale mele la maxim... pe partea cealalta, chiar daca urmaream ovulatia si incercam sa facem ceva cand era momentul....dar tot in zadar,chiar daca veneam cu avionul din Italia ,la al meu ,la Timisoara ,...cam degeaba si SURPRIZA SURPRIZA,chiar in luna cand o socoteam pierduta pt ca urma sa plec inapoi in Italia,la ziua nepotelei mele cea mare, "principessa mea" si ca sa mai imi rezolv ultimele chestii de acolo....cand m am intors inapoi la Timisoara, tb era sus si chiar ma mai intrebau din fete cand fac un test.....eu nu prea am vrut pt ca eram foarte dezamagita de o singura liniuta tot timpul dar in dimineata de iulie, parca 17 era , ne am trezit amandoi la foc automat din cauza pisicului meu\al nostru care a dat sa vomite,saracutul era bolnavior si din cauza doctorilor veterinari incapabili ....s a dus.... Nemai putand sa mi iau tb pt ca nu dormisem destul pana la ora care eram eu obisnuita sa mi o iau.... m am dus si am luat un test de unde le aveam eu ...pt ca mai aveam aduse din Italia dar era fara cutie si instructiuni, ca , eu venind cu avionul, am aruncat cutia si foaia, ca sa nu ocupe loc inutil in bagaj...asa ca am facut unul de Romania si dupa ce am asteptat minutele care trebuia sa astept .....naspa ...totul rosu intins pe test...am facut poaz si am pus o pe grup , ca sa mi zica si fetele ce cred ele, ...dupa mine era un test care ori era stricat ori l am folosit degeaba pt ca era totul naspa.... dar fetele , l au privit cu atentie si mi au zis Laura, e pozitiv , ai II liniute,repeta l si m am tot chiorat eu la el si atunci tot nu mi era ceva clar, asa ca am luat un test din Italia,fara instructiuni, am cautat pe net in functie de forma stickului cand am vazut ca sunt II liniute doar ca eu ma asteptam , sa fie una langa cealalta,nicidecum , una intr o casuta si cealalta in alta casuta si iara botic ....Cray nu e nici luna asta....
fetele mi au spus felicitari si fugi la beta, eu NuStiu tot necrezand, m am pus sa caut pe net poze cu testul cum il aveam eu si cand intr adevar , incepusem sa citesc si sa vad ca e pozitiv,mi au dat lacrimile,nu mi venea sa cred ca intr adevar mi se intampla cu adevarat
Lol m am imbracat repede si m am dus la beta si intr adevar yes era super pozitiv yes
eu, chiar mi am zis in gandul meu, ca daca nu raman pana la 35 de ani,trec inapoi pe anticonceptionale, macar asa scapam de durerile insuportabile de la ovulatie .... si uite asa ca la 35 de ani o sa mi tin in brate minunea mea mica care chiar e fetita, o stiu doar eu de la ginecoloaga pt ca al meu nu vrea sa stie, vrea sa fie surpriza dar toata lumea care mi a vazut burtica,imi spuneau ca va fi fetita si eu Doamne ajuta Hands
stiti cum e? se inatmpla atunci cand te astepti mai putin sincer si chiar cand considera Cel de Sus ca a venit momentul sa devi parinte, asa cred eu cel putin. Pot sa adaug in plus ca ne a ajutat si Profertilul dar originalul,chiar daca e putin mai scum decat Profecund care mi a fost propus la farmacie de o doamna ca aveti oferta , ca luati 2 la pretul de unul, ca bla bla bla dar eu cum is mai incapatanata de obicei si n plus aveam si niste informatii de la medici cu inlocuitoarele astea ale lor, si testand pe propria piele logodnicul meu in Italia cu pastilele de inima originale si un incolcuitior, s a simtit diferenta ....deci ...nu mi pare rau ca am fost incapatanata pe buna dreptate pt ca am avut de castigat in final. In plus in luna precendeta, ma bagat la zmeura natural din gradina de la unchiul meu , naturala 100 la 100-au ajuatat . Asa a vrut Doamne Doamne sincer si ma bucur AngelNot , acuma, sincer, tot stau si tratez cu al meu sa facen plan si de bebe2 doar ca el nu prea vrea, pt ca avem varsta inaintata si el nu vrea sa iasa la plimbare cu copilul si sa i zica lumea ca a iesit cu nepotelul hohot dar asta se va vedea in timp. important e sa fie bine si bobita mea si eu si dupa aia , chiar vom vedea, eu vreau macar doi dar matusa mea mi a zis Laura, stai sa l faci pe primul si dupa aia mai discutam noi daca o sa l vrei si pe al doilea ...ras
scuzati ma ca m am lungit atata, dar m am simtit oarecum datoare fata de voi pt ca sa nu va pierdeti speranta si va trimit mult praf de la bobita mea
PPPPPFFFFFFFUUUUUU
PPPPPFFFFFFFUUUUUU
PPPPPFFFFFFFUUUUUU
Flore, Meme,Adinutza,Andia -sper sa se lipeasca si la voi ceva ca aveti vechimee deja aici...
Maine , o sa va pun si o pozica cu burtica mea de care sunt mandra si tot bobita mea,noaptea,de la 00.00 pana pe la 3.00 nu ma lasa sa dorm-facem ture de noapte noi Blushing
Doamne ajuta ca noul an sa fie cu cat mai multe teste pozitive si bafta celor care s la testare
majoreta majoreta majoreta
LAURA0202
Scris: Friday, December 28, 2018 1:23 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
La mine soacra e super de treaba.Nu se baga,inca din contra mereu ne incurajeaza sa nu ne stresam.Prima data nu am inteles de unde atata bunatate.Dupa am aflat ca stie ce vorbeste.Ea a ramas cu sotul dupa 9 ani de incercari..deci probabil de asta.Si lo dorit enorm si nu ia fost usor.9 ani mi se pare o eternitate.Nu sunt 9 luni ci 9 ani.Saraca...eu incerc de 2 ani jumate si deja simt ca e mult dapoi 9 ani omg.In rest suntem asaltati de nasi,frati,unchi,matusi,bunici,colegi,prieteni etc....astept si eu acel moment cand o sa le spun “Da!vine...e in burtica!”

Cheek Kiss Doamne ajuta iubita, soacra ta , dupa 9 ani, noi doi, dupa 13 ani deci ....totul e posibil, minunile chiar exista,trebuie doar sa credem in continuare Cheek Kiss majoreta majoreta majoreta
LAURA0202
Scris: Friday, December 28, 2018 1:28 AM
Nivel

adina1109 wrote:

Off Adina si noi am trecut prin asa ceva si chiar m-am enervat rau. Noi avem si un bichon ( are 9 ani) si bunica sotului imi spune "lasati, nu mai cresteti caini, cresteti copii ca e timpul "...wtf...eram plina de nervi...urasc oamenii care judeca inainte sa cunoasca toate detaliile. Insa m-a salvat soacra si a zis "Lasa-i mama, cand o vrea Dumnezeu". E greu, toata lumea are asteptari, unii au impresia ca un copil se face cat ai bate din palme. M-am tot rugat ca Dumnezeu ca faca o minune de acest Craciun...si astept. Ar trebui sa testez azi , maine dar am semne ca trebuie sa-mi vina menstruatia (sani moi, dureri de burta, temperatura scade) si nu mai are rost sa testez...astept z1. Sper doar in ianuarie sa reusesc sa fac inseminarea, ca imi pun sperantele in ea. Va pup

Cheek Kiss si noi aveam pisicul de 11 ani, ca inainte am mai avut unul care saracutul a fost bolnavior si ala, o boala ereditara care a iesit la suprafata din cauza unei raceli .....
lasa ti pisicul si faceti un copil , ne spuneau uni si altii dar numai eu stiam ce i in sufletul meu ...... Cray dar uite ca s a inatmplat minunea cand ne ateptam mai putin. chiar al meu, a fost intrebat de un amic cum a reacionat cand a aflat ca va fi tatic? el .... m a luat prin surprindere pt ca ....chiar nu ma mai asteptam-au fost cuvintele lui , asa de dulce a fost cand l am auzit Blushing
pppppppppffffffffffffuuuuuuuuuuu
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
LAURA0202
Scris: Friday, December 28, 2018 1:34 AM
Nivel

Albinutza30 wrote:

Si noi facem cu greu fata la astfel de intrebari,o amica de aici din Italia chiar a avut tupeu sa mi zica daca nu am luat in considerare schimbarea partenerului, wtf??? Cum poti sa spui asa prostie. Din acest motiv noi tinem totul in secret, nu vreau sa mai primesc in veci astfel de sfaturi si nici nu vreau ca sotul meu sa fie privit cu jale. Sa auzim numai de bine scumpele melegrup si multe linii dublemajoreta topai coeur

Cheek Kiss te cred iubita, inclusiv eu am avut situatii din astea si mai ales ca a fost sora mea mai mica care a spus o, cica poate nu i bun cocosul , schimba l si o sa vezi rezultatul....
pica greu, ca naiba de tare doare, mai ales ca ei, chiar nu inteleg asta si la fel am facut si noi, investigatii si n Italia si n Romania dar pe ascuns , ca sa nu mai stie nimeni , ca i mai bine asa...
saracul al meu, era dispus inclusiv pt FIV daca chiar nu se putea altfel, dar ce sa zic eu???? nici IUI n am vrut pt ca trebe sa fie o cauza si daca o rezolvam ....e totul ok....
n am aflat cauza in final dar avem minunea,ii la mine in burtica pt mai putin de 3 luni Blushing
prafulet de burtica pppppppppppppfffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu
pppppppppppppfffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu
pppppppppppppfffffffffffffffuuuuuuuuuuuuu
si la cat mai multe teste pozitive sa aduca noul an majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
kryssu92
Scris: Friday, December 28, 2018 7:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Fetelor, help. Am citit si de la voi, si de pe internet despre temperatura si cum trebuie luata la aceeasi ora. Asta nu e o problema, ca la 6 ma trezesc zilnic, problema e ca alarma mea suna la 5:30, 5:45, 6:00 ca eu sa ma pot trezi la 6. Între 5:30 - 6 ma misc de pe stanga pe dreapta prin pat. Cat de tare influenteaza asta? Ar trebui sa o iau la 5:30 cum suna telefonul prima data? Deocamdata am doar termometru de frunte si stiu ca nu e ok, o sa imi cumpar altul pentru a masura ok temperatura, dar ma incurca rau faza cu ora si fataitul meu in pat.
Andreea06
Scris: Friday, December 28, 2018 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Eu n-am mai avut rabdare, mi-am luat teste ieri si azi dimi am facut unul. E cat se poate de negativ. Am avut ceva crampe din z5 seara si z6 si de asta am sperat ca e ceva.
Mai testez la z12-14 de acum..
Dxc
Scris: Friday, December 28, 2018 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Anitta76 wrote:
Buna fetelor. Am gasit pe un site printre teste de ovulatie si niste teste ptr sperma...Intrebarea e se merita sa cumpar? Sunt bune de ceva? Dar ma gandesc ca nu s-ar mai face spermograma daca erau bune...voi ati incercat?
draga mea nici testele de ovulatie nu sunt concludente, dar aminte alea pt sperma....ecograful si spermograma sunt cele mai sigure metode de depistare a ovulatie si respectiv a spermatozoizilor ...Eu zic ca sunt bani aruncati aiurea NuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.