Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, December 26, 2018 1:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Mihaela14 wrote:
Buna fetelor! hearts
Eve iti tin pumnii sa ai parte de o minune si sa vii cu vestea buna maine!majoreta

Flore imi pare rau ca nu s-a prins nici de data asta...dar toate pana odata..se prinde pana la urma Cheek Kiss

Eu cred ca am o luna anovulatorie pentru ca temp e cam joasa. Ma dor sanii ca si luna trecuta dupa ovulatie, dar nu stiu ce sa mai cred. NuStiu
Oricum de maine plecam pentru doua zile la munte yes si nu prea am timp sa ma gandesc .
Sa fim sanatoase si apoi sa vina bebe!!
computerlove
Distractie placuta la munte,sa va simtit bine:) luna anovulatorie dupa stimulare?hm.....eu sper totusi ca nu este...te pup
Mihaela14
Scris: Wednesday, December 26, 2018 1:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Adina Mariana wrote:
Distractie placuta la munte,sa va simtit bine:) luna anovulatorie dupa stimulare?hm.....eu sper totusi ca nu este...te pup

Multmesc, mergem cu niste peieteni care au doi copii: unul de 4 anisori si unul de un an jumate . Ii ador, imi sunt atat de dragi!! coeur
Te pup si eu !Cheek Kiss
eve23
Scris: Wednesday, December 26, 2018 2:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Adina Mariana wrote:
Nu conteaza ca nu ai un ciclu regulat.Conteaza ca stii cand ai ovulat si tu dupa asta trebuie sa te iei nu dupa lunginea ciclului.Daca stii sigur ca ai ovulat in 9/10 decembrie deja trebuia sa iti apara pe test.Poti sa ai o dereglare sau poate pana ti se regleaza corpul dupa anti dinou.Majoritatea femeilor spun ca nu stiu sigur cand trebuie sa le vina ciclul dar nu stiu cand au ovulat.Tu stii,deci la tine e altceva.Si vezi ca si profecund da dereglari..nu pe toata lumea ajuta.Eu am luat 6 luni si pe degeaba.Ar trebui sa lasi corpul cateva luni sa isi revina de la sine apoi sa incepi cu suplimente,medicamente cand este reglat altfel il dai si mai rau peste cap organismul.Eu am luat anti 2 ani si jumatate si dupa ce le-am lasat mi-a trebuit 1 an jumatate sa ma reglez..imi venea odata prea repede,odata prea tarziu.

Pastilele le am lasat la sfâr?itul lui Martie...jumatate de an nu am luat absolut nimic ?i de 2 luni iau profecund. Mie mi se pare ca îmi face bine. Înainte de profecund îmi venea chiar ?i la 48 de zile. Dupa prima luna de profecund mi a venit la 33 de zile. Mâine ar fi a 33 a zi din nou... deci de când am lasat anticoncep?ionalele nu mi a venit mai repede de 33 de zile... doar cu acest profecund a venit a?a... înca mai am ceva speran?e... poate totu?i e devreme sa testez...nu ?tiu.
M2m2m2
Scris: Wednesday, December 26, 2018 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Adina Mariana wrote:
Din pacate nu a fost in ziua 15 oricat mi-as fi dorit eu.Testele de ovulatie au iesit la fel de pozitive si in urm.2 zile,disconfort pe sub burta am avut pana ieri iar temperatura mie intotdeauna imi este minim 36.50 cand ovulez si este luata corect in fiecare dimi la aceasi ora ca eu iau Euthyroxul la 7:00 si atunci iau si temperatura.Azi mi-a trasat linia si este trasata corect.Oricum o sa ne dam seama pe ciclu daca va veni cand va veni.Mie la 14/15 dpo imi vine.Daca vine mai repede inseamna ca a fost in ziua 15 ceea ce nu are cum dupa asa teste de ovulatie pozitive.Mereu dupa ovulatie nu mai aparea nimic pe test si din urm.zi crestea temperatura.Mi se pare inca mica temperatura dar nah...sa speram ca va creste.Sau....poate am avut mai multi foliculi,unul so spart in ziua 15 si altul in ziua 17...cine stie..dupa stimulare este posibil.

Sa stii ca si mie luna trecuta mia trasat prima data z 10 apoi am avut egg z 13 si daca il lasam trasa z 13 ..cer e ca ov at fost z 13 daca e dupa cand a venit dar progesteronul ma dus in eroare ca nu stiu daca nu a intarziat de la el asa m-am gandit si eu poate or fi fost 2 foliculi dub stimulare .. oricum acum e trecut la mine de maine incep cu temp pt o alta luna..sper si ultima hearts
Ella123
Scris: Wednesday, December 26, 2018 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
eve23 wrote:

Pastilele le am lasat la sfâr?itul lui Martie...jumatate de an nu am luat absolut nimic ?i de 2 luni iau profecund. Mie mi se pare ca îmi face bine. Înainte de profecund îmi venea chiar ?i la 48 de zile. Dupa prima luna de profecund mi a venit la 33 de zile. Mâine ar fi a 33 a zi din nou... deci de când am lasat anticoncep?ionalele nu mi a venit mai repede de 33 de zile... doar cu acest profecund a venit a?a... înca mai am ceva speran?e... poate totu?i e devreme sa testez...nu ?tiu.
esti sigura ca ai ovulat pe 09 10 decembrie? Eu mâine am ziua 32 ?i am ovulat pe 12 13 dec daca e sa ma iau dupa simptome. Am testat cam devreme eu..pe 22 dec negativ ?i am zis ca nu mai testez decât daca îmi întârzie Mai bine asteapta sa treaca ziua 33 ?i testeaza. Ai sindrom de ovar polichistic?
eve23
Scris: Wednesday, December 26, 2018 6:29 PM
Nivel

Ella123 wrote:
esti sigura ca ai ovulat pe 09 10 decembrie? Eu mâine am ziua 32 ?i am ovulat pe 12 13 dec daca e sa ma iau dupa simptome. Am testat cam devreme eu..pe 22 dec negativ ?i am zis ca nu mai testez decât daca îmi întârzie Mai bine asteapta sa treaca ziua 33 ?i testeaza. Ai sindrom de ovar polichistic?

Pai dupa simptome pe 9 10 Decembrie ar fi fost ovulatia. Acum aproximativ o saptamâna am avut ni?te dureri de burtica pt 2 zile ?i ma gândeam ca se apropie sa vina dar nimic. Durerile s au oprit ...?i nici sânii nu au nimic de?i de obicei când îmi vine ma dor înainte cu o saptamâna ?i sunt tari. Mai a?tept sa vedem daca totu?i se întâmpla o minune. O fi prea devreme poate. Veri?oara mea ?i a facut zilnic teste timp de 1 saptamâna de?i avea întârziere 2 saptamâna ?i erau negative testele pana s a gândit sa mai faca iar ?i s a dovedit a fi bebe. Are 3 luni acum
Ella123
Scris: Wednesday, December 26, 2018 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
eve23 wrote:

Pai dupa simptome pe 9 10 Decembrie ar fi fost ovulatia. Acum aproximativ o saptamâna am avut ni?te dureri de burtica pt 2 zile ?i ma gândeam ca se apropie sa vina dar nimic. Durerile s au oprit ...?i nici sânii nu au nimic de?i de obicei când îmi vine ma dor înainte cu o saptamâna ?i sunt tari. Mai a?tept sa vedem daca totu?i se întâmpla o minune. O fi prea devreme poate. Veri?oara mea ?i a facut zilnic teste timp de 1 saptamâna de?i avea întârziere 2 saptamâna ?i erau negative testele pana s a gândit sa mai faca iar ?i s a dovedit a fi bebe. Are 3 luni acum
sarcina u?oara verisoarei ?i speram curând sa î?i uram ?i ?ie la fel computerlove
eve23
Scris: Wednesday, December 26, 2018 7:27 PM
Nivel

Ella123 wrote:
sarcina u?oara verisoarei ?i speram curând sa î?i uram ?i ?ie la fel computerlove

Mul?umesc. Sper sa fie pentru amândoua cu ochi?ori ?i sa o urmam.
alina89
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:
Din pacate nu a fost in ziua 15 oricat mi-as fi dorit eu.Testele de ovulatie au iesit la fel de pozitive si in urm.2 zile,disconfort pe sub burta am avut pana ieri iar temperatura mie intotdeauna imi este minim 36.50 cand ovulez si este luata corect in fiecare dimi la aceasi ora ca eu iau Euthyroxul la 7:00 si atunci iau si temperatura.Azi mi-a trasat linia si este trasata corect.Oricum o sa ne dam seama pe ciclu daca va veni cand va veni.Mie la 14/15 dpo imi vine.Daca vine mai repede inseamna ca a fost in ziua 15 ceea ce nu are cum dupa asa teste de ovulatie pozitive.Mereu dupa ovulatie nu mai aparea nimic pe test si din urm.zi crestea temperatura.Mi se pare inca mica temperatura dar nah...sa speram ca va creste.Sau....poate am avut mai multi foliculi,unul so spart in ziua 15 si altul in ziua 17...cine stie..dupa stimulare este posibil.

Si eu am avut 3 zile test de ov pozitiv cu linia de test ff puternica ca cea de control abea se mai vedea, ieri spre seara incepuse sa devina mai pala. Temp mea mi se pare inca jos, am avut dureri mari la ovulatie luna asta. Eu in zi 6 la eco cred ca aveam 3 foliculi pe stangul, dar nu i-a masurat si nici nu am intrebat. Fix acolo am avut dureri mari 2 zile, dar sunt confuza cu temperatura plus ca nu sunt obisnuita cu ovulatie asa devreme. Credeam ca am ovulat luni, dar sa vad ce zice si temperatuea.. ciudatica luna asta uff
Ellena20
Scris: Thursday, December 27, 2018 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Buna dimineata,fetelor!! De astazi din nou la munca.
In noaptea de Craciun.. am visat un test pozitiv, am visat 2 liniute asa de vizibile. Numai la asta ma gandesc si nu mai am rabdare pana la testare, dar mi-e frica si de dezamagire.
Vom vedea ce va fi.
Ps: daca avem vreo sarbatorita astazi, la multi ani!!!majoreta
Mihaela14
Scris: Thursday, December 27, 2018 9:20 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Buna dimineata,fetelor!! De astazi din nou la munca.
In noaptea de Craciun.. am visat un test pozitiv, am visat 2 liniute asa de vizibile. Numai la asta ma gandesc si nu mai am rabdare pana la testare, dar mi-e frica si de dezamagire.
Vom vedea ce va fi.
Ps: daca avem vreo sarbatorita astazi, la multi ani!!!majoreta

Buna dimineata si tie!
Astept sa vad testul pozitiv si in realitate.dance Cate zile dupa ov ai, cand ar trebui sa testezi?

Eve ai mai facut test??topai
FloreFlore
Scris: Thursday, December 27, 2018 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Adina Mariana wrote:
Flore imi pare rau pt z1.Imi imaginez ca nu este usor la varsta ta sa tot ai negativ testele.Referitor la testele cu umbre sa stii ca si eu am mereu si nu inteleg de ce.Poate avem o problema undeva.Citeam ca si afectiunile rinichilor pot da teste slab pozitive.Nu ma mai gandesc si la asta ca o iau razna.Eu mereu am liniuta asa cum ai avut tu la fildas dar nu postez pe forum ca mereu este asa si dupa vine ciclul si toate incurajarile si felicitarile imi fac rau iar temperatura nu minte.Cand coboara nu mai e de bineBye2

Sa ?tii ca ai dreptate! Îmi propun mereu sa nu mai testez devreme, sa nu mai postez testele cu umbre etc etc dar nu îmi iese !uff Vedem ce v a mai fi....Deocamdata simt nevoia de o deta?are ...computerlove
FloreFlore
Scris: Thursday, December 27, 2018 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela14 wrote:

Multmesc, mergem cu niste peieteni care au doi copii: unul de 4 anisori si unul de un an jumate . Ii ador, imi sunt atat de dragi!! coeur
Te pup si eu !Cheek Kiss

Relaxare maxima ?i sa va priasca minivacanta! !!coeur
Ellena20
Scris: Thursday, December 27, 2018 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mihaela14 wrote:

Buna dimineata si tie!
Astept sa vad testul pozitiv si in realitate.dance Cate zile dupa ov ai, cand ar trebui sa testezi?

Eve ai mai facut test??topai

De abia ieri am ovulat.. deci mai e ceva ceva pana la testare.
In realitate mai greu cu testul pozitiv, dar vom vedea.
Iti doresc si tie o vacanta frumoasa, sa va relaxati maxim si sa va intoarceti cu 2 liniute in burtica ras
Mihaela14
Scris: Thursday, December 27, 2018 10:38 AM
Nivel

Multumesc Elena, Flore! Va pupDistanceKiss DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.