Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| eve23 wrote: Buna Ella hai ca mai am o speran?a. Abia ce m am trezit ?i ma duc la farmacie sa iau ceva teste. Sper sa apara ceva macar am ?i eu speran?e. O sa revin sa va zic ce se mai întâmpla.
te asteptam cu vesti bune! Sa nu iei Fildas test pentru ca mie mi a iesit mereu linie de uscare la el.. Chiar daca unele fete zic ca nu are. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Mi am luat de la farmacie 3 teste. Am facut unul minut dar este o singura liniu?a. Probabil ca nu e nimic... cine ?tie de ce a aparut linia a 2 a la viola ?? |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Ella123 wrote:flore... Imi pare rau! Nu te supara ca zic.. Dar ceea ce mi se pare ciudat e ca mereu ai ovulatie si apare liniuta slaba pe test. Oare ai vreo problema si nu reuseste sa se implanteze cum trbuie!? Te imbratisez si capul sus.. Fii optimista trebuie sa se gaseasca o rezolvare. Eu nu am mai facut niciun test.. Nu ma doare burta n am niciun simptom nici de sarcina nici de menstruatie. Sanii dor un pic parca... Sper sa nu îmi mai intarzie ciclonul fara motiv luna asta ca din ianuarie vreau sa încep stimularea... Buna !Cum sa ma supar ??Am citit ziele trecute ca unele teste ies slab pozitive datorita unor afec?iuni printre care ?i chisturi. ..Sper sa fie doar asta cauza mea ?i sa rezolv dupa 3 luni de tratament cu supozitoare carpicon. ..Daca nu ,într adevar trebuie sa vad exact cauza pentru care nu se implanteaza. ..Sper sa nu fie ceva mai grav...Hai ca poate ne dai tu o veste buna ! |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Adina incearca sa scoti + al 3 sa trasese linia ca ov ta a fost in 15 sigur dupa cum cunosc eu graficile tale!
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Eve te a?tept cu test pozitiv Dxc |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| eve23 wrote:Mi am luat de la farmacie 3 teste. Am facut unul minut dar este o singura liniu?a. Probabil ca nu e nimic... cine ?tie de ce a aparut linia a 2 a la viola ?? Sunt multe fete care zic ca nu au lini de uscare pe teste , eu sunt una care am mereu si cred ca din cauza urinii ca e mai concentrata si se usuca acolo unde ar trebui sa apara a 2 linie..asta e concluzia mea! I-mi pare rau |
|
| M2m2m2 wrote:Sunt multe fete care zic ca nu au lini de uscare pe teste , eu sunt una care am mereu si cred ca din cauza urinii ca e mai concentrata si se usuca acolo unde ar trebui sa apara a 2 linie..asta e concluzia mea! I-mi pare rau Chiar nu ?tiu. Eu una nu am avut niciodata ?i fac teste luna de luna de vreo 8 luni. E prima data când mi SRI ntâmplat dar auzisem ?i eu de linia de uscare. Intr un fel când am vazut o ieri nici nu m am bucurat prea tare ca aveam in cap numai chestia asta. Mâine diminea?a mai fac unul sau eventual ma duc la Bhcg. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Aseara am avut 2 junghiuri in stanga jos jos.. dar era abia z5 dpo, parca nu pot citi nimic in asta.. Temp sus bine azi. Asa astept anu' nooooou.... |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| M2m2m2 wrote:Adina incearca sa scoti + al 3 sa trasese linia ca ov ta a fost in 15 sigur dupa cum cunosc eu graficile tale! Din pacate nu a fost in ziua 15 oricat mi-as fi dorit eu.Testele de ovulatie au iesit la fel de pozitive si in urm.2 zile,disconfort pe sub burta am avut pana ieri iar temperatura mie intotdeauna imi este minim 36.50 cand ovulez si este luata corect in fiecare dimi la aceasi ora ca eu iau Euthyroxul la 7:00 si atunci iau si temperatura.Azi mi-a trasat linia si este trasata corect.Oricum o sa ne dam seama pe ciclu daca va veni cand va veni.Mie la 14/15 dpo imi vine.Daca vine mai repede inseamna ca a fost in ziua 15 ceea ce nu are cum dupa asa teste de ovulatie pozitive.Mereu dupa ovulatie nu mai aparea nimic pe test si din urm.zi crestea temperatura.Mi se pare inca mica temperatura dar nah...sa speram ca va creste.Sau....poate am avut mai multi foliculi,unul so spart in ziua 15 si altul in ziua 17...cine stie..dupa stimulare este posibil. |
|

| Andreea06 wrote:Aseara am avut 2 junghiuri in stanga jos jos.. dar era abia z5 dpo, parca nu pot citi nimic in asta.. Temp sus bine azi. Asa astept anu' nooooou.... Cred ca vine fratiorul/surioara la voi.Nu trebuie sa ai implantarea si in aceasta sarcina atat de tarziu.Ti so schimbat poate si corpul.Tin pumnii sa nu te chinui multe luni asa ca unele din noi |
|

| eve23 wrote:Mi am luat de la farmacie 3 teste. Am facut unul minut dar este o singura liniu?a. Probabil ca nu e nimic... cine ?tie de ce a aparut linia a 2 a la viola ?? Sa nu te superi pe mine,stiu ca este ft.dureros dar nu cred sa fie cu ochisori la tine luna asta faptul ca ai avut ovulatia in 9/10 decembrie deja ai avea intarziere de ciclu si multe zile dpo.De la 13/14 zile dpo deja apare pe test.Implantarea cel mai tarziu poate fi in 12 dpo si sa inceapa sa apara pe test la 14 dpo dar mai tarziu eu nu am auzit nici un caz.Poate sa mai fie ceva la tine daca cumva stii sigur ca nu ai avut ovulatia in 9/10 dpo si mai tarziu.Si eu am auzit ca testele viola au linii de uscare si la fel si fildas. |
|

| FloreFlore wrote:Buna !Cum sa ma supar ??Am citit ziele trecute ca unele teste ies slab pozitive datorita unor afec?iuni printre care ?i chisturi. ..Sper sa fie doar asta cauza mea ?i sa rezolv dupa 3 luni de tratament cu supozitoare carpicon. ..Daca nu ,într adevar trebuie sa vad exact cauza pentru care nu se implanteaza. ..Sper sa nu fie ceva mai grav...Hai ca poate ne dai tu o veste buna ! Flore imi pare rau pt z1.Imi imaginez ca nu este usor la varsta ta sa tot ai negativ testele.Referitor la testele cu umbre sa stii ca si eu am mereu si nu inteleg de ce.Poate avem o problema undeva.Citeam ca si afectiunile rinichilor pot da teste slab pozitive.Nu ma mai gandesc si la asta ca o iau razna.Eu mereu am liniuta asa cum ai avut tu la fildas dar nu postez pe forum ca mereu este asa si dupa vine ciclul si toate incurajarile si felicitarile imi fac rau iar temperatura nu minte.Cand coboara nu mai e de bine |
|
| Adina Mariana wrote: Sa nu te superi pe mine,stiu ca este ft.dureros dar nu cred sa fie cu ochisori la tine luna asta  faptul ca ai avut ovulatia in 9/10 decembrie deja ai avea intarziere de ciclu si multe zile dpo.De la 13/14 zile dpo deja apare pe test.Implantarea cel mai tarziu poate fi in 12 dpo si sa inceapa sa apara pe test la 14 dpo dar mai tarziu eu nu am auzit nici un caz.Poate sa mai fie ceva la tine daca cumva stii sigur ca nu ai avut ovulatia in 9/10 dpo si mai tarziu.Si eu am auzit ca testele viola au linii de uscare si la fel si fildas. Ideea e ca eu nu am ciclul regulat. L am avut însa dupa ce am lasat anticoncep?ionalele nu ?tiu ce s a întâmplat ?i nu mai vine deloc bine. De 2 luni iau profecund ?i parca s a mai scurtat perioada dintre menstrua?ii dar nu ?tiu.offff |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna fetelor! Eve iti tin pumnii sa ai parte de o minune si sa vii cu vestea buna maine!
Flore imi pare rau ca nu s-a prins nici de data asta...dar toate pana odata..se prinde pana la urma
Eu cred ca am o luna anovulatorie pentru ca temp e cam joasa. Ma dor sanii ca si luna trecuta dupa ovulatie, dar nu stiu ce sa mai cred. Oricum de maine plecam pentru doua zile la munte si nu prea am timp sa ma gandesc . Sa fim sanatoase si apoi sa vina bebe!!
|
|

| eve23 wrote: Ideea e ca eu nu am ciclul regulat. L am avut însa dupa ce am lasat anticoncep?ionalele nu ?tiu ce s a întâmplat ?i nu mai vine deloc bine. De 2 luni iau profecund ?i parca s a mai scurtat perioada dintre menstrua?ii dar nu ?tiu.offff
Nu conteaza ca nu ai un ciclu regulat.Conteaza ca stii cand ai ovulat si tu dupa asta trebuie sa te iei nu dupa lunginea ciclului.Daca stii sigur ca ai ovulat in 9/10 decembrie deja trebuia sa iti apara pe test.Poti sa ai o dereglare sau poate pana ti se regleaza corpul dupa anti dinou.Majoritatea femeilor spun ca nu stiu sigur cand trebuie sa le vina ciclul dar nu stiu cand au ovulat.Tu stii,deci la tine e altceva.Si vezi ca si profecund da dereglari..nu pe toata lumea ajuta.Eu am luat 6 luni si pe degeaba.Ar trebui sa lasi corpul cateva luni sa isi revina de la sine apoi sa incepi cu suplimente,medicamente cand este reglat altfel il dai si mai rau peste cap organismul.Eu am luat anti 2 ani si jumatate si dupa ce le-am lasat mi-a trebuit 1 an jumatate sa ma reglez..imi venea odata prea repede,odata prea tarziu. |
|
|