Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Tuesday, December 25, 2018 10:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
eve23 wrote:

Sper sa gasesc mâine o farmacie deschisa...pe prospect scrie ca nu se cite?te mai târziu de 20 de minute... ?i nu ?tiu daca linia aia a aparut in astea 20 de minute sau mai jos... am tot cautat sa gasesc ceva informa?ii despre testele astea ?i daca au sau nu linie de uscare da nu gasesc absolut nimic. A?a mult îmi doresc... Încerc sa pun o poza cu testul de?i i am modificat culorile pentru ca altfel nu se vedea in poza
da se vede si o a doua liniuta acolo dar acu nu stiu ce sa ti zic....Da doamne sa fie bebe coeur nu stiu ce sa zic de viola, nu am folosit
eve23
Scris: Tuesday, December 25, 2018 10:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
[quote=Dxc]da se vede si o a doua liniuta acolo dar acu nu stiu ce sa ti zic....Da doamne sa fie bebe coeur nu stiu ce sa zic de viola, nu am folosit [/quote
I l am aratat ?i so?ului meu ca nu mai rezistam sa nu ii zic ceva... ?i el nu e prea convins...chiar nu ?tiu...specific ca azi era ziua 31 a cm dar având in vedere ca dupa ce am lasat anticoncep?ionalele mi a venit cam haotic nu ?tiu la ce sa ma mai a?tept...acum vreo 4 zile am avut ni?te dureri de burtica si ma gândeam ca gata vine...?i câteodata ma simt ca ?i cum as avea febra dar ma gândesc ca ?i vremea asta e de vina.. in rest nu am niciun simptom...de obicei când îmi vine cu o saptamâna înainte ma dor tare sânii ?i sunt mult mai mari ?i mai tari..acum nimic. Ma agat de orice chestie.. de 8 luni încercam...
Adina Mariana
Scris: Wednesday, December 26, 2018 12:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
eve23 wrote:
Buna fetelor. Craciun fericit ?i sarbatori fericite! Vreau sa va întreb ceva... de diminea?a am facut un test de sarcina viola care parea negativ in primele 5 minute. L am pus deoparte ?i m am bagat la somn iar pe la 10 când m am trezit surpriza, aparuse a doua linie foarte slab vizibila. ?ti?i cumva daca testele viola au linie de uscare? Am mai facut acum vreo saptamâna unul viola da nu a mai aparut o a doua linie(era un test care chipurile detecta sarcina la 8 zile dupa concep?ie) iar asta de azi era unul normal.
Buna.Ce zi dpo esti? Asta conteaza ft.mult pt.a interpreta un test.Ceva liniuta se vede dar daca este gri este de uscare,eu am patit si nu a fost nimic.Daca bate spre roz deja sunt sanse.Tot ce poti sa faci este sa repeti in alta zi si sa vezi rezultatul in primele 5-10 minute.Dupa poate fi un rezultat eronat.Eu personal nu folosesc teste viola dar M2 daca intra ea stie mai bine ca foloseste des Viola.Sau mai poti merge la beta daca nu vrei sa te chinui cu teste.Bafta sa fie cu ochisori cum iti doresti.
eve23
Scris: Wednesday, December 26, 2018 12:37 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Buna.Ce zi dpo esti? Asta conteaza ft.mult pt.a interpreta un test.Ceva liniuta se vede dar daca este gri este de uscare,eu am patit si nu a fost nimic.Daca bate spre roz deja sunt sanse.Tot ce poti sa faci este sa repeti in alta zi si sa vezi rezultatul in primele 5-10 minute.Dupa poate fi un rezultat eronat.Eu personal nu folosesc teste viola dar M2 daca intra ea stie mai bine ca foloseste des Viola.Sau mai poti merge la beta daca nu vrei sa te chinui cu teste.Bafta sa fie cu ochisori cum iti doresti.

Ovulatia a fost pe 9-10 Decembrie. Deci ar fi ceva zile. Mâine fac înca unul de data asta poate un sure check numai sa fiedeschis la farmacie.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, December 26, 2018 1:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
eve23 wrote:

Ovulatia a fost pe 9-10 Decembrie. Deci ar fi ceva zile. Mâine fac înca unul de data asta poate un sure check numai sa fiedeschis la farmacie.
Deja ai avea 15,16 zile dpo.Ar trebui sa se vada bine mai ales cu prima urina.Hai ca poate totusi cu putin noroc e cu ochisori.Tin pumnii
M2m2m2
Scris: Wednesday, December 26, 2018 1:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
eve23 wrote:

Sper sa gasesc mâine o farmacie deschisa...pe prospect scrie ca nu se cite?te mai târziu de 20 de minute... ?i nu ?tiu daca linia aia a aparut in astea 20 de minute sau mai jos... am tot cautat sa gasesc ceva informa?ii despre testele astea ?i daca au sau nu linie de uscare da nu gasesc absolut nimic. A?a mult îmi doresc... Încerc sa pun o poza cu testul de?i i am modificat culorile pentru ca altfel nu se vedea in poza

Buna , viola are linie de uscare si inca foarte vizibila ..te duce fff repede in eroare( viola cel cu cutie galbena cu 2 teste inauntru) ..cel in cutie albastra e pe saptamani si timpul de citire e mai mult de 5 minute.( nu prea l-am cumparat acesta albastru)
Pt mine acest test e negativ pale eu folosesc numai viola cand testez fff repede..si sunt anii buni !

eve23
Scris: Wednesday, December 26, 2018 3:21 AM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Buna , viola are linie de uscare si inca foarte vizibila ..te duce fff repede in eroare( viola cel cu cutie galbena cu 2 teste inauntru) ..cel in cutie albastra e pe saptamani si timpul de citire e mai mult de 5 minute.( nu prea l-am cumparat acesta albastru)
Pt mine acest test e negativ pale eu folosesc numai viola cand testez fff repede..si sunt anii buni !

Culmea e ca am avut ?i cutia cu 2 dar nu a aparut nicio linie iar la asta pe saptamâni nu sunt sigura daca a aparut linia in timpul ala sau dupa. Doar 5 minute am stat cu ochii pe el ...offff nici somn nu am doar când ma gandesc
FloreFlore
Scris: Wednesday, December 26, 2018 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Buna diminea?a fetelor în a 2 a zi de CraciunCheek Kiss
Pentru mine ziua de ieri a fost trista, z1...Oricât de mult am încercat sa ramân pozitiva tot am clacat aseara ?i am dat apa la ?oricei. ..Plus ca tot ieri am aflat de o prietena ca e insarcinata a 2 a oara ...ambele sarcini ob?inute cu o singura trompa. ..Are 38 ani,ma bucur pentru ea ?i altfel de situa?ii ma fac sa fiu mai optimista Hands
oanatm
Scris: Wednesday, December 26, 2018 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
FloreFlore wrote:
Pentru mine ziua de ieri a fost trista, z1...Oricât de mult am încercat sa ramân pozitiva tot am clacat aseara ?i am dat apa la ?oricei. ..Plus ca tot ieri am aflat de o prietena ca e insarcinata a 2 a oara ...ambele sarcini ob?inute cu o singura trompa. ..Are 38 ani,ma bucur pentru ea ?i altfel de situa?ii ma fac sa fiu mai optimista Hands

Buna Flore...si la mine anul trecut in prima zi de Craciun am avut u.m. Iti doresc sa fie si la tine ultimul,iar anul viitor de Craciun sa-ti tii in brate minunea.
FloreFlore
Scris: Wednesday, December 26, 2018 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
oanatm wrote:

Buna Flore...si la mine anul trecut in prima zi de Craciun am avut u.m. Iti doresc sa fie si la tine ultimul,iar anul viitor de Craciun sa-ti tii in brate minunea.

D ne ajuta !Sa te auda DDCheek Kiss
Dxc
Scris: Wednesday, December 26, 2018 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
FloreFlore wrote:
imi pare rau flore uff
RalukM
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello, sarbatori fericite fetelor&la multi ani!
Eve la mine viola nu a avut never linie de uscare, am facut la fiecare sarcina cate 2.Acum la ultima, testul mi a iesit fff slab abia se vedea, am repetat cu un barza si a iesit si ala pozitiv. Eu vad linia, dar te sfatuiesc sa mai faci un test, sunt farmacii deschise azi.
Ella123
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. Craciun fericit ?i sarbatori fericite! Vreau sa va întreb ceva... de diminea?a am facut un test de sarcina viola care parea negativ in primele 5 minute. L am pus deoparte ?i m am bagat la somn iar pe la 10 când m am trezit surpriza, aparuse a doua linie foarte slab vizibila. ?ti?i cumva daca testele viola au linie de uscare? Am mai facut acum vreo saptamâna unul viola da nu a mai aparut o a doua linie(era un test care chipurile detecta sarcina la 8 zile dupa concep?ie) iar asta de azi era unul normal.
buna. Eu am facut Viola de care spui cu detectare a saptamanii.. Si a fost perfect alb. L am pus din toate unghiurile si nu se vedea nicio liniuta de uscare. Acum.. Tu stii daca e gri sau spre roz. Iti tin pumnii sa fie bebe! computerlove
Ella123
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
FloreFlore wrote:
flore... Imi pare rau! Nu te supara ca zic.. Dar ceea ce mi se pare ciudat e ca mereu ai ovulatie si apare liniuta slaba pe test. Oare ai vreo problema si nu reuseste sa se implanteze cum trbuie!? Te imbratisez si capul sus.. Fii optimista trebuie sa se gaseasca o rezolvare. Eu nu am mai facut niciun test.. Nu ma doare burta n am niciun simptom nici de sarcina nici de menstruatie. Sanii dor un pic parca... Sper sa nu îmi mai intarzie ciclonul fara motiv luna asta ca din ianuarie vreau sa încep stimularea... bounce
eve23
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:10 AM
Nivel

Ella123 wrote:
buna. Eu am facut Viola de care spui cu detectare a saptamanii.. Si a fost perfect alb. L am pus din toate unghiurile si nu se vedea nicio liniuta de uscare. Acum.. Tu stii daca e gri sau spre roz. Iti tin pumnii sa fie bebe! computerlove

Buna Ella hai ca mai am o speran?a. Abia ce m am trezit ?i ma duc la farmacie sa iau ceva teste. Sper sa apara ceva macar am ?i eu speran?e. O sa revin sa va zic ce se mai întâmpla.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.