Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mihaela14 wrote:Uau, asa mult dureaza? N-am stiut ca cele genetice dureaza mai mult Da, pentru ca multe laboratoare le trimit in alta tara pt prelucrare. Ale mele au ajuns in Grecia, parca. Nu stiu daca cei de la Bioclinica le proceseaza in tara. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Alle.p wrote:Da, pentru ca multe laboratoare le trimit in alta tara pt prelucrare. Ale mele au ajuns in Grecia, parca. Nu stiu daca cei de la Bioclinica le proceseaza in tara. Prietena mea la bioclinica le-a primit in 3 zile eu la sinevo in 1 saptamana |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Alle.p wrote:Da, pentru ca multe laboratoare le trimit in alta tara pt prelucrare. Ale mele au ajuns in Grecia, parca. Nu stiu daca cei de la Bioclinica le proceseaza in tara.
Au spus ca le vor trimite la Timisoara pt prelucrare, dar nu au stiut exact sa imi zica pe cand le primesc. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ati fost harnicute, avem casuta noua! Multumim, Andreea! Speram sa fie plina de vesti bune casuta asta! Ella, votez si eu pt ovulatie! Sa vina mosul cu cadoul! Roser, cum esti azi? Ti-ai mai revenit? Legat de naveta la FIV, cred ca ai putea veni la control prin z3, iti da tratamentul si, daca ai putea face monitorizarea foliculilor la tine in oras, ai mai veni prin z10 si ramai pana dupa punctie si ET. Sau, cum ti-a mai recomandat cineva Ungaria, te-ai putea interesa... eu nu prea cunosc detalii, dar am auzit de cazuri dificile rezolvate in Ungaria, Polonia sau Cehia... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor ..si eu sunt noua pe forum..va citesc de ceva vreme doar ca nu am scris si eu aici pe scurt despre mine..ma numesc nicoleta am 27 de anisori un (bebe)baietel de 9 anisori dintro relatie anterioara..sotul un baietel de 8 anisori..si ne dorim si o fetita mica si frumusica nu incercam de mult..doar de doua luni..vreau si eu pe listuta daca se poate bine v am gasit si ma rog la doamne doamne sa vina la fiecare cu o minune mica ce creste in burtica va pup si va imbratisez cu drag |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| alina89 wrote:
Au spus ca le vor trimite la Timisoara pt prelucrare, dar nu au stiut exact sa imi zica pe cand le primesc.
In 3 z maxim Alina ..urmareste saitul lor zile astea o sa le ai repede! Doamne ajuta sa iasa bine ! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| carlita wrote:Ati fost harnicute, avem casuta noua! Multumim, Andreea! Speram sa fie plina de vesti bune casuta asta! Ella, votez si eu pt ovulatie! Sa vina mosul cu cadoul! Roser, cum esti azi? Ti-ai mai revenit? Legat de naveta la FIV, cred ca ai putea veni la control prin z3, iti da tratamentul si, daca ai putea face monitorizarea foliculilor la tine in oras, ai mai veni prin z10 si ramai pana dupa punctie si ET. Sau, cum ti-a mai recomandat cineva Ungaria, te-ai putea interesa... eu nu prea cunosc detalii, dar am auzit de cazuri dificile rezolvate in Ungaria, Polonia sau Cehia...
Hey Carlita, mersi ca te gandesti la mine Socul mi-a mai trecut dar nu sunt prea bine. Am dormit foarte rau azi noapte, noroc ca azi am lucrat de acasa. Vorba vine "lucrat" ca intr-o repriza de plans si alta am tot citit forumuri unde scriu fete cu probleme asemanatoare si m-am descurajat mult. Nu am intalnit niciuna cu AMH mai mic de 0.4 care sa fi ramas insarcinata prin FIV cu ovulele ei. Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de ovocite donate, trebuie sa fiu realista. Maine am petrecerea de Craciun la lucru, nu am chef deloc sa merg dar trebuie, ca am confirmat in urma cu o luna iar weekendul asta vine o prietena cu sotul la noi la masa, ea e insarcinata in 8 luni, are 37 de ani si a reusit din prima. Pana acum am fost ok chiar m-am bucurat pt ea, dar de cand cu vestile astea nasoale nu am chef sa vad nicio gravida si niciun copil mic prin jurul meu. Sper sa imi revin pt ca eu nu sunt deloc asa, parca m-am schimbat la 180 de grade. No gata...m-am mai descarcat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Aleahim wrote:Dumnezeu stie cand...cred ca pentru mine, e cel mai trist craciun ever.Ne-am rezervat si de rev la un restaurant si asa rau imi pare, ca nu ma simt in stare sa ma duc sa ma distrez.Dar nu mai am ce face, ca banutii i-am dat. oh draga mea nu trebuie sa gandesti asa.Are si Craciunul si revelionul farmecul lui si noi trebuie sa ne detasam macar luna aceasta de proiectul bebe pt.ca tot anul doar asta facem.Eu chiar incerc sa fiu ok,sa nu ma gandesc la nimic desi sunt ft.speriata cand vad cum trece timpul si in ianuarie ma operez dar....ma gandesc si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si pe picioarele mele iar restul o duc eu,sunt un om puternic.Iti doresc si tie multa putere si haide sa avem sarbatori linistite si frumoase alaturi de familie.Pupici |
|

| Merry89 wrote:
AdinaMariana, la tine ce a gasit in neregula? Pana acum eu nu am facut AMH, ovulatie am in fiecare luna, cred... In ianuarie vreau sa schimb ginecologul, simt ca imi scapa ceva, iar dr. care m-a consultat pana acum nu e foarte comunicativ... Asta e, mai vedem de la anu'... Poate vine 2019 cu vesti mai bune!!! Momentan, incerc sa ma relaxez, am inceput sa iau si magneziu. Vitamine nu mai iau, am luat Vit E si acid folic o perioada (cam 6 luni). Am tot sperat ca o sa vina bebe natural, cand va vrea el, dar deja a trecut cam mult timp.
Nimic.Adica de cand ma stiu si mi-a venit pt.prima data ciclul tot asa dupa 31/32 zile mi-a venit.Asa este corpul meu si sa stii ca nu cred ca se poate regla.Poate se poate cu tratamente pe moment dar dupa ce opresti corpul functioneaza cum ti lo dat Dumnezeu.Eu am luat ft.multe medicamente de reglare si naturiste printre care si profecund dar pt.mine a fost apa de ploaie si nu ma ajutat cu absolut nimic,corpul meu la fel functiona,nici macar cu o zi nu ma reglat.Am fost tare dezamagita.Acum sunt pe vitex si sunt chiar curioasa daca ma ajuta cu ceva.De 2 ani de cand incerc intruna tot bag in mine tot felul.Dar fara efect.. Te sfatuiesc din suflet sa faci Amh-ul.Este una dintre cele mai importante analize pt.concepere..ah...si schimba ginecologul daca simti ca lipseste acel ceva.Si eu am schimbat 8 medici pana sa il gasesc pe cel potrivit chiar daca este la 550 km de mine. |
|

| alina89 wrote:Bun venit noilor aspirici! Sedere cat mai scurta aici. Asa as vrea sa vad casuta asta goala goala..
Eu de ieri dimineata nu mai am nicio durere nimic. Doar sangerare mai light. Ma asteptam sa fie abundenta si cu chiaguri, dar totul curat. Abea astept sa vad ce imi zice doctora. Chiar am facut treaba, spalat geamuri, perdele + calcat. Sunt chiar in "forma" doar ca ma ia somnul pe la 8-9 seara.. si nu am chef de sarbatori, dar ma mobilizez weekendul asta sa decorez si poate imi intru in spiritul Craciunului. Azi m-am trezit hotarata sa fac profilul genetic de trombofilie si la 8:30 deja ieseam de la recoltat. Am facut asa pt linistea mea, nu cred ca din cauza asta s-a dus. La Bioclinica in Buc am recoltat, cam in cat timp ati primit voi rezultatul? Mie la bioclinica trombofilia mi-a fost gata in 15 zile...e bine ca ai facut macar stii o treaba sigura.Si eu dupa prima sarcina chimica am facut trombofilia genetica dar so constatat ca nu de acolo o fost ci pe baza genetica.Ma bucur ca esti bine.Iti doresc putere sa treaca aceasta perioada.Fii tare.Te pup. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Hey Carlita, mersi ca te gandesti la mine Socul mi-a mai trecut dar nu sunt prea bine. Am dormit foarte rau azi noapte, noroc ca azi am lucrat de acasa. Vorba vine "lucrat" ca intr-o repriza de plans si alta am tot citit forumuri unde scriu fete cu probleme asemanatoare si m-am descurajat mult. Nu am intalnit niciuna cu AMH mai mic de 0.4 care sa fi ramas insarcinata prin FIV cu ovulele ei. Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de ovocite donate, trebuie sa fiu realista. Maine am petrecerea de Craciun la lucru, nu am chef deloc sa merg dar trebuie, ca am confirmat in urma cu o luna iar weekendul asta vine o prietena cu sotul la noi la masa, ea e insarcinata in 8 luni, are 37 de ani si a reusit din prima. Pana acum am fost ok chiar m-am bucurat pt ea, dar de cand cu vestile astea nasoale nu am chef sa vad nicio gravida si niciun copil mic prin jurul meu. Sper sa imi revin pt ca eu nu sunt deloc asa, parca m-am schimbat la 180 de grade. No gata...m-am mai descarcat De asta nu vreau eu sa fac investigatii inainte de sarbatori mari ca stiu ca exista varianta sa mi le stric. Eu zic sa nu stai in casa, mergi la serv, te iei cu treaba si n-ai timp sa-ti faci atatea filme. Eu as intra in depresie daca as sta acasa ..... Lasa totul in seama medicilor si a lui Dumnezeu si incearca sa te bucuri de ceea ce ai .... intr-un fel sau altul vei avea puiutul tau, sunt sigura de asta ... Intre timp, poti lua ceva suplimente si sotul la fel. |
|

| Roser wrote:Hey Carlita, mersi ca te gandesti la mine Socul mi-a mai trecut dar nu sunt prea bine. Am dormit foarte rau azi noapte, noroc ca azi am lucrat de acasa. Vorba vine "lucrat" ca intr-o repriza de plans si alta am tot citit forumuri unde scriu fete cu probleme asemanatoare si m-am descurajat mult. Nu am intalnit niciuna cu AMH mai mic de 0.4 care sa fi ramas insarcinata prin FIV cu ovulele ei. Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de ovocite donate, trebuie sa fiu realista. Maine am petrecerea de Craciun la lucru, nu am chef deloc sa merg dar trebuie, ca am confirmat in urma cu o luna iar weekendul asta vine o prietena cu sotul la noi la masa, ea e insarcinata in 8 luni, are 37 de ani si a reusit din prima. Pana acum am fost ok chiar m-am bucurat pt ea, dar de cand cu vestile astea nasoale nu am chef sa vad nicio gravida si niciun copil mic prin jurul meu. Sper sa imi revin pt ca eu nu sunt deloc asa, parca m-am schimbat la 180 de grade. No gata...m-am mai descarcat Hei Roser capul sus.Nu vreau sa iti dau sperante false dar eu stiu cateva femei cu amh sub 0,4 cu fiv din propriile ovocide reusit si am o prietena care a reusit natural ca printr-o minune.Eu spun ca se poate cu ale tale.Stiu ca te simti ft.abatuta dar eu stiu ca vei reusi.Sunt alaturi de tine. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Kissnicol wrote:buna fetelor ..si eu sunt noua pe forum..va citesc de ceva vreme doar ca nu am scris si eu aici  pe scurt despre mine..ma numesc nicoleta am 27 de anisori un (bebe)baietel de 9 anisori dintro relatie anterioara..sotul un baietel de 8 anisori..si ne dorim si o fetita mica si frumusica nu incercam de mult..doar de doua luni..vreau si eu pe listuta daca se poate  bine v am gasit si ma rog la doamne doamne sa vina la fiecare cu o minune mica ce creste in burtica  va pup si va imbratisez cu drag Bine-ai venit Nicol Si daca va fi baiat va suparati? Mult succes, sa ne areti un test pozitiv curand!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multu mihaela nu nu nu ne suparam.. orice sa fie..da sanatos <3 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Bun venit fetelor! Sedere cat mai scurta! Eu la synevo am facut pt trombofilie si au fost gata in 2 saptamani.
Azi am avut o zi full la munca. Abia am reusit sa fac programare la medicul de familie. Miercurea viitoare.
De secretara ginecologului tot n am dat.
La mine pare ca trece menstruatia deja.Sunt in a 3 zi si pare curat.
Aseara am citit de clomid pe uk. Sau clostilbegyt pe la noi. Dar e prea devreme sa ma uit de asa ceva. |
|
|