Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| FloreFlore wrote:Mihaela ,îmi pare rau ....Cred ca un control la ginecolog te v a lamuri ce ?i cum M2 uite ce am gasit pe un forum : "Buna, Dragele mele, dupa cum mi s-a spus, anexita e o boala ce se amelioreaza (mai mult sau mai putin) insa nu se vindeca total. Eu, la miste crize de genul asta am urmat un tratament dat de medicul meu de atunci care continea gentamicina si alte chestii (nu mai stiu) si el (doctorul) m-a avertizat ca sa am grija ca pot ramane insarcinata de la gentamicina. Totodata, am citit in prospectul de la Vit. E, ca ajuta la fertilitate. Nu am copii, am pierdut cateva sarcini (deci pot sa raman insarcinata) si nu de la anexita ci de la un sterilet pe care l-am avut pus anterior si apoi scos si vrea sa fac un bebe insa nu chiar acum. "...
Deci trebuie sa i-au din nou antibiotic :)) vedem ce aduce luna asta as mai avea 5 z si pot testa ..nu simt nimic inca ..cel mai grav e ca eu am emigrania( o durere de cap infernala si nu trece numai cu aulin) am luat deja de ieri 3 aulin si criza nu trece sa speram ca nu ma tine vreo sapt.sa nu mai i-au aulin daca ar fi o inplantare in z 7 dpo, azi sunt z6dpo ..mor de frica sa nu afecteze ..tot timpul trebuie sa fie ceva !
Temp de azi nu e buna 37.1 ..m-am trezit de multe ori azi joapte pt durerea asta de cap! Mi se pare prea mare |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina Mariana wrote: ce frumos din partea ta.Sa stii ca binele se va intoarce inapoi intr-o buna zi.Si pe.mine ma emotioneaza aceasta perioada.Noi mergem cu copiii la o gradinita de copii nevoiasi si doamne cum arata saracii copii cu haine rupte,murdarei.Copilasii mei le dau cadourile si asa se bucura ca te apuca plansul.Pe ei si un mar ii bucura iar noi le ducem haine,jucarii,dulciuri,alimente,rechizite de toate.Imaginati-va ce fericire pe ei.Fiecare copil din grupa mea aduce ce crede el si daruieste la ce un copilas nevoias.E foarte frumos.Noi in fiecare an ducem de Craciun si de Pasti si ma simt asa bine sufleteste...sunt sigura ca intr-o buna zi vom cumpara lucrusoare si pt.copilasii nostri. Dumnezeu stie cand...cred ca pentru mine, e cel mai trist craciun ever.Ne-am rezervat si de rev la un restaurant si asa rau imi pare, ca nu ma simt in stare sa ma duc sa ma distrez.Dar nu mai am ce face, ca banutii i-am dat. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Adina Mariana wrote: Buna Mery si bine ai venit.Sper sa vi se implineasca visul repede.Stiu cum este cu ciclu tarziu ca si al meu este peste 32 zile si ovulatia tot tarzie prin ziua 19,20.Trebuie sa avem rabdare multa.Cat despre sindromul premenstrual si eu il am destul de accentuat si ma termina perioada aceea dupa ovulatie pana la ciclu ca ma doare pe sub burta ca si cum as fii pe ciclu si nu ma lasa sa sper.E aiurea rau dar...nu am ce face.Sunt si eu tare sensibila si predispusa la toate infectiile posibile dar m-am obisnuit. Daca trompele sunt ok Amh ai facut?este ft.importanta rezerva ovariana iar sotul sa repede spermograma neaparat intr-un centru ruam(clinica specializata pe infertilitate) sa fie vetificata de un embriolog nu la laborator astfel o sa stiti un rezultat corect.Bafta
AdinaMariana, la tine ce a gasit in neregula? Pana acum eu nu am facut AMH, ovulatie am in fiecare luna, cred... In ianuarie vreau sa schimb ginecologul, simt ca imi scapa ceva, iar dr. care m-a consultat pana acum nu e foarte comunicativ... Asta e, mai vedem de la anu'... Poate vine 2019 cu vesti mai bune!!! Momentan, incerc sa ma relaxez, am inceput sa iau si magneziu. Vitamine nu mai iau, am luat Vit E si acid folic o perioada (cam 6 luni). Am tot sperat ca o sa vina bebe natural, cand va vrea el, dar deja a trecut cam mult timp. |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Merry ,mul?umesc pentru raspuns ?i sper sa dea rezultate bune la voi Profecundul M2 ,chiar ma uitam la graficul tau dimineata ?i arata promitator! !! Poate nu mai e cazul de luat antibiotic de luna viitoare |
|

| FloreFlore wrote:Merry ,mul?umesc pentru raspuns ?i sper sa dea rezultate bune la voi Profecundul M2 ,chiar ma uitam la graficul tau dimineata ?i arata promitator! !!  Poate nu mai e cazul de luat antibiotic de luna viitoare Sa fie dar inca nu cred ca e buna ..vedem cea de maine mi se pare prea mare cresterea! ( am luat-o si acum dupa ce am facut prin casa e 37.6 ar fi buna cea de dimi ..sunt in ceata ) |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| fetelor... nu stiu ce se intampla cu mine.. sambata foliculii nu pareau ca as ovula..dar eu am dureri pe partea dreapta si secretie egg. Am si usoare dureri de mijloc... Oare e vreo sansa sa ovulez...sau iar am vreo raceala? |
|

| Ella123 wrote:fetelor... nu stiu ce se intampla cu mine.. sambata foliculii nu pareau ca as ovula..dar eu am dureri pe partea dreapta si secretie egg. Am si usoare dureri de mijloc... Oare e vreo sansa sa ovulez...sau iar am vreo raceala?
Pare a fi ovulatie ! Nu iei temp?? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Ella123 wrote:fetelor... nu stiu ce se intampla cu mine.. sambata foliculii nu pareau ca as ovula..dar eu am dureri pe partea dreapta si secretie egg. Am si usoare dureri de mijloc... Oare e vreo sansa sa ovulez...sau iar am vreo raceala? dupa simptome pare a avea loc o ovulatie, si apoi de sâmbata e mult....treci la treaba |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Ella eu cred ca ovulezi ptr ca ai ?i secre?ii plus ca la raceala ?tiu ca dor ambele ovare Baga?i bebeleala ?i D ne ajuta sa vii cu 2 liniute peste 2 saptamâni M2 eu zic sa vezi mâine diminea?a cu e cu temperatura dar cred ca e de bine oricum |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| nu iau temperatura..am incercat o perioada dar nu am reusit sa mi dau seama pt ca medicul imi spusese ca treb stimulare, apoi a aparut chistul, contraceptivele.. si n am mai continuat. la fel luna aceasta am zis ca nu are sens sa o iau ca de luna viitoare trecem pe stimulare. Cam greu sa ovulez.. de marti seara pana sambata dimineata n-au crescut decat cu 1,5 mm foliculii mei de asta mi se parea ciudat sa ovulez acum.. pe testele de ovulatie nu ma bazez avand SOP.. ciudata situatie. eu ovulez in ziua 20-21..in rarele luni cand o fac si acum sunt in z19. Am bebelit aseara...in seara asta e sotul de noapte dar il prind eu maine seara. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Ella123 wrote:fetelor... nu stiu ce se intampla cu mine.. sambata foliculii nu pareau ca as ovula..dar eu am dureri pe partea dreapta si secretie egg. Am si usoare dureri de mijloc... Oare e vreo sansa sa ovulez...sau iar am vreo raceala? Sunt de acord cu fetele, cred ca e vorba de ovulatie. La raceala nu cred ca are ce cauta secretia egg, si toate simptomele duc la ovulatie. In a cat-a zi de cm esti , esti in perioada cand ovulai de obicei? Hai ca e de bine Le : vad ca ai scris inaintea mea ca esti in z19 . |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Bun venit noilor aspirici! Sedere cat mai scurta aici. Asa as vrea sa vad casuta asta goala goala..
Eu de ieri dimineata nu mai am nicio durere nimic. Doar sangerare mai light. Ma asteptam sa fie abundenta si cu chiaguri, dar totul curat. Abea astept sa vad ce imi zice doctora. Chiar am facut treaba, spalat geamuri, perdele + calcat. Sunt chiar in "forma" doar ca ma ia somnul pe la 8-9 seara.. si nu am chef de sarbatori, dar ma mobilizez weekendul asta sa decorez si poate imi intru in spiritul Craciunului. Azi m-am trezit hotarata sa fac profilul genetic de trombofilie si la 8:30 deja ieseam de la recoltat. Am facut asa pt linistea mea, nu cred ca din cauza asta s-a dus. La Bioclinica in Buc am recoltat, cam in cat timp ati primit voi rezultatul? |
|

| alina89 wrote:Bun venit noilor aspirici! Sedere cat mai scurta aici. Asa as vrea sa vad casuta asta goala goala..
Eu de ieri dimineata nu mai am nicio durere nimic. Doar sangerare mai light. Ma asteptam sa fie abundenta si cu chiaguri, dar totul curat. Abea astept sa vad ce imi zice doctora. Chiar am facut treaba, spalat geamuri, perdele + calcat. Sunt chiar in "forma" doar ca ma ia somnul pe la 8-9 seara.. si nu am chef de sarbatori, dar ma mobilizez weekendul asta sa decorez si poate imi intru in spiritul Craciunului. Azi m-am trezit hotarata sa fac profilul genetic de trombofilie si la 8:30 deja ieseam de la recoltat. Am facut asa pt linistea mea, nu cred ca din cauza asta s-a dus. La Bioclinica in Buc am recoltat, cam in cat timp ati primit voi rezultatul? Alina eu tot la bioclinica imi fac analizele dar in Targu Mures si primesc rezultatele in aceeasi zi intre 12 si 14. Nu stiu cum e in Buc, dar ma gandesc ca e cam aceeasi treaba. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mihaela14 wrote: Alina eu tot la bioclinica imi fac analizele dar in Targu Mures si primesc rezultatele in aceeasi zi intre 12 si 14. Nu stiu cum e in Buc, dar ma gandesc ca e cam aceeasi treaba.
Analizele genetice dureaza mai mult. La mine a durat 2 saptamani, dar le-am facut la Medsana Genesis. La Bioclinica posibil sa dureze mai putin. |
|

| Alle.p wrote: Analizele genetice dureaza mai mult. La mine a durat 2 saptamani, dar le-am facut la Medsana Genesis. La Bioclinica posibil sa dureze mai putin.
Uau, asa mult dureaza? N-am stiut ca cele genetice dureaza mai mult |
|
|