Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Buna dimineata fete! Sa va aduca nou casuta si mosul cadoul mult visat! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Hehe, am reusit. Asa da,altceva. Multumesc de ajutor |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela ,îmi pare rau ....Cred ca un control la ginecolog te v a lamuri ce ?i cum M2 uite ce am gasit pe un forum : "Buna, Dragele mele, dupa cum mi s-a spus, anexita e o boala ce se amelioreaza (mai mult sau mai putin) insa nu se vindeca total. Eu, la miste crize de genul asta am urmat un tratament dat de medicul meu de atunci care continea gentamicina si alte chestii (nu mai stiu) si el (doctorul) m-a avertizat ca sa am grija ca pot ramane insarcinata de la gentamicina. Totodata, am citit in prospectul de la Vit. E, ca ajuta la fertilitate. Nu am copii, am pierdut cateva sarcini (deci pot sa raman insarcinata) si nu de la anexita ci de la un sterilet pe care l-am avut pus anterior si apoi scos si vrea sa fac un bebe insa nu chiar acum. "... |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| FloreFlore wrote:Mihaela ,îmi pare rau ....Cred ca un control la ginecolog te v a lamuri ce ?i cum M2 uite ce am gasit pe un forum : "Buna, Dragele mele, dupa cum mi s-a spus, anexita e o boala ce se amelioreaza (mai mult sau mai putin) insa nu se vindeca total. Eu, la miste crize de genul asta am urmat un tratament dat de medicul meu de atunci care continea gentamicina si alte chestii (nu mai stiu) si el (doctorul) m-a avertizat ca sa am grija ca pot ramane insarcinata de la gentamicina. Totodata, am citit in prospectul de la Vit. E, ca ajuta la fertilitate. Nu am copii, am pierdut cateva sarcini (deci pot sa raman insarcinata) si nu de la anexita ci de la un sterilet pe care l-am avut pus anterior si apoi scos si vrea sa fac un bebe insa nu chiar acum. "... Asta este Flore. Control nu mai fac acum, doctorita mea nu mai e si la altcneva nu m-as duce . Temp a cobirat de tot asa ca am pus un absorbant si astept Eu iau vit E la recomandarea doctoritei, are efect antioxidant. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor.Am o perioada mai aglomerata la lucru acum cum ne pregatim cu copilasii de venirea mosului.Trebuie sa confectionez multe materiale didactice,si facem un act de caritate si ducem cadouri copiilor nevoiasi si de la casa de copii.E emotionant.Nu prea reusesc sa va tin pasul pe forum dar cum am timp cum intru si va citesc.Va pup si sa aud de vesti bune.
Andreea multumim pt.casuta noua.Sper ultima casuta din acest an sa ne aduca multe teste de sarcina pozitive. Alina si Mihaela imi pare sincer rau
|
|

| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Am o perioada mai aglomerata la lucru acum cum ne pregatim cu copilasii de venirea mosului.Trebuie sa confectionez multe materiale didactice,si facem un act de caritate si ducem cadouri copiilor nevoiasi si de la casa de copii.E emotionant.Nu prea reusesc sa va tin pasul pe forum dar cum am timp cum intru si va citesc.Va pup si sa aud de vesti bune. Andreea multumim pt.casuta noua.Sper ultima casuta din acest an sa ne aduca multe teste de sarcina pozitive. Alina si Mihaela imi pare sincer rau Adina si eu pregatesc ceva si o sa duc la spitalul din oras. Am cumparat pampersi, lapte praf, servetele umede.Nasa mi-a adus hainute, un alt verisor mi-a adus tot asa niste lapte praf.Aseara m-a sunat fratele meu sa mai cumpar si din partea lui ca el nu stie ce sa cumpere Nu iti pot explica ce emotii m-au trecut cand am mers la cumparaturi.Sau cand mi-a adus nasa hainutele si m-am uitat la fiecare in parte.Chiar e emotionant |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote:Adina si eu pregatesc ceva si o sa duc la spitalul din oras. Am cumparat pampersi, lapte praf, servetele umede.Nasa mi-a adus hainute, un alt verisor mi-a adus tot asa niste lapte praf.Aseara m-a sunat fratele meu sa mai cumpar si din partea lui ca el nu stie ce sa cumpere Nu iti pot explica ce emotii m-au trecut cand am mers la cumparaturi.Sau cand mi-a adus nasa hainutele si m-am uitat la fiecare in parte.Chiar e emotionant si noi avem la serviciu o campanie Fii si tu Mos Craciun, si am ales sa-i fac cadou unei fetite bolnave de autism..i a scris mosului ca vrea o papusa si dulciuri..i-am luat mai multe si carticele, si clamute de par...si am mai luat pentru o fetita vecina cu noi care provine dintr-o familie mai saraca. Chiar e emotionant la cumparaturi si in acelasi timp si trist ca as fi vrut sa cumpar si pentru copilul meu. sper la anul sa ne bucuram si noi de Craciun cu cate un bebe in brate. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Buna, dragele mele! Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva timp. Pe scurt, despre mine: 29 ani, nu am fost niciodata insarcinata, incercam de 1 an jumate... CM lung si destul de variabil (30-36 zile, uneori, chiar 40z), cu sindrom premenstrual foate accentuat (dureri puternice la ovulatie, dureri pelvine pana la CM, sani durerosi, balonare, greata), asa ca, la mine, cam greu cu depistarea semnelor de sarcina inainte de intarziere . Pana acum, la fiecare control gineco, ma gaseste racita, inflamata (sunt foarte sensibila, se pare), prin urmare iau tratament de fiecare data.... Analizele hormonale (estrogen, progesteron) au fost Ok. Am facut HSG, iar trompele sunt permeabile. Ceva probleme ar fi la spermograma sotului, nu mai stiu exact valorile, dar trebuie sa o repete luna viit. Ca si voi, sper ca nu o sa fiu prea mult pe aici...
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Merry89 wrote:Buna, dragele mele! Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva timp. Pe scurt, despre mine: 29 ani, nu am fost niciodata insarcinata, incercam de 1 an jumate... CM lung si destul de variabil (30-36 zile, uneori, chiar 40z), cu sindrom premenstrual foate accentuat (dureri puternice la ovulatie, dureri pelvine pana la CM, sani durerosi, balonare, greata), asa ca, la mine, cam greu cu depistarea semnelor de sarcina inainte de intarziere  . Pana acum, la fiecare control gineco, ma gaseste racita, inflamata (sunt foarte sensibila, se pare), prin urmare iau tratament de fiecare data.... Analizele hormonale (estrogen, progesteron) au fost Ok. Am facut HSG, iar trompele sunt permeabile. Ceva probleme ar fi la spermograma sotului, nu mai stiu exact valorile, dar trebuie sa o repete luna viit. Ca si voi, sper ca nu o sa fiu prea mult pe aici... Buna Merry, bun venit si sedere cat mai scurta! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Merry89 wrote:Buna, dragele mele! Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva timp. Pe scurt, despre mine: 29 ani, nu am fost niciodata insarcinata, incercam de 1 an jumate... CM lung si destul de variabil (30-36 zile, uneori, chiar 40z), cu sindrom premenstrual foate accentuat (dureri puternice la ovulatie, dureri pelvine pana la CM, sani durerosi, balonare, greata), asa ca, la mine, cam greu cu depistarea semnelor de sarcina inainte de intarziere  . Pana acum, la fiecare control gineco, ma gaseste racita, inflamata (sunt foarte sensibila, se pare), prin urmare iau tratament de fiecare data.... Analizele hormonale (estrogen, progesteron) au fost Ok. Am facut HSG, iar trompele sunt permeabile. Ceva probleme ar fi la spermograma sotului, nu mai stiu exact valorile, dar trebuie sa o repete luna viit. Ca si voi, sper ca nu o sa fiu prea mult pe aici... Buna Merry! Bine ai venit printre noi ?i sper sa vii cat mai curand cu test pozitiv! Ce tratament ?i a prescris pentru raceala respectiva? |
|

| Ella123 wrote: si noi avem la serviciu o campanie Fii si tu Mos Craciun, si am ales sa-i fac cadou unei fetite bolnave de autism..i a scris mosului ca vrea o papusa si dulciuri..i-am luat mai multe si carticele, si clamute de par...si am mai luat pentru o fetita vecina cu noi care provine dintr-o familie mai saraca. Chiar e emotionant la cumparaturi si in acelasi timp si trist ca as fi vrut sa cumpar si pentru copilul meu.  sper la anul sa ne bucuram si noi de Craciun cu cate un bebe in brate. Chiar discutam cu sotul ca oare noi cand o sa cumparam chestii de bebei? E foarte trist si dureros Merry bine ai venit si sedere cat mai scurta |
|

| Aleahim wrote:Adina si eu pregatesc ceva si o sa duc la spitalul din oras. Am cumparat pampersi, lapte praf, servetele umede.Nasa mi-a adus hainute, un alt verisor mi-a adus tot asa niste lapte praf.Aseara m-a sunat fratele meu sa mai cumpar si din partea lui ca el nu stie ce sa cumpere Nu iti pot explica ce emotii m-au trecut cand am mers la cumparaturi.Sau cand mi-a adus nasa hainutele si m-am uitat la fiecare in parte.Chiar e emotionant ce frumos din partea ta.Sa stii ca binele se va intoarce inapoi intr-o buna zi.Si pe.mine ma emotioneaza aceasta perioada.Noi mergem cu copiii la o gradinita de copii nevoiasi si doamne cum arata saracii copii cu haine rupte,murdarei.Copilasii mei le dau cadourile si asa se bucura ca te apuca plansul.Pe ei si un mar ii bucura iar noi le ducem haine,jucarii,dulciuri,alimente,rechizite de toate.Imaginati-va ce fericire pe ei.Fiecare copil din grupa mea aduce ce crede el si daruieste la ce un copilas nevoias.E foarte frumos.Noi in fiecare an ducem de Craciun si de Pasti si ma simt asa bine sufleteste...sunt sigura ca intr-o buna zi vom cumpara lucrusoare si pt.copilasii nostri. |
|
| FloreFlore wrote: Buna Merry! Bine ai venit printre noi ?i sper sa vii cat mai curand cu test pozitiv! Ce tratament ?i a prescris pentru raceala respectiva?
La ultimul control mi-a gasit si infectie cu Ecoli, pe care am tratat-o cu augmentin 7 zile. In plus, mi-a dat ovule intravaginale, supozitoare ?i antiinflamator oral. Pt spermograma, sotul a luat profertil.
De luna viit as vrea sa luam amandoi profecund, in cazul meu pt. reglare CM, iar la el, pt. imbunatatire. |
|
| Mihaela14 wrote:Buna Merry, bun venit si sedere cat mai scurta!
|
|

| Merry89 wrote:Buna, dragele mele! Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva timp. Pe scurt, despre mine: 29 ani, nu am fost niciodata insarcinata, incercam de 1 an jumate... CM lung si destul de variabil (30-36 zile, uneori, chiar 40z), cu sindrom premenstrual foate accentuat (dureri puternice la ovulatie, dureri pelvine pana la CM, sani durerosi, balonare, greata), asa ca, la mine, cam greu cu depistarea semnelor de sarcina inainte de intarziere  . Pana acum, la fiecare control gineco, ma gaseste racita, inflamata (sunt foarte sensibila, se pare), prin urmare iau tratament de fiecare data.... Analizele hormonale (estrogen, progesteron) au fost Ok. Am facut HSG, iar trompele sunt permeabile. Ceva probleme ar fi la spermograma sotului, nu mai stiu exact valorile, dar trebuie sa o repete luna viit. Ca si voi, sper ca nu o sa fiu prea mult pe aici... Buna Mery si bine ai venit.Sper sa vi se implineasca visul repede.Stiu cum este cu ciclu tarziu ca si al meu este peste 32 zile si ovulatia tot tarzie prin ziua 19,20.Trebuie sa avem rabdare multa.Cat despre sindromul premenstrual si eu il am destul de accentuat si ma termina perioada aceea dupa ovulatie pana la ciclu ca ma doare pe sub burta ca si cum as fii pe ciclu si nu ma lasa sa sper.E aiurea rau dar...nu am ce face.Sunt si eu tare sensibila si predispusa la toate infectiile posibile dar m-am obisnuit. Daca trompele sunt ok Amh ai facut?este ft.importanta rezerva ovariana iar sotul sa repede spermograma neaparat intr-un centru ruam(clinica specializata pe infertilitate) sa fie vetificata de un embriolog nu la laborator astfel o sa stiti un rezultat corect.Bafta |
|
|