Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| M2m2m2 wrote:E ff bun foliculul ..la endometru un pic sa il duci la 8 macar ..rodii stiu si eu, un pahar de vin( dar nu recomand alcool cu stimularea ), vitamina e si daca ti-a dat progesteron dupa ovulatie mai ajuta si ala !+ca inca mai e un pic pana se sparge deci mai creste un pic . Eu zic sa fi optimista !! am incercat sa mananc o rodie pe zi cu toate ca nu ma omor dupa ele, am mai mâncat si nuci, iar cu vinul nu sunt prietena deloc ...o sa iau duphaston din z16....uite cu vit e nu am incercat, deși cred ca profertilul o are în compozitie ...multu de sfaturi |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Dxc wrote:am incercat sa mananc o rodie pe zi cu toate ca nu ma omor dupa ele, am mai mâncat si nuci, iar cu vinul nu sunt prietena deloc ...o sa iau duphaston din z16....uite cu vit e nu am incercat, de?i cred ca profertilul o are în compozitie ...multu de sfaturi de obicei stimularea subtiaza endometrul.. Nu ti a dat estradiol vaginal? Cycloproginova doar pastilele albe mie asa mi a dat la prima stimulare si asa imi va da si acum. Totusi incearca cu rodiile macar pune o in blender :) |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Dxc wrote:Buna fetelor! Tocmai ce am venit de la monitorizare....vestile sunt asa si asa...azi z11 am un folicul rotund si frumos pe ov.dr. de 14 mm, si s ar parea un chist pe ov stâng, de la stimulare.....endometru cam mititel 7.4 mm...deci trb sa mai merg si luni la monitorizare sa vedem evolutia. ce pareri aveti de rezultatele mele ? Si eu zic ca e bine!Cum au scris ?i fetele la endometru mai trebuie"lucrat "pu?in dar sigur luni ve?tile vor fi ?i mai bune |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Neata!
Weekend frumos sa aveti! Aici deja ninge Azi nu am reusit sa iau temperatura, piticul n-a dormit de la 2-3 incolo si eram zombie dimineata. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Neata buna! La mine ninge de aseara ...e zapada de 30 cm deja azi m am trezit cu o mica jena la ovare....sper sa mai astepte ovulatia sa mai creasca foliculul si endometrul ... |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| mdspa wrote:Fetele dragu?ele mele, amh 0.69 am eu si mi a zis dr ca mai pot avea ciclu aprox 10 si ovulatie Amh ul asta e orientativ Eu nu sunt in lista si as vrea am ttc 2 luni Va pupacesc Mdspa sa inteleg ca doctorul ti-a zis ca vei mai avea apriximativ 10 cicluri ovulatorii ?? Asa ceva n-am mai auzit. Nu are cum sa stie in cat timp se va termina rezerva ta ovariana, poate in 10 luni , poate in 2 ani... asta e parerea mea. Cati ani ai ? scuze daca ai spus si n-am retinut. |
|
| Roser wrote:Mai fetelor atatea bobarnace am primit luna asta de sunt satula. Si inca nu e gata luna. Se presupune sa am ovulat sambata trecuta iar de marti, a 3-a zi dpo am inceput sa am o secretie asa foarte usor maroniu deschis doar cand ma sterg. Ati mai patit careva?? Eu de obicei incep sa am secretia asta incepand din ziua 10-11 dpo pana cand vine menstruatia. Oare are de gand sa ma tina inca o saptamana pana imi vine menstruatia? Doaaamne sa treaca o data luna asta cu ghinion Roser eu am avut acum doua cicluri spotting imediat dupa ovulatie si m-a tinut apeoape toata faza luteala. Atasez poza cu graficul. Mihaela14 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Neata si de la Arad ninge si aici ca in povesti...mie groaza sa merg afara ..dar azi merg la cumparaturi de cadouri ..e asa greu sa cumperi pt toti ... Temp a scazut ar fi de bine dar nu ma unflu in pene inca :)) Sper sa avem luna asta niste teste de pus sub brad !! |
|
| Dxc wrote:Neata buna! La mine ninge de aseara ...e zapada de 30 cm deja azi m am trezit cu o mica jena la ovare....sper sa mai astepte ovulatia sa mai creasca foliculul si endometrul ... Neata ! Si la noi ninge frumos Ma bucur ca ai vesti relativ bune, sper sa-ti mai creasca endometrul pana sa ovulezi . Mult succes ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Aspirici... Am avut acasa un test comandat de pe net, de acela ieftin. M-au mâncat degetele ?i am facut un test... negativ Asa mi-ar fi plăcut sa dau cadou o veste buna...Asta e. Luna viitoare. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Mersi fetelor pentru raspunsuri, o sa-i transmit ?i ei ?i sa dea Dumnezeu sa ia hotarârea cea mai buna! |
|
| AndreV wrote:Aspirici... Am avut acasa un test comandat de pe net, de acela ieftin. M-au mâncat degetele ?i am facut un test... negativ Asa mi-ar fi placut sa dau cadou o veste buna...Asta e. Luna viitoare. Andre imi pare rau , cand trebuie sa vina menstruatia? Cate zile dupa ovulatie ai? |
|
| Cam 12-13 zile dpo. Ciclul meu nu e fix. De la 31-36zile e normal. Luna trecuta mi-a venit la 32 zile, în 13 noiembrie. Cred ca mâine apare. |
|
| AndreV wrote:Cam 12-13 zile dpo. Ciclul meu nu e fix. De la 31-36zile e normal. Luna trecuta mi-a venit la 32 zile, în 13 noiembrie. Cred ca mâine apare. Pai in cazul asta daca nu monitirizezi ovilatia nu prea poti stii cate zile dupa ov ai, nu iti masori temperatura ? Ajuta mult sa stii daca ai ov si cand . |
|
| [quote=Mihaela14]
Doar teste de ovulatie am facut. Nu ma pot tine de masurat temperatura. Dar cred ca trebuie sa ma invat |
|
|