Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Friday, December 14, 2018 5:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Mirela.t83 wrote:
Ba da! Merge!Crazy
Scuzati ma! Nu mai vad bine!

Daca progesteronu e mic oare de ce testele de luna trecuta aratau ca ovulez?
Puteti sa ma lamuriti.ras

Mirela, testele de ovulatie masoara nivelul de LH, nu au legatura cu progesteronul. Da mi se pare ca il ai in limite, e in limita de jos dar ok, nu?
Roser
Scris: Friday, December 14, 2018 6:01 PM
Nivel

Mai fetelor atatea bobarnace am primit luna asta de sunt satula. Si inca nu e gata luna. Se presupune sa am ovulat sambata trecuta iar de marti, a 3-a zi dpo am inceput sa am o secretie asa foarte usor maroniu deschis doar cand ma sterg. Ati mai patit careva??
Eu de obicei incep sa am secretia asta incepand din ziua 10-11 dpo pana cand vine menstruatia. Oare are de gand sa ma tina inca o saptamana pana imi vine menstruatia? Doaaamne sa treaca o data luna asta cu ghinion hail
Mirela.t83
Scris: Friday, December 14, 2018 6:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Mersi frumos Roser.
E la limita de jos.

Nu stiu ce ar fi secretia maronie.
Unii zic ca ar putea fi implantarea dar nu stiu ce sa zic.
Roser
Scris: Friday, December 14, 2018 6:23 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Mersi frumos Roser.
E la limita de jos.

Nu stiu ce ar fi secretia maronie.
Unii zic ca ar putea fi implantarea dar nu stiu ce sa zic.

Implantarea se face mult mai tarziu (z6-12 dpo) si nu tine atatea zile. Eu banuiesc ca ar fi o lipsa de progesteron, mi-am facut analiza la progesteron doar in Z3 si era ok dar nu am facut-o niciodata la ovulatie sau 7 zile dpo sa vad daca creste cum trebuie. Altceva nu stiu ce ar putea fi, nu am nicio infectie, si secretia nu are niciun miros...
M2m2m2
Scris: Friday, December 14, 2018 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Roser wrote:
Mai fetelor atatea bobarnace am primit luna asta de sunt satula. Si inca nu e gata luna. Se presupune sa am ovulat sambata trecuta iar de marti, a 3-a zi dpo am inceput sa am o secretie asa foarte usor maroniu deschis doar cand ma sterg. Ati mai patit careva??
Eu de obicei incep sa am secretia asta incepand din ziua 10-11 dpo pana cand vine menstruatia. Oare are de gand sa ma tina inca o saptamana pana imi vine menstruatia? Doaaamne sa treaca o data luna asta cu ghinion hail

Iei ceva tratament?? Poate fi hormonal ..foliculi nesparti..infectie
Eu am patit la prima stimulare cu closty( mucus maro ) ..apoi acum cateva luni ..cand am avut inflamatie ( a iesit in pap) .
Kissnicol
Scris: Friday, December 14, 2018 7:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetele dragutele ce faceti ?? nici o veste o burtica un bebe ceva???eu mai am 4 zile pana ar trebui sa imi vina uratii ii astept cu nuielusa la usa poate se sperie si nu mai vinetopai computerlove va pupcoeur coeur
FloreFlore
Scris: Friday, December 14, 2018 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
M2m2m2 wrote:
Nu merge poza incarcata acolo :(((

Gata am rezolvat yes
Flore 26.5 lei ..de la ivona ca famacie 100 de pastile !
Sa vad cum pun si poza din fata ...o sec ...

Mul?umesc ,pare ok...Mai ales ca pret Love
Roser
Scris: Friday, December 14, 2018 7:51 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Iei ceva tratament?? Poate fi hormonal ..foliculi nesparti..infectie
Eu am patit la prima stimulare cu closty( mucus maro ) ..apoi acum cateva luni ..cand am avut inflamatie ( a iesit in pap) .

Nu iau niciun tratament, sigur e hormonal, nu ma mai mira nimichainoroc
yonica
Scris: Friday, December 14, 2018 8:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Fetelor as avea nevoie de o parere pentru o prietena cereai i s-au recomandat doi medici, Luchian Lucia Columna ?i Radu Maftei Origyn Iasi. Eu nu cunosc informa?ii ?i as vrea s-o ajut sa-?i faca o idee.
M2m2m2
Scris: Friday, December 14, 2018 9:08 PM
Nivel

yonica wrote:
Fetelor as avea nevoie de o parere pentru o prietena cereai i s-au recomandat doi medici, Luchian Lucia Columna ?i Radu Maftei Origyn Iasi. Eu nu cunosc informa?ii ?i as vrea s-o ajut sa-?i faca o idee.

Nu ma pricep dar poate intra pe SOS pe fb.acolo gaseste toate inf.despre medicii clinici
Adina Mariana
Scris: Friday, December 14, 2018 9:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
yonica wrote:
Yonica stii parerea mea nu?medicul meu normal Radu Maftei din toate punctele de vedere.Este un medic foarte implicat,devotat meseriei si raspunde la telefon sau mesaje la orice ora.De exemplu pe mine ma va opera in ianuarie si a fost ft.de treaba sa ma duca in spital pe gratis.Putea sa imi spuna la clinica ca doar acolo am facut si iui si plateam 25 milioane.Despre celalalt medic nu am auzit,nu stiu nimic.Dupa parerea mea dr.Radu este cel mai bun si mai ales specializat pe endometrioza,o boala ft.crunta iar noi in Romania nu avem numai 5 medici specializati pe endo dintre care si el.El face de toate.Operatii,punctie,fiv,cezariene etc.Este si la clinica si de garda la spital.Il recomand cu drag.Si de aici de pe forum deja 4 fete umblam la el.Toate suntem multumite.
Dxc
Scris: Friday, December 14, 2018 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Buna fetelor! Tocmai ce am venit de la monitorizare....vestile sunt asa si asa...azi z11 am un folicul rotund si frumos pe ov.dr. de 14 mm, si s ar parea un chist pe ov stâng, de la stimulare.....endometru cam mititel 7.4 mm...deci trb sa mai merg si luni la monitorizare sa vedem evolutia. ce pareri aveti de rezultatele mele ?Crazy
AndreV
Scris: Friday, December 14, 2018 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Dxc wrote:
Buna fetelor! Tocmai ce am venit de la monitorizare....vestile sunt asa si asa...azi z11 am un folicul rotund si frumos pe ov.dr. de 14 mm, si s ar parea un chist pe ov stâng, de la stimulare.....endometru cam mititel 7.4 mm...deci trb sa mai merg si luni la monitorizare sa vedem evolutia. ce pareri aveti de rezultatele mele ?Crazy

Eu zic sa fii optimista. Ai un folicul frumos Cheek Kiss... Manânca rodii, ca ajuta la îngrosarea endometrului, dacă țin bine minte. :)
adina1109
Scris: Friday, December 14, 2018 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
yonica wrote:

Eu sunt acum sub supravegherea dnei Dr Luchian. Merg la ea de 3-4 luni , de cand am inceput mai serios cu stimularile si investigatiile. Momentan am o parere buna, se poarta frumos si iti explica fiecare pas. Sa vad mai departe ....
M2m2m2
Scris: Friday, December 14, 2018 10:57 PM
Nivel

Dxc wrote:

E ff bun foliculul ..la endometru un pic sa il duci la 8 macar ..rodii stiu si eu, un pahar de vin( dar nu recomand alcool cu stimularea ), vitamina e si daca ti-a dat progesteron dupa ovulatie mai ajuta si ala !+ca inca mai e un pic pana se sparge deci mai creste un pic .
Eu zic sa fi optimista !! hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.