Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Sunday, January 13, 2019 7:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Albinutza, îmi pare rau pentru z1Bye2 Cheek Kiss Acele analize se fac separat de PAP ...
M2,ROSER majoreta majoreta majoreta majoreta
LiliEu, frumoase pozele cu Domihearts
Tuturor va doresc o duminica lini?tita ?i relaxanta computerlove
Ella123
Scris: Sunday, January 13, 2019 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Neata fetelor. Joi cand am ft la medic v am zis ca aveam 2 foliculi..joi seara am avut intepaturi în ovarul stang dar pana dim au trecut.. ieri au început iar în?epaturile astea ?i vad ca persista. Oare se sparge cel de al doilea folicul? Sau... ?tiu ca sunt paranoica ?i speriata.. Dar la sarcina extrauterina nu apar durerile asa devreme nu? Eu sunt f panicata de extrauterina...
kryssu92
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Fetelor, declar Z1. Cumva, undeva adanc am sperat sa se fi prins ceva fara sa fi incercat, mai ales ca am avut multe simptome ciudate.

Sper sa ne mai aduca cineva o veste buna azi, sa ne mai inveselim.

O duminica linistita sa aveti hearts
M2m2m2
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
Ella123 wrote:
Neata fetelor. Joi cand am ft la medic v am zis ca aveam 2 foliculi..joi seara am avut intepaturi în ovarul stang dar pana dim au trecut.. ieri au început iar în?epaturile astea ?i vad ca persista. Oare se sparge cel de al doilea folicul? Sau... ?tiu ca sunt paranoica ?i speriata.. Dar la sarcina extrauterina nu apar durerile asa devreme nu? Eu sunt f panicata de extrauterina...

Ella nu poti vb de o sarcina extrauterina sau una normala daca nici nu a fost ovulatia ..stai linistita!
Sarcina extrauterina este cand oul fecundat ramane in trompa blocat iar posibilele sintome sunt cand el incepe sa se dezvolte acolo in trompa deci nici vorba de asa ceva !
Nu te mai gandi la prostii !!

Flore ma uimeste graficul tau ..ai mai repetat vreun test??
Duminica frumoasa fetelir!!

FloreFlore
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:38 AM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Ella nu poti vb de o sarcina extrauterina sau una normala daca nici nu a fost ovulatia ..stai linistita!
Sarcina extrauterina este cand oul fecundat ramane in trompa blocat iar posibilele sintome sunt cand el incepe sa se dezvolte acolo in trompa deci nici vorba de asa ceva !
Nu te mai gandi la prostii !!

Flore ma uimeste graficul tau ..ai mai repetat vreun test??
Duminica frumoasa fetelir!!

Nu am apucat sa iau alt test dar ma bate gândul sa merg sa iau unul la prânz ....Am dureri de burta,deranj ,sfarcurile sensibile ...?tiu ca pare devreme sa testez dar scaderea de temperatura din z5 dpo mi a dat sperante. ..Si graficul tau este interesant !!!Mâine testezi ?topai
M2m2m2
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 6/30/2018
FloreFlore wrote:

Nu am apucat sa iau alt test dar ma bate gândul sa merg sa iau unul la prânz ....Am dureri de burta,deranj ,sfarcurile sensibile ...?tiu ca pare devreme sa testez dar scaderea de temperatura din z5 dpo mi a dat sperante. ..Si graficul tau este interesant !!!Mâine testezi ?topai

Si eu as testa azi :)) dar vreau maine ca e mai sigur!
Vedem daca rezist :))
Succes daca testezi azi ! dance

Ps .nu mai lua acel test te rog schimba marca hearts
FloreFlore
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:47 AM
Nivel

KRYSSU, îmi pare rau de z1...Sa ?tii ca ?i eu simt ceva diferit în fiecare luna ?i am sperante mari apoi vine cm ul...Dar v a veni ?i pentru noi ziua cea mare !!!DistanceKiss
M2 ,multumesc la fel !!!Hai ca urmeaza casuta noua si poate vom trece direct în casuta gravidoaselorHands coeur
Andreea06
Scris: Sunday, January 13, 2019 9:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.