Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Neata fetelor. Joi cand am ft la medic v am zis ca aveam 2 foliculi..joi seara am avut intepaturi în ovarul stang dar pana dim au trecut.. ieri au început iar în?epaturile astea ?i vad ca persista. Oare se sparge cel de al doilea folicul? Sau... ?tiu ca sunt paranoica ?i speriata.. Dar la sarcina extrauterina nu apar durerile asa devreme nu? Eu sunt f panicata de extrauterina... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Fetelor, declar Z1. Cumva, undeva adanc am sperat sa se fi prins ceva fara sa fi incercat, mai ales ca am avut multe simptome ciudate.
Sper sa ne mai aduca cineva o veste buna azi, sa ne mai inveselim.
O duminica linistita sa aveti |
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Ella123 wrote:Neata fetelor. Joi cand am ft la medic v am zis ca aveam 2 foliculi..joi seara am avut intepaturi în ovarul stang dar pana dim au trecut.. ieri au început iar în?epaturile astea ?i vad ca persista. Oare se sparge cel de al doilea folicul? Sau... ?tiu ca sunt paranoica ?i speriata.. Dar la sarcina extrauterina nu apar durerile asa devreme nu? Eu sunt f panicata de extrauterina... Ella nu poti vb de o sarcina extrauterina sau una normala daca nici nu a fost ovulatia ..stai linistita! Sarcina extrauterina este cand oul fecundat ramane in trompa blocat iar posibilele sintome sunt cand el incepe sa se dezvolte acolo in trompa deci nici vorba de asa ceva ! Nu te mai gandi la prostii !!
Flore ma uimeste graficul tau ..ai mai repetat vreun test?? Duminica frumoasa fetelir!!
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| FloreFlore wrote:Nu am apucat sa iau alt test dar ma bate gândul sa merg sa iau unul la prânz ....Am dureri de burta,deranj ,sfarcurile sensibile ...?tiu ca pare devreme sa testez dar scaderea de temperatura din z5 dpo mi a dat sperante. ..Si graficul tau este interesant !!!Mâine testezi ?
Si eu as testa azi :)) dar vreau maine ca e mai sigur! Vedem daca rezist :)) Succes daca testezi azi !
Ps .nu mai lua acel test te rog schimba marca |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---71.aspx?g=posts&m=1050667&goto |