Clubul aspirantelor - 70
Subiectul anterior · Subiectul urmator
M2m2m2
Scris: Friday, December 14, 2018 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/30/2018
Nu merge poza incarcata acolo :(((

Gata am rezolvat yes
Flore 26.5 lei ..de la ivona ca famacie 100 de pastile !
Sa vad cum pun si poza din fata ...o sec ...

M2m2m2 attached the following image(s):
screenshot_20181214-153941_photo editor.jpgscreenshot_20181214-154238_gallery.jpg

Andreea06
Scris: Friday, December 14, 2018 3:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Adina Mariana wrote:
Hoho Andreea pana la ziua 19-20-21 mai avem.Poate chiar si dupa Craciun dar eu imi pun speranta ca luna aceasta o sa ovulez mai repede de la vitex si ca inca sunt sub stimulare.Imi amintesc ca la primul iui in urm.luna am ovulat in ziua 17.Daca va fii la fel si luna aceasta atunci ovulatia pica fix de Craciun:))

Eu am avut si in z24 ultima oara Cray dar acum sper si la ceva mai normal si de asta as incepe sa testez din z13.
Bafta noua, oricand am ovula.. majoreta
FloreFlore
Scris: Friday, December 14, 2018 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
M2m2m2 wrote:

Calita ieri seara ultimul aulin ..pana acum e ok ..efectu tine cam 7 ore ..vad ca azi nici o criza ..doamne ajuta ca nu mai vreau sa iau poate totusi si implanteaza ceva..
Azi am cumparat folate( scrie acid folic in paranteza ) sper ca e bun ca nu gasesc de la secom ..o sa fac comanda ! Pun poza poate ma ajutati cu pareri!

Da,vreau si eu poza. ..Si un pret, de unde l ai cumparat. .?
M2m2m2
Scris: Friday, December 14, 2018 3:44 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Da,vreau si eu poza. ..Si un pret, de unde l ai cumparat. .?

Flore am pus pozele si coment mai sus ..acum astept pareri sic
Bella_Tm
Scris: Friday, December 14, 2018 3:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
M2m2m2 wrote:

Si eu am luat folate de la Solgar + Femibion inainte de sarcina si apoi pana la 4 luni de sarcina, dupa care am continuat doar cu Femibion.
Stiu ca asta e cel mai recomandat de la noi pt mutatia MTHFR avand in vedere ca la noi nu exista vitamine prenatale fara acid folic (doar unele cu comanda de pe amazon parca).
La mine a fost ok :)
Cel mai bun pret il gasiti la Farmacia Tei. Eu le luam din TM de la o farmacie naturista si erau in jur de 60 lei.

Bella_Tm attached the following image(s):
acid-folic-folate-400-ug-50-tablete-solgar-10051213.jpg

Bella_Tm
Scris: Friday, December 14, 2018 3:54 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

aaahh sorry. Nu stiu de ce am citit Folate de la Solgar si nu m-am uitat pe poze.

Sorry, deci nu luati parerea mea in seama Lol
M2m2m2
Scris: Friday, December 14, 2018 3:59 PM
Nivel

Bella_Tm wrote:

aaahh sorry. Nu stiu de ce am citit Folate de la Solgar si nu m-am uitat pe poze.

Sorry, deci nu luati parerea mea in seama Lol

Bella stiu ca alea sunt cele mai bune din pacate, famacia asta de unde am luat astea mi-a spus ca imi aduce pe comanda si din pacate nu au adus mi-au recomandat astea care le -am cumparat dar scrie folic acid ca si denimire si cum se vede Folat( acid folic)..parca nu sunt multumita ..o sa comand de la tei ..ca nu am alta varianta!
Bella_Tm
Scris: Friday, December 14, 2018 4:02 PM
Nivel

M2m2m2 wrote:

Bella stiu ca alea sunt cele mai bune din pacate, famacia asta de unde am luat astea mi-a spus ca imi aduce pe comanda si din pacate nu au adus mi-au recomandat astea care le -am cumparat dar scrie folic acid ca si denimire si cum se vede Folat( acid folic)..parca nu sunt multumita ..o sa comand de la tei ..ca nu am alta varianta!

Incearca si la un plafar. Poate gasesti.. ca in perioada asta nu stiu cat va dura pana la primesti de la farmacia tei..
mdspa
Scris: Friday, December 14, 2018 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2018
Fetele dragu?ele mele, amh 0.69 am eu si mi a zis dr ca mai pot avea ciclu aprox 10 si ovulatie Amh ul asta e orientativ
Eu nu sunt in lista si as vrea am ttc 2 luni
Va pupacesc
Andreea06
Scris: Friday, December 14, 2018 4:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
mdspa wrote:
Fetele dragu?ele mele, amh 0.69 am eu si mi a zis dr ca mai pot avea ciclu aprox 10 si ovulatie Amh ul asta e orientativ
Eu nu sunt in lista si as vrea am ttc 2 luni
Va pupacesc

Te-am adaugat pe lista. Daca vrei sa iti pui ticker la semnatura.
Mirela.t83
Scris: Friday, December 14, 2018 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Bella_Tm wrote:

Si eu am luat folate de la Solgar + Femibion inainte de sarcina si apoi pana la 4 luni de sarcina, dupa care am continuat doar cu Femibion.
Stiu ca asta e cel mai recomandat de la noi pt mutatia MTHFR avand in vedere ca la noi nu exista vitamine prenatale fara acid folic (doar unele cu comanda de pe amazon parca).
La mine a fost ok :)
Cel mai bun pret il gasiti la Farmacia Tei. Eu le luam din TM de la o farmacie naturista si erau in jur de 60 lei.

Tot asta il iau si eu.
Din septembrie.
Asa am auzit ca e cel mai indicat la mutatia MTHFR.
Eu le am gasit pe un site de uk.
Tot acelasi pret.
Mirela.t83
Scris: Friday, December 14, 2018 5:34 PM
Nivel

Tickerul nu merge.
Azi am gasit o pe secretara dar se pare ca adresa am notat-o aiurea.
Mor de ciuda. De la 11 am tot incercat iar sa o sun si nimic.
Ramane de luni.
Eu se pare ca ovulez pe 21 luna asta.
Asa imi arata aplicatiile.
Mai am 2 teste de ovulatie ramase dar nu stiu daca sa le mai fac sau nu.
delia.c.yaya
Scris: Friday, December 14, 2018 5:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am o amica cu un baietel de 6 luni. Nu mai alapteaza de la 2 luni. UCM 1 noiembrie ?i înca nimic. A facut un test pe 3 decembrie o linie abia vizibila (eu una cred ca e linia de uscare) si a facut beta la o saptamâna = valoarea 2.
Eu iam zis ca nu e. Având in vedere ca nu mai alapteaza de 4 luni, abia ia venit de 2 ori... Darvea nuuuu, ca ii e greata, ca doarme încontinuu... Starea de sarcina... Si am aceea?i stare uneori sa vina uratii.
Acuma ce sa ii mai zic?!?! Vreau si parerea voastra!
Abia luni se duce la un control.

grup
Roser
Scris: Friday, December 14, 2018 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:
Dxc, bafta! Ne punem sperantele in tine sa ne ridici moralul! Buddy1

Mihaela, Roser, am citit aseara un art si vreau sa vi-l arat si voua: http://doctorbors.ro/amh-mic-motiv-ingrijorare/
Cititi cu atentie ce scrie la pct.1! Concluzia mea este ca, atata timp cat AMH ul nu e 0, (foliculii antrali inca se vad, exista ovulatie) sunt sanse la fel de mari de sarcina ca la o femeie cu AMH de 2-3 ..... Diferenta consta in timpul ramas pt incercari.
La AMH mic eu zic ca trebuie luat ceva pt calitatea ovocitelor pe timpul cat se asteapta pt FIV ca poate-poate se intampla miracolul ...

M2, mai rabda putin cu testul ...Lol Durerile de cap te-au lasat?

Carlita, mersi de informatie, mi-ai mai inseninat ziua. Am citit mai multe articole ale Dr Bors despre AMH si am vazut ca insuficienta de vit.D se asociaza cu un AMH mai scazut si de asemenea influenteaza timpul ce trece intre colectarea mostrei si analiza ei. In cazul meu, am fost dupa-masa iar mostra de sange a trebuit trimisa la laboratorul central la vreo 30 de km deci sigur au procesat-o doar ziua urmatoare. Acum sunt constienta ca nici fsh-ul nu mi-e bun si ma asteptam la un amh mic, dar nici chiar asa de mic. Daca nu imi faceam analizele de sange nici nu banuiam ca am vreo problema. Am ciclu regulat in fiecare luna, ovulatie confirmata prin teste de ov, temp, mucus egg si dureri de ovar dar doar cel de sus stie daca ovulul ce se elibereaza e de calitate, sau daca nu a fost un folicul gol etc.
O sa merg putin mai vesela in seara asta la petrecerea de Craciun Cheek Kiss
Mirela.t83
Scris: Friday, December 14, 2018 5:44 PM
Nivel

Ba da! Merge!Crazy
Scuzati ma! Nu mai vad bine!

Daca progesteronu e mic oare de ce testele de luna trecuta aratau ca ovulez?
Puteti sa ma lamuriti.ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.