|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Ziua 1 de sarcinaaaaa a fost de 31 zile cm asta, incepe sa mai revina la normal.
Yupyyyy!! Ce bine ca nu s-a lasat asteptat!
Madalina, mie imi pare ca se zareste si o a doua liniuta. Bafta sa fie bebe! |
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Mada si eu vad a doua liniuta! Da Doamne sa fie bebe la tine in burtica! |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Buna diminea?a ,fetelor !!! Bun venit noilor aspirante ?i mult succes sa vina barza cât mai repede Madalina Î?i ?in pumnii sa vii un un test clar pozitiv peste vreo 2 zile Eu încep sa îmi revin usor usor dar va spun sincer ca a început sa îmi fie teama de ziua 1 Luna asta mi a fost ff greu,de?i încerc sa ma controlez ?i sa ma detasez cât de cât, nu reusesc...M am confruntat ?i cu atacuri de panica câteva zile,abia mi a revenit pofta de mâncare, m am sim?i ff ciudat...Dar ma rog la DD sa ma tina puternica sa pot continua lupta De fapt tuturor sa ne dea putere pentru ca ,sunt sigura, nici uneia nu îi e ușor când vede roșu în z1 Va pup pe toate si va doresc din suflet sa veni?i cu teste pozitive luna asta |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 223
|
Se vede a doua liniu?a |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Alina, felicitari!! Sigur va fi bine de data asta Madalina, si eu vad a doua liniuta, dar eu zic sa mai faci un test azi-maine. Doamne ajuta sa fie bine! Eu nu stiu ce sa fac.. as fi tentata sa testez mai devreme, dar pe de alta parte as astepta pana pe 10 ian, cand ar trebui sa vina cm. Mi-am mai revenit si psihic, poate va fi mai bine
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Va mul?umesc mult fetelor Mai fac un test mâine dimi. ?i luni am programare la ginecolog. Asa s a nimerit. Doamne ajuta!!! |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Madalina3012 wrote:Va mul?umesc mult fetelor Mai fac un test mâine dimi. ?i luni am programare la ginecolog. Asa s a nimerit. Doamne ajuta!!!
Nu poti merge azi direct la beta? |
| alina89 wrote:
Nu poti merge azi direct la beta?
Nu pot merge azi din pacate |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2019 Mesaje: 8
| Buna fetelor, sunt noua pe aici!
Noi incercam de 6 luni sa facem un bebe, am mers din prima la doctor pt ca mai aveam probleme inainte si luasem anticonceptionale pt un chist. Eu sunt ok am facut si HSG si trompele sunt in regula, analizele hormonale ok, a zis doctora ca FSH e marit dar nu iese din parametri. Sotul sta un pic mai prost, mobilitate 32%. Momentan iau profecund si utrogestan la recomandarea medicului si sotul ia profecund b, branca ursului si vitamina E. La sfarsitul lunii ianuarie trebuie sa merg iarasi la control si sa repet analizele hormonale deoarece au trecut 3 luni de la ultima data. Daca fac analizele hormonale, trebuie sa intrerup profecund si utrogestan?
Mult succes viitoarelor mamici! |
|
| alina89 wrote:
Nu poti merge azi direct la beta?
Alina tu ai fost sa dozezi beta? Vroiam sa-ti zic ca intr-adevar e uimitor ca ai ramas doua luni consecutiv, dar nu e cazul sa te simti prost, din contra sa te simti binecuvantata si sa te bucuri maxim ca meriti !
Astept vesti de la Mirela, Adina cum sunteti fetelor..???
Flore imi pare rau ca te-ai simtit atat de rau, dar fii puternica si incearca sa privesti tot timpul parte plina a paharului, sa fii cat mai optimista. Si eu am plans cand mi-a venit menstruatia in z17 a ciclului: desi paream ok , m-am trezit ca-mi curg lacrimile ,am inceput sa plang si nu stiam de ce...era din cauza faptului ca a venit menstruatia. Am plans o tura si a doua zi am fost ca noua :) Eu mi-am promis mie ca o sa fiu increzatoare si puternica cum am fost intotdeauna. Gandurile bune atrag fapte bune! Te pup! |
|
| GabiF wrote:Buna fetelor, sunt noua pe aici! Noi incercam de 6 luni sa facem un bebe, am mers din prima la doctor pt ca mai aveam probleme inainte si luasem anticonceptionale pt un chist. Eu sunt ok am facut si HSG si trompele sunt in regula, analizele hormonale ok, a zis doctora ca FSH e marit dar nu iese din parametri. Sotul sta un pic mai prost, mobilitate 32%. Momentan iau profecund si utrogestan la recomandarea medicului si sotul ia profecund b, branca ursului si vitamina E. La sfarsitul lunii ianuarie trebuie sa merg iarasi la control si sa repet analizele hormonale deoarece au trecut 3 luni de la ultima data. Daca fac analizele hormonale, trebuie sa intrerup profecund si utrogestan? Mult succes viitoarelor mamici! Buna Gabi ,bine ai venit si sedere cat mai scurta! Profecund nu influenteaza rez analuzelor hormonale, in schimb utrogestanul va influenta val progesteronului, ca e progesteron sintetic. Multa bafta in proiectul bebe!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Neata! Madalina si eu zic ca e pozitiv. In prima poza se vede. Yuppi inca 2 liniute!
Flore, multa putere. Sunt hopuri si reactionam diferit, e normal . Capu sus!
Bun venit noilor aspirici! Sa fie cu noroc sederea!
Mihaela sunt ok! Nu am nimic inca. Doar spatele m a cam doare un pic. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Felicitari Madalina! Si eu vad liniuta. V-am zis eu fetelor ca o sa ploua cu teste pozitive in luna ianuarie? Si stati asa ca asta e doar inceputul! Sa vedeti mai pe la sfâr?itul lunii! Madalina scuze de intrebare dar de cat timp încerci? Eu intru in luna a8a de incercari si mi se pare ca a trecut o eternitate... |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Mihaela14 wrote:Alina tu ai fost sa dozezi beta? Vroiam sa-ti zic ca intr-adevar e uimitor ca ai ramas doua luni consecutiv, dar nu e cazul sa te simti prost, din contra sa te simti binecuvantata si sa te bucuri maxim ca meriti ! Astept vesti de la Mirela, Adina cum sunteti fetelor..??? Flore imi pare rau ca te-ai simtit atat de rau, dar fii puternica si incearca sa privesti tot timpul parte plina a paharului, sa fii cat mai optimista. Si eu am plans cand mi-a venit menstruatia in z17 a ciclului: desi paream ok , m-am trezit ca-mi curg lacrimile ,am inceput sa plang si nu stiam de ce...era din cauza faptului ca a venit menstruatia. Am plans o tura si a doua zi am fost ca noua :) Eu mi-am promis mie ca o sa fiu increzatoare si puternica cum am fost intotdeauna. Gandurile bune atrag fapte bune! Te pup!
Si eu am ramas la fel una dupa alta, dupa avort menstrual se zice ca ramai repede.
Madalina e pozitiv ! Felicitari ! Ce ma bucur ca a inceput anul bine ! Sarcini frumoase si duse la termen fetelor!
Flore i-mi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, trebuie sa te ridici sa fi puternica avem un an nou in fata sa luptam pt minunea noastra! |
|
| Anitta76 wrote:Felicitari Madalina! Si eu vad liniuta. V-am zis eu fetelor ca o sa ploua cu teste pozitive in luna ianuarie? Si stati asa ca asta e doar inceputul! Sa vedeti mai pe la sfâr?itul lunii! Madalina scuze de intrebare dar de cat timp încerci? Eu intru in luna a8a de incercari si mi se pare ca a trecut o eternitate... Anul trecut în octombrie am pierdut o sarcina de 5 saptamâni jumate. Deci de atunci. |
|
|