|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| eve23 wrote: A?a este dar totu?i 45 de zile de la ultima menstrua?ie. S a testat zilnic timp de o saptamâna pana când in sfâr?it in a 45 a zi a aparut liniu?a.
Am auzit cazuri in care pipi test nu se pozitiveaza doar pe la 6 saptamani fara o explicatie, mi-,a spus si o ginecoloaga ca se intampla , o sa aproximeze la eco cand a ramas! Felicitari verisoarei! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| M2m2m2 wrote: Am auzit cazuri in care pipi test nu se pozitiveaza doar pe la 6 saptamani fara o explicatie, mi-,a spus si o ginecoloaga ca se intampla , o sa aproximeze la eco cand a ramas! Felicitari verisoarei!
Da. Ultima ei menstrua?ie a fost pe 5 Septembrie ?i medicul de la universitar din Bucure?ti i a spus ca are 14 saptamâni acum. |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| FloreFlore wrote:Fetelor va tin pumnii sa veni?i toate cu teste pozitive zilele astea ...Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru ziua de mâine când vom fi nasi de cununie... Laura ,pup burtica si sper sa se ia Dxc ,D ne ajuta sa fie pozitiv pe data de 31
Doamne ajuta Flore ar fi timpul sa pleci si tu de la acolo ppppppppffffffffffuuuuuuuuuuu ppppppppffffffffffuuuuuuuuuuu ppppppppffffffffffuuuuuuuuuuu |
| Dxc wrote:ce burtica frumoasa ai
mersi si haideti cu teste pozitive cat mai multe, sa ramana gol la aspirante pppppppppppffffffffffuuuuuuuuuuuu pppppppppppffffffffffuuuuuuuuuuuu pppppppppppffffffffffuuuuuuuuuuuu |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Cred ca treaba asta cu test de sarcina care sa arate sarcina târziu, dupa 6 saptamâni e rar, si probabil la mamici care alapteaza si nu au ciclu regulat. La un ciclu regulat, cu nivele hormonale ok nu are cum. Hcg se dubleaza în aproximativ 2 zile. La 3-4zile întârziere tot se vede pe test. Cel putin dupa logica mea. Dar evident, exceptia întareste regula. |
| Anitta76 wrote:Wow... Am citit tot cu lacrimi în ochi...si mai mult decat atat...am cautat in grup testul tau de sarcina si emotiile pe care le-ai trait atunci...Este chiar o minune! Acum mai mult ca oricand sunt extrem de convinsa ca bebe vine atunci cand ne asteptam cel mai putin, atunci cand vrea D-zeu si atunci cand ne este sortit! Degeaba!!Degeaba ne facem planuri peste planuri, degeaba facem teste peste teste...m-am saturat numai cand le vad ma intristez...nici nu apuc sa le fac ca deja ?tiu rezultatul si tot timpul este acela pe care eu il am deja in minte. Am incercat sa nu mai intru...sa nu mai citesc, sa nu mai fiu activa...sa ma detasez, cred ca asta e cel mai bine...am reusit vreo 2 saptamani, dar din lipsa de ocupatie la birou am intrat iar asa ca:))) au inceput durerile de burta...mai am fix o saptamana pana la testare! Sper sa fie bine, daca nu e...aia e... Va pup si va imbratisez!
Anitta, sunt dovada clara ca TOTUL SE INTAMPLA CUM SI CAND VREA CEL DE SUS-chiar daca ne pune la diferite incercaari in viata asta-cum a fost si cazul meu , eram "cascadoarea lu tati de mica" dar uite ca am ramas inca aici si incet incet mi se indeplineste una din dorintele mari-un bobo O sa vina randul la fiecare n parte numai ca nu decidem noi exact cand se intampla ...din greseala ...asta este. Va trimit mult praf de la burtica mea PPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU PPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU PPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU si sa fie cat mai multe teste pozitive Noi doua,iara nu putem sa dormim....cineva face tura de noapte ....si aia ii fie mia asta este,macar stiu la ce sa ma astept de cand o sa iasa de la mami din burtica |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Buna dimineata! Desi sunt atatea de facut, cu pregatiri pentru noul an, timpul trece greu si tot la testare mi-e gandul... ma tot gandesc la bebe, daca o fi luna asta mai norocoasa. Nu stiu cum sa mai fac fata, am impresia ca intru intr-o depresie... ca de cateva zile de nimic nu mai am chef si sunt tot mai trista. Am in minte un singur lucru.. ca nu o sa se intample niciodata, ca nu o sa fiu mama. Nu stiu cum sa ma mai intaresc. Mi-e teama... si de aceea si scriu aici, ma descarc si caut putere de la voi, din povestile voastre. Cred ca sunt doar niste zile mai proaste, dar sper sa treaca.. Va pup, fetelor! Sa aveti un weekend linistit! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Ellena20 wrote:Buna dimineata! Desi sunt atatea de facut, cu pregatiri pentru noul an, timpul trece greu si tot la testare mi-e gandul... ma tot gandesc la bebe, daca o fi luna asta mai norocoasa. Nu stiu cum sa mai fac fata, am impresia ca intru intr-o depresie... ca de cateva zile de nimic nu mai am chef si sunt tot mai trista. Am in minte un singur lucru.. ca nu o sa se intample niciodata, ca nu o sa fiu mama. Nu stiu cum sa ma mai intaresc. Mi-e teama... si de aceea si scriu aici, ma descarc si caut putere de la voi, din povestile voastre. Cred ca sunt doar niste zile mai proaste, dar sper sa treaca.. Va pup, fetelor! Sa aveti un weekend linistit!
Nu fii suparata. Nici nu ai facut un test înca. Stiu ca e greu, dar musai sa fii tare. Îti faci rau si tie si daca esti gravida, si bebelusului! Esti tânara, daca am vazut bine, nu ai nici un an de încercari. O sa vezi cum ne faci cu mana de dincolo |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Ellena20 wrote:Buna dimineata! Desi sunt atatea de facut, cu pregatiri pentru noul an, timpul trece greu si tot la testare mi-e gandul... ma tot gandesc la bebe, daca o fi luna asta mai norocoasa. Nu stiu cum sa mai fac fata, am impresia ca intru intr-o depresie... ca de cateva zile de nimic nu mai am chef si sunt tot mai trista. Am in minte un singur lucru.. ca nu o sa se intample niciodata, ca nu o sa fiu mama. Nu stiu cum sa ma mai intaresc. Mi-e teama... si de aceea si scriu aici, ma descarc si caut putere de la voi, din povestile voastre. Cred ca sunt doar niste zile mai proaste, dar sper sa treaca.. Va pup, fetelor! Sa aveti un weekend linistit! draga mea, cu toate avem stati din astea ...trebuie sa fim tari si sa speram |
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor! Am si eu o intrebare si poate ma ajutati cu lamuriri din experientele voastre. Mi se intampla in unele dintre luni ca mucusul cervical fertil care se secreta in perioada de ovulatie sa fie maro, fie mai deschis , fie mai inchis , bate spre roz..., are consistenta albusului de ou doar ca esre maro si dureaza 3 4 zile dupa care dispare si revine totul la normal. Nu sunt pete de sange sau picaturi, doar mucus maro. Luna asta s a intamplat din nou iar secretia a fost precetata de intapaturi 2 3 zile in ovarul drept care cred ca a ovulat. Alte simptome nu am, ultimul control secretii, ecografie si pap l am facut acum 1 an si jumatate si totul a fost normal. Am motive sa ma ingrijorez prea tare, o sa ajung si la medic dupa sarbatori. Scuze pentru detalii dar amvrut sa ma fac inteleasa. |
| Buna fetelor! Am si eu o intrebare si poate ma ajutati cu lamuriri din experientele voastre. Mi se intampla in unele dintre luni ca mucusul cervical fertil care se secreta in perioada de ovulatie sa fie maro, fie mai deschis , fie mai inchis , bate spre roz..., are consistenta albusului de ou doar ca esre maro si dureaza 3 4 zile dupa care dispare si revine totul la normal. Nu sunt pete de sange sau picaturi, doar mucus maro. Luna asta s a intamplat din nou iar secretia a fost precetata de intapaturi 2 3 zile in ovarul drept care cred ca a ovulat. Alte simptome nu am, ultimul control secretii, ecografie si pap l am facut acum 1 an si jumatate si totul a fost normal. Am motive sa ma ingrijorez prea tare, o sa ajung si la medic dupa sarbatori. Scuze pentru detalii dar amvrut sa ma fac inteleasa. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| buna flore petrecere frumoasa azi iuli am mai avut si eu asa in decursul anilor, se pare ca ar fi de la ovulatie, cand se desprinde oul pot aparea cateva pete de sange. faptul ca e maro inseamna ca e mucusul amestecat cu sange coagulat. dar nu inseamana nimic rau mie ar trebui sa imi vina pe 31, nu am mai facut test de joi, cel care a iesit negativ nici nu cred ca mai fac pana luni, daca nu vine atunci mai incerc
succes fetele la testare |
|
| multumesc pentru raspuns |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Am reusit sa fac si semnatura uraaaa |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| iuli33 wrote:Buna fetelor! Am si eu o intrebare si poate ma ajutati cu lamuriri din experientele voastre. Mi se intampla in unele dintre luni ca mucusul cervical fertil care se secreta in perioada de ovulatie sa fie maro, fie mai deschis , fie mai inchis , bate spre roz..., are consistenta albusului de ou doar ca esre maro si dureaza 3 4 zile dupa care dispare si revine totul la normal. Nu sunt pete de sange sau picaturi, doar mucus maro. Luna asta s a intamplat din nou iar secretia a fost precetata de intapaturi 2 3 zile in ovarul drept care cred ca a ovulat. Alte simptome nu am, ultimul control secretii, ecografie si pap l am facut acum 1 an si jumatate si totul a fost normal. Am motive sa ma ingrijorez prea tare, o sa ajung si la medic dupa sarbatori. Scuze pentru detalii dar amvrut sa ma fac inteleasa. Este sânge oxidat, rezultat din spargerea foliculului. Nu te speria! |
|
|