|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mirela, locuie?ti în uk? Eu am luat de pe ebay seturi de 50 teste de ovulatie+10 de sarcina cu mai pu?in de 10 lire. De cele de ovulatie am fost super mul?umita.si cele de sarcina erau ok, dar nu aveam sensibilitatea care spuneau ei. Testele erau de la One Step. |

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Buna aspirici! La mine vestile sunt bune, am fost de dimi sa fac beta 2 si chiar daca au fost mai putin de 48 de ore au fost 44 ore beta s-a dublat. Beta 1 181 Beta 2 372 Acum astept ianuarie pt primul eco Va tin pumnii sa veniti cu liniute duble si sa umplem listuta la gravidute
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Fetelor, testul de la prânz e negativ https://ibb.co/Zm0NvGb Am fost la cumpărături pana acum și acum mă apuc de treaba prin casa sa mai uit de testul negativ. ..Nu am vrut sa va țin în suspans Vedem zilele următoare ce v a mai fi. ..Spor la bebelit și la teste pozitive tuturor |
| Inawar wrote:Buna aspirici! La mine vestile sunt bune, am fost de dimi sa fac beta 2 si chiar daca au fost mai putin de 48 de ore au fost 44 ore beta s-a dublat. Beta 1 181 Beta 2 372 Acum astept ianuarie pt primul eco Va tin pumnii sa veniti cu liniute duble si sa umplem listuta la gravidute Felicitari !!! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2018 Mesaje: 102
| Flore, cunosc sentimentul. Speram ca luna ce vine sa primim în sfâr?it teste teste pozitive. Se pare ca primele 3 teste positive date de farmacie au fost vândute înaintea noastra Data viitoare, sunt ale noastre! |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Inawar wrote:Buna aspirici! La mine vestile sunt bune, am fost de dimi sa fac beta 2 si chiar daca au fost mai putin de 48 de ore au fost 44 ore beta s-a dublat. Beta 1 181 Beta 2 372 Acum astept ianuarie pt primul eco Va tin pumnii sa veniti cu liniute duble si sa umplem listuta la gravidute
Super ,felicitari inca o data |

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Felicitari Inawar si sarcina usoara ... Flore, Madi.. Îmi pare rau. Poate luna viitoare avem noroc.. Chiar daca e devreme la mine tot nu mai am sperante.. Am facut Viola cu prima urina si e perfect alb macar acolo ceva pal daca era imi mai faceam vise. Asta e. Ne bucuram toate de sarbatori si intram în noul an cu forte proaspete. 2019 sigur o sa ne trimita pe toate la gravidute. Va pup |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 649
| Felicitari Inawar! Sa ai o sarcina u?oara! Mai trage si câteva aspirici dupa tine, ca parca prea ne-am blocat toate aici. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 75
| Flore...eu zic ca este ceva! A iesit acum negativ pt ca oricum ai facut trz testul si de obicei surechek se pozitiveaza mai greu...Eu am avut test slab pozitiv dimineata si mi am facut un surechek dupa masa si era negativ...La inceput cantitatea de hcg este slab cantitativ in urina. Eu zic ca este...linia de ieri se vede clar era si rozalie..nu era umbra sau de uscare...si se zareste putin si la cele ieftine.Fa un test de marca buna maine dim..barza sau fildas cu prima urina !!!Ai sa vezi !!! |
|
| A wish wrote:Flore...eu zic ca este ceva! A iesit acum negativ pt ca oricum ai facut trz testul si de obicei surechek se pozitiveaza mai greu...Eu am avut test slab pozitiv dimineata si mi am facut un surechek dupa masa si era negativ...La inceput cantitatea de hcg este slab cantitativ in urina. Eu zic ca este...linia de ieri se vede clar era si rozalie..nu era umbra sau de uscare...si se zareste putin si la cele ieftine.Fa un test de marca buna maine dim..barza sau fildas cu prima urina !!!Ai sa vezi !!!
Îmi dai sperante sa ?tii În alta ordine de idei simt ca imi arde tot corpul ...Si nu sunt racita ... https://ibb.co/D8wCh34 |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| FloreFlore wrote: Îmi dai sperante sa ?tii  În alta ordine de idei simt ca imi arde tot corpul ...Si nu sunt racita ... https://ibb.co/D8wCh34
Flore, eu pe testul de azi nu vad nimic din pacate, pe ala de ieri se zarea ceva. Nu stiu ce marci ai facut, dar stiu si eu ca sure check se pozitiveaza mult mai greu.
La prima sarcina burtica mea frigea si in zona ovarelor, puteam sa topesc unt pe ea. A durat cam o sapt si putin fierbinteala asta. Sper sa fi fost prea diluata urina azi. Fa mereu cu prima urina indiferent cand te trezesti.
Andreea, am inceput numaratoarea inversa pt tine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Andreea, am inceput numaratoarea inversa pt tine!
Pfff asa emotii am.. cred ca in z10 incerc un test ca eu nu ma stiu cu rabdarea. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2784
| Inawar, felicitari! Cel mai frumos cadou de Craciun e acesta! Sarcina usoara si frumoasa sa ai! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2784
| Andreea06 wrote:Pfff asa emotii am..  cred ca in z10 incerc un test ca eu nu ma stiu cu rabdarea. Eu în 10dpo am avut primul test pozitiv, palid de abia vedeam a doua linie (cam ca la Flore). Tin pumnii sa ai si tu doua liniute dragute! Doar sa nu se implanteze iar târziu ca la Mattias! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| FloreFlore wrote:Felicitari !!! Multumesc! Bafta sa fie cu ochisori la urmatoarea testare, luna asta sau urmatoarea |
|
|