|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Nici nu-ti imaginezi ce-mi vine sa te pup ca mi-ai spus asta |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5995
| Adinaaaaaa yeeee eu vad liniuta chiar ft.bine pt.9 dpo.Ovitrelle clar iese in 10 zile scrie si pe prospect asta deci nu mai este cazul sa te gandi ca poate fi de acolo.Eu spun ca este bebe acolo si ma tare bucur pt.tine.Maine cu siguranta va fii mult mai accentuat si pe poimaine poti merge la beta.Astept vesti numai bune Cand am intrat pe forum azi si am vazut ca am vreo 7 pagini necitite am zis clar,cineva a ramas insarcinata |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5995
| Doamne Aleahim cat am ras de faza cu "radea ca o capra" si cu spalatul cu otet si bicarbonat te felicit ca ti-ai facut acest curaj sa faci Hsg luna asta.Esti o puternica o sa treaca cu bine si macar scapi.Face si sotul tau spermograma si din ianuarie vedeti incotro o luati.Ma bucur mult pt.tine..o sa fie bine o sa vezi sa nu fii speriata |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Multumesc Adina ptr raspuns. Sa stii ca si eu vad putin a2a linie. Bafta. Va pup fetelor |
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Am o intrebare pentru fetele care sunt deja însarcinate daca mai sunt pe aici vreau sa stiu daca voi ati respectat mitul cu o zi da una nu im perioada ovulatiei. Si cat timp a durat pâna ati ramas? Cam cate luni? |
| Multumesccccccc Inca nu-mi vine sa cred, stau cuminte pana maine dimi si abia dupa, ma voi bucura 100%. Doamne ajuta sa fie totul bine |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Anitta76 wrote:Am o intrebare pentru fetele care sunt deja însarcinate daca mai sunt pe aici  vreau sa stiu daca voi ati respectat mitul cu o zi da una nu im perioada ovulatiei. Si cat timp a durat pâna ati ramas? Cam cate luni? La toate cele 3 sarcini am prestat zilnic in preajma ovulatiei, poti vedea pe ff la mine graficele de la ultimele 2 sarcinii. Mie medicul mi a zis ca daca nu sunt prb cu voinicii si spermograma e buna nu are rost pauza si sa fac sex zilnic ca sa maresc sansele. La prima sarcina am ramas dupa 1an+ in urma hsg ului.. Cred ca ala m a ajutat ca a permeabilizat trompele. |
| Astept sa ma urmezi cu un test pozitiv in cateva zile |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Anitta76 wrote:Am o intrebare pentru fetele care sunt deja însarcinate daca mai sunt pe aici  vreau sa stiu daca voi ati respectat mitul cu o zi da una nu im perioada ovulatiei. Si cat timp a durat pâna ati ramas? Cam cate luni? Eu am ramas din a doua luna de SMEP. La prima sarcina a durat 7-8 luni, cu prestat aprox la 2 zile. Citeste mai multe despre SMEP pt ca are o rata de reusita mare(80% daca tin bine minte) pt a aparea o sarcina in primele 3 luni. Valabil pt cuplurile fara probleme de fertilitate. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 75
| adina1109 wrote:Fetelor , nu stiu cum sa reactionez, cred ca vad 2 linii pe test, tremur toata si nu stiu daca sa ma bucur sau nu.  Am facut un test barza ultrasensibil si vad si a 2a linie, e pala,abia se vede... dar se vede la lumina. In poza nu prea se vede De la stimulare nu exista posibilitatea sa iasa testul pozitiv? Maine dimineata voi mai face unul cu prima urina. Inca nu imi vine sa cred, nu stiu cum sa reactionez.... Pt cele care nu vad liniuta Adinei..uitati aici,am umblat putin la culorile pozei si se vede!!!E acolo!!! Asteptam maine un alt test!Bafta ,Adinuta A wish attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2491
| Adina Mariana wrote:Doamne Aleahim cat am ras de faza cu "radea ca o capra" si cu spalatul cu otet si bicarbonat   te felicit ca ti-ai facut acest curaj sa faci Hsg luna asta.Esti o puternica  o sa treaca cu bine si macar scapi.Face si sotul tau spermograma si din ianuarie vedeti incotro o luati.Ma bucur mult pt.tine..o sa fie bine o sa vezi sa nu fii speriata Pai noh...pana mea. Se hlizea ea acolo si mie imi tremurau chilotii pe mine. App...fetele ale caror soti au facut spermograma, am o intrebare mai dumb Medicul a zis ca 3 zile de abstinenta inainte, adica 3 zile implinite si in a 4-a sa mearga sau in a 3-a sa dea proba oricum vine ciclonul, deci o sa isi faca un selfie. Sa isi intre in mana...stiti ce zic? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Aleahim wrote:Pai noh...pana mea. Se hlizea ea acolo si mie imi tremurau chilotii pe mine. App...fetele ale caror soti au facut spermograma, am o intrebare mai dumb Medicul a zis ca 3 zile de abstinenta inainte, adica 3 zile implinite si in a 4-a sa mearga sau in a 3-a sa dea proba  oricum vine ciclonul, deci o sa isi faca un selfie. Sa isi intre in mana...stiti ce zic? noua medicul ne a recomandat 5 zile abstinenta si deci in a 5 a a facut spermograma si spermocultura. Iti sugerez si tie sa faca so?ul si spermocultura in caz ca nu iasa bine spermograma o sa l puna sa faca ?i spermocultura si apoi daca tot "se joaca" o data macar sa faca ambele ca sa nu trebuiasca sa o faca si a 2 a oara in caz de ceva ... |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| A wish wrote:Pt cele care nu vad liniuta Adinei..uitati aici,am umblat putin la culorile pozei si se vede!!!E acolo!!! Asteptam maine un alt test!Bafta ,Adinuta Daaa se vede bine |
|
| A wish wrote:Pt cele care nu vad liniuta Adinei..uitati aici,am umblat putin la culorile pozei si se vede!!!E acolo!!! Asteptam maine un alt test!Bafta ,Adinuta Multumesccccc!!!!! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2491
| Dxc wrote:noua medicul ne a recomandat 5 zile abstinenta si deci in a 5 a a facut spermograma si spermocultura. Iti sugerez si tie sa faca so?ul si spermocultura in caz ca nu iasa bine spermograma o sa l puna sa faca ?i spermocultura si apoi daca tot "se joaca" o data macar sa faca ambele ca sa nu trebuiasca sa o faca si a 2 a oara in caz de ceva ... Mersi o sa ii spun sa intrebe la clinica |
|
|