|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andia wrote:
Buna Adina, nu iti face griji de chisturi, nu este neaparat sa se formeze daca nu s-a spart si celalalt folicul sa stii. Eu la o stimulare am facut prea tarziu ovitrelle, dupa ce se produsese ovulatia cu un folicul si injectia nu a mai reusit sa ii sparga si pe ceilalti doi care erau mari... insa la urm eco nu mai exista nici unul, se resorbisera foarte ok. Nu te mai gandi la nimic acum, pregatiti-va de sarbatori ca mai e un pic si vine Craciunul <3
Multumesc pt.informatii..ma linistit mult,nu vreau altele pe cap ca am destule. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| M2m2m2 wrote:Am intrat sa i-ti vad temp yupiiii deabia astept diseara sa ne arati un test cu 2 linii am emotii pt tine.Bafta. Albinuta parerea mea e ca daca sa spart si temp se ridica a doua zi ...ceea ce graficul inca nu arata ( daca e luata corect).. La mine sa ridicat temp la 37.1 deci maine coboara dar ma rog sa stea sus sa fie o minune acolo Heiiii sa ?tii ca am facut un test din acela ieftin etc dar e negativ. ..Nu ma bazez nici pe el ca e facut devreme ,nu are sensibilitate mare ?i e facut cuva 299 a urina Dar nici pe temperatura nu ma bazez ptr ca am vazut la alte aspirante ca a scazut brusc cu o zi inante de cm...Î?i ?in ?i tie pumnii sa ramâna temperatura cât mai sus
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| FloreFlore wrote:Heiiii sa ?tii ca am facut un test din acela ieftin etc dar e negativ. ..Nu ma bazez nici pe el ca e facut devreme ,nu are sensibilitate mare ?i e facut cuva 299 a urina Dar nici pe temperatura nu ma bazez ptr ca am vazut la alte aspirante ca a scazut brusc cu o zi inante de cm...Î?i ?in ?i tie pumnii sa ramâna temperatura cât mai sus
Ufff acum am intrat sa vad testul :)) Tin pumni sa ramana sus .. |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Fetelor sunt in ziua 9 dpo si inca nu mi-a inceput secretia maronie. Azi am fost la baie din ora in ora sa vad daca apare, tot cu frica in san am stat. Daca nu apare nici maine, poate indraznesc si eu sa sper ca ar fi ceva si ajung si eu sa fac un test de sarcina ca niciodata nu am apucat sa fac |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| Am facut si eu un test azi negativ... dar abia acum seara mi-am dar seama ca e doar a 21 a zi. Flore , este prea devreme |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Off fetelor nu stiu de ce am avut simptomele alea cu intepaturi dar temperatura sta jos inca si joi test pozitiv de ovulatie is bulversata |
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Roser wrote:Fetelor sunt in ziua 9 dpo si inca nu mi-a inceput secretia maronie. Azi am fost la baie din ora in ora sa vad daca apare, tot cu frica in san am stat. Daca nu apare nici maine, poate indraznesc si eu sa sper ca ar fi ceva si ajung si eu sa fac un test de sarcina ca niciodata nu am apucat sa fac A inceput numaratoarea inversa ce frumos e graficul.Doamne Ajuta sa ramana asa si sa nu apara nici o pata.Vreau sa vad un test pozitiv de la tine poimaine dimi da? tin pumnii |
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Flore nu vreau sa iti stric bucuria , sau sa iti umbresc gândurile , dar ... Eu am pa?it sa am temperatura sus ?i în fix 2 ore am avut deja menstra fara spooting ( cum se intampla in mod normal luna de luna , la fel ?i acum a venit deodata ro?u ). Din cauza asta nu prea mai cred in temperatura, la fel a fost ?i cu administrarea progesteronului , la majoritatea fetelor le vine dupa câteva zile de la oprire, mie mi-a venit mereu înainte de a termina ultimul ovul ... Poate îs eu mai ciudata ... Nu mai testa decât daca întârzie .... Macar nu mai traie?ti dezamagirea unei singure liniu?e care pt mine este mai dureroasa decât atunci când vad ro?u .... Te rog sa nu te superi ca am scris astea ... Nu vreau sa iti tai din elan sau din speran?e ... |
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor care sunteti la testare va tin pumnii: Flore , roser , mdspa
Albinuta imi pare rau ca ovulezi asa greu , se pare ca lune de luna te confrunti cu asta. Dar poate poate , mai speram..
Eu ma duc acum la eco, desi cred ca ov s-a produs, sambata seara am avut niste intepaturi puternice in ovar. Sper ca s-au spart toti
Va tin la curent, sper sa vin cu vesti bune. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Albinutza30 wrote:Off fetelor nu stiu de ce am avut simptomele alea cu intepaturi dar temperatura sta jos inca si joi test pozitiv de ovulatie is bulversata
Ma tot uit pe testul postat zilele trecute, dar desi e destul de pronuntata linia de test totusi mie imi pare mult mai inchisa cea de control. Trebuia sa fie cel putin la fel de intense, nu?
Mihaela, bafta la eco! |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Albinutza30 wrote:Off fetelor nu stiu de ce am avut simptomele alea cu intepaturi dar temperatura sta jos inca si joi test pozitiv de ovulatie is bulversata Poate ai ovulat sambata noaptea/duminica. Ai avut ceva simptome? Vad ca azi ti-a urcat temperatura. Sa vedem daca maine si poimaine ramane ridicata, eu cred ca da. |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Buna dimineata !!! Fetelor testul meu e negativ Nella sa ?tii ca nu ma bazez pe grafic etc ?i sunt ff con?tienta ca nu e nimic nici luna asta, chiar nu ma amagesc deloc.. Mihaela mult succes la control Fetelor care sunte?i la testare va tin pumnii
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Buna dimi fetelor. S-a terminat si mini luna de miere si ne-am intors la treburile de zi cu zi V-am citit in fiecare zi, asa rapid, sa vad noutatile. Miha iti tin pumnii azi, sa decurga totul cum trebuie si sa se prinda. Fetelor care sunteti la testare, mult succes. De primavera nu stiti nimic? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Buna dimineata fetelor, daca eu as pune TTC 5 ani, as fi cap de lista asa ca e mai bine ca nu apar pe lista! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna dimineata fetelor! am avut si eu ieri Z1 deci azi z2 stiu ca de obicei nu e motiv de bucurie dar in cazul meu era luna aceasta. in z14 merg la monitorizare fara niciun tratament special intre timp..sper doar sa fie macar un folicul grasunel! Mi-am pus sperantele in luna aceasta, fiind si dupa anticonceptionale sper sa ovulez. ce greu vor trece zilele astea.. succes fetelor la testare ! va puuuup |
|
|