Clubul aspirantelor - 68
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:

Nu stiu cum ar fi mai bine sa faci acum ... dar cred ca nu-i asa o tragedie daca mai continui 1-2 luni cu progesteronul. Ca, daca faci stimulare si luna viitoare, sigur iti da iar Duphaston ....
Dar, daca il intrerupi, cat de neregulat e?

pai faza e ca eu din 16 tre sa incep sa iau. si o sa iau, ca tocmai mi-am facut programare la cluj pentru luni si nu vreau sa ratez nici o luna. acum nu stiu cat de dereglat ar fi, pana sa iau duphaston, cum am zis mai sus, era undeva la 30 si ceva de zile. dar io stiu ce sheme face acuma si ma face de minune cand sa ma apuc de stimulare. asa ca de vineri incep sa iauras
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aleahim wrote:

pai faza e ca eu din 16 tre sa incep sa iau. si o sa iau, ca tocmai mi-am facut programare la cluj pentru luni si nu vreau sa ratez nici o luna. acum nu stiu cat de dereglat ar fi, pana sa iau duphaston, cum am zis mai sus, era undeva la 30 si ceva de zile. dar io stiu ce sheme face acuma si ma face de minune cand sa ma apuc de stimulare. asa ca de vineri incep sa iauras

Da, ia-l sa nu te incurce la socolteli fix acum ... plus ca, daca se lungeste cm ul, mai urmeaza si liberele de sarbatori ...
Roser
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor voi stiti cam cat trebuie sa creasca un folicul pe zi (fara stimulare)?. Eu ieri, in ziua 10 a CM, aveam cel mai mare de 9 mm si nu stiu...mi se pare cam mic. Se presupune ca vineri sau sambata voi ovula dar nu cred ca apuca sa creasca la 20-22 mm pana atunci, nu?
De fapt atat de toanta a fost doctorita de ieri ca nici nu ma pot baza ca l-a masurat bine.
Azi incep testele de ovulatie.
FloreFlore
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Roser wrote:
Fetelor voi stiti cam cat trebuie sa creasca un folicul pe zi (fara stimulare)?. Eu ieri, in ziua 10 a CM, aveam cel mai mare de 9 mm si nu stiu...mi se pare cam mic. Se presupune ca vineri sau sambata voi ovula dar nu cred ca apuca sa creasca la 20-22 mm pana atunci, nu?
De fapt atat de toanta a fost doctorita de ieri ca nici nu ma pot baza ca l-a masurat bine.

Eu ?tiu ca trebuie sa creasca cam cu 1,5-2 mm pe zi...Endometrul cât este?
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:59 PM
Nivel

Roser wrote:

Foliculul creste cam 1 -1.5 - 2.00 mm /zi. Daca merge pe randament maxim - 2.00 mm/zi, in 5 zile e perfect. Nu e ok nici sa creasca prea mult, adica pe la 20 mm e numai bun.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
carlita wrote:

Nu stiu exact cum evolueaza hormonii in interiorul fazelor, dar stiu sigur ca LH e cel responsabil cu spargerea foliculilor si trebuie sa aiba valoarea cea mai mare in faza ovulatorie. Pentru foliculi, stiu ca in faza ovulatorie estradiolul ar trebui sa fie in jur de 1000, ceea ce ar insemna un folicul matur. Daca e 2000, inseamna 2 foliculi maturi.
LE: nu mai stiu unitatile de masura la valorile astea ce le-am scris, ca sunt 2 variante. Iar daca LH-ul nu creste corespunzator, nu-ti face griji, ca oricum faci injectie de spargere ...
Multumesc pt.informatii Carlita...sper sa fie bine azi la ecoCray macar 10 mm sper sa aiba foliculul.De estradiol sunt multumita,a crescut frumos...lh inca nu prea inteleg cum este defapt dar cand ies de la eco ii trimit la medicul din Iasi analizele si eco si il intreb si parerea lui.Inca am spotting..deci is curioasa daca am foliculi
Aleahim
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:

Da, ia-l sa nu te incurce la socolteli fix acum ... plus ca, daca se lungeste cm ul, mai urmeaza si liberele de sarbatori ...

nu ca le iau. asa sunt de incantata Hilar ca am prins asa repede programare la medicul asta si toate sperantele mi le pun in el. ma rog doar sa nu imi spuna ca trebuie drilling. sa imi dea injectii, dar nu astaHands
Mihaelaalin
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Primavera7 wrote:

Cel mai bine este sa mergi la ginecolog. Petele maronii pot fi legate si de alte probleme, nu neaparat de o sarcina.
Mult succes, te asteptam cu vesti bune!

Doctorul meu e in concediu acum,cred k ar putea fi de la tratamentul cu profecund pe care il iau.multumesc pt raspuns.pupici
Madalina3012
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
Acum am scapat de la medic ?i sunt foarte happy. Mi a zis ca sunt în perioada de ovula?ie ?i ar trebui sa bebelesc. Mi a dat ni?te analize inclusiv ?i cele de trombofilie muta?iile. O doctora care m a ascultat ?i care e ancorata în realitate ?i încearca sa ajute pacientul. În sfarsit
Primavera7
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Madalina3012 wrote:
Acum am scapat de la medic ?i sunt foarte happy. Mi a zis ca sunt în perioada de ovula?ie ?i ar trebui sa bebelesc. Mi a dat ni?te analize inclusiv ?i cele de trombofilie muta?iile. O doctora care m a ascultat ?i care e ancorata în realitate ?i încearca sa ajute pacientul. În sfarsit

In sfarsit niste vesti bune computerlove

Ma bucur tare pentru tine! Acum pune osul la treaba Blushing si te asteptam cu vesti si mai bune Cheek Kiss
Roser
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
FloreFlore wrote:

Eu ?tiu ca trebuie sa creasca cam cu 1,5-2 mm pe zi...Endometrul cât este?

Mersi de informatie Flore si carlita, deci in jur de 2 mm pe zi, atunci as ovula doar la sfarsitul saptamanii cam pe duminica asa. Endometrul era de 8 mm ieri. Nu stiu daca e bine sau nu...
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:29 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumesc pt.informatii Carlita...sper sa fie bine azi la ecoCray macar 10 mm sper sa aiba foliculul.De estradiol sunt multumita,a crescut frumos...lh inca nu prea inteleg cum este defapt dar cand ies de la eco ii trimit la medicul din Iasi analizele si eco si il intreb si parerea lui.Inca am spotting..deci is curioasa daca am foliculi

Cheek Kiss Da, si eu sunt curioasa ce zice medicul de la IAsi. Uite, am gasit aici o discutie veche in care explica ce-i cu analizele astea: http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---52.aspx?g=posts&t=17737&p=17 citeste mai la jumatatea paginii ce scrie andy.
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:32 PM
Nivel

Roser wrote:

Mersi de informatie Flore si carlita, deci in jur de 2 mm pe zi, atunci as ovula doar la sfarsitul saptamanii cam pe duminica asa. Endometrul era de 8 mm ieri. Nu stiu daca e bine sau nu...

Da, cam asa .. Endometrul e foarte bun, deja ar putea sustine o sarcina ... si sigur mai creste
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 2:34 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:

Ma bucur ca ai iesit increzatoare. Ai putea face si un test de ovulatie sa vezi daca se verifica sau oricum o sa vezi ce face temp. computerlove
Nella
Scris: Tuesday, November 13, 2018 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
carlita wrote:
Nella, am inteles ....dar, in cazul asta, nu v-ar fi de folos IUI? Parca n-ati incercat-o inca, nu? Stiu ca prepara sperma inainte de plasare ... Dar inteleg si graba daca vrei sa prinzi subventia. Mergi la aceeasi clinica unde merge si Adina?
Sorina, Claudia, bine ati revenit! Claudia, de BU am auzit mai mult rele decat bune; eu personal am abandonat-o ca numai probleme mi-a facut: luna anovulatorie sau ovulatie tarzie si cred ca efectiv, imi bloca foliculii si nu se dezvoltau. Sincer, nici n-am avut rabdare sa iau 3 luni sa vad rezultatele dupa ... Am luat in 2 reprize, cate 1-2 luni si de ambele dati am abandonat BU dezamagita. Acum, tu oricum ai cm neregulat, cu ovulatie decalata .... nici nu stiu ce sa zic, sa incerci sa iei o luna sa vezi cum reactionezi, daca tot ti-ai luat ....

Carlita din pacate pt noi doar fiv cu icsi sau imsi ne sunt recomandate din cauza faptului ca so?ul are probleme cu motilitatea . Doar 3% forme normale, in loc de minim 4% ... Deci iui nu ne-ar ajuta deloc . ?i daca era sa se întâmple ceva reu?eam pâna acum , dupa 4 stimulari ... Plus varsta ... pale
Da, tot la Origyn merg, acolo am fost îndrumati sa mergem de anul trecut dupa cea de a 4a stimulare, dar am amarat din cauza ca tot speram sa de întâmple în mod natural, plus ca nici banu?i nu aveam ... In vara am decis sa facem o spermograma ?i dupa asta .... Am vazut ca Adina a fost ?i este extrem de multumita, am decis sa facem pasul ?i sa nu mai pierdem timp pre?ios ....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.