Clubul aspirantelor - 68
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ib34
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2018
Sorina_85 wrote:
Ib34, cum esti? Mai ai spotting? Sper sa auzim vesti bune!

Spottingul maroniu e present, dar ff Putin. Nu am dureri...sunt foarte speriata si necajita. Am fost aseara la spital. Med.gin.de aici nu era, dar asistentele mi-au spus sa merg la alt medic. Aici cam toate femeile merg la 200km distant a, la tm mai exact, pt ca in orasul nostru nu au nici macar in ecograf bun. Am ramas cu un gust amar de la CE am vazut si auzit. Azi am sunat la un medic bun la care merg anumite cunostinte. Insa..nu raspunde deloc la telefn. M-am calmat si stau pe pat de dimineata. Mi se pare ca spottingul e mai light, mai putin, apar e doar cand merg la baie.
Astept sa pot merge azi sau Maine la acest medic
Primavera7
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Ib34 nu vreau sa te ingrijorez, eu doar te sfatuiesc sa mergi la doctor cat mai repede. Iti dau acest sfat pentru ca am avut asa ceva inainte sa pierd sarcina.
Primavera7
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:32 PM
Nivel

Ib34 wrote:

Spottingul maroniu e present, dar ff Putin. Nu am dureri...sunt foarte speriata si necajita. Am fost aseara la spital. Med.gin.de aici nu era, dar asistentele mi-au spus sa merg la alt medic. Aici cam toate femeile merg la 200km distant a, la tm mai exact, pt ca in orasul nostru nu au nici macar in ecograf bun. Am ramas cu un gust amar de la CE am vazut si auzit. Azi am sunat la un medic bun la care merg anumite cunostinte. Insa..nu raspunde deloc la telefn. M-am calmat si stau pe pat de dimineata. Mi se pare ca spottingul e mai light, mai putin, apar e doar cand merg la baie.
Astept sa pot merge azi sau Maine la acest medic

Ai incercat sa mergi la urgente sau ai fost direct la medicul tau?
Ib34
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:33 PM
Nivel

Primavera7 wrote:
Ib34 nu vreau sa te ingrijorez, eu doar te sfatuiesc sa mergi la doctor cat mai repede. Iti dau acest sfat pentru ca am avut asa ceva inainte sa pierd sarcina.

The cred... Am patit la fel acum doi ani...different e ca atunci a fost ceva mai mult roz, decay maroniu...si am avut si usoare dureri atunci.
Sper din suflet sa ma poata primi med.cat mai reepde
Primavera7
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:36 PM
Nivel

Ib34 wrote:

The cred... Am patit la fel acum doi ani...different e ca atunci a fost ceva mai mult roz, decay maroniu...si am avut si usoare dureri atunci.
Sper din suflet sa ma poata primi med.cat mai reepde

Doamne ajuta! Hands
Eu am primit progesteron si abea dupa a avut aceste pete. La fel cum ai patit tu acum 2 ani si eu am avut dureri, doar ca petele aveau culoare maronie.
Sper din tot sufletul sa se prinda si sa fie doar o sperietura, nimic mai mult
Ib34
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:37 PM
Nivel

carlita wrote:

Da, se intampla, am mai auzit cazuri ... ne amuzam noi intr-un timp cu termenul "insemnare". Doar ca nu e de neglijat si, daca nu ti-a trecut inca, ba chiar o ia spre rosu culoarea secretiilor, e de fugit la medic. Sigur iti da progesteron, doar ca nu putem sa-ti spunem noi doza ...

De asta trancanim noi pe aici cu beta 2 si analiza la progesteron, chiar daca ajung rezultatele greu ...
Azi cum e?

Azi e mai Putin dar e tot present, ...mai mult dupa cw merg la baie. E tot maroniu. Astept sa pot lua legatura cu un medic din alt or as. Aici nu intervin decat la nasteri sau avort
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Roser, te-am confundat cu Rose si intrasem in ceata cu medicii si recomandarile alea stupide ... chiar ma gandeam cum sa fie asa de greu sa gasesti un medic bun in ditamai Bucurestiul? Oricum, dr asta a 2-a e cam paralela, parerea mea. Mai bine revii la primul medic.
Aleahim, s-au incapatanat ovarele tale! Chiar si cu vestile astea, continua sa iei temp sa vezi ce se intampla mai departe! Imi place ca, in ciuda SOP, cm ul tau e destul de regulat ...
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 12:55 PM
Nivel

Ib34 wrote:

Azi e mai Putin dar e tot present, ...mai mult dupa cw merg la baie. E tot maroniu. Astept sa pot lua legatura cu un medic din alt or as. Aici nu intervin decat la nasteri sau avort

Bun, poate fetele o sa ma traga de urechi, dar uite ce zic eu: pana ajungi la medic (cand faci programare, spune de spotting, poate te ia mai repede), pune intravaginal Arefam de 200 de 2 ori pe zi - dimineata si seara. Daca ai crampe, ia No-spa.
Daca te programezi la un medic din Timisoara, mergi un pic mai repede si dozeaza beta din nou si progesteron. Ar fi de preferat la laboratorul care ti-a dat si rezultatul la primul beta. Daca ar fi Synevo sau Bioclinica, ar fi perfect; cred ca iti dau rezultatul in 2 ore, mai ales daca spui ca le cere medicul urgent si mergi la medic cu rezultatele in mana.
Sper sa fie doar o sperietura ...
Primavera7
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:00 PM
Nivel

carlita wrote:

Bun, poate fetele o sa ma traga de urechi, dar uite ce zic eu: pana ajungi la medic (cand faci programare, spune de spotting, poate te ia mai repede), pune intravaginal Arefam de 200 de 2 ori pe zi - dimineata si seara. Daca ai crampe, ia No-spa.
Daca te programezi la un medic din Timisoara, mergi un pic mai repede si dozeaza beta din nou si progesteron. Ar fi de preferat la laboratorul care ti-a dat si rezultatul la primul beta. Daca ar fi Synevo sau Bioclinica, ar fi perfect; cred ca iti dau rezultatul in 2 ore, mai ales daca spui ca le cere medicul urgent si mergi la medic cu rezultatele in mana.
Sper sa fie doar o sperietura ...

Sunt de aceeasi parere cu Carlita. Nu stiu ce sa spun de dozaj dar rau nu are ce sa-ti faca.
Aleahim
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:
Roser, te-am confundat cu Rose si intrasem in ceata cu medicii si recomandarile alea stupide ... chiar ma gandeam cum sa fie asa de greu sa gasesti un medic bun in ditamai Bucurestiul? Oricum, dr asta a 2-a e cam paralela, parerea mea. Mai bine revii la primul medic.
Aleahim, s-au incapatanat ovarele tale! Chiar si cu vestile astea, continua sa iei temp sa vezi ce se intampla mai departe! Imi place ca, in ciuda SOP, cm ul tau e destul de regulat ...

Carlita, cm-ul meu e regulat pt ca momentan iau duphaston. Nici nu stiu ce sa fac acum, medicul endocrinolog a zis ca intre 3 si 6 luni trebuie luat. Medicul meu a zis ca nu e nimic gresit sa iau, dar nici bine nu face...adica imi induce menstruatia si nu trebuie sa astept eu pana vine.
Mi-e ca daca nu iau luna asta, cine stie cat am de asteptat pana o sa pot face din nou stimulareCray
LE: eu nu pot spune ca am avut un cm f dereglat sau perioade fara. Doar cand renuntam la anti, ma dereglam un pic si apoi venea. nu la 28 de zile da undeva la 32,33 +-
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:27 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Carlita, cm-ul meu e regulat pt ca momentan iau duphaston. Nici nu stiu ce sa fac acum, medicul endocrinolog a zis ca intre 3 si 6 luni trebuie luat. Medicul meu a zis ca nu e nimic gresit sa iau, dar nici bine nu face...adica imi induce menstruatia si nu trebuie sa astept eu pana vine.
Mi-e ca daca nu iau luna asta, cine stie cat am de asteptat pana o sa pot face din nou stimulareCray

Da, m-am prins ca te ajuta Duphastonul, dar chiar si asa, multe fete cu SOP au cm uri lungi, de pana la 60 de zile cu tot cu progesteron. De cate luni fara intrerupere iei Duphaston?
Aleahim
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:

Da, m-am prins ca te ajuta Duphastonul, dar chiar si asa, multe fete cu SOP au cm uri lungi, de pana la 60 de zile cu tot cu progesteron. De cate luni fara intrerupere iei Duphaston?

de 3 luni...asta ar fi a 4-a, daca iau.
acum imi vine la 27 de zile
Adina Mariana
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Stiti cumva daca analiza mea de Lh este ok? In ziua 2 de ciclu aveam Lh 7,4 (intervale faza foliculara 2.4-12.6) azi in ziua 7 de ciclu si 6 de injectii am avut Lh 3.82.Nu trebuia sa fie mai mare ca sa fie totul ok? Estradiol in ziua 2 era 111 (intervale 45.4-854) si azi era 312.1.La ora 4:30 am primul eco azi dar tare ma tem ca nu o sa am foliculi....parca lh era responsabil cu asta nu?sau nu stiu eu bine....deci chiar imi este teama dupa chin bag cu injectiile astea sa nu am nici foliculi.Nu inteleg de ce Lh este mai mic acum ca in ziua 2.Eu ma asteptam sa fie mai mareuff
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:36 PM
Nivel

Aleahim wrote:

de 3 luni...asta ar fi a 4-a, daca iau.
acum imi vine la 27 de zile

Nu stiu cum ar fi mai bine sa faci acum ... dar cred ca nu-i asa o tragedie daca mai continui 1-2 luni cu progesteronul. Ca, daca faci stimulare si luna viitoare, sigur iti da iar Duphaston ....
Dar, daca il intrerupi, cat de neregulat e?
carlita
Scris: Tuesday, November 13, 2018 1:42 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Stiti cumva daca analiza mea de Lh este ok? In ziua 2 de ciclu aveam Lh 7,4 (intervale faza foliculara 2.4-12.6) azi in ziua 7 de ciclu si 6 de injectii am avut Lh 3.82.Nu trebuia sa fie mai mare ca sa fie totul ok? Estradiol in ziua 2 era 111 (intervale 45.4-854) si azi era 312.1.La ora 4:30 am primul eco azi dar tare ma tem ca nu o sa am foliculi....parca lh era responsabil cu asta nu?sau nu stiu eu bine....deci chiar imi este teama dupa chin bag cu injectiile astea sa nu am nici foliculi.Nu inteleg de ce Lh este mai mic acum ca in ziua 2.Eu ma asteptam sa fie mai mareuff

Nu stiu exact cum evolueaza hormonii in interiorul fazelor, dar stiu sigur ca LH e cel responsabil cu spargerea foliculilor si trebuie sa aiba valoarea cea mai mare in faza ovulatorie. Pentru foliculi, stiu ca in faza ovulatorie estradiolul ar trebui sa fie in jur de 1000, ceea ce ar insemna un folicul matur. Daca e 2000, inseamna 2 foliculi maturi.
LE: nu mai stiu unitatile de masura la valorile astea ce le-am scris, ca sunt 2 variante. Iar daca LH-ul nu creste corespunzator, nu-ti face griji, ca oricum faci injectie de spargere ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.