Clubul aspirantelor - 68
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Monday, November 12, 2018 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Nella wrote:
Nea?a fetelor ! O sa va povestesc pe scurt ce s-a mai întâmplat în ultima perioada. Înainte de astea , Adinavreau sa î?i spun ca eu iau vigantoletten de 1000ml din luna iunie chiar daca analiza nu a ie?it chiar rea. Doctorita endocrinolog mi-a recomandat sa o iau pâna ramân însarcinata,iar dupa controlul sa saptamâna trecuta ?i de Radu a zis sa ramân incontinuare cu ele. Pre?ul cutiei de 30 de pastilutel costa in jur de 9 lei.
Am fost la clinica Ruam cu sotul meu, am discutat cu doctorul despre ce anume a cauzat infertilitatea in cazul nostru ?i am ajuns la concluzia ca totul se întâmpla din cauza oreionului facut la 18 ani . Am procedat bine când am decis ca so?ul sa nu faca acel Rmn cu substan?a de contrast pt verificarea hipofizei pt ca spermograma arata clar ca are probleme in acel sens.
?ansele pt a concepe natural sunt doar de 5% iar cu fiv icsi cresc la 30-35 %. Mi-a verificat foarte amanun?it tot aparatul reproducator , chiar eco 3 d la col, cu foarte multe masuratori, 6 sau 7 fotografii a scos ?i o foaie A4 plina de indica?ii . Pot spune ca este pt prima data când sunt atât de insistent masurata . a?tept rezultatul examenului de Papanicolau.In ianuarie începem procedurile pt dosar pt a putea primi ?i subventia de la stat .fara acea subven?ie am plati in jur de 15000 lei. Acum la salariu voi repeta AMH-ul, dar Dr este convins ca nu este scazut sus 1,1 pt ca ovarele se prezinta foarte bine.In ianuarie ma interneaza in spital pt histeroscopie ?i ma bucur ca a ales aceasta varianta pt a mai scuti din banu?i.
Eu am plecat destul de debusolata având în cap doar procentele, so?ul este mult mai optimist ... Îmi doresc sa avem ?ansa de a reu?i înainte de a ajunge la fiv ?i poate totu?i acele ?anse de 5% sa nu ne ocoleasca ... Acum totul sta doar in mâna celui de sus.

Buna!Chiar ma gândeam la tine zilele trecute ?i ma bucur ca ne ai mai scris ...E bine ca ai dat peste un dr care î?i da interesul din ce spui, trebuie rabdare ?i vorba ta cam totul sta în mana celui de sus ...NiCi eu nu m am.culcat pe o ureche în cei 4 ani de când încerc sa ramân, sunt con?tienta ca D zeu Î?i da dar nu î?i baga ?i în traista dar în acela?i timp cred cu tarie ca tot de El v a avea ultimul cuvânt de spus indiferent de ce ne dorim etc...Multa bafta în continuare ?i sper din suflet sa vii cât mai repede cu vestea cea marecoeur
BC1828
Scris: Monday, November 12, 2018 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Buna fetelor.Stiti cumva aproximativ dupa cate zile de la întreruperea progesteronului trebuie sa vina menstruatia?
Ib34
Scris: Monday, November 12, 2018 11:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2018
carlita wrote:

Felicitari! SArcina usoara si la termen!
Ai repetat la 48 de ore sa urmaresti evolutia?

Nu am repetat beta...la cat de mult dureaza aici sa primesc rezultatele... Am facut vineri un alt test la urina, diferit de cele tip banda la care mi-au iesit negative, so a iesit ff clear so a doua linie
Mihaelaalin
Scris: Monday, November 12, 2018 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
majoreta
Buna.am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Am avut menstruatia de pe 7 noiembrie pana pe 9 si inca mai am cateva scurgeri maro ce poate sa fie?ca sarcina nu cred.
Primavera7
Scris: Monday, November 12, 2018 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2018
Mihaelaalin wrote:
majoreta
Buna.am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Am avut menstruatia de pe 7 noiembrie pana pe 9 si inca mai am cateva scurgeri maro ce poate sa fie?ca sarcina nu cred.

Buna Mihaela, bine ai venit!
In mod normal cat timp te tine menstruatia? te intreb pentru ca pe mine de exemplu ma tine 3 zile abundent si apoi inca 3-4 zile cel mult, cu pete maronii.
Nu cred ca ar putea sa fie sarcina, dar nu pot sa spun nici ca nu este pentru ca am intalnit cazuri in care fetele au avut ciclu peste sarcina.
carlita
Scris: Monday, November 12, 2018 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ib34 wrote:

Nu am repetat beta...la cat de mult dureaza aici sa primesc rezultatele... Am facut vineri un alt test la urina, diferit de cele tip banda la care mi-au iesit negative, so a iesit ff clear so a doua linie

Am vazut testul si am inteles ca primesti greu rezultatele .... era bine sa ai confirmarea ca la momentul asta sarcina evolueaza bine, repetand beta la 48 de ore. REzultatul tot ala de la momentul recoltarii era, chiar daca il primeai peste o sapt.
carlita
Scris: Monday, November 12, 2018 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Madalina, s-a razgandit FF cu ovulatia ....
Aleahim, te astept cu vestile! topai topai topai
M2, cum e treaba la tine? TE-ai externat cu nepotelul?
Aleahim
Scris: Monday, November 12, 2018 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Vestile sunt tot acelea. NICIUN folicul amarat.Cray
Urmeaza sa ma programez la Cj sa vedem ce zice medicul de acolo
Am vb azi cu sotul si am hotarat sa mergem inainte si sa incepem sa facem economii de unde putem. Medicul meu de aici mi-a zis ca daca e de acord cel de la cj, ma monitorizeaza el, sa imi fie si mie mai usor, sa nu faca atatea drumuri. Acum...Dumnezeu cu milauff
Mihaela14
Scris: Monday, November 12, 2018 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Fetelor va mul?umesc pentru sus?inere computerlove
Graficul ma surprinde si pe mine, e atat de frumos ..
Spotting-uls-a oprit deocamdata. Sanii sunt putin durerosi , usoare crampe, nimic deosebit fata de celelalte luni .Maine voi fi in ziua 13 dupa ovula?ie , daca cumva se men?ine temperatura ridicata pot spera ca e sarcina. Va tin la curent! campfire
FloreFlore
Scris: Monday, November 12, 2018 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela14 wrote:
Fetelor va mul?umesc pentru sus?inere computerlove
Graficul ma surprinde si pe mine, e atat de frumos ..
Spotting-uls-a oprit deocamdata. Sanii sunt putin durerosi , usoare crampe, nimic deosebit fata de celelalte luni .Maine voi fi in ziua 13 dupa ovula?ie , daca cumva se men?ine temperatura ridicata pot spera ca e sarcina. Va tin la curent! campfire

E de bine !!!newclap Nu faci un testulet mâine? topai
Mihaela14
Scris: Monday, November 12, 2018 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
carlita wrote:

Bai, nu ma copia .... o sa-ti cer drepturi de autor ... Lol Lol Lol

Asta mai imi lipse?te Lol
Roser
Scris: Monday, November 12, 2018 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Buna fetelor. Doamne asa sunt de satula de medicii astia plans
Stiti ca am fost acum 3 saptamani la ginecolog si mi-a zis sa vin sa fac analizele dupa un an de incercari. Cand i-am spus de secretia mea maronie cu 5 zile inainte de menstruatie i s-a parut normala si m-a trimis acasa.
Azi am fost la alta doctorita si parca am cazut din lac in put. Mi se pare si mai aeriana ca celalalt. Imi zice ca e normala secretia aia si ca de fapt prima zi de secretie maronie e prima zi a CM. I-am zis ca nu e posibil asa ceva pt ca atunci as avea o menstruatie de 9 zile (5 zile de maroneala+ 4 de sangerare), si imi zice ca e ok, ca am ovulatie mai tarzie si faza luteala scurta (10 zile).
Situatia actuala versiunea mea: mi-a venit menstruatia in 3 noiembrie (prima zi de sangerare, CM z1) pana in 6 nov, azi sunt in ziua 10 a CM, vineri ziua 14 a CM astept ovulatia (maine incep testele de ov).
Situatia actuala versiunea ei: ziua 1 a fost in 30 Oct cand a fost prima zi de spotting maro, la ecograf a vazut un folicul de 9 mm pe ovarul drept, endometrul de 8 mm trilaminar, si nu stiu ce lichid, semn ca am ovulat deja. Pai cand naiba sa fi ovulat ca numai ce mi s-a terminat menstruatia, nu am avut mucus egg, nici dureri nimic? Eu i-am spus ca foliculul e de 9 mm pt ca inca nu am ovulat, urmeaza sa ovulez vineri, iar endometrul nu stiu ce trilamine vede ea. Mi-a zis sa incep totusi testele de ovulatie, dar ea e aproape sigura ca am ovulat (bineinteles ca noi inca nu am facut nimic, ateptam acum sa intru in perioada fertila).
Apoi mi-a data sa fac analizele hormonale din ziua 2-3. Si problema e aici. Ea imi zice sa ma duc cand incepe prima zi sau a doua de maroneala dar eu consider ca ziua 1 e cand incep sa sangerez, am crampe, scad durerile de sani etc. Asa ca habar n-am cand sa ma duc sa le fac. Voi ce ziceti? Ca sigur stiti mai multe ca ea.oare
Madalina3012
Scris: Monday, November 12, 2018 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
carlita wrote:
Madalina, s-a razgandit FF cu ovulatia ....
Aleahim, te astept cu vestile! topai topai topai
M2, cum e treaba la tine? TE-ai externat cu nepotelul?

Dauff exact cum ai spus tu ca e luna anovulatorie. Asa mi a zis ?i FF. În orice caz mâine am programare la un doctor nou. Sper sa ma regleze ?i pe mine ?i sa ma îndrume spre ce trebuie facut.
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Roser, eu as schimba, din nou, medicul. Decat sa dai banii aiurea pe analize facute in momentul nepotrivit. E greu sa gasesti un medic bun, dar daca nu faci, doar pierzi timpul. Stiu ca unii medici nu se incred in metoda tb, dar impreuna cu testele de ovulatie chiar pot fi foarte precise. Fa testele luna asta asa cum sti tu, vezi ce zice ff in legatura cu ovulatia, iar daca tu ai dreptate si ea a vazut o ovulatie imaginara, atunci nu mai calca in cabinetul ei.
Roser
Scris: Monday, November 12, 2018 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Alle, asa cred ca o sa fac, dar oare gasesc aici un medic mai apt? Am asigurare privata si am fost la clinici private pana acum, dar cred ca urmatoarea data o sa merg la spitalul public chiar daca astept mai mult. Nu vreau sa-mi fac analizele aiurea, asa ca o sa ma bazez pe intuitia mea si merg in ziua 2 de sangerare ( ceea ce consider eu ziua 2 a CM). Cand am intrebat-o daca nu trebuie sa fac si progesteronul in ziua 7 dpo, a reactionat ca si cum ar fi prima data cand aude asa ceva. Mi-a zis ca nu, ca se face doar in ziua 2-3. Mi-a dat sa fac: estradiolul, FSH, 25-hidroxicolecalciferol, LH, progesteron, TSH plus hemograma, protrombina, colesterol etc.
Mi-a spus ca metoda temp bazale nu e prea buna si mai bine sa fac teste de ovulatie. Offf cum sa te lasi in mana lor? Am impresia ca stiu eu mai multe decat ei. Sunt asa dezamagita NuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.