Clubul aspirantelor - 68
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Monday, November 19, 2018 4:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
M2m2m2 wrote:

Nu fi speriata .. .prima data vezi testul si cumpara progesteron pui 200 diseara daca e pozitiv ...apoi suni medicul iti va spune in continuare ce sa faci eventul odihna si caldurica !

Primavera, confirm ca si eu as proceda la fel cum zice M2.
Aleahim
Scris: Monday, November 19, 2018 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Fetelor am iesit. Nu am vesti extraordinare. Inainte de orice tratament, trebuie sa fac HSG si sotul spermograma pentru a ne asigura ca totul e ok si nu aruncam banii pe tratament degeaba.Acum astept ciclonul si ma programez. Mi-e o frica de morCray
FloreFlore
Scris: Monday, November 19, 2018 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Aleahim wrote:
Fetelor am iesit. Nu am vesti extraordinare. Inainte de orice tratament, trebuie sa fac HSG si sotul spermograma pentru a ne asigura ca totul e ok si nu aruncam banii pe tratament degeaba.Acum astept ciclonul si ma programez. Mi-e o frica de morCray

Nu are de ce sa iti fie frica ,s a tot discutat pe aici etc ca e o durere cam ca la menstra ?i daca iei un nurofen forte înainte nici nu sim?i..Macar ?tiu una ?i buna ?i apoi facut urmatorul pas..O sa fie bine !
Aleahim
Scris: Monday, November 19, 2018 4:44 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Nu are de ce sa iti fie frica ,s a tot discutat pe aici etc ca e o durere cam ca la menstra ?i daca iei un nurofen forte înainte nici nu sim?i..Macar ?tiu una ?i buna ?i apoi facut urmatorul pas..O sa fie bine !

Mi-e frica si de durere si sa nu descoperim alte problemeuff
FloreFlore
Scris: Monday, November 19, 2018 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Aleahim wrote:

Stiu ,te inteleg perfect,?i eu am facut de 2 ori ?i am sim?i aceea?i teama etc dar trebuie sa gandim pozitiv ,D zeu e marecomputerlove
carlita
Scris: Monday, November 19, 2018 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aleahim wrote:

Aleahim, examenul de secretii il ai facut de curand?
Chiar nu trebuie sa-ti fie frica de HSG, nu e asa de rau cum crezi acum. Dupa, o sa razi ca te-ai stresat atat.
Aleahim
Scris: Monday, November 19, 2018 5:05 PM
Nivel

carlita wrote:

Aleahim, examenul de secretii il ai facut de curand?
Chiar nu trebuie sa-ti fie frica de HSG, nu e asa de rau cum crezi acum. Dupa, o sa razi ca te-ai stresat atat.

Carlita pap-ul in iulie. Oare tre ceva extra? uff
Rose
Scris: Monday, November 19, 2018 5:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Aleahim wrote:

Succes la teste! E mai bine sa descoperi problemele ca sa stii cu ce te lupti si sa gasesti solutii. Decat sa nu ai rezultate si sa nu stii de ce mai bine sa stii cu ce te confrunti.
HSG pt mine a fost mai mult jenant decat dureros. Simti o usoara durere menstruala si dureaza putin. O sa fii multumita ca ai bifat si acest test. Cel mai probabil o sa iasa bine testul dar trebuie bifat.
Spermograma e esentiala. In cazul nostru, desi initial a iesit buna la Synevo, cand am repetat-o intr-o clinica specializata in care testul este realizat de un embriolog rezultatele au iesit cam proaste. Asa se explica cel mai probabil de ce nu s-a intamplat natural. Am inceput un tratament si vedem mai departe. Cel mai probabil repetam o inseminare si apoi depus dosar pentru FIV.
Sper sa aveti rezultate bune la toate testele! Iti tin pumnii! :-*
Aleahim
Scris: Monday, November 19, 2018 5:13 PM
Nivel

Rose wrote:

Succes la teste! E mai bine sa descoperi problemele ca sa stii cu ce te lupti si sa gasesti solutii. Decat sa nu ai rezultate si sa nu stii de ce mai bine sa stii cu ce te confrunti.
HSG pt mine a fost mai mult jenant decat dureros. Simti o usoara durere menstruala si dureaza putin. O sa fii multumita ca ai bifat si acest test. Cel mai probabil o sa iasa bine testul dar trebuie bifat.
Spermograma e esentiala. In cazul nostru, desi initial a iesit buna la Synevo, cand am repetat-o intr-o clinica specializata in care testul este realizat de un embriolog rezultatele au iesit cam proaste. Asa se explica cel mai probabil de ce nu s-a intamplat natural. Am inceput un tratament si vedem mai departe. Cel mai probabil repetam o inseminare si apoi depus dosar pentru FIV.
Sper sa aveti rezultate bune la toate testele! Iti tin pumnii! :-*

Multumimgrup . Sotul o sa faca spermograma la lab de reproducere umana asistata din cj. Deci ma gandesc ca o sa fie ok
Ella123
Scris: Monday, November 19, 2018 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Aleahim wrote:

Carlita pap-ul in iulie. Oare tre ceva extra? uff
?i eu am facut.. Si eram panicata si ca doare si de rezultat dar a trecut. Se simte doar un usor disconfort nu se numeste durere. Si legat de analize.. Da trebuiesc facute cele de secretie pt a nu exista riscul de extindere a vreunei infrctii bacterii etc.. Daca doamne fereste ar fi.. o data cu lichidul ce umbla prin trompe.
RalukM
Scris: Monday, November 19, 2018 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Gata si beta meu, micut dupa cum ma asteptam, 32.41 e valoarea. Data trecuta cu beta in z13 am avut 57 :) o sa dozez si miercuri si vineri si sa speram ca se va dubla si ca va fi totul ok. Astept raspuns de la doc sa vad ce pot lua pt candida sa fie compatibil cu sarcina. V am pupat.
Mirela.t83
Scris: Monday, November 19, 2018 5:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
M2m2m2 wrote:

Unde ai facut ???
Mirela la o menstra de 26 de zile ar trebui sa ovulezi prin z 10, 11 ...incepe cu testele de ovulatie din z 8 =daca e cum zic ar trebui vazut progesteronul z 17, 18 a ciclului.

S -ar putea sa ai dreptate!
In octombrie am avut contact in ziua 12 dar se pare ca nu e nimic.
Incep in z8.
M a duc de azi dupa teste.
Mirela.t83
Scris: Monday, November 19, 2018 5:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
RalukM wrote:
Astia nici acum nu au afisat rezultatul analizei, mor de nervi. Din pacate si a doua dozare tot la ei tre sa o fac, dar la urmatoarele schimb laboratorul...

Lucreaza mai incet probabil.
Sa ne auzim cu vesti bune!Buddy1
Aleahim
Scris: Monday, November 19, 2018 5:31 PM
Nivel

Ella123 wrote:
?i eu am facut.. Si eram panicata si ca doare si de rezultat dar a trecut. Se simte doar un usor disconfort nu se numeste durere. Si legat de analize.. Da trebuiesc facute cele de secretie pt a nu exista riscul de extindere a vreunei infrctii bacterii etc.. Daca doamne fereste ar fi.. o data cu lichidul ce umbla prin trompe.

Mersi ella. O sa vb cu medicul meu sa vedem ce zice
RalukM
Scris: Monday, November 19, 2018 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Mirela.t83 wrote:

Lucreaza mai incet probabil.
Sa ne auzim cu vesti bune!Buddy1

Nu lucreaza incet :) este normala valoarea, pt ca s abia la 10 zile dupa ov, deci la timp f scurt de la implantare :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.