Clubul aspirantelor - 68
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
FloreFlore wrote:
LA MUL?I ANI Mihaela! !!!Î?i doresc din suflet sa vii cu rezultatul mult dorit ?i sa ai o aniversare memorabila !!dance hearts
Ib34 si Adina îmi pare rau ca ati venit cu vesti proastepale Dar vorba aia tot raul spre bine...V a ie?i soarele si pe stradu?a noastra computerlove

Multumesc din suflet ?i eu ! Am facut testul ?i e negativ , nu zaresc a doua liniuta pe el. Asteptam ?i vedem :vin uratii sau bebe? ???NuStiu
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:19 AM
Nivel

Ella123 wrote:
la multi ani,Mihaela! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca visul cat mai curand! coeur
IB si Adina sper sa veniti cu vesti bune, imi pare foarte rau ca treceti prin asta.. va imbratisez.Buddy1

Ela iti mul?umesc si tie pentru urari computerlove
Primavera7
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Buna dimineata si LA MULTI ANI Mihaela14 hainoroc birthday flowers
Multa fericire, sanatate si impliniri. Sa se lase cat mai repede cu doua liniute majoreta majoreta majoreta
Madalina3012
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
Mihaela14 wrote:

Multumesc din suflet ?i eu ! Am facut testul ?i e negativ , nu zaresc a doua liniuta pe el. Asteptam ?i vedem :vin uratii sau bebe? ???NuStiu

La mul?i ani Mihaela. Poate e prea devreme. Sa speram ca e bebecoeur
Primavera7
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:32 AM
Nivel

Adina Mariana nici nu stiu cum sa te consolez Cray . Stiu ca te-ai saturat de astfel de vorbe da sincer imi pare foarte rau pentru ca treci prin asta. Te imbratisez grup
Ib34 te rog sa ceri parerea si altui medic, sper din suflet sa fie bine si pentru tine.
alina89
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Ib34, cred ca este devreme sa se vada sarcina acum, multi nu o vad nici la beta >1000. Ciudat ca a iesit negativ testul de urina, trebuia sa iasa macar un roz mai pal. Tin minte ca aveai la ultimul test 2 liniute foarte intense.

La multi ani, Mihaela! Sa primesti vesti bune azi!
Rose
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Mihaela14 wrote:

La multi ani, Mihaela! Mult noroc sa ai si sa ti se implineasca visele! birthday

Ai intrebat medicul de ce apare asa de mult spotting? Graficul arata inca bine, sper sa se mentina.
Testul a fost cu sensibilitate ridicata?
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:53 AM
Nivel

Rose wrote:

La multi ani, Mihaela! Mult noroc sa ai si sa ti se implineasca visele! birthday

Ai intrebat medicul de ce apare asa de mult spotting? Graficul arata inca bine, sper sa se mentina.
Testul a fost cu sensibilitate ridicata?

Multumesc mult! pupici
Primavera, Mada si Alina va mul?umesc si voua din suflet pentru urari! computerlove
Am facut un viola , are sensibilitate f mare 5UI/L.
https://ibb.co/hd8LAL asta e testul Crazy
Alle.p
Scris: Wednesday, November 14, 2018 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mihaela14 wrote:

Miha, inca iti tin galeriemajoreta Mi se parea ciudat sa ai negativ in 14 dpo, dar uite ce am gasit:
HPT accuracy by DPO:
10 dpo : 35%
11 dpo : 51%
12 dpo : 62%
13 dpo : 68%
14 dpo : 74%
15 dpo : 80%
16 dpo : 88%
17 dpo : 92%
18 dpo : 99%

26% din cele care testeaza si sunt insarcinate, au test negativ in 14dpo. Decimajoreta
La multi ani! Sper din suflet sa vine bebe luna asta, iar daca nu,cat de curandcomputerlove
Ib34
Scris: Wednesday, November 14, 2018 10:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2018
alina89 wrote:
Ib34, cred ca este devreme sa se vada sarcina acum, multi nu o vad nici la beta >1000. Ciudat ca a iesit negativ testul de urina, trebuia sa iasa macar un roz mai pal. Tin minte ca aveai la ultimul test 2 liniute foarte intense.

La multi ani, Mihaela! Sa primesti vesti bune azi!

De azi dimineata am avut dureri din ora in ora, apoi din jumatate in jumatate de ora si tot ASA..acum a venit menstruatia...deci voi elimina sarcina. Ma simt ciudat dar vreau sa fiu puternica.
A avut dreptate medicul. Sarcina s-a oprit din evolutie...
Ib34
Scris: Wednesday, November 14, 2018 10:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2018
Mihaela14 wrote:

Multumesc mult! pupici
Primavera, Mada si Alina va mul?umesc si voua din suflet pentru urari! computerlove
Am facut un viola , are sensibilitate f mare 5UI/L.

La multi ani, Mihaela! Ma rog sa ti se indeplineasca dorintele si sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce e mai bun!
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 14, 2018 10:09 AM
Nivel

Ib34 wrote:

La multi ani, Mihaela! Ma rog sa ti se indeplineasca dorintele si sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce e mai bun!

Multumesc; imi pare nespus de rau , sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest moment. .Cheek Kiss
Mirela.t83
Scris: Wednesday, November 14, 2018 10:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Neata fetelor!
La multi ani Mihaela! Cheek Kiss Multa sanatate si sa vii cu vesti bune! Poate e prea devreme pt test!
Fetelor va doresc sa multa putere din suflet!
Am citit de fiecare data, dezamagirile sunt urate dar Dumnezeu sa va dea putere si intr o buna zi sa va vad fericite!
Va pup cu drag!
Primavera7
Scris: Wednesday, November 14, 2018 10:19 AM
Nivel

Ib34 wrote:

De azi dimineata am avut dureri din ora in ora, apoi din jumatate in jumatate de ora si tot ASA..acum a venit menstruatia...deci voi elimina sarcina. Ma simt ciudat dar vreau sa fiu puternica.
A avut dreptate medicul. Sarcina s-a oprit din evolutie...

Of Doamne, prin cate greutati trebuie sa treaca o femeie pentru a avea un copilas al ei. Tot ce pot sa spun este ca ma bucur macar ca nu trebuie sa treci prin chinul unui chiuretaj. Macar atat...
Astazi am aflat despre o fata care urmeaza sa renunte la bobita ei si tot astazi face avort. Unele doresc si nu primesc iar altele primesc si din diverse motive renunta la sarcina.
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 14, 2018 10:20 AM
Nivel

Alle.p wrote:

Miha, inca iti tin galeriemajoreta Mi se parea ciudat sa ai negativ in 14 dpo, dar uite ce am gasit:
HPT accuracy by DPO:
10 dpo : 35%
11 dpo : 51%
12 dpo : 62%
13 dpo : 68%
14 dpo : 74%
15 dpo : 80%
16 dpo : 88%
17 dpo : 92%
18 dpo : 99%

26% din cele care testeaza si sunt insarcinate, au test negativ in 14dpo. Decimajoreta
La multi ani! Sper din suflet sa vine bebe luna asta, iar daca nu,cat de curandcomputerlove

Interesant, nici nu ?tiu daca sa mai sper sau nu .uff
Mul?umesc Alle pt urariCheek Kiss
Mirela si tie iti mul?umesc computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.