|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| FloreFlore wrote:LA MUL?I ANI Mihaela! !!!Î?i doresc din suflet sa vii cu rezultatul mult dorit ?i sa ai o aniversare memorabila !! Ib34 si Adina îmi pare rau ca ati venit cu vesti proaste  Dar vorba aia tot raul spre bine...V a ie?i soarele si pe stradu?a noastra Multumesc din suflet ?i eu ! Am facut testul ?i e negativ , nu zaresc a doua liniuta pe el. Asteptam ?i vedem :vin uratii sau bebe? ???
|

| Ella123 wrote:la multi ani,Mihaela! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca visul cat mai curand! IB si Adina sper sa veniti cu vesti bune, imi pare foarte rau ca treceti prin asta.. va imbratisez. Ela iti mul?umesc si tie pentru urari |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Buna dimineata si LA MULTI ANI Mihaela14 Multa fericire, sanatate si impliniri. Sa se lase cat mai repede cu doua liniute |

Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Multumesc din suflet ?i eu ! Am facut testul ?i e negativ , nu zaresc a doua liniuta pe el. Asteptam ?i vedem :vin uratii sau bebe? ???
La mul?i ani Mihaela. Poate e prea devreme. Sa speram ca e bebe |

| Adina Mariana nici nu stiu cum sa te consolez . Stiu ca te-ai saturat de astfel de vorbe da sincer imi pare foarte rau pentru ca treci prin asta. Te imbratisez Ib34 te rog sa ceri parerea si altui medic, sper din suflet sa fie bine si pentru tine.
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Ib34, cred ca este devreme sa se vada sarcina acum, multi nu o vad nici la beta >1000. Ciudat ca a iesit negativ testul de urina, trebuia sa iasa macar un roz mai pal. Tin minte ca aveai la ultimul test 2 liniute foarte intense.
La multi ani, Mihaela! Sa primesti vesti bune azi! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Mihaela14 wrote:Multumesc din suflet ?i eu ! Am facut testul ?i e negativ , nu zaresc a doua liniuta pe el. Asteptam ?i vedem :vin uratii sau bebe? ???
La multi ani, Mihaela! Mult noroc sa ai si sa ti se implineasca visele!
Ai intrebat medicul de ce apare asa de mult spotting? Graficul arata inca bine, sper sa se mentina. Testul a fost cu sensibilitate ridicata? |

| Rose wrote:La multi ani, Mihaela! Mult noroc sa ai si sa ti se implineasca visele! Ai intrebat medicul de ce apare asa de mult spotting? Graficul arata inca bine, sper sa se mentina. Testul a fost cu sensibilitate ridicata? Multumesc mult! Primavera, Mada si Alina va mul?umesc si voua din suflet pentru urari! Am facut un viola , are sensibilitate f mare 5UI/L. https://ibb.co/hd8LAL asta e testul |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mihaela14 wrote:Multumesc din suflet ?i eu ! Am facut testul ?i e negativ , nu zaresc a doua liniuta pe el. Asteptam ?i vedem :vin uratii sau bebe? ??? Miha, inca iti tin galerie Mi se parea ciudat sa ai negativ in 14 dpo, dar uite ce am gasit: HPT accuracy by DPO: 10 dpo : 35% 11 dpo : 51% 12 dpo : 62% 13 dpo : 68% 14 dpo : 74% 15 dpo : 80% 16 dpo : 88% 17 dpo : 92% 18 dpo : 99%
26% din cele care testeaza si sunt insarcinate, au test negativ in 14dpo. Deci La multi ani! Sper din suflet sa vine bebe luna asta, iar daca nu,cat de curand |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2018 Mesaje: 25
| alina89 wrote:Ib34, cred ca este devreme sa se vada sarcina acum, multi nu o vad nici la beta >1000. Ciudat ca a iesit negativ testul de urina, trebuia sa iasa macar un roz mai pal. Tin minte ca aveai la ultimul test 2 liniute foarte intense.
La multi ani, Mihaela! Sa primesti vesti bune azi! De azi dimineata am avut dureri din ora in ora, apoi din jumatate in jumatate de ora si tot ASA..acum a venit menstruatia...deci voi elimina sarcina. Ma simt ciudat dar vreau sa fiu puternica. A avut dreptate medicul. Sarcina s-a oprit din evolutie... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2018 Mesaje: 25
| Mihaela14 wrote:Multumesc mult! Primavera, Mada si Alina va mul?umesc si voua din suflet pentru urari! Am facut un viola , are sensibilitate f mare 5UI/L.
La multi ani, Mihaela! Ma rog sa ti se indeplineasca dorintele si sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce e mai bun! |
|

| Ib34 wrote:
La multi ani, Mihaela! Ma rog sa ti se indeplineasca dorintele si sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce e mai bun!
Multumesc; imi pare nespus de rau , sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest moment. . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Neata fetelor! La multi ani Mihaela! Multa sanatate si sa vii cu vesti bune! Poate e prea devreme pt test! Fetelor va doresc sa multa putere din suflet! Am citit de fiecare data, dezamagirile sunt urate dar Dumnezeu sa va dea putere si intr o buna zi sa va vad fericite! Va pup cu drag! |
|

| Ib34 wrote: De azi dimineata am avut dureri din ora in ora, apoi din jumatate in jumatate de ora si tot ASA..acum a venit menstruatia...deci voi elimina sarcina. Ma simt ciudat dar vreau sa fiu puternica. A avut dreptate medicul. Sarcina s-a oprit din evolutie...
Of Doamne, prin cate greutati trebuie sa treaca o femeie pentru a avea un copilas al ei. Tot ce pot sa spun este ca ma bucur macar ca nu trebuie sa treci prin chinul unui chiuretaj. Macar atat... Astazi am aflat despre o fata care urmeaza sa renunte la bobita ei si tot astazi face avort. Unele doresc si nu primesc iar altele primesc si din diverse motive renunta la sarcina. |
|

| Alle.p wrote:Miha, inca iti tin galerie  Mi se parea ciudat sa ai negativ in 14 dpo, dar uite ce am gasit: HPT accuracy by DPO: 10 dpo : 35% 11 dpo : 51% 12 dpo : 62% 13 dpo : 68% 14 dpo : 74% 15 dpo : 80% 16 dpo : 88% 17 dpo : 92% 18 dpo : 99% 26% din cele care testeaza si sunt insarcinate, au test negativ in 14dpo. Deci La multi ani! Sper din suflet sa vine bebe luna asta, iar daca nu,cat de curand Interesant, nici nu ?tiu daca sa mai sper sau nu . Mul?umesc Alle pt urari Mirela si tie iti mul?umesc |
|
|