Clubul aspirantelor - 68
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adina1109
Scris: Monday, November 12, 2018 7:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Aleahim wrote:

De asta eram curioasa, daca ab acopera astfel de investigatii. Bai un pic de ajutor nu avem, jur. Doar bagam bani.pffff
De starile tale nu stiu ce sa zic, eu nu aveam nimic cand luat anti. Cred ca mai mult e din cauza ca te-a suparat pe tine ca trebuie sa iei.
Offf fete...aduceti ceva teste pozitive pe aici sa imi clatesc un pic ochii. Miha...i'm watching youCheek Kiss

Si eu am abonament la regina Maria si eu consider ca ma ajuta cat de cat. Analizele gen lh, progesteron , fsh , estradiol etc nu le-am platit , am achitat amh ul cu un discount, consultatiile la ginecolog sunt incluse,ecografiile transvaginale la fel au intrat in abonament ( am 4/ an- cam putine la cate voi avea nevoie de acum inainte dar ulterior le achit cu discount de 30 % ) . La HSG am platit 850 RON, pretul de lista fiind 1250 RON . Cat de cat ma ajuta abonamentul .
Claudiaileee
Scris: Monday, November 12, 2018 7:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2017
Buna seara , fetelor ! Nu ?tiu care ma mai ?ine?i minte , dar din pacate înca nu am ramas insarcinata ?i deja încercam de un an ?i ceva :((( Mi-am comandat din tara tinctura de branca ursului care a?i folosit ?i a dat roade , va rog sa îmi explica?i ?i mie mai bine hearts
RalukM
Scris: Monday, November 12, 2018 8:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Eu is cam intre doua ape azi.. Ma doare burta ca si cand ar veni cm.. Nu am mai avut de mult dureri de genulpale sper sa nu ma fi pricopsit cu vreo raceala...
Mihaela14
Scris: Monday, November 12, 2018 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Ella123 wrote:
Mihaela nu prea ma pricep eu la grafice dar din ce mai aratau fetele pare cam bebe la tine majoreta iti tin pumnii si cred ca maxim poimaine dim ne arati 2 liniutecoeur

Asa sa fie , ca nu ma supar sic
Mersi pentru gândurile bune Cheek Kiss
Rose
Scris: Monday, November 12, 2018 9:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Mihaela14 wrote:
Fetelor va mul?umesc pentru sus?inere computerlove
Graficul ma surprinde si pe mine, e atat de frumos ..
Spotting-uls-a oprit deocamdata. Sanii sunt putin durerosi , usoare crampe, nimic deosebit fata de celelalte luni .Maine voi fi in ziua 13 dupa ovula?ie , daca cumva se men?ine temperatura ridicata pot spera ca e sarcina. Va tin la curent! campfire

Iti tin pumnii sa ramana temperatura sus!! :-*
Ib34
Scris: Monday, November 12, 2018 9:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2018
As vrea sa va intreb daca e normal sa am un fel de spotting foarte light...maroniu..., la 3 sapt.de sarcina. Nu am avut pana acum.
Aleahim
Scris: Monday, November 12, 2018 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mersi de raspunsuri. Ma gandesc daca se merita sa imi fac. Momentan analizele mi le fac la mine in oras ca nu are rost sa bat drumul pana la cj, diferenta de bani e in motorina. Si daca e de acord medicul, o sa fac si monitorizarea tot aici. Cred ca maine o sa sun sa imi fac programare, sa prind inainte de urmatorul ciclon si sa nu mai pierd inca o lunauff
Sorina_85
Scris: Monday, November 12, 2018 10:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Ib34 wrote:
As vrea sa va intreb daca e normal sa am un fel de spotting foarte light...maroniu..., la 3 sapt.de sarcina. Nu am avut pana acum.

Buna, poti sa dai mesaj la dr? S-ar putea sa ai nevoie de progesteron pt sustinere. Cand am fost insarcinata, mi-a spus dr ginecolog ca la orice fel de secretie maro, rosie sau alta culoare neobisnuita sa ma prezint la urgente si sa il sun. Stiu ca de cele mai multe ori se recomanda progesteron in cazurile astea, dar nu stiu cat de bine e sa iei ceva(orice) fara sa te consulti cu doctorul tau.
Multa sanatate va doresc!!
:*
Mihaela14
Scris: Monday, November 12, 2018 10:41 PM
Nivel

RalukM wrote:
Eu is cam intre doua ape azi.. Ma doare burta ca si cand ar veni cm.. Nu am mai avut de mult dureri de genulpale sper sa nu ma fi pricopsit cu vreo raceala...

Cu schimbarea asta brusca de temperatura nici nu-i de mirare. Poate te ajuta un nospa ca e antiinflamator. Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Monday, November 12, 2018 10:43 PM
Nivel

Rose wrote:

Iti tin pumnii sa ramana temperatura sus!! :-*

Multumesc Rose! pupici Simt un disconfort pe sub burta, poate ma trezesc cu uratii diminea?a uff
Mihaela14
Scris: Monday, November 12, 2018 10:46 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Vestile sunt tot acelea. NICIUN folicul amarat.Cray
Urmeaza sa ma programez la Cj sa vedem ce zice medicul de acolo
Am vb azi cu sotul si am hotarat sa mergem inainte si sa incepem sa facem economii de unde putem. Medicul meu de aici mi-a zis ca daca e de acord cel de la cj, ma monitorizeaza el, sa imi fie si mie mai usor, sa nu faca atatea drumuri. Acum...Dumnezeu cu milauff

Aleahim imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune , dar cu ajutorul lui Dumnezeu cred ca va fi bine. computerlove
Nella
Scris: Monday, November 12, 2018 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
carlita wrote:
Nella, care a fost concluzia medicului? Tu esti ok? Infertilitatea in cazul vostru se datoreaza doar problemei sotului?

Eu nu am nici o problema, dar asta stiam de mult, trebuie sa facem histeroscopiea, doar pt a verifica uterul ai pt ca se cere la dosar. Problema so?ului am descoperit-o abia in luna iulie, dupa acea spermograma facuta în centrul RUAM.
Nella
Scris: Monday, November 12, 2018 11:00 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Buna!Chiar ma gândeam la tine zilele trecute ?i ma bucur ca ne ai mai scris ...E bine ca ai dat peste un dr care î?i da interesul din ce spui, trebuie rabdare ?i vorba ta cam totul sta în mana celui de sus ...NiCi eu nu m am.culcat pe o ureche în cei 4 ani de când încerc sa ramân, sunt con?tienta ca D zeu Î?i da dar nu î?i baga ?i în traista dar în acela?i timp cred cu tarie ca tot de El v a avea ultimul cuvânt de spus indiferent de ce ne dorim etc...Multa bafta în continuare ?i sper din suflet sa vii cât mai repede cu vestea cea marecoeur

Totul sta in mâinile Lui. V-as scrie mai des ,dar sincer de multe ori chiar nu am ce, ori nu am starea necesara discu?iilor, ori nu am nouta?i , dar va citesc mereu ?i stau cu sufletul la gura pt toate .coeur
Nella
Scris: Monday, November 12, 2018 11:05 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Nella va doresc din suflet sa reusiti ! Si la noi sansele sunt foarte mici , dar speram in continuare. de multe ori ma gândesc cum reu?im sa ne tot resetam si sa o luam de la capat iar si iar..pentruca ne dorim din suflet sa devenim parin?i.
Scuze , m-a luat valul si pe mine ...te imbratisez computerlove

Mihaela mul?umesc pt încurajari ... Sa ne ajute bunul Dumnezeu pe toate ... Nu mi-am imaginat ca ceva atât de u?or ?i de placut sa devina atât de greu de realizat .... Îmbra?i?aricoeur
Nella
Scris: Monday, November 12, 2018 11:11 PM
Nivel

Claudiaileee wrote:
Buna seara , fetelor ! Nu ?tiu care ma mai ?ine?i minte , dar din pacate înca nu am ramas insarcinata ?i deja încercam de un an ?i ceva :((( Mi-am comandat din tara tinctura de branca ursului care a?i folosit ?i a dat roade , va rog sa îmi explica?i ?i mie mai bine hearts

Bine ai revenit! Mi-amintesc de tine DistanceKiss . Din pacate brânca ursului, din tot ce am citit ,face mai mult rau decât bine, chiar daca am luat ?i noi luni de zile, aceasta informa?ie am afat-o de curând de pe grupul sos infertilitatea ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.