Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Clubul anterior nr. 67 il gasiti aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Andia

2. FloreFlore

3. Adina Mariana

4. Rose
5. Andra09
6. M2m2m2

7. Nella

8. Mihaela14

9. elena2695

10. Ladyxmc

11. Albinutza30

12. RalukM

13. Meme

14. Madalina3012

15. Eli.Georgi

16. Primavera7

17. Aleahim

18. Claudiaileee 19. Ralu.s 20. Rubynne 21. Monica Maria 22. Marga22 23. Ada D 24. Ralu21 25. Ella123 26. Andre.ea 27. Lidiutza85 28. Ionela Constantin 29. Lariss 30. Alexandraa 31. AlexaT 32. Monican 33. Amaria2511 34. Meablance 35. Dxc
Ultima actualizare: 21.10.2018
|
|

| Deschidem listuta pt 24h!
Am scos pe Carlita cum m-a rugat, graviduta Ale, Flore de pe loc 1 ca nu i-a adus noroc ei, poate Andiei da mai am de revizuit tickere.. |
|

| Uh si Valicutza e burtica nu?
Si RalukM pe lista aici.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumim de casuta eu am o dilema. Medicul mi-a zis sa nu mai iau myo sun ca se pare ca nu are nici un efect si doar arunc banii aiurea. A zis sa mai iau doar daca mai am pana termin cutia, dar doar daca vreau eu. Nu stiu ce sa fac, mai ales ca nu m-am impacat prea bine cu gustul. |
|

Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Multumim pt.casuca noua Andreea.Imediat si te treci si pe tine pe listuta hehe vad ca am trecut pe locul 3.Doamne Ajuta sa fie cu mai mult noroc si in cazuta urmatoare sa ma stergi de aici si sa ma adaugi la gravidute.Bafta fetelor
Albinuta multumesc pt.gandurile bune.La fel iti doresc si eu tie |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Adina Mariana wrote:Multumim pt.casuca noua Andreea.Imediat si te treci si pe tine pe listuta hehe  vad ca am trecut pe locul 3.Doamne Ajuta sa fie cu mai mult noroc si in cazuta urmatoare sa ma stergi de aici si sa ma adaugi la gravidute.Bafta fetelor Albinuta multumesc pt.gandurile bune.La fel iti doresc si eu tie
multa bafta tura asta. sa speram ca vei sari gardul dincolo. chiar speram sa ma urmezi tura asta dar n a fost sa fie multa bafta si sa speram ca va fi ultima ta casuta de aici bafta tuturor va prafuiesc putin : ppppfffffffuuuuuuuuuu ppppffffffffffffuuuuuuuuu ppppppppppppfffffffffuuuuuu
|
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Mihaela, am intrat cu noaptea-n cap sa vad graficul ... Iti tin pumnii la testare, abia astept sa vad rezultatul |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Andreea06 wrote:Deschidem listuta pt 24h! Am scos pe Carlita cum m-a rugat, graviduta Ale, Flore de pe loc 1 ca nu i-a adus noroc ei, poate Andiei da  mai am de revizuit tickere.. Mul?umesc mult !!! Hai ca poate la urmatoarea casuta voi fi deja la gravidute |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Mul?umim pentru casuta Andreea! Feteloreu am facut testul ce îl aveam acasa , adica surecheck, ca n am avut de unde sa iau altul ?i e negativ De aseara am oprit urogestanul si temp a coborât puČ›in. Eu va mul?umesc mult pentru sus?inere, sunte?i minunate. As fi vrut sa va arat un test pozitiv, dar se pare ca inca nu Am un nod in gat ca de abia imi inghit saliva. .pfuuu |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Mihaela14 wrote:Mul?umim pentru casuta Andreea! Feteloreu am facut testul ce îl aveam acasa , adica surecheck, ca n am avut de unde sa iau altul ?i e negativ De aseara am oprit urogestanul si temp a coborât pu?in. Eu va mul?umesc mult pentru sus?inere, sunte?i minunate. As fi vrut sa va arat un test pozitiv, dar se pare ca inca nu  Am un nod in gat ca de abia imi inghit saliva. .pfuuu
Imi pare rau Mihaela ,dar poate mai exista o mica speranta pana nu vezi monstrul , fii tare te imbratisez strans |
|

| Mihaela14 wrote:Mul?umim pentru casuta Andreea! Feteloreu am facut testul ce îl aveam acasa , adica surecheck, ca n am avut de unde sa iau altul ?i e negativ De aseara am oprit urogestanul si temp a coborât pu?in. Eu va mul?umesc mult pentru sus?inere, sunte?i minunate. As fi vrut sa va arat un test pozitiv, dar se pare ca inca nu  Am un nod in gat ca de abia imi inghit saliva. .pfuuu Scaderea nu e mare deloc, tb e tot sus.. Poate a fost prea devreme. Pana nu vezi rosu mai e o speranta. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2018 Mesaje: 317
| Si la mine a scazut, off parca iar imi moare toata speranta |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote:Multumim de casuta  eu am o dilema. Medicul mi-a zis sa nu mai iau myo sun ca se pare ca nu are nici un efect si doar arunc banii aiurea. A zis sa mai iau doar daca mai am pana termin cutia, dar doar daca vreau eu. Nu stiu ce sa fac, mai ales ca nu m-am impacat prea bine cu gustul. eu zic sa ai incredere in medicul tau si sa il opresti...mai ales ca nu iti place.. si plus de asta orice medicament in minus pe mine ma binedispune. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| albinutza, mihaela.. nu va pierdeti speranta. poate totusi e cam devreme... pana nu vin uratii nu va descurajati. |
|

| Pe mime m a apucat agitatia.. Parca as testa zilele urmatoare, parca nu. Parca as face direct beta... Macar sa stiu o treaba din prima hubby zice sa stau chill. Stiti cazuri care au testat f devreme si a fost ok? |
|
|