Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| RalukM wrote:Fetelor progesteronul luat vaginal are reactii adverse? Pana acum nu am patit niciodata, la nici una dintre sarcini... Acum nu stiu daca sa fie el de vina...
In ce sens? Ce reactii ai Ralu ? Nici eu nu l as întrerupe pâna nu as face test...Daca tot ai inceput sa il iei , continua cu el. Tin pumnii ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. Eu nu stiu ce sa mai cred.. Test negativ menstruatie chiar si cu duphaston lipsa.. Exact acum cand asteptam sa vina sa incep stimularea. Sunt tare dezamagita si speriata oarecum. Probabil luni o sa merg din nou la un control. Are cineva idee care ar putea fi problema? Oare sa mai iau duphaston? |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Eu nu stiu ce sa mai cred.. Test negativ menstruatie chiar si cu duphaston lipsa.. Exact acum cand asteptam sa vina sa incep stimularea. Sunt tare dezamagita si speriata oarecum. Probabil luni o sa merg din nou la un control. Are cineva idee care ar putea fi problema? Oare sa mai iau duphaston? Ella io zic sa nu mai iei nimic pana nu mergi din nou la medic. Nu stiu daca poate fi din cauza ca nu ai luat toate pastilutele. Mai asteapta pana luni sa vezi ce zice medicul. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna diminea?a! Stiti cumva daca faptul ca mi a curs sange din nas aseara asa din senin ,poate fi simptom de sarcina ?
|
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Mihaela14 wrote:Buna diminea?a! Stiti cumva daca faptul ca mi a curs sange din nas aseara asa din senin ,poate fi simptom de sarcina ?
Da, poate fi. Sangerarea gingiilor, stari de raceala, sangerari nazale etc pot fi semne de sarcina. |
|
| RalukM wrote: Da, poate fi. Sangerarea gingiilor, stari de raceala, sangerari nazale etc pot fi semne de sarcina.
Multumesc pentru raspuns. Asta ar fi primul simptom de sarcina al meu,sa zic asa. Sper ca Dumnezeu a facut o minune pentru noi. |
|
| Mihaela14 wrote:Multumesc pentru raspuns. Asta ar fi primul simptom de sarcina al meu,sa zic asa. Sper ca Dumnezeu a facut o minune pentru noi. Ai putea testa maine cu un viola.Este cel mai sensibil test. |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Eu nu stiu ce sa mai cred.. Test negativ menstruatie chiar si cu duphaston lipsa.. Exact acum cand asteptam sa vina sa incep stimularea. Sunt tare dezamagita si speriata oarecum. Probabil luni o sa merg din nou la un control. Are cineva idee care ar putea fi problema? Oare sa mai iau duphaston? Dar inca iei? Cu el in majoritatea cazurilor nu vine numai dupa intreruperea lui. Miha e semn de sarcina am mai citit cazuri! DOAMNE AJUTA! Adina succes pe maine se sparge cu siguranta nazdravanul! Ralu i-mi place graficul tau urca bine , succes la testare! |
|
| M2m2m2 wrote: Dar inca iei? Cu el in majoritatea cazurilor nu vine numai dupa intreruperea lui. Miha e semn de sarcina am mai citit cazuri! DOAMNE AJUTA! Adina succes pe maine se sparge cu siguranta nazdravanul! Ralu i-mi place graficul tau urca bine , succes la testare!
Multumesc M2, sper sa fie bb :) daca nu vine cm in z11 cred ca testez. Mihaela eu zic ca e bebe, uitandu ma la graficul tau pare a fi sarcina. Iti facem galerie la testare. Doamne ajuta ca fie cu ochisori. |
|
| RalukM wrote: Ai putea testa maine cu un viola.Este cel mai sensibil test.
.
La ea acum iese oricare daca e.. Ma cam dezamageste viola in ultimul timp da linia de uscare si am mai prins si defecte! Succes la amandoua |
|
| M2m2m2 wrote:. La ea acum iese oricare daca e.. Ma cam dezamageste viola in ultimul timp da linia de uscare si am mai prins si defecte! Succes la amandoua Viola are linie de uscare?! Pfff mi se parea cel mai bun pana acum. Eu nu am patit cu nici un test sa am linie de uscare, cred ca as avea un soc surecheck este iar bunicel dar nu are sensibilitate mare. |
|
| RalukM wrote:Viola are linie de uscare?! Pfff mi se parea cel mai bun pana acum. Eu nu am patit cu nici un test sa am linie de uscare, cred ca as avea un soc surecheck este iar bunicel dar nu are sensibilitate mare. Da ca are citirea pana la 20 min..au mai fost pe aici fete ..facand beta ca pe viola era a 2 linie . Uite cel de luna trecuta la mine dadea pozitiv .daca se vede in poza...:)) Cel mai bun acum mi se pare trussa si barza ultrasensibul de 5 cutia lunga mova dar si sure e ok din z 11 deja se vede bine pe el.
Ps.am vrut sa pun poza :)) dar nu le mai am :)) le-am sters |
|
| Mul?umesc fetelor!Ralu faza mea luteala e de 14 zile, asa ca ar fi devreme totu?i, nici nu ?tiu ce sa mai zic. As face si n-as face test. Viola eu n-am gasit prin farmaciile de aici dîn Tg Mure?. Am acasa un surecheck , da nu are sensibilitate mare si daca e bb poate nu se vede inca. O sa încerc sa caut azi prin farmacii unul cu sensibilitate mai mare ,sa testez mâine dimi cu prima urina. |
|
| Mihaela14 wrote:Mul?umesc fetelor!Ralu faza mea luteala e de 14 zile, asa ca ar fi devreme totu?i, nici nu ?tiu ce sa mai zic. As face si n-as face test. Viola eu n-am gasit prin farmaciile de aici dîn Tg Mure?. Am acasa un surecheck , da nu are sensibilitate mare si daca e bb poate nu se vede inca. O sa încerc sa caut azi prin farmacii unul cu sensibilitate mai mare ,sa testez mâine dimi cu prima urina. Si ferlidona e bun, desi e mai scump din ce tin minte. Viola se gasea parca prin sensiblu sau help net. Eu credeam ca dupa experiennta a 2 sarcini o sa am mai multa rabdare la testare acum da de unde.. Iti tin pumnii pt maine dimineata. |
|
| RalukM wrote:Si ferlidona e bun, desi e mai scump din ce tin minte. Viola se gasea parca prin sensiblu sau help net. Eu credeam ca dupa experiennta a 2 sarcini o sa am mai multa rabdare la testare acum da de unde.. Iti tin pumnii pt maine dimineata. Eu sunt invers,mi-e pu?in teama sa testez :) Mul?umesc! |
|
|