Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Alle.p wrote:Mie medicul mi-a spus ca nu trebuie sa luam suplimente de progesteron daca nu aven deficit pt ca poate inhiba actiunea corpului galben daca apare sarcina. Eu cred ca mai bine dozezi progesteronul in 7 dpo si vezi daca ai sau nu nevoie Nu am zis ca iau de capul meu, am avut recomandare si la sarcina anterioara si acum la fel. |
|

Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| RalukM wrote: Nu am zis ca iau de capul meu, am avut recomandare si la sarcina anterioara si acum la fel.
Ralu da ce reactii ai?? |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| M2m2m2 wrote: Ralu da ce reactii ai??
Stari de ameteala dar nu f pronuntate. O sa opresc progesteronul... Intre timp mi a rasp si doc la mail si mi a zis ca nu prea are cum sa fie de la progesteron ce simt.Cine stie poate o fi de la perioada asta mai incarcata pt mine. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna diminea?a fetelor! Desi n am fost prea activa in ultimele zile , v am citit postarile. Aleahim te imbratisez Va fi bine in cele din urma, sunt convinsa. Eu înca stau cumintica, n am testat. ..astept :) Nu am nici un simptom deosebit, sunt mai linistita ca in alte luni. Va pupacesc pe toate! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Miha Cand faci beta? |
|

| Alle.p wrote:Miha Cand faci beta? Nu stiu Alle...mai stau macar pana in 12 dpo . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Buna diminea?a fetelor! Desi n am fost prea activa in ultimele zile , v am citit postarile. Aleahim te imbratisez  Va fi bine in cele din urma, sunt convinsa. Eu înca stau cumintica, n am testat. ..astept :) Nu am nici un simptom deosebit, sunt mai linistita ca in alte luni. Va pupacesc pe toate! Eu mereu m-am gandit la tine dar stiu ca e o perioada grea pt.tine si m-am gandit ca poate ai nevoie de o mica pauza.Ma bucur ca esti linistita si rabdatoare.Graficul tau arata super..doamne da sa ramana temperatura acolo sus si in 2,3 zile sa ne spui ca e cu ochisori.Tin pumnii Miha,tare m-as bucura pt.tine sa reusesti..mi-ai da si mie sperante ca da,se poate!eu sunt tare fara sperante.Am crezut si sperat si eu ca luna asta o sa ovulez mai repede dupa stimularea din luna trecuta dar.. inca nu.Testul de ovulatie e inca negativ |
|

| Adina Mariana wrote: Eu mereu m-am gandit la tine dar stiu ca e o perioada grea pt.tine si m-am gandit ca poate ai nevoie de o mica pauza.Ma bucur ca esti linistita si rabdatoare.Graficul tau arata super..doamne da sa ramana temperatura acolo sus si in 2,3 zile sa ne spui ca e cu ochisori.Tin pumnii Miha,tare m-as bucura pt.tine sa reusesti..mi-ai da si mie sperante ca da,se poate!eu sunt tare fara sperante.Am crezut si sperat si eu ca luna asta o sa ovulez mai repede dupa stimularea din luna trecuta dar.. inca nu.Testul de ovulatie e inca negativ Da, asa este, am simtit nevoia sa ma detasez putin , dar sunt bine . Nu ti pierde speranta Adina , esti puternica si Dumnezeu te va rasplati pentru toata suferinta ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Da, asa este, am simtit nevoia sa ma detasez putin , dar sunt bine . Nu ti pierde speranta Adina , esti puternica si Dumnezeu te va rasplati pentru toata suferinta ! te imbratisez.Acum astept vesti de la tine hai cu bebele |
|

| M2 ai primit rezultatul la pap ? Cum a iesit? |
|

| RalukM wrote: Stari de ameteala dar nu f pronuntate. O sa opresc progesteronul... Intre timp mi a rasp si doc la mail si mi a zis ca nu prea are cum sa fie de la progesteron ce simt.Cine stie poate o fi de la perioada asta mai incarcata pt mine.
Nu cred ca e bine sa il opresti daca l-ai inceput o sa iti vina menstra mai repede, asta in cazul ca ai luat cateva zile..dar nici eu nu cred ca e de la el. |
|

| Mihaela14 wrote:M2 ai primit rezultatul la pap ? Cum a iesit? Multumesc de intrebare da a venit ieri, nu am fost dupa el am vb cu doctora a zis ca am o inflamatie a colului si i-mi da ovule, nu mia mai trimis reteta a avut o nastere ieri cand am vb cu ea , si cred ca a uitat. I-am scris iar acum sa nu uite de mine. I-ti tin pumni pt test. |
|

| M2m2m2 wrote:Multumesc de intrebare da a venit ieri, nu am fost dupa el am vb cu doctora a zis ca am o inflamatie a colului si i-mi da ovule, nu mia mai trimis reteta a avut o nastere ieri cand am vb cu ea , si cred ca a uitat. I-am scris iar acum sa nu uite de mine. I-ti tin pumni pt test. E bine ca nu e nimic grav .. Mul?umesc |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Mihaela14 wrote:Buna diminea?a fetelor! Desi n am fost prea activa in ultimele zile , v am citit postarile. Aleahim te imbratisez  Va fi bine in cele din urma, sunt convinsa. Eu înca stau cumintica, n am testat. ..astept :) Nu am nici un simptom deosebit, sunt mai linistita ca in alte luni. Va pupacesc pe toate! Multumesc miha Iti tin pumnii sa vii cu un test pozitiv!!! |
|

| Aleahim wrote:Multumesc miha Iti tin pumnii sa vii cu un test pozitiv!!! Multumesc |
|
|