Clubul aspirantelor - 67
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Friday, October 19, 2018 5:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Adina Mariana wrote:
Of,imi pare tare rau draga meaCray stiu cum este.Daca iti amintesti si eu in luna cu stimularea am avut 3 din care 2 s-au oprit din crestere unul din el chiar so resorbit si nu o mai fost nici 1 cm.Stiu ca esti dezamagita dar tot odata poate pare absurd dar sa fii fericita ca ti-ai gasit cauza pt.care nu ai ramas pana acuma.Cu o stimulare o sa ajuti corpul si o sa ti se prinda din prima.La tine este problema foliculilor clar care se opresc si nu mai ajung la maturitate si exista tratament din fericire.Uite la mine....totusi a crescut un folicul dar tot nu so prins si ma tot gandesc oare de ce?nu stiu singur care este baiul meu,probabil endometrioza de pe ovarul drept pt,care nu exista tratament.Am sanse mai mari doar prin fiv daca nu reusesc si la iui 2Cray si de pe acuma ma ia panicauff
tu acum stii cauza si crede-ma ca va fii bine.Hai capul susCheek Kiss

Adina, o scumpa ca de obicei. Ideea e ca uite, chiar si cu stimulare nu am reusit. Si mi-e frica de esec si sa nu descopar pe parcurs alte probleme...cred ca aici e singurul loc unde imi pot varsa amarul si sa ma si inteleaga cinevaCray
Ella123
Scris: Friday, October 19, 2018 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
carlita wrote:
Laura, ma bucur ca totul merge bine cu sarcina ... cheltuieli o sa tot fie, important e sa fie bebe sanatos! computerlove

Ella, un test de sarcina ai facut?
nu am facut test... În ziua 15 când am fost la control aveam endometrul mic.. 7 ?i foliculi pe care nu mi i a masurat. A zis ca ovula?ie luna asta nu.. Deci as cam scoate din calcul sarcina. Acum sunt în ziua 40...simptome de raceala nici nu ?tiu... Mai am asa mici dureri de burta dar usturimi la urinare sau altceva nu..
Ella123
Scris: Friday, October 19, 2018 5:57 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Fetelor eu tocmai am venit de la.medicCray
Foliculul meu s-a oprit din crestereCray
Sunt atat de dezamagita si stiu ca nu se compara cu greul prin care treceti unele dintre voi, care va chinuiti de multa vreme, dar mi se pare atat de greu si de frustrant si de nedrept....Cray
imi pare rau.. Si stiu prin ce treci dar e abia prima stimulare nu te descuraja. Probabil iti va creste doza de clostilbegyt.. Sau poate va raspunde organismul la urmatoarea. Te imbratisez tare tare si hai ca trebuie sa fie bine si la noi.
carlita
Scris: Friday, October 19, 2018 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aleahim wrote:

Zicea medicul ca deja incepe sa se resoarba si avea u deva in jur de 10NuStiu

Aaaa, am inteles pale ma gandeam ca n-au mai crescut cu 2/zi.... si ma pregateam sa-ti sugerez sa-ti iei temp sa urmaresti in continuare ce se intampla .... Nu-i nimic, luna viitoare cred ca iti va da o stimulare mai puternica!
carlita
Scris: Friday, October 19, 2018 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ella123 wrote:
nu am facut test... În ziua 15 când am fost la control aveam endometrul mic.. 7 ?i foliculi pe care nu mi i a masurat. A zis ca ovula?ie luna asta nu.. Deci as cam scoate din calcul sarcina. Acum sunt în ziua 40...simptome de raceala nici nu ?tiu... Mai am asa mici dureri de burta dar usturimi la urinare sau altceva nu..

Da, nu ne-ai dat prea multe detalii luna asta, dar parca erai pe stimulare totusi. Endometru de 7 e minimul necesar, dar cred ca ai ovulat mai tarziu si clar a mai crescut si endometrul intre timp. Asta, daca n-ai luat progesteronul prea devreme....
Aleahim
Scris: Friday, October 19, 2018 6:22 PM
Nivel

Ella123 wrote:
imi pare rau.. Si stiu prin ce treci dar e abia prima stimulare nu te descuraja. Probabil iti va creste doza de clostilbegyt.. Sau poate va raspunde organismul la urmatoarea. Te imbratisez tare tare si hai ca trebuie sa fie bine si la noi.

Luna viitoare o sa iau 2 pastile/ zi. De maine incep iar cu duphaston si asteptam ciclonul.imi faceam iluzii ca in 31 e ziua sotului si ma gandeam ce cadou minunat i-as face.uff
Ella123
Scris: Friday, October 19, 2018 6:29 PM
Nivel

carlita wrote:

Da, nu ne-ai dat prea multe detalii luna asta, dar parca erai pe stimulare totusi. Endometru de 7 e minimul necesar, dar cred ca ai ovulat mai tarziu si clar a mai crescut si endometrul intre timp. Asta, daca n-ai luat progesteronul prea devreme....
ar trebui sa încep stimularea acum la menstruatia aceasta. N am mai avut nouta?i pentru ca am fost în concediu în Egipt Clap.. Medicul a zis cât sunt acolo sa iau duphaston sa fortam menstra si din z2 stimulare cu 2 pastilute pe zi. Se lasa greu asteptat..
Ella123
Scris: Friday, October 19, 2018 6:33 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Luna viitoare o sa iau 2 pastile/ zi. De maine incep iar cu duphaston si asteptam ciclonul.imi faceam iluzii ca in 31 e ziua sotului si ma gandeam ce cadou minunat i-as face.uff
ziua sotului a fost pe 9 iunie.. Si fix de ziua lui ie?ise betahcg în crestere..eram siguri ca e sarcina..Dar sincer nu m am putut bucura prea mult nici de sarcina nici de ziua lui pentru ca am fost foarte panicata..in loc sa ma bucur.. Eh. A trecut. Deci nu e prea wow sa afle de ziua lui.. Nu fi suparata. Poate la anu de ziua lui face?i botez majoreta
Aleahim
Scris: Friday, October 19, 2018 6:35 PM
Nivel

carlita wrote:

Aaaa, am inteles pale ma gandeam ca n-au mai crescut cu 2/zi.... si ma pregateam sa-ti sugerez sa-ti iei temp sa urmaresti in continuare ce se intampla .... Nu-i nimic, luna viitoare cred ca iti va da o stimulare mai puternica!

Am foat sigura ca ceva nu e bine de la inceputul ecografiei, inainte sa imi arate ovarul, dupa fata lui. Si atunci mi-a zis ca ceva nu i s-a parut in regula dupa mc...probabil s-a referit ca trebuia sa existe daca foliculul ar fi crescut suficient. Anyway...astept luna viitoare...uff
Aleahim
Scris: Friday, October 19, 2018 6:36 PM
Nivel

Ella123 wrote:
ziua sotului a fost pe 9 iunie.. Si fix de ziua lui ie?ise betahcg în crestere..eram siguri ca e sarcina..Dar sincer nu m am putut bucura prea mult nici de sarcina nici de ziua lui pentru ca am fost foarte panicata..in loc sa ma bucur.. Eh. A trecut. Deci nu e prea wow sa afle de ziua lui.. Nu fi suparata. Poate la anu de ziua lui face?i botez majoreta

Doamne ajuta si la tineHands
Adina Mariana
Scris: Friday, October 19, 2018 8:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Aleahim wrote:

Adina, o scumpa ca de obicei. Ideea e ca uite, chiar si cu stimulare nu am reusit. Si mi-e frica de esec si sa nu descopar pe parcurs alte probleme...cred ca aici e singurul loc unde imi pot varsa amarul si sa ma si inteleaga cinevaCray
Eu ma refeream stimulare mai puternica gen injectabil menopur,gonal,puregeon dinastea...dar poate o sa fie bine daca maresti doar doza de Closty.Sa iti ajute Dumnezeu..iti doresc multa rabdareCheek Kiss
RalukM
Scris: Friday, October 19, 2018 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Fetelor progesteronul luat vaginal are reactii adverse? Pana acum nu am patit niciodata, la nici una dintre sarcini... Acum nu stiu daca sa fie el de vina...
Adina Mariana
Scris: Friday, October 19, 2018 9:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
RalukM wrote:
Fetelor progesteronul luat vaginal are reactii adverse? Pana acum nu am patit niciodata, la nici una dintre sarcini... Acum nu stiu daca sa fie el de vina...
Eu din cate stiu numai luat oral da reactii adverse altfel nu dar....cine stie,fiecare corp este diferit.
Aleahim
Scris: Friday, October 19, 2018 9:22 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Eu ma refeream stimulare mai puternica gen injectabil menopur,gonal,puregeon dinastea...dar poate o sa fie bine daca maresti doar doza de Closty.Sa iti ajute Dumnezeu..iti doresc multa rabdareCheek Kiss

Mersi adina...sa ne ajute la toategrup
Alle.p
Scris: Friday, October 19, 2018 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
RalukM wrote:

Mie medicul mi-a spus ca nu trebuie sa luam suplimente de progesteron daca nu aven deficit pt ca poate inhiba actiunea corpului galben daca apare sarcina.
Eu cred ca mai bine dozezi progesteronul in 7 dpo si vezi daca ai sau nu nevoieBuddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.